2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4245014 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı ferdi1903

https://twitter.com/BayramTOficial/status/1164451421632311297?s=19

bu adam menajer bu arada

tabi tabi toplu olarak saldiriya gecmisler, victor ruiz, pedro rebocho  transferinde niye hic sesi cikmadi bunlarin? basarili transfer diyemi? evet N'Koudou maliyetini tam bilmiyoruz belki fazla olmus olabilir ama bu adam bi tutarsa kimse bunlari konusmayacak, oyüzden sey etmemek lazim böyle tipleri, kendi cebi hafifleyince zoruna gitmis belli
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2019, 14:29:43 ferdi1903 ]

Çevrimdışı 38life

Bu yüzden minnettarlar N'Koudou'ya.

Çevrimiçi levitate

5 para etmezse neden %50 koydursun ki.. Kıskançlık krizine benzettim bu serzenişi
Bu bayram tutumlunun dişi neden ağrımış ? Yahu Kamyoncudan bozma tipinle futbolcu değerlendiriyorsun. Senin futbolcu değerlendirme yetin nereden geliyor ? Önce bir onu bize anlat bakalım. Menajer olman zaten işkillendiriyor birde aldığımız oyuncuyu karalıyor.
tabi tabi toplu olarak saldiriya gecmisler, victor ruiz, pedro rebocho  transferinde niye hic sesi cikmadi bunlarin? basarili transfer diyemi? evet N'Koudou maliyetini tam bilmiyoruz belki fazla olmus olabilir ama bu adam bi tutarsa kimse bunlari konusmayacak, oyüzden sey etmemek lazim böyle tipleri, kendi cebi hafifleyince zoruna gitmis belli
Çok biliyorsa kendi yapsaymış komisyon almadan. Menajerler bile komisyon alamadığı için isyan eder olmuş. Demekki doğru yoldayız  :tabe:
bunlar hep komisyonsuzluktan :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı doganay

Aglamalar , camur atmalar basladigina gore iyi adam aldik demek

Çevrimdışı 38life

Sizler için N'Koudou'nun 20 dakikalık sadece olumlu aksiyonlarından oluşan video hazırladım. Ben mutlu olamıyorum bari siz mutlu olun  :D

up

Çevrimiçi Necmi

düsüncelerimi özetlemisin tesekürler, ben orhan ak istifa etmesini omulu karsiladim sadece su yönden bu tayfa rahat vermeyecekti hele ic saha maclarinda takimi bozacaklardi adim gibi eminim,

abdullah hoca umarim cok etkilenmez bu durumdan mutlaka moreli bozulmustur
hadi canım çokmu etkilenirmiş çokta umrumda
zamanında hassas davranıp onu kulübün içine sokmamaları lazımdı.
sezonu sorunla açmanın bir manası yok.
sadece belli grup değil çok büyük bir kitle istemiyor onun stadda olmasını işi bu
kadar hafife almayın. Biz gs değiliz başarı için taviz verelim o kadar değil.
bu işi basit bir olaymışda taraftar tepki veriyormuş gibi hafife almayın burak olayıyla bunun benzerliği yok
bu şahıs vatana ihanet eden insanlarla aynı grup içinde ve zamanında vatana ihanet etmiş
yasal olarak belki pişmandır yasada onu af edebilir ama bu bizi ilgilendirmemeli bunlar vicdanlarda affedilmez.
bunların Beşiktaşda değil bu ülkede bile yerleri yok benim gözümde. Beşiktaşın menfaatleri tersini düşündürüyor diye
bazı şeyleri bu kadar kolay feda etmeyin Vatan söz konusuysa Beşiktaş nedir.
olayıda dramatize falan etmiyorum bu grup hala abd ile işbirliği yapıp vatana ihanet ediyor. en ufak şüphem bile varsa
belki asmam ama içimede sokmam.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Yarın stad nasıl olur @Necmi abi
protesto olur mu sence de
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Şu Quaresma haberleri eğer doğruysa cuma günü son kez izleriz ikinci yarı Q7 - N'Koudou devir teslim töreni olur.

