2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264219 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Blackmd1

Şu azibukeyi en temizinden alıcaklardı abi ilk başta, ah ulan şuan santraforumuz kim olsun diyip, fakir kantemizi izliyor olacaktık. :lol:
Hayallerimizde bile transferler geç geliyor  :lol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hayallerimizde bile transferler geç geliyor  :lol:

Bilinç altımıza işlemiş artık. :lol:

Çevrimdışı Yasin02

Beşiktaş, Elneny haberinin altına yorum atan bir kaç Arsenal taraftarı. 

https://twitter.com/IsaacsonL/status/1167180387883372550

https://twitter.com/Jack10Gooner/status/1167180339434938369

https://twitter.com/felixfleming4/status/1167181556617764867

Victor Ruiz içinde aynısı yapılıyordu ama bu kadar değildi  :alala:
konop'u alsak aynısını schalke taraftarı yapacaktı değişik bi durum bu açıdan yorumlamamak lazım :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elneny niye çöp seviyesine indirildi anlam veremiyorum  :alala: Herhalde Elneny trivela, rabona yapamıyor diye  :ebebe:

https://twitter.com/korayceliker/status/1167188570571980800

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Elneny niye çöp seviyesine indirildi anlam veremiyorum  :alala: Herhalde Elneny trivela, rabona yapamıyor diye  :ebebe:

https://twitter.com/korayceliker/status/1167188570571980800
Tamamen boş bir tweet olmuş, eleny bildigin kazma.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu akşam oynanan maçların ardından torbalar da kesinleşti.

Beşiktaş, kura çekiminde 1. torbada yer alacak.

Kura çekimi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İşte UEFA Avrupa Ligi torbaları:

1. TORBA
Sevilla
Arsenal
FC Porto
AS Roma
Manchester United
Dinamo Kiev
Besiktaş
FC Basel
Sporting CP Lisbon
CSKA Moscow
VfL Wolfsburg
Lazio

2. TORBA
PSV Eindhoven
Krasnodar
Celtic
Kopenhag
Braga
Gent
Mönchengladbach
Young Boys
Astana
Ludogorets Razgrad
APOEL Nicosia
Eintracht Frankfurt

3. TORBA
Saint-Etienne
Qarabağ
Feyenoord
Getafe
Espanyol
Malmö
Partizan
Standard Liege
Wolverhampton
Rennes
Rosenborg
Başakşehir

4. TORBA
AZ Alkmaar
Vitoria Guimaraes
Trabzonspor
FC Oleksandriya
F91 Dudelange
LASK Linz
Wolfsberger AC
Slovan Bratislava
FC Lugano
Glasgow Rangers
Cluj
Ferencvaros

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Bu akşam oynanan maçların ardından torbalar da kesinleşti.

Beşiktaş, kura çekiminde 1. torbada yer alacak.

Kura çekimi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İşte UEFA Avrupa Ligi torbaları:

1. TORBA
Sevilla
Arsenal
FC Porto
AS Roma
Manchester United
Dinamo Kiev
Besiktaş
FC Basel
Sporting CP Lisbon
CSKA Moscow
VfL Wolfsburg
Lazio

2. TORBA
PSV Eindhoven
Krasnodar
Celtic
Kopenhag
Braga
Gent
Mönchengladbach
Young Boys
Astana
Ludogorets Razgrad
APOEL Nicosia
Eintracht Frankfurt

3. TORBA
Saint-Etienne
Qarabağ
Feyenoord
Getafe
Espanyol
Malmö
Partizan
Standard Liege
Wolverhampton
Rennes
Rosenborg
Başakşehir

4. TORBA
AZ Alkmaar
Vitoria Guimaraes
Trabzonspor
FC Oleksandriya
F91 Dudelange
LASK Linz
Wolfsberger AC
Slovan Bratislava
FC Lugano
Glasgow Rangers
Cluj
Ferencvaros
birinci torba şl torbası gibi
ama ts başak şanslı birinci torbanın en güçlü takımıyla eşleşemeyecekler :D

