2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264481 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ben hiç kimseyi alamayacağız diye hissediyorum.

yada sadece ön libero başka kimse almayacağız.
Alper Bahadır yazdı doğru diye. Daha sonra çok soru soruyorlar diye sildi  :tabe:

Valla yukarıda bir arkadaş arsenal forumu falan yazmıştı ondan sonra artık hiç istemiyorum şu elneniyi. Dorukhan ozi devam edelim devre arası bir ortasaha bulursak alalım.Boş adam alacağımıza hiç almayalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla yukarıda bir arkadaş arsenal forumu falan yazmıştı ondan sonra artık hiç istemiyorum şu elneniyi. Dorukhan ozi devam edelim devre arası bir ortasaha bulursak alalım.Boş adam alacağımıza hiç almayalım.
Bu mantık yanlış. Orta saha ana ihtiyacımız. Hem nitelik hem de nicelik açısından eksiğiz orada  :tabe: Elneny de iyi oyuncu bu arada  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu mantık yanlış. Orta saha ana ihtiyacımız. Hem nitelik hem de nicelik açısından eksiğiz orada  :tabe: Elneny de iyi oyuncu bu arada  :bandit:

atiba-necip ile yürürüz demiş bence. :D

Çevrimdışı tangaz

bizim ruize de eski takımında taraftar forumlarında atıp tutuyorlardı gidiyor die kurban kesen ispanyollar vardı biz şimdi bayıldık adama değil mi  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Aʟᴘᴇʀ Bᴀʜᴀᴅıʀ

@alperbah
Takip et @alperbah adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Transferle ilgili cok ucmayin muhtemelen Atinc imza atacak
Elneny gelecek forvet icinde supriz beklemiyorum ...

buna ek olarak yorumlarda

Hocanın tercihi maia değil elneny olmuş, ne diyelim saygı duyup destekleyeceğiz. İstiyorsa bu kadar ısrarla vardır bi bildiği.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

benim morelos gene yazmış bu gece alalım şu çocugu forvete muhteşem yatırımlık transfer 1 koy 3 kazan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Yatıp uyuyalım. Beklemeye gerek yok  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1167167671168843781

kasımpaşada quaresma var iyi oyuncu onu da alalım bence :D

herkes instasına cometobesiktas bro yazsın :D  :tabe: :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence Lens ve Dorukhan'ı satmaya çalışalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

iyimser tarafından bakalım. oyuncu arsenalden geliyor yani pas oyununu en abartan takımdan. hocanın bu talebine katkı vermesi garanti gibi.

eğer hoca elneny diyorsa bu sebepden demiştir bir de maia riskli transferdi soru işareti çok bir isim maia

Kahreden haberler arka arkaya geliyordu...

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1167174656966766592

ben yatıyorum rüyalarım daha güzel transferin sonu b.ka bağlamaya başladı belliydi zati böyle olacağı son güne kalırsan çürükleri alırsın.

Bak valla yazma bunu, ciddiye alınır falan, bizim meşhurdur bjkden gittiğine pişman olup dönenler diye bu sene oynayıp seneye lazım diye alırlar. Tüyler ürpertici...

eğer hoca elneny diyorsa bu sebepden demiştir bir de maia riskli transferdi soru işareti çok bir isim maia

maia en potansiyelli oyuncu sol ayaklı orta saha teknik daha genç 22 yaşında.

Çevrimdışı 38life

Aʟᴘᴇʀ Bᴀʜᴀᴅıʀ

@alperbah
Takip et @alperbah adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Transferle ilgili cok ucmayin muhtemelen Atinc imza atacak
Elneny gelecek forvet icinde supriz beklemiyorum ...

buna ek olarak yorumlarda

Hocanın tercihi maia değil elneny olmuş, ne diyelim saygı duyup destekleyeceğiz. İstiyorsa bu kadar ısrarla vardır bi bildiği.

Neden inanalım hocanın tercihi olduğuna? Transferin bitmesine 2 gün kalmış oyuncu peşinde koşuyorlar. Hocanın tercihilik bir durum mu kalmış.