Çevrimdışı mrred

The French winger arrived in Istanbul on Thursday to complete a permanent move worth £4.6million.

Such a transfer has now been confirmed by Nkoudou and both clubs, with the 24-year-old signing a four-year contract worth around £29,000-a-week after passing a medical.
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

tolga konumuz cb veya devlet yapısı değil onlarda sorun varsa kendileri dert etmeli
şimdi şöyle düşün o zaman hiç fetö sorunu olmasaydı ülkede yine 2015 den önceki gibi güllük gülüstanlık
yürüselerdi biz orhan akı kabul edecekmiydik. Bu kulüp zamanında fetö tehlikesi diye birşey yokken
kalkavanı kabul etmedi. Biz adalet dağıtmıyoruz kim suçlu kim değil bunun yargısınıda yapmıyoruz belki adalet önünde orhan ak masumdur aklanmışdır ama benim gözümde aklanmadı. Ben öyle insanları evime misafir etmem.  Vodafone da benim diğer evim. Kimse onu yargılansın içeri tıkılsın falan demiyor en doğal hakkımız olan şey isteniyor evimize sokmayın Beşiktaşın bu tip insanlarla işi olmaz. herkes kendi arka bahçesini süpürürse bu insanların bu ülkede yaşama şansı kalmaz. Bunlara böyle davranacaksınki diğer insanlarda başlarına ne geleceğini bilecek farklı yollara saparlarsa asla af görmeyeceklerini bilmeleri lazım bu iş basit bir olay değil affedelim geçelim diyelim. Hiç bir himmetçi₁ affedilmemeli. Söz konusu vatansa suçluluğu kanıtlananana kadar suçsuzdur lafı biraz havada kalır. Vatana ihanetin pardonu yoktur. bu himmetçiler₁ ve yandaşları vatana ihanet ettiler.
o iş öyle kandırılma işi falan değil. halada vatana ihanet ediyorlar. adi suçlar kapsamına giriyormuş gibi davranmayalım. ha şimdi içlerindemi değilmi bilemem ama bildiğim birşey varsa zamanında içlerindeydi.
ve böyle bir insan bizim içimizde olamaz. yargılamıyorum onu gerekiyorsa devlet yargılar. ama dışlıyorum
buda benim doğal hakkım. açık ve netim bu konuda bu şahıs vodafonea girmemeli onu avcı çok istiyorsa buyursun onunla gitsin Başkan istiyorsa buyursun oda gitsin onunla. Bu konuda geçmişde hata yapmış affedelim denecek bir durum yok. Tabi devlet mekanizması içinde olanlarada tepkiliyiz ama o tepkiyi verme yeri burası değil.

Ben de diyorum ki bu yapıyla en ufak ilişkisi olmuş herkesi dışlarsan bi 45 milyon kişiyi falan geri kalan toplumdan uzaklaştırman lazım. Bakma abi şimdi herkes düşman saydırıyor ama ülkenin yarıdan fazlası bunlara destek verdi para vermese çocuk verdi. Ne mutlu bana ki bir kez bulunmadım içlerinde ailem saolsun. İnan bana bulunsaydım bugün şunları yazmaya yüzüm olmazdı. Konumuza dönersek şurada ayrılıyoruz abi bir insana hayatta tek bir şans veremezsiniz bu doğanın da insanlığın da ruhuna aykırı. Ülkede bunlarla ilişkiye girmeyenin dışlandığı zamanlar yaşandı, bu insanların yaptıklarının hata olduğunu idrak ettirecek herhangi bir mekanizmanın bile olmadığı dönemler yaşadık. Toplumun her noktasına sirayet eden devasa bir yapıydı. Zoruma giden şey bu yapıya bulaşanlardan bazılarının yaşadığı refah. Bunlara destek verip vatana ihanet eden herkes için bir gün adaletin tecelli edeceğini bilsem gıkımı çıkarmam orhan'a ama bu iki yüzlülük beni çıldırtıyor.