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Arkadaslar  bence Elneny  o kadar  da  hani yerine Azubuike istenecek kadar gomulecek bir oyuncu degil ..
Benim videolarindan seyrettigim kadariyla Besiktasin pasli ve dikine oyununa hatta kontraataklardaki gecis oyununa da fazlasiyla katki verebilecek bir topcuya benzio bu adam. Dikine ve defansin arkasina attigi paslar cok yerinde ve gercekten oyun gorusunun iyi oldugunu gosteriyor. Hele de defansin arkasina kosu  yapma ustadi Burak gibi bir adama bence sezon boyu en az 4-5 gol attirir. Ayrica mesafe tanimaksizin hedef bulan sert sutlar da  cikariyor sag ayagindan.. Oyun temposu da fena gorunmuyor.. Yani Necip le filan karsilastirmalar.. Adam Necipi tanisa -ki gelincetanisacaklar olur da bu benzetme kulagina  gelirse  futbola hatta hayata kuser  :D  Eger  the Hunter hoca iki 8'le oynayacagim diyorsa bu 8'lerden biri kesinlikle bu adamdir, -tam bir 6 degil kesinlikle- benim seyrettigim videolara gore..  Ya bi sarki vardi "Kazmalar elimizde...  oyle bir cocuk sarkisi mi vardi ney  :alala:  Neyse, yapmayn arkadaslar  adami daha maca cikamdan formayi giymeden iyice cop ettik yahu ... Gelirse bu  takima faydali  olacaktir, gorunen o.   :ok:   
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 01:05:46 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı haluk.m

konop'u alsak aynısını schalke taraftarı yapacaktı değişik bi durum bu açıdan yorumlamamak lazım :D

Nkoudou'da takımında forma alamıyordu ama taraftarlar ayrılırken sevgi gösterdiler.

Bence bu riski alıyorsak 3*5m€  civarında bir opsiyonumuz olmalı.  Haber ve duyumlarda geçen 10+€  opsiyon ile sevinmeleri normal.  (Ayrıca Avrupalı kulüplere bakıyorum bu tarz oyuncuları kiralarken maaşının yarısını geldiği kulübe yıkıyorlar, biz aldığından fazlasını veriyoruz  :ebebe: )

Çevrimdışı Yasin02

elneny'nin son tercih olmasındaki ana etken sol ayaklı olmaması muhtemelen, hocanın oyun kurgusunu sol ayaklı oyuncular üzerinden yapmak gibi bi alışkanlığı var eğer elneny bekletilip de maia da diretirlerse şaşırmam
Aquila non capit muscas.

Çevrimiçi tolga1903

Nkoudou'da takımında forma alamıyordu ama taraftarlar ayrılırken sevgi gösterdiler.

Bence bu riski alıyorsak 3*5m€  civarında bir opsiyonumuz olmalı.  Haber ve duyumlarda geçen 10+€  opsiyon ile sevinmeleri normal.  (Ayrıca Avrupalı kulüplere bakıyorum bu tarz oyuncuları kiralarken maaşının yarısını geldiği kulübe yıkıyorlar, biz aldığından fazlasını veriyoruz  :ebebe: )

10+ opsiyonun neyine seviniyorlar alamayacağız o paralara zaten. Hele 18 falan opsiyon konuşuluyor saçma yani arsenal premier lig takımı mı sanmış bizi seneye yine satmaya uğraşırlar bu opsiyonları koydururlarsa. 5 6 milyon euro civarında opsiyon koyarsın adam iyi oynarsa alır geçeriz hem onlar kurtulur hem biz seneye de son güne kadar dos aramaktan kurtuluruz. 18 yazıyorlar ya şaka gibi.

"Hiçbir özelliğiyle büyük fark yaratmaz ama her türlü iş yapar.

Maia kanadı vazgeçmiş sanırım transferden. Pek içime sinmiyordu zaten o iş, iyi oldu. Elneny daha çok işimizi görür. Hayırlısı olsun..."

