2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4245342 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

15/16'da Gomez - Sosa
16/17'de Talisca - Aboubakar olmasa Beşiktaş "asla" şampiyon olamazdı.

Dahası var.

17/18'de Talisca - Babel olmasa Beşiktaş avrupa kupalarına katılamazdı.

Şenol Güneş döneminde Beşiktaş tamamen "oyuncu yeteneklerine" baktı. Oturun Beşiktaşın 4 yılda attığı tüm golleri seyredin. Bireysel yeteneklerin ön plana çıktığını göreceksiniz. Ve 2015'ten itibaren her yıl gollerin daha çok "bireyselleştiğini" göreceksiniz. Aksini görürseniz gelin yüzüme tükürün.
istediğin kadar söyle anlatamazsın bunu. diyoruz bu takım sürekli geri gitti
bunun örneklerini veriyoruz hala şu oyuncu alınsa şampiyon olurduk deniyor o zaman güneşmi şampiyon yapmış oluyor
yönetim gomezi almış ama şenol hoca şampiyon yapmış yönetim taliscayı abouyu almış ama şenol hoca şampiyon yapmış
yönetim oyuncu almamış yönetim suçlu şampiyonluktan etti takımı

Çevrimdışı 38life

Üstad akıtıyorsun bu akşam maşallah  :lol: Böyle net bir şekilde yazmak lazım ki bazıları rüyadan uyandırsın kendilerini.

Merak etme birazdan gelip "ağzımın payını" verirler.  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

İşte bunu diyince de ''ismaille serdarı bırakmış  :D '' diye dalga geçiyorlar.Arkadaş bizim o kadroyla oynadığımız tottenham deplasmanını hatırlayan bir allah'ın kulu yok mu?Nasıl öyle diri bir takımdık,ezilmiyorduk demiyorlar da serdarla ismalle uğraşıyorlar  :s20:

çok diri taş gibi takımdık totnımda son dk beraberliği penaltıyla kurtardık gruptan çıkıp cl.bruggeye  (en kolay kuraydı) elendik lign son 5 maçında 1 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi ile 5 maç 5 puanda kaldık taş gibiydik ama 55 lig golünde kaldık.

sonraa o taşş gibi takımdan sadece atiba ozzi kaldı (aslında ozzi de kalmamıştı sadece ismi vardı). neyse 2 yıl sonra yepyeni bir takım oluşturdu lazın biri gitti az daha uefayı alıyordu ezilmiyorduk die avunmamıza gerek bırakmıyordu çünkü eziyordu. sonraaa o taş gibi takımdan 3 sene sonra artık o takımdan kimsecikler kalmamışken aynı laz sen git şampiyonlar liginde namağlup grup birincisi ol 14 puan al eze eze, avrupada gürle  ama gel gör ki taraftarının ezilmiyorduk dipdiri takımdık die avunmasına engel ol  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı celiker1

başkan sanıyorki burakı kabul ettikleri gibi bunuda ederler.
hiç farkında değil ama o stada giremeyecek duruma gelir o tribünlerde onu bu konuda destekleyecek tek kişi bulamaz.
bu orhan ak kendisinide yakar avcıyıda yakar. Benim bildiğim Beşiktaş taraftarı fetöyle poz vermiş birini
Beşiktaş kulübesinde oturtmaz. oturtursada yazıklar olsun derim.
Sadece Fetö olayıda değil abi.Emre Belezoğolu ile olan Topçular iskele kavgasında mahkemelik olduğu kişiler trübün içinde efendiliğiyle bilinen,iç-dış sahada menfaatsiz takımını kovalayan,Beşiktaş aşkıyla bilinen trübün çocukları.Bu arkadaşlarımızdan birisi trubunde kim sete çıksın diye anket yapılsa trubunun icinde ilk ucte belkide birde cikacagina emin oldugum Nazmi Furuncu arkadasimiz.Ne yaparsan yap bu ateş sönmez.Daha öncede yazdım Orhan Ak mevzusu kangrenimizdir!
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 23:40:08 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

abi hiiiç topu bana atma anlamak istemiyorsun filan diyerek ne dediğin kısa ve netti o iletinde altında farklı anlamlar yoktu  :icool:

hazırlıkda oynattıgı oyuncuları elbette kiraya gönderecek gelen transferler sonrası çocuklar körelmesin gelişsin die kiraya göndermek standart bir seçenektir.