Orhan ak'ı afaroz etmekle dünya bir pislikten kurtulmadı, asıl hainlerin daha da fazla önlem alıp kamufle olmasına yarıyor sadece bu tür olaylar. Ben siz gibi kulüp özelinden bakamıyorum bu duruma sanırım bundan ayrılıyoruz. Neyse abi hayırlısı olsun temennim hoca fazla etkilenmez bu durumdan.

Çevrimdışı worns

Gerçekler, biz kulübü bir "pislikten" falan temizlemedik, tam tersi abdullah hocaya destek verecek bir kişiyi yedik. Bu adamla uzun yıllardan beri çalışıyorsa transferde de yanında istediyse, bir şeyler biliyor demekki. Kulüpte o kadar Beşiktaşlı gözünüp beşiktaşa katkı sağlamayan insan varken, Beşiktaşa katkı sağlayabilecek biri gitti.

Altı üstü bir yardımcı antrenör diyen gazeteciler ve bu forumdaki kişiler sizlere soruyorum. Bundan bir kaç yıl öncesinde şenol hocayı tamer hoca gittikten sonra gelen başarısızlıktan dolayı suçlamadılar mı ? Yanına iyi bir antrenör almadı bundan kaybettik falan diye. Bu bir ekip işi, şuan klopü de guardiolayı da bu kadar iyi yerlere getiren yanındaki adamlar.

Orhan ak mükkemel muhteşem demiyorum, karakterini de savunmuyorum, tek demek istediğim şey burası temiz kalpliler, delikanlılar derneği değil, Beşiktaş burası. Bu kulübe katkı sağlayabilecek (hocanın önceki deneyimlerine bakınca sağlamış) olan birini yiyerek ne ele geçti ??? Bugün bir yardımcı antrenörden nolur diyen gazeteciler yarın hocanın yanına bir tamer tuna lazım diyecekler. Burda isim görevi önemli değil, olay içimizdeki kötü niyetli insanların gazına gelerek, kulübe katkı sağlayabilecek insanları uzaklaştırırken, yine gaza gelerek kulübe zararı olacak işleri yapmak.

Tamamen katılıyorum. Düpedüz kendi teknik ekibimize ilk darbeyi vurduk. Ayrıca yönetim madem bu ekiple uzun vadeli sözleşme imzaladı arkasında durmalıydı. Şimdiden hocanın eli zayıfladı.

İstemeyenler hangi nedenle istemiyorlarsa eleştirilerini teknik ekibin tümüne yöneltseler tutarlı olurlardı. Mesele siyasal pozisyonlarsa azıcık kafası çalışan adam teknik kulübedeki insanların geçmişini bilir, bir söylem üretilecekse ekibin tümüne yöneltilmesi gerektiğini farkederdi. Bahsettiğim eski ilişkiler. Güncel durumda kimse hakkında hukuki bir işlem olmadığına ve burada kimse yargıç da olmadığına göre konuşmak abes.

Tutarlı değil tepkiler ayrıca iyi niyetli olduklarından da kuşkuluyum. İlk darbeyi yiyen teknik ekibin işi biraz daha zor olacak bundan sonra.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/BayramTOficial/status/1164451421632311297?s=19

bu adam menajer bu arada
bunun tercümesi ali naibi geldi ekmeğimizden olduk demek sanırım
ne güzel umutla yürüyorduk diyor herhalde

Çevrimdışı tuncaboylu

başkan kennedy
Yemin ediyorum, ülke açık hava tımarhanesine döndü.