Mikail Serin
Yorgo

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

elneny'nin son tercih olmasındaki ana etken sol ayaklı olmaması muhtemelen, hocanın oyun kurgusunu sol ayaklı oyuncular üzerinden yapmak gibi bi alışkanlığı var eğer elneny bekletilip de maia da diretirlerse şaşırmam
Bu ayak takıntısını da anlamıyorum sağ sol ne fark eder hoca ya :D Ayak ayaktır

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar  bence Elneny  o kadar  da  hani yerine Azubuike istenecek kadar gomulecek bir oyuncu degil ..
Benim videolarindan seyrettigim kadariyla Besiktasin pasli ve dikine oyununa hatta kontraataklardaki gecis oyununa da fazlasiyla katki verebilecek bir topcuya benzio bu adam. Dikine ve defansin arkasina attigi paslar cok yerinde ve gercekten oyun gorusunun iyi oldugunu gosteriyor. Hele de defansin arkasina kosu  yapma ustadi Burak gibi bir adama bence sezon boyu en az 4-5 gol attirir. Ayrica mesafe tanimaksizin hedef bulan sert sutlar da  cikariyor sag ayagindan.. Oyun temposu da fena gorunmuyor.. Yani Necip le filan karsilastirmalar.. Adam Necipi tanisa -ki gelincetanisacaklar olur da bu benzetme kulagina  gelirse  futbola hatta hayata kuser  :D  Eger  the Hunter hoca iki 8'le oynayacagim diyorsa bu 8'lerden biri kesinlikle bu adamdir, -tam bir 6 degil kesinlikle- benim seyrettigim videolara gore..  Ya bi sarki vardi "Kazmalar elimizde...  oyle bir cocuk sarkisi mi vardi ney  :alala:  Neyse, yapmayn arkadaslar  adami daha maca cikamdan formayi giymeden iyice cop ettik yahu ... Gelirse bu  takima faydali  olacaktir, gorunen o.   :ok:   
boş ver maia olsun lemina olsun gelmesi kesinleşse o oyuncularda gömülecek nasılsa
Beşiktaş taraftarının her alınan oyuncuyu gömme huyu hiç değişmiyor. Gömülmeyen oyuncumu kaldı.
yararmı yaramazmı bilemem her oyuncu oynadığı takımda doğru değerlendirilir çok iyi kabul ettiğin oyuncu sende iş görmeyebilir
ama hiç bir yerde dikiş tutturamayan biri senin oyununa cuk diye oturabilir.
kaldıki böyle adı ortaya atılan oyuncu 24 saat içinde gelir gelmiyorsa palavra olma ihtimali yüksek
her zaman böyle oluyor bizde transfer birden ismi geliyor sonra patır patır bakmışsın oyuncu geliyor
zaten olduysa doğrulamada geliyor. gerisi dedikodu. işin özeti ismi ortaya çıkan bir oyuncu 24 saat içinde alındıysa eyvallah alınmadıysa ben ciddi bakmıyorum.

Çevrimdışı haluk.m

10+ opsiyonun neyine seviniyorlar alamayacağız o paralara zaten. Hele 18 falan opsiyon konuşuluyor saçma yani arsenal premier lig takımı mı sanmış bizi seneye yine satmaya uğraşırlar bu opsiyonları koydururlarsa. 5 6 milyon euro civarında opsiyon koyarsın adam iyi oynarsa alır geçeriz hem onlar kurtulur hem biz seneye de son güne kadar dos aramaktan kurtuluruz. 18 yazıyorlar ya şaka gibi.

Belki 18m€ olmaz ama şimdiden akıllı olup 3-5m€ yazdırmak lazım.  Yaş ve profili uygun daha önce de yazdım iyi oynarsa seneye renkliler ya da Avrupalı orta sıra takımları rahat bırakmaz.  İyi oynamadığı durumu düşünmek istemiyorum, yerine yazacak Necip dışında yedeği yok.  :by2:

Çevrimiçi Necmi

Bu ayak takıntısını da anlamıyorum sağ sol ne fark eder hoca ya :D Ayak ayaktır
golü atsında üçüncü bacağı ilede atabilir sakınca yok :D