Bak valla yazma bunu, ciddiye alınır falan, bizim meşhurdur bjkden gittiğine pişman olup dönenler diye bu sene oynayıp seneye lazım diye alırlar. Tüyler ürpertici...

seneye bize gelecek zaten :D

20 numaraya bak 39 yaşında halen oynuyor :D

Kuarejma fitbolu bizde bırakacak 40 yaşında :D

Çevrimdışı tangaz

Bence Lens ve Dorukhan'ı satmaya çalışalım  :tabe:

tamam o ikisini satıp alfredo morelos ve tomas soucek alalım sonra bira viski rakı puro göbeklerimizi kaşıyıp maçları izleyelim :D

Ben acaba yönetim sadece elneny var alalım mı teklifine evet demiştir dedim ama yorumlarda buna da cevap vermiş ve hocanın özellkle elneny istediğini söylemiş. Dediğim gibi hoca bu sene başaktan daha farklı bir oyun stili deniyor, demekki eksik parçası buymuş. Avcı hocam istediyse güvenim de desteğim de tam. Ama diğer atınç ve şu adanadaki adamlarda gs gibi yedek diye Türk gereksizlerini toplamaktan fazlası değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

tamam o ikisini satıp alfredo morelos ve tomas soucek alalım sonra bira viski rakı puro göbeklerimizi kaşıyıp maçları izleyelim :D
Çok yazıyorsun bunları ama bu saatten sonra hayalden öte transferler bunlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

maia en potansiyelli oyuncu sol ayaklı orta saha teknik daha genç 22 yaşında.

bence o potansiyel içinde patlayacak ve bu çocuk olmayacak, avrupa da tutunamayacak. o işler öyle fm deki gibi olmuyor yok potansiyel 1500 şöle geliiyor 50 milyonluk topçuya evriliyor filan falan boş laf onlar. potansiyel vardı olmadı işte bitti go to copa cabana/rio/brasil  :D

Çevrimdışı 38life

Fıratın 4-5-6 numaralı tweet'lerde yazdıkları eğer doğruysa rezilliğin daniskası. Hatta ne rezilliği direkt skandal.

Neden inanalım hocanın tercihi olduğuna? Transferin bitmesine 2 gün kalmış oyuncu peşinde koşuyorlar. Hocanın tercihilik bir durum mu kalmış.

Hocanın yanında değiliz, burada genel olarak doğru kaynak olarak kabul ettiğimiz iki kişiden biri yazmış. Avcı ve yönetim bilebilir en net konuyu fakat biz doğru olması en iyi ihtimaller üzerinden gidiyoruz. Yazılan bu ve ona göre bir yorum yaptım.

seneye bize gelecek zaten :D

20 numaraya bak 39 yaşında halen oynuyor :D

Kuarejma fitbolu bizde bırakacak 40 yaşında :D

Oğlum yapma lan  :bawling: Valla gerçekleşmesi o kadar saçma olay değil, olursa şaşırmam yani  :lol:

bence o potansiyel içinde patlayacak ve bu çocuk olmayacak, avrupa da tutunamayacak. o işler öyle fm deki gibi olmuyor yok potansiyel 1500 şöle geliiyor 50 milyonluk topçuya evriliyor filan falan boş laf onlar. potansiyel vardı olmadı işte bitti go to copa cabana/rio/brasil  :D

Evet, fmde çok potansiyeli oyuncular patladı, lille gibi yıldız avcısı bir kulüpte de patladıysa yani  :lol: (Alamadığımız oyuncuya seri gömme keyfi  :lol:)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu yazdıkları oyuncuları bile alamayabiliriz. Biz çok geç kaldık değişim için  :tabe: Hala oyuncu satmayı bekliyorsak işimiz yaş. Satsak da bu saatten sonra Fernandes falan gelir. Böyle tamamlarsak ben transfer dönemini başarısız sayarım. Herhangi bir sıkıntıda da yönetime kızarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çok yazıyorsun bunları ama bu saatten sonra hayalden öte transferler bunlar  :tabe:

akşam pazarına bırakırsan olmaz tabii adam gibi planlama ile daha lig bitmeden yürüyeceksin böle isimlere parası da sorun değil 10ar milyonu gözü kapalı bas bu 2 elemana harcadığın 20 milyonu 40+'ya dönüştüremezsen aradaki farkı ben kapatacam  :bandit: