2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 91 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3926400 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

bütün taraftar dolmuş durumda.
Bisi olmaz ilk 10 dakika saplariz sonra 40larxa bi tane daha
70-80 gibi 4-0 5-0 olur
Herkes unutur
Lay lay lay

Çevrimdışı mrred

Sonrasina bakma abi oncesine de bakabilirsin
Mesela gomez fioda kac atmis surunuyordu
Demba yerine gelince ana avrat kufur edilmedi mi?
Taliska sanki benfikada 10 gol atiyordu her sene benfikada salakti altin yumurtalayani verdi
53 macta 12 gol atmis 2 asist yapmis
55 mac bizde oynamis 27 gol 9 asist yapmis

Kadrodakilerden de gidilir
Bilic cenk yerine pektoyu oynatiyordu ozzi yerine veliyi

Sanki ronaldo falan geldi
Giden atmaya oynamaya devam etse neyse
Bak yine bilmeden konuşuyorsun!
Talisca benficada ne oynuyordu ?
6 bazen de 8 numara!
hem de 4 4 2 nin orta sahasında oynuyordu. Bilmeden konuşuyorsun diyince bana kızıyorsun.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

neyse ya geçmiş için boşa konuşuyoruz geçti gitti işte milletin suratına baka baka yalan söyleyerek gitti.
Beşiktaş camiasıyla resmen dalga geçti millet daha diz dövüyor. geçtim başarısını şu son sene yaptıklarından sonra bir daha
suratına bakılmaz berberde görüşmüş tff başkanı uzun süre gizli gizli operasyon yapıyorduk diyor neden çıkıp yalanlamadı
Beşiktaş taraftarı yarım devre ona yinede hak ettiğinden fazla saygı gösterdi. sattı resmen Beşiktaşı ötesi yok.
çıkıp dese görüştüm kimse birşey demez yalana ne gerek var. ama bize o yalanları o kadar çok söylediki alıştık tabi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu Wanyama gelse Karius'a antremanda böyle goller atsa yine ne güzel olur  :ebebe:

https://twitter.com/mikserin/status/1163554951383138305

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Steve Mounie scout yorumu  :)

https://twitter.com/mikserin/status/1163550351468969985
Burak Yılmaz'ın tam tersi bir profil takım bütünlüğü için doğru görünüyor. Farklı tipte oyuncular olursa farklı oyunlar oynanabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

bir önceki sene negredo yokmuydu onunla şlde na mağlup gruplardan çıkmadımı
ligde başarısız negredo var şl de başarılı ne var takımmı değişiyordu
sallamadı işde ligi ego kastı laz inadı tuttu ne dersen de ama resmen iki senede ilk yarılarda şampiyonluğu bıraktı ve bunu gayette bilinçli yaptı.
negredo var takımda ilk yarı o yüzden kötüydük ama şl de neden iyiydik o zaman negredo yokmuydu takımda.
şl oynarken gökten zembille forvetmi iniyordu. şl de yapabiliyorsan ligdede yaparsın
takım koşamıyor dedim yaşlı takım dediniz başak daha yaşlı ama ligin en çok koşan takımı dedim
cevap vermediniz. tutturmuşsunuz forvet yok diye al işde sen çıkardın dört senede attığımız goller hemen hemen aynı
forvet varkende aynı yokkende aynı bu takımın sorunu gol atamamak değildiki
aboulu sezon 72 golle şampiyon olmuşuz geçen senede 72 atmışız sorun golmüymüş.
hep dedim ben üç senedir biz girdiğimiz her pozisyonu atıyoruz bizim sorunumuz pozisyona girememek biz
maçın dörtte üçünü kendi yarı sahamızda top çevirerek geçiriyoruz takım pres yapmıyor
rakibi karşılıyor iki metre uzağında hep bu oyuncuların güçsüz olduğunu işaret eden şeyler
ikili mücadeleye giremiyorlar. takımın en diri oyuncusu 36 yaşındaki atiba
geldiği sene deli dana gibi koşan medel ikinci sene adım atamaz duruma geldi.
antrenmansız gelen burak kondüsyon olarak takımda fark yarattı ötesi varmı.

