2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238526 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:)

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1199309227384279041

750 bin ve üzeri alacaksa adresi renkliler olsun.Bence klasik menejer pazarlaması bu adamı çok fena birisine kitleyecekler gibime geliyor ama hadi bakalım

Çevrimdışı tangaz

750 bin ve üzeri alacaksa adresi renkliler olsun.Bence klasik menejer pazarlaması bu adamı çok fena birisine kitleyecekler gibime geliyor ama hadi bakalım

ben diaby emre arasında seçim yapmak zorunda kalsam emreyi transfer ederim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Altinsayi fazla dinlersen vefaspor olursun semt takimindar beter
Hersey kararinda guzeldir
Altinsayi dinleyecen iyi analiz edecen ama her dedigini de yapmayacan fazla romantiktir o bize romantizm degil is bitirici adam lazim

Şu an en verim verebileceği pozisyonda bence. Direk karar verici olduğunda sıkıntı yaşar ama yönetimin ondan verim de alması lazım. Danışmanlık, transfer döneminde raporlarına başvurma vs iyi bir ilişki kuruş biçimi olabilir.

Çevrimdışı worns

[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2019, 18:38:36 worns ]

Çevrimdışı worns

kaynak :)

fotomaç filan gibi bir yerdi sanırım ciddi değil. oyuncu ilgimi çektiğinden paylaştım skor katkısı epey yüksekmiş iki senedir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

millet bizim kanat transfer etmemizi istiyor sanırım sürekli kanat oyuncularına yönlendiriyor
bizim kanata değil merkez orta sahaya ihtiyacımız var. kanat almak sadece kadroyu şişirmektir

Çevrimdışı MUSTAFA_

millet bizim kanat transfer etmemizi istiyor sanırım sürekli kanat oyuncularına yönlendiriyor
bizim kanata değil merkez orta sahaya ihtiyacımız var. kanat almak sadece kadroyu şişirmektir
Ancak birini göndermeyi düşünüyorsak ve o kişiyi gönderirsek böyle bir şey düşünebiliriz gibi geliyor. Hocanın açıklamalarına bakcak olursak böyle bir şey yapacakmışız gibi duruyor. Çünkü Avcı bir kanat ve bir forvete ihtiyacımız olduğunu söylemişti röportajında  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

İyi oyuncuya benziyor  :tabe:
Emre bundan daha iyi oyuncu. Ikisinin de ederi 3-5 milyon arasi. Ama Emre her sezon ortalama 7g/7a yapacak bir oyuncu isimizi gorur bence.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ben diaby emre arasında seçim yapmak zorunda kalsam emreyi transfer ederim.

ben tercih konusuna girmedim ki abi, sadece bonservisi yok diye yüksek maaş vermemiz gerektiğini söylüyorum. Malum Türk oyuncu ve bonservissiz. 2 milyon eurodan aşağıya imza atacağını düşünmüyorum ki, bu bonservisle satışı bir daha zor gibi gözüküyor.

Çevrimdışı tangaz

https://www.transfermarkt.com.tr/nicolas-moumi-ngamaleu/profil/spieler/266768

Bununla ilgilendiğimize dair haber çıkmış.

y.boys bu elemanı 8-9a elden çıkarır biz o bütçeyi şaapmayız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi de Sivasspor'dan Mert Yandaş'ı bize yazmışlar  :tabe:

:)

Mert Hakan Yandaş

Daha fazla incelemek isteyenler buradan bakabilirler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

gerek yok bence takım zaten kesme kaldı iyice biraz sizelı eleman kovalamak lazım.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Mensah alacaklarını alamadıgı için serbest kalacakmış.

Alsak uyar mı acaba hocanın sistemine.

Üstelik 25 Yaşında.

Çevrimiçi murat

mert yandaş mı yoksa emre kılınçı m tercih edersiniz?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Emre Kılınç'ı tercih ederim. En azından bir sürekliliğe sahip skor katkısı konusunda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Soyadi yandas bide gsli galiba bu

Çevrimdışı worns

Emre ilk 11'i zorlayabilecek potansiyelde bence.

Mert'te çıkış içerisinde ofansif yeteneklerinin yanında çalışkan bir oyuncu denilebilir. Onun da sözleşmesi bitiyor. Ciddi bir ekonomik yük getirmeyeceği durumda alternatif ofansif orta saha olarak değerlendirilebilir.

Çevrimdışı worns

y.boys bu elemanı 8-9a elden çıkarır biz o bütçeyi şaapmayız

doğru ucuza bağlanabilecek bir adama benzemiyor.

Çevrimdışı worns

Mensah alacaklarını alamadıgı için serbest kalacakmış.

Alsak uyar mı acaba hocanın sistemine.

Üstelik 25 Yaşında.

Ben pek beğenmiyorum bu adamı çok dağınık, oyun içinde kopuk kopuk, kafa olarak seviye atlayabilir gibi gözükmüyor yetenekleri olsa da.

Kayseri şu batık haliyle buna nasıl 3 küsür milyon bonservis ödedi onu da aklım almıyor. Bir de serbest kalıyorsa tam soygun.

Çevrimdışı tangaz

emreyi alırım diabinin opsiyonu kullanmam emreyi alırken boydu kiralarım fatihin bonservisi veririm başka ödeme yapmam boydda geri gelir nkudu boyd emre üçlüsünü kanat rotasyonu yaparım

Çevrimiçi murat

Ben pek beğenmiyorum bu adamı çok dağınık, oyun içinde kopuk kopuk, kafa olarak seviye atlayabilir gibi gözükmüyor yetenekleri olsa da.

Kayseri şu batık haliyle buna nasıl 3 küsür milyon bonservis ödedi onu da aklım almıyor. Bir de serbest kalıyorsa tam soygun.
maç içinde bir iki kere ortaya çıkan bir tip .bize oyunu devamlı domine edecek oyuncular lazım.