2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260659 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

:tabe:

https://twitter.com/BjkAkademi/status/1218529545940295680

hiç bir şey yapamıyorlarsa şu cocukları a takıma cıkarsınlar a takımı komple satsınlar 5 sene başarı beklemeyin desinler şu genç cocuklara sabredelim iyi bir de hoca koysunlar takımın basına.

Çevrimdışı tangaz

Hehe o malatya o malatya degil abi
Dopink yapip maca cikan degil
Bu yeni malatya

malatya işte abi kayısısı ile meşhur olan şehir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Abi ruizi neden satiyoz
Vida ile rokoyu satalim
Ruizim yanina apaci bi sitoper koysunlar boyle titi miti 300binlik bisi

vida gitmez abi onun kievden edindiği serveti çoktur zaten hem memleketine yakın roko desen ederinin 5 katını kaznıyoro da gitmez ruiz geldiğindeki ruiz olsa ses etmem de belli ki kafa burda değil artık ruizin ben öle hissediyorum o bakımdan devre arası stoperi sakatlanan filan sıkışan bir takım varsa oraya yollanabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Faiz indirimi de gelecek demek bu  :tabe:

ikisi farklı mustafa fener daha yapılandırmamıştı şimdi yapılandırdı gelir aynı ama gider kalemlerini düşürünce artıya geçtiler işte ödemeleri gelecek yıla sallamışlardır bir iki kalem ordan şey olmuştur

Çevrimdışı MUSTAFA_

ikisi farklı mustafa fener daha yapılandırmamıştı şimdi yapılandırdı gelir aynı ama gider kalemlerini düşürünce artıya geçtiler işte ödemeleri gelecek yıla sallamışlardır bir iki kalem ordan şey olmuştur
Sadece yapılandırma ile o kadar bütçe açamazlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sadece yapılandırma ile o kadar bütçe açamazlar  :tabe:

nerden biliyorsun bilançoyu mu yapılandırma sözleşmesini mi gördük? adamın kendi bankası var ilk 2 yıl hem ana para hem faiz ödemesiz die yapmıştır yapılandırmayı belki de, o zaman finansman giderleri küt die öyle bi sert düşerki rahat rahat bütçe açarlar emin ol.

Çevrimdışı haluk.m

vida gitmez abi onun kievden edindiği serveti çoktur zaten hem memleketine yakın roko desen ederinin 5 katını kaznıyoro da gitmez ruiz geldiğindeki ruiz olsa ses etmem de belli ki kafa burda değil artık ruizin ben öle hissediyorum o bakımdan devre arası stoperi sakatlanan filan sıkışan bir takım varsa oraya yollanabilir.

Ruiz 1.8m € net maaş alıyor, bunu Avrupa'da bizden başka bir takım vermez.  Gitmek istiyordur; ama iş paraya gelince bonservisini eline vermek lazım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ruiz 1.8m € net maaş alıyor, bunu Avrupa'da bizden başka bir takım vermez.  Gitmek istiyordur; ama iş paraya gelince bonservisini eline vermek lazım.
İş zaten o noktaya gelmişse adam bonservisini eline almadan gitmez. Sıraya koymak gerekirse gitmesi gerekenlerin en başında Roco  sonra da Vida geliyor. Ruiz de en azından yarım sezon daha kalmalı. Hiç öyle de kolay değil şunu yapabilmek.

Çevrimdışı bjk4ever

Incelememis bilmemis olmasam zaten calmis derim, bildigim icin bir sey cikmaz yapilan islerin de belgesi olmaz zaten diyorum
Istifa etmesi ne haliniz varsa gorun degil, batirip kacmaktir

Fikret ormani suclarsin sadece israftan ozel ucaktan yonetim giderinden onun da dayanagi yok, olsun diye yazdik.
Oyuncu izlemeye gidip 5 yildizli otelde kalamazsin diye de bir madde yok

Ama sacma sapan tsye 850bin dolar aktarirsan camiayi bu islere malzeme edersen sonra pismis tavuk gibi siritirsan taraftar da kufur eder

Forensic analysis nedir bilirmisin. Sence hic dunyada bu yuzden hapise giren olmadi mi.
Bunlarin gayet belgesi olur, incelersin cikar.
O bahsettigin 850 bin dolar´in kap aciklamasi bildigim kadar yok. O yuzden benim gozumde iddia, baska birsey degil.
Kotu yonetimle para calmayi, haksiz kazanc saglamayi ayni kefeye koyamayiz. Anlamsiz transferlerden vs yola cikarsak
dunyada calmayan yonetim, soyulmayan kulup yok. Real Madrid, Liverpool vs dahil.

