2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260358 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Hollandali takimlarla hic kiyaslama bence. Turk takimlari gelir elde ediyor da ne oluyor. Borclarin faizine anca yetiyor.
Hollanda takimlari finansal olarak gayet saglam, Ajaxin 50 milyon euro uzerinde nakit parasi var kasasinda, sen daha personel maaslarini odeyemiyorsun.
Adamlar yatirim yapmiyorlar bizim gibi bitik sozde yildizlara, cunku bu maas butcesini acarsa sonu yok, ustelik paranin geri donusu yok.
Onun yerine parayi altyapiya ve yetistirip satabilecegi yabancilara harciyor. Mesele cap meselesi degil, mantik, mentalite meselesi.

heryerle kıyaslayabiliriz gelir konusunu yeterki abuk sabuk yöneticiler çıkıp hırsızlık peşinde koşmasın karabük küme düştü hiç transfer yapmadıkları transfer dönemi için hesaplar incelenince menajer ödemesi faturası çıktı bir başka takım 640 bin yuro scout şirketi faturası koymuş kasaya adamları gören yok şimdi alt liglerdeler evet mantaliteyi dürüstlüğü ahlakı mukayese edemeyiz ama gelirleri pek ala edebiliriz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Senin dedigin gibiyse acarsin o senenin mali raporlarini menajerlik giderlerini gosterirsin herkes bilir. Yine varsayimlar uzerinden konusuyoruz......
Ne varsayimi
Al gs 10bin menejerlik ucreti odemis
15 tane adam mi ne aldilar
Menejerleri cay icse daha cok tutar

Hollanda gibi degil mali isler ortadoguda

Çevrimdışı bjk4ever

Sen de disardan konusuyorsun gotmek istedi diye
Bende diyorum alengirli isler dondu gomezde keyfi kacti
Sosayi zorla satmislardir belki disardan konusuyoruZ

Analiz yapmak istiyorsan
Ac porto ve benfikaya bak
Kac
Oyuncu kiralamislar son 5 senede
Hangi oyuncudan kiralik parasi almislar 2.5 milyon ustu
Sen finansal olarak bu islerin kokusunu duyamiyorsan ne diyelim sana

Acik acik konusamiyorsun diyorum,
Belgesi yok cunku

Ben disaridan konusmuyorum. Gomezin roportaji var tek tek acikladigi, Sosanin facebookta aciklamasi var Italyaya gitmek istiyorum diye. Kaynak medya falan degil, oyuncularin kendisi.
Herkes biliyordu zaten neyin ne oldugunu.

Çevrimdışı tangaz

Senin dedigin gibiyse acarsin o senenin mali raporlarini menajerlik giderlerini gosterirsin herkes bilir. Yine varsayimlar uzerinden konusuyoruz......

madem herşey senin dediğin gibi püri pak biz çamur atıyoruz kara çalıyoruz ee o zaman bu kadar gelire rağmen borç niye 4-5e katladı???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

25 milyon yonetim gideri yaziyorlar mali rapora
Altini doldurmuyorlar nereye bakacaksin
Bakmiyoruz mi saniyorsun
Kendi muhasebecileri me bile inceletmistim zamaninda

Adamlar dingonun ahiri gobi yonetiyor
Kimseye hesap vermiyor

Harcama piroseduru bile yok
Oraya ozel ucak buraya ozel ucak
Sorunca bu bizim itibarimiz diyorlar

Finlandiya falan olsa seninle ayni fikirdeyim zaten
Verirsin mahkemeye arastirilir
Mahkemeye versen bilirkisi diye imam atarlar davaya

Çevrimdışı tangaz

Birde karsi taraf var arkadas. Sen 13 milyon euro olarak muhasebelestiriyorsan, karsi taraf 13 odeyecek. Bu 13 nereden geliyor. Ucaktan dusmuyor herhalde.
Herseyde bir bit yenigi ariyorsunuz, hersey sahte, calinti vs. Ama ortada 1 tane belge yok, 1 tane dava yok. Ne kadar kolay insanlari karalamak, sallamak.
Ha, bu arada ben hersey temiz seffaf demiyorum elbette. Mutlaka kucuk capta birseyler oluyordur. Ama bu yuzden battik vs gibi dusunceler sacma. Kulubun borcu 2 milyar dolara cikmissa bu sadece Fikret Orman caldi paralariyla aciklanamaz. Cenk Tosundan 23 milyon euro geldi nereye gitti bu para kadar sacma bir soru olamaz.
Turk ekonomisi de, futbol ekonomisi de batik durumda. Biz degil, GS, FB icin de gecerli bu. Trabzon icin de gecerli, yoksa Yusuf Yaziciyi zevk icin satmadilar.
Durum bu maalesef, isin icinden cikilamayacak noktaya geldi artik. Bu da yonetim para caldi vs ile aciklanacak birsey degil.