hegredo şl.de sadece son laypzig maçında oynadı abi onunla namağlup gurupdan çıkmadık negredo oynasaydı grup sonuncusu olurduk belki 3.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bir önceki sene negredo yokmuydu onunla şlde na mağlup gruplardan çıkmadımı
ligde başarısız negredo var şl de başarılı ne var takımmı değişiyordu
sallamadı işde ligi ego kastı laz inadı tuttu ne dersen de ama resmen iki senede ilk yarılarda şampiyonluğu bıraktı ve bunu gayette bilinçli yaptı.
negredo var takımda ilk yarı o yüzden kötüydük ama şl de neden iyiydik o zaman negredo yokmuydu takımda.
şl oynarken gökten zembille forvetmi iniyordu. şl de yapabiliyorsan ligdede yaparsın
takım koşamıyor dedim yaşlı takım dediniz başak daha yaşlı ama ligin en çok koşan takımı dedim
cevap vermediniz. tutturmuşsunuz forvet yok diye al işde sen çıkardın dört senede attığımız goller hemen hemen aynı
forvet varkende aynı yokkende aynı bu takımın sorunu gol atamamak değildiki
aboulu sezon 72 golle şampiyon olmuşuz geçen senede 72 atmışız sorun golmüymüş.
hep dedim ben üç senedir biz girdiğimiz her pozisyonu atıyoruz bizim sorunumuz pozisyona girememek biz
maçın dörtte üçünü kendi yarı sahamızda top çevirerek geçiriyoruz takım pres yapmıyor
rakibi karşılıyor iki metre uzağında hep bu oyuncuların güçsüz olduğunu işaret eden şeyler
ikili mücadeleye giremiyorlar. takımın en diri oyuncusu 36 yaşındaki atiba
geldiği sene deli dana gibi koşan medel ikinci sene adım atamaz duruma geldi.
antrenmansız gelen burak kondüsyon olarak takımda fark yarattı ötesi varmı.
Clde negredo ile lens kac dakika oynamis abi

Çevrimiçi Necmi

Bisi olmaz ilk 10 dakika saplariz sonra 40larxa bi tane daha
70-80 gibi 4-0 5-0 olur
Herkes unutur
Lay lay lay
maç başlayana kadar tutabilseler maçın akışıyla unuturlarda
iş maç başlamadan patlak verir. eğer çıkarsa ısınmaya

Çevrimiçi Necmi

Clde negredo ile lens kac dakika oynamis abi

almanyada grupdan na mağlup çıkmamızı sağladı ikisi yetmezmi alman takımını almanyada yendin.
bugün hoca şl de na mağlup çıktı diye konuşuyorsunuz ya işde o negredo ve lens sayesinde oldu
unuttunuzmu çıkardığı takımı topa orkanın ayağı herhalde ilk o maç değmişdir

Çevrimdışı mylife1903

Bak yine bilmeden konuşuyorsun!
Talisca benficada ne oynuyordu ?
6 bazen de 8 numara!
hem de 4 4 2 nin orta sahasında oynuyordu. Bilmeden konuşuyorsun diyince bana kızıyorsun.
Okudugunu anlamiyorsun
Sozelci oldugun icin de analiz kabiliyetin dusuk
Benfika kullanamadi senol gunes kullandi devsirdi gol makinesi yapti
Adamlar yanlis kullandiysa bize ne

Çevrimdışı mrred

neyse ya geçmiş için boşa konuşuyoruz geçti gitti işte milletin suratına baka baka yalan söyleyerek gitti.
Beşiktaş camiasıyla resmen dalga geçti millet daha diz dövüyor. geçtim başarısını şu son sene yaptıklarından sonra bir daha
suratına bakılmaz berberde görüşmüş tff başkanı uzun süre gizli gizli operasyon yapıyorduk diyor neden çıkıp yalanlamadı
Beşiktaş taraftarı yarım devre ona yinede hak ettiğinden fazla saygı gösterdi. sattı resmen Beşiktaşı ötesi yok.
çıkıp dese görüştüm kimse birşey demez yalana ne gerek var. ama bize o yalanları o kadar çok söylediki alıştık tabi.
Abi adam bir kere çok fazla konuşuyor ben adamın taktiğini çözdüm. Aynı anda bir sürü şey söylüyor konudan konuya atlıyor ilk başta doğru gibi görünse de düşününce adamın "bahaneci" bir tip olduğu belli oluyor. Bahane üreten tiplerin sonu yalancılıktır.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

hegredo şl.de sadece son laypzig maçında oynadı abi onunla namağlup gurupdan çıkmadık negredo oynasaydı grup sonuncusu olurduk belki 3.
işde o maçı alanda negredo lens ikilisiydi :D
o yüzden na mağlup olduk sayelerinde.

Çevrimdışı mylife1903

almanyada grupdan na mağlup çıkmamızı sağladı ikisi yetmezmi alman takımını almanyada yendin.
bugün hoca şl de na mağlup çıktı diye konuşuyorsunuz ya işde o negredo ve lens sayesinde oldu
unuttunuzmu çıkardığı takımı topa orkanın ayağı herhalde ilk o maç değmişdir
Birak abi yedeklerle cikip yendigini as takimla tokat manyagi yapardi

Çevrimdışı mylife1903

Steve Mounie scout yorumu  :)

https://twitter.com/mikserin/status/1163550351468969985
Bu mu sikat
Bunu avcinin adebayor gibi kullanmasi demek quaresmayi viska gibi kullanacak demek falan ayarinda bisidir