Çevrimdışı bjk4ever

Ben kimseyi almasinlar borcu odesinler dedim zaten. Hoca da dedi
Marseloyu da hic almasalardi aleksiz tosic oynasaydi
Tiransferin ustunden 5 sene gecince konusmuyorum 5 sene once ne dediysem bugun de onu diyorum
Akilli adam oynayan oyuncusunu satip gelen butun parayi hocanin alma dedigi adama basmaz
Santraforunu 25e satiyorsan 15 lik adam alirsin yerine ki sonra onu da degerlendir

Buyuk takimda fazla sirkilasyon olmaz
Dunyada son 7 senede bizim kadsr tiransfer yapmis baska bir buyuk takim var mi turk takimlari disinda

Kimseyi almasinlar da santrforda ben mi oynayayim. Ayrica o sezon kimseyi satamamistik, Talisca´nin kiralama giderini bile
karsilayamiyorduk. Ne yapacaktik, santrforda Pektemek´i oynatip Talisca´yi CL listesine yazdirmayacakmiydik yoksa.
Cok mantikliymis. Marcelo satildi da o parayla tonla transfer yapildi, takimin eksikleri giderildi. Marcelo icin hicbir takim 8 milyon euro vermez, su an 2 milyon euro veren bile cikmaz.
Ben F.Orman doneminde satilan hicbir oyuncunun satisini mantiksiz bulmuyorum, hepsi gayet mantikli, Tosic, Marcelo, Cenk Tosun vs dahil.

Besiktas zaten kucuk takim su anda, buyuk degil. Turkiye capinda buyuk olabilir, ama Avrupa capinda kucuk. Tarih olarak olmasa bile, maddi olarak
en azindan oyle. Senin topcuna Everton, Lyon, Guangzhou vs talip olursa satmak zorundasin. Su anda capimiz boyle, ekonomik gercekler boyle.
Neredeyse bedavaya aldigimiz, hicbir zaman Avrupa futbolu seviyesinde topclass olmamis, Brezilya milli takiminin yanindan gecememis oyuncuyu 8 milyon euroya satmamak
bizim yapabilecegimiz birsey degil.

Çevrimdışı mylife1903

Forensic analysis nedir bilirmisin. Sence hic dunyada bu yuzden hapise giren olmadi mi.
Bunlarin gayet belgesi olur, incelersin cikar.
O bahsettigin 850 bin dolar´in kap aciklamasi bildigim kadar yok. O yuzden benim gozumde iddia, baska birsey degil.
Kotu yonetimle para calmayi, haksiz kazanc saglamayi ayni kefeye koyamayiz. Anlamsiz transferlerden vs yola cikarsak
dunyada calmayan yonetim, soyulmayan kulup yok. Real Madrid, Liverpool vs dahil.
Kap aciklamasini kaldirdi fo yonetimi kulupten sizan pirotkoller ile ogreniyir taraftar
Birini sikistirip konusturmadan da rusvetin belgesini kimse yakalayamaz veren de alan da salak degil

Soyle dusun
Futbolcuyla sozlesme yapiyorsun
4 milyon veririm ama bir milyon bana nakit vereceksin diyorsun 2 milyonluk topcuya
Istedigin analizi yap sabahlara kadar yap

Bunlar karsilikli islerdir ihalelerde aynisi yapilir
Simdi nasi anlatayim soyle anlatayim
Icisleri bakanligi bana gelir bu bu bu lazim
Tamam
Jammeri acarsin kgblik olmamak icin
Avans istersin o da %20 ister
Sozlesme yapilir
Avans yatar
Avans butun isin %40idir
Cikolata kutusunda hazir hediyeyi eleman gelir alir

Salak gibi avansin yarisini nakte cevirip sonra kiredi alip isi yaparsan belki kurcalanirsin
Sana yatani ureticiye gonderir sakali da kendi cebinden atarsin

Turkiyede futbolda da sistem buna yakindir

Çevrimdışı mylife1903

Kimseyi almasinlar da santrforda ben mi oynayayim. Ayrica o sezon kimseyi satamamistik, Talisca´nin kiralama giderini bile
karsilayamiyorduk. Ne yapacaktik, santrforda Pektemek´i oynatip Talisca´yi CL listesine yazdirmayacakmiydik yoksa.
Cok mantikliymis. Marcelo satildi da o parayla tonla transfer yapildi, takimin eksikleri giderildi. Marcelo icin hicbir takim 8 milyon euro vermez, su an 2 milyon euro veren bile cikmaz.
Ben F.Orman doneminde satilan hicbir oyuncunun satisini mantiksiz bulmuyorum, hepsi gayet mantikli, Tosic, Marcelo, Cenk Tosun vs dahil.