bak ne güzel rakam vermişsin cenkden 23 milyon yuro geldi die dövizkatlanmadımı al sana tl borçları eritmek için fıstık gibi fırsat bizim okadar döviz geliri dövile yapılan sponsorluklar vardı vodafonela yapılan nolu o paralar? neredeyse tüm gelirler dövizdi bir tek maç bileti tl kur artışı bizi batırmaz aksine ihya eder halde idi çünkü uefa sponsor vb heryerden döviz yağıyordu. sonra başkan bir gece ansızın gelirler tl giderler döviz deyip sıyırmaya kalkıştı ama okuyan gören dinleyen taraftar yemedi vodafonla türk spor tarihininen büyük anlaşmasını yaptım derken hiç tl demiyordu dövizleri rakam veriyordu uefa şl zaten döviz sonra işler karışınca tl dedi

Çevrimdışı mylife1903

Birde karsi taraf var arkadas. Sen 13 milyon euro olarak muhasebelestiriyorsan, karsi taraf 13 odeyecek. Bu 13 nereden geliyor. Ucaktan dusmuyor herhalde.
Herseyde bir bit yenigi ariyorsunuz, hersey sahte, calinti vs. Ama ortada 1 tane belge yok, 1 tane dava yok. Ne kadar kolay insanlari karalamak, sallamak.
Ha, bu arada ben hersey temiz seffaf demiyorum elbette. Mutlaka kucuk capta birseyler oluyordur. Ama bu yuzden battik vs gibi dusunceler sacma. Kulubun borcu 2 milyar dolara cikmissa bu sadece Fikret Orman caldi paralariyla aciklanamaz. Cenk Tosundan 23 milyon euro geldi nereye gitti bu para kadar sacma bir soru olamaz.
Turk ekonomisi de, futbol ekonomisi de batik durumda. Biz degil, GS, FB icin de gecerli bu. Trabzon icin de gecerli, yoksa Yusuf Yaziciyi zevk icin satmadilar.
Durum bu maalesef, isin icinden cikilamayacak noktaya geldi artik. Bu da yonetim para caldi vs ile aciklanacak birsey degil.
O paralar geliyor tabi
Kimse 25e cenki sattin ama 20sini kasaya koydun 5 ini cebe attindemiyor
Hirsizlik olur bu
Ispat
Etmen gwrekir zaten belgesi de olur oyle isin

Mesela
Negredo icin 2.5 cikti kasadan o para valensiyaya girdi zaten oyle bir dunya yok o oaranin odenmedigi

Bir kerw suleyman seba zamaninda olmustu o islem
Manosero diye bi eleman turwmisti falan oraya buraya
Paralar
Acip okumak lazim sonra nasil bir rezalet oldugunu o isin

Daha bunun faktorink isi var
Onu da anlattik bunlarin finansal gucu olmadigi icin ordan burdan para alip faiz sarmalina girdiler
Faktorinklere 30% ile kirdirildigi iddia edliyor mesela gelirlerin
100 myon kiraan 70 myon ciro ediyon yani
Topcunun toplam yatirim maliywti artarken
Oylw hosuna gidiyorki kirdirmak
Kosa kosa her harcama icin faktorinke gidiyorsun
Mesela bana gelse yillik 100 myon kirdirsa 70 versem ustune 8-10
Sakal atarim ayago alisir devamli gelir

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Evet karşı taraf sana 13 veriyor. Kulübün kasasına kağıt üzerinde gireni 13 gösterebilirsin. Kağıt üzerinde 13 gösterir ona göre de transfer yaparsın. Ama gerçekte kulübün kasasına ne kadar girdiği muammadır adına başkanlık sistemi dediğin bir sistemle kulübü yönetiyorsan.

Çıksın ortaya ' Benim alnım ak. Veremeyeceğim hesap yok. Hazırım. Bana iftira atanlardan hesap soracağım.' desin. Niye kaçıyor? Gururu olan namuslu  bir insan kendisine bir takım iddialar yöneltildiğinde bunu yapar. Haksız mıyım?

Başkanlık sistemi diye garabet birşey kur, gizli saklı işler çevir, mali müşavirlerin bile anlayamadığı mali bilançolar yap, bilançolarda açık yakalayan insanlara iftira at, onları saf dışı bırak, ben kimseye bir hesap vermem de.

