2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272431 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

1.750

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puan başına 4000€ alıyormuş, takım 2-3 kez prim alsa 250.000€ daha alır maalesef.  :( (+ev kirası - koruması - arabası var)

Futbolcu değilde evlilik sözleşmesi gibi :D

Çevrimdışı savaş altay

Hoca politik olmak zorunda. Ama böyle düşünmen güzel. Sen bile yediysen çoğunluk haydi haydi yemiştir Fikret Ormanın şutladığını  :D Amaç da bu zaten.
:ok:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Şenol hoca'nın prensini 1 maçta şutlayan Avcı'ya selam olsun... Yönetimi de Avcı'nın kararına saygı duydukları için tebrik ederim.

Ne güzel bir gün bugün  :lol:

Çevrimiçi tolga1903

#DONTGOQUARESMA    :kop: :kop: :kop:

Deli bu  :lol:   Tag açmış yönetimi taraftarla karşı karşıya getiriyor. 2m€ için takımı yakacak.....

Yazık ya. Torunun olacak neredeyse yakışıyor mu "git" denilen yerde "gitme" diye tag açmak? Feshet sözleşmeni alacağın varsa al git ülkende kulüp bul oyna veya bırak emeklilik yaşa şu hallere düşmek ne bileyim acınası ya.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şenol hoca'nın prensini 1 maçta şutlayan Avcı'ya selam olsun... Yönetimi de Avcı'nın kararına saygı duydukları için tebrik ederim.

Muharrem bu fotoğrafı Q7 kendi mi paylaşmış. Yoksa taraftar paylaşmış o beğenmiş mi ? Eğer kendi paylaştıysa sırf bu sebepten gönderilmeli takımdan. Team Quaresma nedir yahu. Bunun üzerine kalkıp hala bu adamı destekleyen kişi takımım Beşiktaş değil Quaresma dır demiş oluyor.

Beşiktaş, takımında ki sözleşmeli personel hakkında istediği kararı verebilir bunun hakkında da başka takım taraftarlarını dikkate almak zorunda değildir  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Muharrem bu fotoğrafı Q7 kendi mi paylaşmış. Yoksa taraftar paylaşmış o beğenmiş mi ? Eğer kendi paylaştıysa sırf bu sebepten gönderilmeli takımdan. Team Quaresma nedir yahu. Bunun üzerine kalkıp hala bu adamı destekleyen kişi takımım Beşiktaş değil Quaresma dır demiş oluyor.

Beşiktaş, takımında ki sözleşmeli personel hakkında istediği kararı verebilir bunun hakkında da başka takım taraftarlarını dikkate almak zorunda değildir  :D

Muhtemelen bir taraftar sayfasından kaydedip yüklemiştir. Var böyle hareketleri.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

Yazık ya. Torunun olacak neredeyse yakışıyor mu "git" denilen yerde "gitme" diye tag açmak? Feshet sözleşmeni alacağın varsa al git ülkende kulüp bul oyna veya bırak emeklilik yaşa şu hallere düşmek ne bileyim acınası ya.

Oğlunun odasına posterini astığı, halısını koyduğu Porto bile istemiyor adamı. Devre arasında gidiyordu sözde..

Çok seviyorsa maaşını 500.000€ indirip futbolu burada bırakmak istiyorum desin. Maalesef iki yüzlü biri ve ne yazı ki bu adamı destekleyen taraftarlar var.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Q giderse bence kanat almasalar da olur.Devre arası hasic gelecek.O bölgede lens ve boyd var (her ne kadar yeterli olmasalar da) parayı orta saha ve forvete vermek lazım.Hatta medel gidecekse, mehmet özcan+yıldız bir orta saha almalıyız.

Çevrimdışı savaş altay

Q giderse bence kanat almasalar da olur.Devre arası hasic gelecek.O bölgede lens ve boyd var (her ne kadar yeterli olmasalar da) parayı orta saha ve forvete vermek lazım.Hatta medel gidecekse, mehmet özcan+yıldız bir orta saha almalıyız.
Bir kanat fw bitirir isi  :ok:

Çevrimdışı tangaz

az evvel de yazdım daglıs da var orada iş görebilecek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Muhtemelen bir taraftar sayfasından kaydedip yüklemiştir. Var böyle hareketleri.