Besiktas zaten kucuk takim su anda, buyuk degil. Turkiye capinda buyuk olabilir, ama Avrupa capinda kucuk. Tarih olarak olmasa bile, maddi olarak
en azindan oyle. Senin topcuna Everton, Lyon, Guangzhou vs talip olursa satmak zorundasin. Su anda capimiz boyle, ekonomik gercekler boyle.
Neredeyse bedavaya aldigimiz, hicbir zaman Avrupa futbolu seviyesinde topclass olmamis, Brezilya milli takiminin yanindan gecememis oyuncuyu 8 milyon euroya satmamak
Gomezi tutacaktin neden pekto ile oynasaydin
Adamin ustune menejerleri salarsan bir suru karanlik is yaparsan adam da gider gayet basit
Komseyi satmasan birilerini almak durumunda da degilsin
Marseloyu da almasaydin ona da bonservis verildi
Gidip sosayi da satmasaydin yok
Turkiyeden kacti sosa falan
Simdi finlandiyada oynuyor zaten

Hadi marseloyu sattin pepeyi alma
Daha mitrovicleri falan bu isin
Babeli ne guzel bulup aldilar

Bu sirkulasyondan kim fayda gormustur kulup oyuncu donmedolabina cevrildi
Hersene 10 tane adam mi alinir ffpdeyken

Çevrimdışı bjk4ever

Kap aciklamasini kaldirdi fo yonetimi kulupten sizan pirotkoller ile ogreniyir taraftar
Birini sikistirip konusturmadan da rusvetin belgesini kimse yakalayamaz veren de alan da salak degil

Soyle dusun
Futbolcuyla sozlesme yapiyorsun
4 milyon veririm ama bir milyon bana nakit vereceksin diyorsun 2 milyonluk topcuya
Istedigin analizi yap sabahlara kadar yap

Bunlar karsilikli islerdir ihalelerde aynisi yapilir
Simdi nasi anlatayim soyle anlatayim
Icisleri bakanligi bana gelir bu bu bu lazim
Tamam
Jammeri acarsin kgblik olmamak icin
Avans istersin o da %20 ister
Sozlesme yapilir
Avans yatar
Avans butun isin %40idir
Cikolata kutusunda hazir hediyeyi eleman gelir alir

Salak gibi avansin yarisini nakte cevirip sonra kiredi alip isi yaparsan belki kurcalanirsin
Sana yatani ureticiye gonderir sakali da kendi cebinden atarsin

Turkiyede futbolda da sistem buna yakindir

O zaman dava acarsin arastirilir, bu kadar basit bu olay. Hem dava acma, hem karala, ne guzel memleket.
Ha, ayriyeten kulubun kasasindan cikan paralar konusunda hakli olabilirsin. Belki oyuncuya ederinden fazla ucret verip sakali atiyorlar.
Diyelim ki oyle, ok. Demba Ba´yi 6ya alip 1 sene sonra 13e satan, Ersani 7ye satan, Cenki 23e satan, Marceloyu 8e satan vs bu yonetim degil mi.
Bu para kulubun kasasina girmedi mi. Kulubu soyup sogana cevirecek birisi oyunculari bu yuksek paralara satar mi.

Çevrimdışı tangaz

maddi olarak da büyüğüz son yılların abuk sabuk ekonomik icraatleri ile borç samalındaoluşumuz büyük gelirlerimiz oldugu gerçeğini değiştirmiyor yanlış şeyler yazıyorsun hollandadaki takımların kaçı bizim gelirlere sahip? şampiyon olan türk takımı 150 milyon yuro geliri deviriyor o sene ve avrupada en çok gelir elde eden takımlar listesinde 18-22. sırada yer buluyor kendine

Çevrimdışı bjk4ever

Gomezi tutacaktin neden pekto ile oynasaydin
Adamin ustune menejerleri salarsan bir suru karanlik is yaparsan adam da gider gayet basit
Komseyi satmasan birilerini almak durumunda da degilsin
Marseloyu da almasaydin ona da bonservis verildi
Gidip sosayi da satmasaydin yok
Turkiyeden kacti sosa falan
Simdi finlandiyada oynuyor zaten

Hadi marseloyu sattin pepeyi alma
Daha mitrovicleri falan bu isin
Babeli ne guzel bulup aldilar

Bu sirkulasyondan kim fayda gormustur kulup oyuncu donmedolabina cevrildi
Hersene 10 tane adam mi alinir ffpdeyken

Gomezi tutacaktin ne demek. Adam gitmek istiyor oyle veya boyle, adami zorlayacagin bir sozlesme yok. Nasil tutacaktin.
Ne kadar kolay konusuyorsunuz arkadas. Sanki sekerle cocuk kandiriyorsun. Evet, ben de isterdim Sosa kalsin Gomez kalsin vs vs
ama oyle konusmakla olmuyor maalesef. Adami Milan istemis, gitmek icin can atiyor. Digeri seni basamak olarak gormus, belli ki adamin ideallerinde yerin yok, vatanina donmek istiyor. Bu durumda elin kolun bagli arkadas, yapacak birsey yok. Disaridan konusmak ne kadar da kolay.

Çevrimdışı mylife1903

O zaman dava acarsin arastirilir, bu kadar basit bu olay. Hem dava acma, hem karala, ne guzel memleket.
Ha, ayriyeten kulubun kasasindan cikan paralar konusunda hakli olabilirsin. Belki oyuncuya ederinden fazla ucret verip sakali atiyorlar.
Diyelim ki oyle, ok. Demba Ba´yi 6ya alip 1 sene sonra 13e satan, Ersani 7ye satan, Cenki 23e satan, Marceloyu 8e satan vs bu yonetim degil mi.
Bu para kulubun kasasina girmedi mi. Kulubu soyup sogana cevirecek birisi oyunculari bu yuksek paralara satar mi.
Kendi ekonomisini yaratip kendi harciyor
Hesap vermiyorlar
Hesap sorani da kongrede dovuyorlar
Sonra ihrac ediyorlar
Dava acildi zaten ama dedigim gibi bisi cikmaz birisi itirafci olmadan
Herkes herseyin farkinda
Senin rakibinin yonetici bile cikip lakap takiyor lakap takilan cevap veremiyor

Çevrimdışı mylife1903

maddi olarak da büyüğüz son yılların abuk sabuk ekonomik icraatleri ile borç samalındaoluşumuz büyük gelirlerimiz oldugu gerçeğini değiştirmiyor yanlış şeyler yazıyorsun hollandadaki takımların kaçı bizim gelirlere sahip? şampiyon olan türk takımı 150 milyon yuro geliri deviriyor o sene ve avrupada en çok gelir elde eden takımlar listesinde 18-22. sırada yer buluyor kendine
Abi holanda takimi bir oyuncuyu parlatip sokuyor bizim  tarihimizdeki butun ciroyu yapiyor
Onlarin kasa satsatsat geliyor
Adam satiyor rahat rahat alttan yetisiyor
Acimiyor bizim gibi satarken
Arkasi var dag gibi
Bugun ayaksin 100 tame para edecek oyuncusu vardir

Çevrimdışı bjk4ever

Hollandali takimlarla hic kiyaslama bence. Turk takimlari gelir elde ediyor da ne oluyor. Borclarin faizine anca yetiyor.
Hollanda takimlari finansal olarak gayet saglam, Ajaxin 50 milyon euro uzerinde nakit parasi var kasasinda, sen daha personel maaslarini odeyemiyorsun.
Adamlar yatirim yapmiyorlar bizim gibi bitik sozde yildizlara, cunku bu maas butcesini acarsa sonu yok, ustelik paranin geri donusu yok.
Onun yerine parayi altyapiya ve yetistirip satabilecegi yabancilara harciyor. Mesele cap meselesi degil, mantik, mentalite meselesi.

Çevrimdışı tangaz

o söylediğin rakamlara sattık evet ama bu satışlardan menajere ne komisyon verdik belli değil dembayı menacer şu paraya satarım şu kadar komisyon alırım demiş büyük de bir rakammış bizimkiler ok demiş pekii o menacer 13ün 3ünü almışsa ya da menacer belki 1alırım demiştir de birileri gelbiz sana 3 verelim ama 1,5i senin gerisi senin değil demişse kasaya normalde 12 girmesi gerekirken bu işlemle 10 kalmışsa işlemler böyle yapılıyordur  fikret gider ayak cekilen krediden ahmet buluta ödeme yapmış kalana da çek vermiş hem de yeni yönetimin ilk mesai günlerine denk gelen vadelerde

Onur Küçük

• Ziyaretçi

FFP varken elimizdeki  oyuncuları kağıt üzerinde düşük bedellerle elden çıkarmış göstersek  oyuncu alabilecek miydik? Ayrıca oyuncuyu satarken tek muhatabımız oyuncu ve menajeri mi?  Kulübü soymak isteyen birisi FFP de varken oyuncuları en yüksek bedellere satar.