Kulübün borcu 2 milyar dolar değil ama haklısın işlerine geleni işlerine geldikleri biçimde döviz ya da TL ile açıkladıkları için karıştırman doğal.

Çevrimdışı tangaz

25 milyon yonetim gideri yaziyorlar mali rapora
Altini doldurmuyorlar nereye bakacaksin
Bakmiyoruz mi saniyorsun
Kendi muhasebecileri me bile inceletmistim zamaninda

Adamlar dingonun ahiri gobi yonetiyor
Kimseye hesap vermiyor

Harcama piroseduru bile yok
Oraya ozel ucak buraya ozel ucak
Sorunca bu bizim itibarimiz diyorlar

Finlandiya falan olsa seninle ayni fikirdeyim zaten
Verirsin mahkemeye arastirilir
Mahkemeye versen bilirkisi diye imam atarlar davaya

ben  hep söylüyorum her türlü belge itina ile hazırlanır ülkede yeterki iş bilen bir muhasebecin olsun yd başkan seçildi ertesi gün holdinindeki en kıdemli 2 muhasebeci istifa etti gitti bjk pazada işe başladı

Çevrimdışı mylife1903

bak ne güzel rakam vermişsin cenkden 23 milyon yuro geldi die dövizkatlanmadımı al sana tl borçları eritmek için fıstık gibi fırsat bizim okadar döviz geliri dövile yapılan sponsorluklar vardı vodafonela yapılan nolu o paralar? neredeyse tüm gelirler dövizdi bir tek maç bileti tl kur artışı bizi batırmaz aksine ihya eder halde idi çünkü uefa sponsor vb heryerden döviz yağıyordu. sonra başkan bir gece ansızın gelirler tl giderler döviz deyip sıyırmaya kalkıştı ama okuyan gören dinleyen taraftar yemedi vodafonla türk spor tarihininen büyük anlaşmasını yaptım derken hiç tl demiyordu dövizleri rakam veriyordu uefa şl zaten döviz sonra işler karışınca tl dedi
Hehe sirita sirita butun gelirler tl butun giderler docizle dociz artti dolar 7 oldu falan diye sacmaliyordu
Iyi kandirildik vallahi aldatildik

Dedik ama abi bah unal aysal olacak bu dedik sitadi acarken
Atarlanmaya yeni baslamisti

Gsde falan varya foyu 1.5 aene daha sitad insaati devam ederken sutlarlardi ibra da etmezlerdi

Ibra edilmemis baskani konusuyoz

Aklansin gelsin

Çevrimdışı tangaz

Evet karşı taraf sana 13 veriyor. Kulübün kasasına kağıt üzerinde gireni 13 gösterebilirsin. Kağıt üzerinde 13 gösterir ona göre de transfer yaparsın. Ama gerçekte kulübün kasasına ne kadar girdiği muammadır adına başkanlık sistemi dediğin bir sistemle kulübü yönetiyorsan.

Çıksın ortaya ' Benim alnım ak. Veremeyeceğim hesap yok. Hazırım. Bana iftira atanlardan hesap soracağım.' desin. Niye kaçıyor? Gururu olan namuslu  bir insan kendisine bir takım iddialar yöneltildiğinde bunu yapar. Haksız mıyım?

Başkanlık sistemi diye garabet birşey kur, gizli saklı işler çevir, mali müşavirlerin bile anlayamadığı mali bilançolar yap, bilançolarda açık yakalayan insanlara iftira at, onları saf dışı bırak, ben kimseye bir hesap vermem de.

Kulübün borcu 2 milyar dolar değil ama haklısın işlerine geleni işlerine geldikleri biçimde döviz ya da TL ile açıkladıkları için karıştırman doğal.

başkanlık seçimi yapıldı desteklediği adam seçilmedi bir baktık fikret orman dünyanın öbür ucuna gitmiş hala da ortada yok

Çevrimdışı mylife1903

ben  hep söylüyorum her türlü belge itina ile hazırlanır ülkede yeterki iş bilen bir muhasebecin olsun yd başkan seçildi ertesi gün holdinindeki en kıdemli 2 muhasebeci istifa etti gitti bjk pazada işe başladı
Abi gecen demistim ya
Muhasebeciye soracan 2+2 kac diye ise alirken
Kac lazim? Diyene verecen muhuru

Ya en cok zoruma giden
Bu yalcin karadeniz dinazoru vardi
Gevrek gevrek siritip
Kendi resmini duvara secilmis baskanlarin yanina asan tip
O hakli cikti galiba

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kulübün borcunu döviz olarak göstermek hırsızlık değildir belki ama bunu böyle göstermeye çalışan başkan ve yöneticilerin niyetini iyi gösterir. Fikret Bey geldiğinde döviz cinsinden borcumuz toplam borcun %29'u civarında olması lazım. Fikret Bey borcun tamamını dolara mı çevirdi de borçlar birden dolar oldu? Fikret Bey'in kafasına silah mı dayadılar o %29 olan döviz borcunu TL'ye çevirmemesi için? O toplam  borcun içinde Yıldırım Demirören ve Serdar Adalı'ya ait 110 milyon TL de var. O parayı talep etmediler hatta bir kısmı üye aidatları gibi kalemlere gitmiş o paranın. Fikret Bey gidip o parayı da dolara çeviriyor.

Çevrimdışı mylife1903

başkanlık seçimi yapıldı desteklediği adam seçilmedi bir baktık fikret orman dünyanın öbür ucuna gitmiş hala da ortada yok
Abi gecen de
Komolli esaretin bedeli gibi bir kacis yapti ya
Fikret ormanin yanina gidecekmis
Kartpostala bakiyormus

Çevrimdışı tangaz

Kulübün borcunu döviz olarak göstermek hırsızlık değildir belki ama bunu böyle göstermeye çalışan başkan ve yöneticilerin niyetini iyi gösterir. Fikret Bey geldiğinde döviz cinsinden borcumuz toplam borcun %29'u civarında olması lazım. Fikret Bey borcun tamamını dolara mı çevirdi de borçlar birden dolar oldu? Fikret Bey'in kafasına silah mı dayadılar o %29 olan döviz borcunu TL'ye çevirmemesi için? O toplam  borcun içinde Yıldırım Demirören ve Serdar Adalı'ya ait 110 milyon TL de var. O parayı talep etmediler hatta bir kısmı üye aidatları gibi kalemlere gitmiş o paranın. Fikret Bey gidip o parayı da dolara çeviriyor.

aynen öyle dewraldıgında borcun %29u dövizdi sonra döviz katlandı borç büyüdü masalına isteyen inansın istediği raporu incelesin ben inanmam avrupada bu kadar başarılı iken uefadan yağmur gibi para gelirken satışlardan yağmur gibi döviz gelirken yok abi ben inanmam

Çevrimdışı mylife1903

Kendi aciklamasi var abi
Vidyolu
Dur koyam hemen yerine

Borc dolar sayiyor bak burda
325le aldim diyo
100 odedim
225 kaldi diyo
100de demirorene diyor o gunlu kurdan falan herhalde
Rakam oturmuyor
125 olacak diyor dolarla

Bugun kac 500mu?
Oturmuyor o rakamlar

Çevrimdışı mylife1903

aynen öyle dewraldıgında borcun %29u dövizdi sonra döviz katlandı borç büyüdü masalına isteyen inansın istediği raporu incelesin ben inanmam avrupada bu kadar başarılı iken uefadan yağmur gibi para gelirken satışlardan yağmur gibi döviz gelirken yok abi ben inanmam
Rapor var kuluptwn damgali
Koydum ya buraya abi 10 sefer yapistirmisimdir en azindan
Borc kalem kalem
Belli aldiklarinda
Kaci dolar kaci yuro bi de ufak bi isvicre firanki borc var o nerdense artik
%31 doviz diyek abi rakam moda

Çevrimdışı tangaz

Kendi aciklamasi var abi
Vidyolu
Dur koyam hemen yerine

325le aldim diyo
100 odedim
225 kaldi diyo
Rakam oturmuyor
125 olacak diyor dolarla

Bugun kac 500mu?
Oturmuyor o rakamlar

buyursun fikrete haksızlık yapıyosunuz diyen arkadaşlar şimdi konuşsun adam diyor işte 225 borç kaldı ve içinde yd.nin adalının alacakları da var diyor ordakafa gidiyor 225 yıldırımın alacağı düşünce 125 olur diyorgibi ama kafa gitmiş 225in dolar yıldırımınalacağının tl oldugunu atlıyor yanlışlıkla 225i 125e düşüyor neyse önemli de değil zaten 225e düşmüş borç sonrası uefadan oyuncu satışlarından hayvan gibi para kazandığımız dönem başlıyor zaten borcun artışı ne makul ne masum görünmüyooor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kendi aciklamasi var abi
Vidyolu
Dur koyam hemen yerine

325le aldim diyo
100 odedim
225 kaldi diyo
Rakam oturmuyor
125 olacak diyor dolarla

Bugun kac 500mu?
Oturmuyor o rakamlar
Biraz daha konuşsaymış birkaç seneye IMF'ye borç vereceğiz kıvamına gelirmiş. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum çok gayriciddi bir tavrı var Fikret Bey'in şu konuşmayı yaparken.  Bugün borcun kaç olduğunu bilmiyoruz çünkü Fikret Bey tarafından bize sunulan mali bilançolar gerçekleri olduğu gibi göstermiyordu.