Grafik tasarımı bile yaptırmıştır ona belli olmaz  :D Ama anladığım kendi paylaşmış. iyi yapmış kesin kurtulduk artık.  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bir kanat fw bitirir isi  :ok:
Bulabilirsek çok iyi olur.Pırlanta gibi kadromuz olur  :lol:

Çevrimdışı haluk.m

Dorukhan'ı satarlarsa Emre Kılınç'ı alırlar. 

Bence çocuğu şimdiden bağlasınlar devre arasında 4 yıllık imzalarız  :evillol: Sivaspor'da avucunu yalar.

Çevrimdışı Arthur Dayne

az evvel de yazdım daglıs da var orada iş görebilecek
Doğru bak o da var.Hatta içerideki maçlarda sağ kanadı gökhan-daglıs yapabilir hoca.Geleceğimizi orta saha belirleyecek,çok kritik günler bunlar.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 15:48:23 Arthur Dayne ]

Çevrimdışı tangaz

Dorukhan'ı satarlarsa Emre Kılınç'ı alırlar. 

Bence çocuğu şimdiden bağlasınlar devre arasında 4 yıllık imzalarız  :evillol: Sivaspor'da avucunu yalar.

güsel plan rizaa iyi çalıştırsın seneye hazır gelsin  :evillol:

Çevrimiçi tolga1903

Oğlunun odasına posterini astığı, halısını koyduğu Porto bile istemiyor adamı. Devre arasında gidiyordu sözde..

Çok seviyorsa maaşını 500.000€ indirip futbolu burada bırakmak istiyorum desin. Maalesef iki yüzlü biri ve ne yazı ki bu adamı destekleyen taraftarlar var.

Yok abi yok 500 bin falan da değil artık gitmeli isterse bedava oynasın. Fanları çok saldırgan ve sürekli bölünüyoruz bu durduğu sürece. Gitsin boavista'da falan oynasın bizden uzak olsun.

Çevrimdışı 38life

Grafik tasarımı bile yaptırmıştır ona belli olmaz  :D Ama anladığım kendi paylaşmış. iyi yapmış kesin kurtulduk artık.  :)

Daha önce de fans sayfalarının hazırladığı görselleri kullandığını görmüştüm o yüzden dedim :)

Çevrimdışı 38life

Mehmet Özcan için son 8 gün. Kaçırmayalım şu çocuğu.

Çevrimdışı tangaz

Doğru bak o da var.Hatta içerideki maçlarda kanatları gökhan-daglıs yapabilir hoca.Geleceğimizi orta saha belirleyecek,çok kritik günler bunlar.

walla zor deplasmanda aslında gg daglıs önlü arkalı işe yarar savunma güvenliği açısından

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı caner.eryigit

fatih doğan bugün yazısında çarşı kale arkasına geçmeyi kabul etti bu maç ordydılar minvalinde bişiler mi yazmış bana mı öle geldi anlamadım ama bu yazdığınla örtüşüyor alen de yazısında stadyumda uğultu gitmiş sözler yükseliyordu duymayalı uzun zaman olmuştu demiş o da dediğinle örtüşüyor. hafta içi adalı ile yapılan toplantı kale arkası misafir tribün talepleri koltuksuz tribün talepleri derken senin bu paylaşımın dağıtılan yemekler filan ......
Yok abi çarşı yeni açığa geçti bunlar başka bir grup bir oluşum önümüzde ki maç tekrar gözlemliyecdğim bakalım benim blok çok ceza alır bunlar yüzünden birileri toplu kombine vermiş mi vermemiş mi bakacağız önümüz deki maç yemek verdiler toplu şekilde gözümle gördüm

Çevrimdışı tangaz

her sene 16 barajını aşmak lazım total puan 80 altına düşmemeli

Çevrimdışı savaş altay

Yok abi çarşı yeni açığa geçti bunlar başka bir grup bir oluşum önümüzde ki maç tekrar gözlemliyecdğim bakalım benim blok çok ceza alır bunlar yüzünden birileri toplu kombine vermiş mi vermemiş mi bakacağız önümüz deki maç yemek verdiler toplu şekilde gözümle gördüm

:D

Çevrimdışı tangaz

pardon sen eski açık demiştin doğru ben açıkları karıştırdım