Çevrimdışı worns

benim morelos gene yazmış bu gece alalım şu çocugu forvete muhteşem yatırımlık transfer 1 koy 3 kazan

abi bunu ingiltere'ye pazarlama derdindedirler. bizim alabileceğimiz paralara bırakmazlar bence. yıllardır çok etkili rangers'ta.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Belki 18m€ olmaz ama şimdiden akıllı olup 3-5m€ yazdırmak lazım.  Yaş ve profili uygun daha önce de yazdım iyi oynarsa seneye renkliler ya da Avrupalı orta sıra takımları rahat bırakmaz.  İyi oynamadığı durumu düşünmek istemiyorum, yerine yazacak Necip dışında yedeği yok.  :by2:

Valla yüksek opsiyon iki tarafın da işine gelmez bence arsenal bu paraları öngörüyor ise neden satamadı şimdiye kadar oyuncuyu? Ha diyorsa ki "gitsin Beşiktaş'ta belki çıkış yapar onlar da bu parayı veremez zaten, seneye daha yüksek fiyatlara başkasına satarım" belki anlaşılabilir ama bu sefer de bizim neden yüksek opsiyona evet dediğimiz muamma oluyor. Bence bu adam ya çok daha düşük opsiyona ya da son dakika paniğimiz ile opsiyonsuz şekilde gelecek gelirse.

Çevrimdışı worns

Arsenal taraftarının adamı istememesi bizim için büyük bir referans mıdır bilemedim. Adamlar peşinden Mustafi'yi de paketleyelim diyolar. Ben Türkiye'de Mustafi'nin 1. stoperi olmayacağı takım bilmiyorum. Bizim tarihimizdeki en büyük satış başarımız daha alt seviyede 3. santrafor pozisyonunda.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Arsenal taraftarının adamı istememesi bizim için büyük bir referans mıdır bilemedim. Adamlar peşinden Mustafi'yi de paketleyelim diyolar. Ben Türkiye'de Mustafi'nin 1. stoperi olmayacağı takım bilmiyorum. Bizim tarihimizdeki en büyük satış başarımız daha alt seviyede 3. santrafor pozisyonunda.
İngiliz külüpleri hızlı ve aşırı tüketim üstünde gidiyor son yıllardaki gelirlerden sonra, Avcı istatistik,analiz yapmayı seven bir TD Elheny’yi istiyorsa tartmıştır anilizini yapmıştır taraftarların yaptığı yorum pek önemli değil bizdede Quaresma’nın arkasından üzülenler var.
Ben hayırlısı diyorum ama olursa umarım opsiyon çok yüksek olmaz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

kura çekeyim dedim young boys-partizan-dudelange geldi hoydaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Uzun uzun yazmayı düşünüyordum ama düşürdünüz moralimi, @Necmi abi bile gömüyorsunuz diyor. Olay sadece Elneny değil. Apo hoca Oğuzhanı bütün kamp boyunca boşuna mı oraya hazırlayıp hazırlık maçlarında denedi sizce diyor ve susuyorum.

Çevrimiçi murat

bir ara john obi mikel için biz niye almıyoruz böyle bir adamı hemde 1.5 milyona diye sızlananları merak ediyorum bu gün ne düşünüyorlar. :icool:

boş ver maia olsun lemina olsun gelmesi kesinleşse o oyuncularda gömülecek nasılsa
Beşiktaş taraftarının her alınan oyuncuyu gömme huyu hiç değişmiyor. Gömülmeyen oyuncumu kaldı.
yararmı yaramazmı bilemem her oyuncu oynadığı takımda doğru değerlendirilir çok iyi kabul ettiğin oyuncu sende iş görmeyebilir
ama hiç bir yerde dikiş tutturamayan biri senin oyununa cuk diye oturabilir.
kaldıki böyle adı ortaya atılan oyuncu 24 saat içinde gelir gelmiyorsa palavra olma ihtimali yüksek
her zaman böyle oluyor bizde transfer birden ismi geliyor sonra patır patır bakmışsın oyuncu geliyor
zaten olduysa doğrulamada geliyor. gerisi dedikodu. işin özeti ismi ortaya çıkan bir oyuncu 24 saat içinde alındıysa eyvallah alınmadıysa ben ciddi bakmıyorum.
hele bi gelsin  o zaman gommesi de  daha bi rahat olur  nasilsa kazmalar hazir diorsun yani Necmi abi  :kop:
Yorgo