Çevrimdışı mylife1903

buyursun fikrete haksızlık yapıyosunuz diyen arkadaşlar şimdi konuşsun adam diyor işte 225 borç kaldı ve içinde yd.nin adalının alacakları da var diyor ordakafa gidiyor 225 yıldırımın alacağı düşünce 125 olur diyorgibi ama kafa gitmiş 225in dolar yıldırımınalacağının tl oldugunu atlıyor yanlışlıkla 225i 125e düşüyor neyse önemli de değil zaten 225e düşmüş borç sonrası uefadan oyuncu satışlarından hayvan gibi para kazandığımız dönem başlıyor zaten borcun artışı ne makul ne masum görünmüyooor
Abi soyle oluyor hesap
Bu 225i tut aklinda
100oyimci sattik de
200 yayom geliri de
200sponsor de
Ne bilem bilet milet kartal yunasi 200 de
Uefa 100de
800 milyom geldi mi
Geldi
Hah 800 masraf oldu

Sitad
Yapildi mi
Yapildi
200 sitada verdi de
225 vardi ya demirorenli hah onu al simdi
200 stadi ekle
425 milyon oldu mu ydli
Oldu
Hah bunu yuro yap
425 milyon yuro
Bak simdi abi yuro6.5
Mu
425.000.000x6.5 ile cogalt
Etti mi sana
2.760 civari bisi

Besiktasin borcunu anc kac acikladi
Hadi ben yazam
2 milyar 759 milyon 185 bin 877 TL

Gordun mu nasi oturuyor
Saka degil
Gercek hesap iste

Hem de ciddi oturuyor
Lan ostesen oturmaz
Muhasebeyi de boyle kafadan tutuyom ne guzel

Çevrimdışı mylife1903

Biraz daha konuşsaymış birkaç seneye IMF'ye borç vereceğiz kıvamına gelirmiş. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum çok gayriciddi bir tavrı var Fikret Bey'in şu konuşmayı yaparken.  Bugün borcun kaç olduğunu bilmiyoruz çünkü Fikret Bey tarafından bize sunulan mali bilançolar gerçekleri olduğu gibi göstermiyordu.
Demez mi
Taraftar da ekonomi bakani falan yapiyordu
Bonservise inat mi ne dogmus
Simdi onlari yazanlari karyusun zorunlu opsiyonu varsa 8 verince pistlere almak lazim

Adamin sozlesmesini bilmiyor kimse

En efsane konusmasi
Portoyu silkelemeye calistigi zamandi
Adamin bir sene sozlesmesi kalmis tek taibi benim neden 10 milyon
Yani neden 100bin degil
Kim belirliyor bunlari
Falan diye konusuyordu
La porto orasi dedik
Yemez abunun macasi imzalamamaya dedik
Kabilesine firansiz lejyonu salarlar dedik
Ndu hop
Abu sozlesme
Uzatti

Ayni hikaye taliskada oldu
Herif ofrenemedi portodan
Benfikayi silkelemeye calisti
Sozlesmesi bitiyor falan ocakta imzalayacak
La adamlar herifi berazilyada rwhim tuttu soLesme kmzalamadan kampa gondermediler
Herif himbil geldi evde hamurisi yemekten
Form tutmasi sarkti
Geldiginde baskanin haberi vardi aciklamasi da yapti

Eee simdi kim belirliyon sayin fo bu ikarusun 8 milyonu
Tek talibi sensin

Çevrimdışı cursedofdragon

yazın sözleşmesi bitecek lung ile anlaşmışız diye haberler dönüyor.

Çıkan isimler çok kötü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çıkan isimler çok kötü.
Ben bu çıkan isimlerin hiçbiri ile ilgilendiğimizi bile düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çıkan isimler çok kötü.

lung kim abicim nerenin santraforu

Çevrimiçi Rasim

ruiz niye cezali yarinki maca bilen varmi?
Beşiktaş!