Çevrimdışı mrred

Okudugunu anlamiyorsun
Sozelci oldugun icin de analiz kabiliyetin dusuk
Benfika kullanamadi senol gunes kullandi devsirdi gol makinesi yapti
Adamlar yanlis kullandiysa bize ne
Yahu benfica niye kullanmasın adam kendi istemedi? Benfica teknik direktörü kullanmadı. Ayrıca adam o pozisyonda oynamak istemedi o yüzden bize geldi teknik direktörü ile kavga etti bize gelmeden önce tıpkı Adem Ljajicin bize gelmesi gibi geldi. Adam o takımda oynamak istemiyor bu kadar basit. Yetenekleri olan çok takip edilen bir oyuncuydu zaten. Önder Özen Benficaya gelmeden önce beşiktaşa tavsiye etmiş paramız olmadığı için alamamış bulursam videosunu yollarım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğruluğunu bilmiyorum ama sosyal medyada böyle bir haber dolanıyor. Daha iyisi gelmiyorsa çok iyi transfer olur  :tabe:

Beşiktaş, Arsenal ön liberosu Mohamed Elneny’yi 1+1 yıl kiralamak için resmi teklif yaptı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

maç başlayana kadar tutabilseler maçın akışıyla unuturlarda
iş maç başlamadan patlak verir. eğer çıkarsa ısınmaya
Cuma gunu os cikisi kimse alkol almaz fazla tepki beklemiyorim abi
Biraz olacaktir
Olmamasi garip olur

Çevrimiçi Necmi

Abi adam bir kere çok fazla konuşuyor ben adamın taktiğini çözdüm. Aynı anda bir sürü şey söylüyor konudan konuya atlıyor ilk başta doğru gibi görünse de düşününce adamın "bahaneci" bir tip olduğu belli oluyor. Bahane üreten tiplerin sonu yalancılıktır.
her maç bir oyuncuyu taraftarın önüne atıyordu enkaz bıraktı diyoruz inandıramıyoruz ozinin yuhalanacağı bes belli çocuk sahadan çıkmak için çırpınıyor
resmen çıkartmayıp yuhalattı öyle çıkardı. bıraktığını toparlamak hiç kolay değil avcımı toparlayacak hiç sanmıyorum
avcı birşeyler yapacaksa bu takım değişmeli eldeki oyuncularla birşey yapabileceğini  sanmıyorum.
oyuncular tükenmiş. yok paralarınıda aldılar şimdi neden oynamıyorlar acaba geçen sene para almadıkları için oynamıyorlardı.
şenol hoca ne yapsındı. :D

Çevrimdışı mylife1903

işde o maçı alanda negredo lens ikilisiydi :D
o yüzden na mağlup olduk sayelerinde.
O ikisi manisa macini da almisti abi

Çevrimdışı mrred

@mylife sen insanları ve oyuncuları alınıp satılan bir mal olarak gördüğün için benfica oyuncuyu bize bilerek ve isteyerek "verdi" sanıyorsun. Hayır öyle olmadı oyuncu benficada oynamak istemedi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

kim kıvırıyor blmem ama ben akhisar döneminden beri beğenir ve isterim niasseyi (ileri üçlünün solunda)
genel olarak forumda tr liginde oynayan oyunculara böyle bir tavır var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu mu sikat
Bunu avcinin adebayor gibi kullanmasi demek quaresmayi viska gibi kullanacak demek falan ayarinda bisidir
Bu adam deli seviyesinde maç izleyen ve oyuncu analiz eden bir adam. Yaptığımız tüm transferlerin izleyebileceği tüm maçlarını izleyip analiz paylaşıyor. Serkan Rençber'in haber aldığı adamlardan birisi.Belçika futboluna çok hakimdir Belçika'da yaşadığı için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yahu benfica niye kullanmasın adam kendi istemedi? Benfica teknik direktörü kullanmadı. Ayrıca adam o pozisyonda oynamak istemedi o yüzden bize geldi teknik direktörü ile kavga etti bize gelmeden önce tıpkı Adem Ljajicin bize gelmesi gibi geldi. Adam o takımda oynamak istemiyor bu kadar basit. Yetenekleri olan çok takip edilen bir oyuncuydu zaten. Önder Özen Benficaya gelmeden önce beşiktaşa tavsiye etmiş paramız olmadığı için alamamış bulursam videosunu yollarım.
Parayla alakasi yok
Istedik adam gelmedi benfikaya gitti
Cinde mi oynamak istemis simdi?

Çevrimiçi Necmi

Cuma gunu os cikisi kimse alkol almaz fazla tepki beklemiyorim abi
Biraz olacaktir
Olmamasi garip olur

biraz olmaz bir kıvılcıma bakar. o kıvılcım ateşlenirse o stad susmaz hele birde maç kötü giderse
o gece hiç bir yönetici o maçta olmak istemez ben onu antrenör olarak sahaya çıkartacaklarını sanmıyorum
sivas mağlubiyetinden sonra ciddi yürek ister.

Çevrimdışı mrred

Ali Ece"Taliscayı ben çok izledim. Nerde izledin, oynatmıyorduki Benfica. 18 yaşında Önder Özen izledi. Sen poz verdin yanında,niye getirmedin yenisini?Poz verirken herkes Taliscayı getirdi. Roco'yu kim getirdi?İyi para alıyor Roco, söylersem üzülürsünüz"
The great gig in the sky