Bu tahkim olayı şöyle ;
Fbe 84 milyon tl ekside biz 2 milyon tl artıdayız.Bizde fb de faiz indirimi için başvurdu.
Bizim isyanımız fb 1 tane adam aldı bir tane daha kesin belki 2 tane daha transfer yapacak biz neden bekliyoruz diyoruz.
Çünkü fener bunun için kılıf buldu o yüzden transfer yapıyor.ali koç ken bankasından 40 milyon kredi almış.
Üstüne birde bankalar birliği antlaşmasını da yapacak ve böylece limitlere takılmayacak ne uyarı ne puan silme ne de transfer yasağı alacak.
Bi laf vardır minareyi çalan kılıfına uydururmuş diye.İşte bizim asla yapamayıp renklilerin her zaman yaptığı şey budur arkadaşlar.
Hatırlarsınız demirören uefaya sahte evrak verdiği için 1 yıl avrupa kupalarından men yemiştik.O sahte evrak işini renkliler yapmış olsa idi kesinlikle bi sıkıntı çıkmazdı.
Çünkü adamlar böyle işlerin uzmanı.Geçen sene gs ne yaptı ne etti avrupa kupalarına katılım hakkını elde etti.İşte orda gs yerine biz olsa idik men cezasını yemiştik.
Bizim taraftar desteğinden başka gücümüz yok.Biz şampiyon olurken hep iyi futbol oynadık.Bir nebze fb de iyi futbolla şampiyon oldu belki bir iki tanesi şaibelidir.
Ama gs en az 5 tane bizden çaldı 2-3 de fenerden çaldıkları var.Ama biz asla böyle bişey yapmadık yapamayız da elimize yüzümüze bulaştırırız.
Bi kupa iade ettik diye adımızı şikeciye çıkardı renkliler
İşte bu sebepten dolayı başkan federasyona veya fb nin yaptıklarına bakarak hareket etmiyor iyi de yapıyor bence.
Katılıyorum ve ekliyorum. Lobimiz yok diyip duruyoruz, bu yönetim daha 2 ay falan oldu geleli. Bir anda lobimiz mi olacak gökten lobi yağacak hali yok. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundayız. Dalgakıran geçenlerde bizden asıl bir sonraki sezon bir şeyler bekleyin dedi. Bizim şuanda tffye baskı yapmamız lazım, eleştiri oklarını ançtan oraya çevirmemiz lazım. Muhasebe işlerine girersek bizi patlatıcaklar o çok belli, çünkü şuan elimizdeki yönetim ne bu işten anlıyor, ne de lobimiz var.
Ben geçen seferlerin aksine bu sefer biraz daha ılımlı buldum konuşmalarını ançın. Bence hala yetersiz evet ama onlar nasıl taraftarı yavaş yavaş dinlemeye başladıysa bizde onlara bir adım atıp biraz daha desteklememiz lazım. Başka şansımız yok, şuan kulüpte çıkabilecek başka kimse yok kötünün iyisiyle idare etmek zorundayız.