Tottenham için 5 milyonluk satış para değil, adamlar için kuruş. Bizim başkanın 500 bin Euro'ya Arnavutluk'a oyuncu satıp, Arnavutluk'ta çalışan bir menajeri aramasından farksız.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yarın stad nasıl olur @Necmi abi
protesto olur mu sence de
Nasil olacak pamuk gibi olur hele bi de galibiyet gelsin her şey unutulur :D

Çevrimdışı Koa_lAA

hadi canım çokmu etkilenirmiş çokta umrumda
zamanında hassas davranıp onu kulübün içine sokmamaları lazımdı.
sezonu sorunla açmanın bir manası yok.
sadece belli grup değil çok büyük bir kitle istemiyor onun stadda olmasını işi bu
kadar hafife almayın. Biz gs değiliz başarı için taviz verelim o kadar değil.
bu işi basit bir olaymışda taraftar tepki veriyormuş gibi hafife almayın burak olayıyla bunun benzerliği yok
bu şahıs vatana ihanet eden insanlarla aynı grup içinde ve zamanında vatana ihanet etmiş
yasal olarak belki pişmandır yasada onu af edebilir ama bu bizi ilgilendirmemeli bunlar vicdanlarda affedilmez.
bunların Beşiktaşda değil bu ülkede bile yerleri yok benim gözümde. Beşiktaşın menfaatleri tersini düşündürüyor diye
bazı şeyleri bu kadar kolay feda etmeyin Vatan söz konusuysa Beşiktaş nedir.
olayıda dramatize falan etmiyorum bu grup hala abd ile işbirliği yapıp vatana ihanet ediyor. en ufak şüphem bile varsa
belki asmam ama içimede sokmam.

vatana ihanet ettiği kanısına nasıl vardın.. fotoğraftanmı?

evet olay basit bir olaydı ama taraftar yüksek tepki verdi... amaç orhan ak mıydı sence? bence değildi... Beşiktaş mıydı sence ? bence o da değildi... eğer öyle olsaydı bu sosyal medyada tepki koyan insanları kışkırtan belirli çok takipcili kişiler 2 ayda 50 defa Yönetim gitsin﹗ tag ı açıp 2-3 defa orhanak istifa tagı açmazlardı... tersi olurdu... amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...

kulübe çalışmaya gelen insanları yok onun saçı bozuk, yok bunun fotoğrafı var, yok bu bilmem ne diye etiketleyip afaroz edeceksek işimiz var...

Çevrimiçi levitate

bunun tercümesi ali naibi geldi ekmeğimizden olduk demek sanırım
ne güzel umutla yürüyorduk diyor herhalde
+1903

bu yüzden konop iyi ki gelmedi diyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Yemin ediyorum, ülke açık hava tımarhanesine döndü.

Tottenham için 5 milyonluk satış para değil, adamlar için kuruş. Bizim başkanın 500 bin Euro'ya Arnavutluk'a oyuncu satıp, Arnavutluk'ta çalışan bir menajeri aramasından farksız.

bide adamların düşünmediği en kötü oyuncuları bile 5 milyon ediyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bi totenham taraftarının yorumu bence faydalı olacak bu oyuncu

One of the most talented wingers to ever play for Spurs. Up there with Bale, maybe a little better, some would argue. Not sure why we sold him. Everyone is angry he didn’t play more. Enjoy him - you’ve got a superstar on your hands. 👍🏽
bari altınada türkçesini yazın ingilizce bilmek zorundamıyız :bandit:
burası ingilteremi :bandit:

Çevrimdışı mrred

Nkoudou zayıf ayağının puanı FM de kaç arkadaşlar
Gören varsa yeşillendirsin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

bari altınada türkçesini yazın ingilizce bilmek zorundamıyız :bandit:
burası ingilteremi :bandit:

Bale'den biraz daha iyi olabilir tartışılır demiş. Ha bir de ellerinde süperstar var keyfini çıkarsınlar demiş biraz abartmış eleman bence. Translate çevirisinden bu kadar anladım:)

Çevrimdışı 38life

Nkoudou zayıf ayağının puanı FM de kaç arkadaşlar
Gören varsa yeşillendirsin.

7