Çevrimdışı bjk4ever

o söylediğin rakamlara sattık evet ama bu satışlardan menajere ne komisyon verdik belli değil dembayı menacer şu paraya satarım şu kadar komisyon alırım demiş büyük de bir rakammış bizimkiler ok demiş pekii o menacer 13ün 3ünü almışsa ya da menacer belki 1alırım demiştir de birileri gelbiz sana 3 verelim ama 1,5i senin gerisi senin değil demişse kasaya normalde 12 girmesi gerekirken bu işlemle 10 kalmışsa işlemler böyle yapılıyordur  fikret gider ayak cekilen krediden ahmet buluta ödeme yapmış kalana da çek vermiş hem de yeni yönetimin ilk mesai günlerine denk gelen vadelerde

Senin dedigin gibiyse acarsin o senenin mali raporlarini menajerlik giderlerini gosterirsin herkes bilir. Yine varsayimlar uzerinden konusuyoruz......

Çevrimdışı mylife1903

Gomezi tutacaktin ne demek. Adam gitmek istiyor oyle veya boyle, adami zorlayacagin bir sozlesme yok. Nasil tutacaktin.
Ne kadar kolay konusuyorsunuz arkadas. Sanki sekerle cocuk kandiriyorsun. Evet, ben de isterdim Sosa kalsin Gomez kalsin vs vs
ama oyle konusmakla olmuyor maalesef. Adami Milan istemis, gitmek icin can atiyor. Digeri seni basamak olarak gormus, belli ki adamin ideallerinde yerin yok, vatanina donmek istiyor. Bu durumda elin kolun bagli arkadas, yapacak birsey yok. Disaridan konusmak ne kadar da kolay.
Sen de disardan konusuyorsun gotmek istedi diye
Bende diyorum alengirli isler dondu gomezde keyfi kacti
Sosayi zorla satmislardir belki disardan konusuyoruZ

Analiz yapmak istiyorsan
Ac porto ve benfikaya bak
Kac
Oyuncu kiralamislar son 5 senede
Hangi oyuncudan kiralik parasi almislar 2.5 milyon ustu
Sen finansal olarak bu islerin kokusunu duyamiyorsan ne diyelim sana

Acik acik konusamiyorsun diyorum,
Belgesi yok cunku

Çevrimdışı kahyaoglueren

Cenk citye yazdi şimdi.Gelebilseydi iyi olurdu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Senin dedigin gibiyse acarsin o senenin mali raporlarini menajerlik giderlerini gosterirsin herkes bilir. Yine varsayimlar uzerinden konusuyoruz......
Adam '' Bu kulübün ekonomisini ben yaptım, kimseye de hesap vermiyorum'' diyor.

Çevrimdışı bjk4ever

FFP varken elimizdeki  oyuncuları kağıt üzerinde düşük bedellerle elden çıkarmış göstersek  oyuncu alabilecek miydik? Ayrıca oyuncuyu satarken tek muhatabımız oyuncu ve menajeri mi?  Kulübü soymak isteyen birisi FFP de varken oyuncuları en yüksek bedellere satar.

Birde karsi taraf var arkadas. Sen 13 milyon euro olarak muhasebelestiriyorsan, karsi taraf 13 odeyecek. Bu 13 nereden geliyor. Ucaktan dusmuyor herhalde.
Herseyde bir bit yenigi ariyorsunuz, hersey sahte, calinti vs. Ama ortada 1 tane belge yok, 1 tane dava yok. Ne kadar kolay insanlari karalamak, sallamak.
Ha, bu arada ben hersey temiz seffaf demiyorum elbette. Mutlaka kucuk capta birseyler oluyordur. Ama bu yuzden battik vs gibi dusunceler sacma. Kulubun borcu 2 milyar dolara cikmissa bu sadece Fikret Orman caldi paralariyla aciklanamaz. Cenk Tosundan 23 milyon euro geldi nereye gitti bu para kadar sacma bir soru olamaz.
Turk ekonomisi de, futbol ekonomisi de batik durumda. Biz degil, GS, FB icin de gecerli bu. Trabzon icin de gecerli, yoksa Yusuf Yaziciyi zevk icin satmadilar.
Durum bu maalesef, isin icinden cikilamayacak noktaya geldi artik. Bu da yonetim para caldi vs ile aciklanacak birsey degil.