konuyu avcıya çevirip odak da dağıtma avcıyı ayrıca gömeriz şuan senle meşgulüz  :evillol:
topu sana atmıyorum o maç çıkan kadroya göre öyle konuşmuşum
pana maçındada sahaya çıkan takımdan tek bir oyuncu bile ligde oynamayacak dedim
peki biz pana ile neyin hazırlığını yaptık.
he tabi körelmesin gelişsin diye gönderiyor. bak gönderdiği mitrovic brüggede sürekli oynuyor.
yarın epl ye iyi bir fiyata transfer olduğunda yönetime sallarız hep birlikte sattık diye.

Çevrimdışı tangaz

zamanında burun kıvrılan niasse peşinde koşuyoruz o zaman anadolu topçusu diyorduk şimdi epl oyuncusu.sanki onlar kendi yetiştiriyor.

kim kıvırıyor blmem ama ben akhisar döneminden beri beğenir ve isterim niasseyi (ileri üçlünün solunda)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Arthur Dayne

çok diri taş gibi takımdık totnımda son dk beraberliği penaltıyla kurtardık gruptan çıkıp cl.bruggeye  (en kolay kuraydı) elendik lign son 5 maçında 1 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi ile 5 maç 5 puanda kaldık taş gibiydik ama 55 lig golünde kaldık.

sonraa o taşş gibi takımdan sadece atiba ozzi kaldı (aslında ozzi de kalmamıştı sadece ismi vardı). neyse 2 yıl sonra yepyeni bir takım oluşturdu lazın biri gitti az daha uefayı alıyordu ezilmiyorduk die avunmamıza gerek bırakmıyordu çünkü eziyordu. sonraaa o taş gibi takımdan 3 sene sonra artık o takımdan kimsecikler kalmamışken aynı laz sen git şampiyonlar liginde namağlup grup birincisi ol 14 puan al eze eze, avrupada gürle  ama gel gör ki taraftarının ezilmiyorduk dipdiri takımdık die avunmasına engel ol  :D
Abi yalnız o adamın elinde taktik dehamız şenol'a verilen oyuncular yoktu.O takımda ba değil de gomez olsa bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.Zaten burada bahsedilen o dönemde çok başarılı olduğumuz değil,(kadro kalitesi belli çünkü)o kadroya rağmen nasıl ''takım'' olabildiğimiz.İşte binbir zahmetle oturmuş sistemin üstüne yıldız isimler alınınca da şampiyon oluyorsun.

Çevrimdışı tangaz

başkan sanıyorki burakı kabul ettikleri gibi bunuda ederler.
hiç farkında değil ama o stada giremeyecek duruma gelir o tribünlerde onu bu konuda destekleyecek tek kişi bulamaz.
bu orhan ak kendisinide yakar avcıyıda yakar. Benim bildiğim Beşiktaş taraftarı fetöyle poz vermiş birini
Beşiktaş kulübesinde oturtmaz. oturtursada yazıklar olsun derim.

burak bizim çocukdu kovaladık gitti işini yaptı azcık alavere dalavere severdi bizde  ilk geldiğinde de yapardı öle şeyler ama beşiktaşlılıgı tartışılmaz bizim yaramaz çocukdu.

alahın fetöcüsünün ne işi var bizde abi  getirene zaten yazıklar olsun hele birde inönüde benchde olursa ağır küfrederim heralde forumda son iletim olur atarsınız beni.

Çevrimdışı 38life

Abdullah Avcı'ya 4 yıl süre verilse, bugün onu "1 maçla" yerin dibine sokanlar 4 yılın sonunda ilah diye taparlar. Bunu iddia ediyorum. Belki Şenol Güneşin tersine ilk 2 yıl kayıp olur, sonraki 2 yıl şampiyon yapar. Ki bu da "iyiden kötüye" değil "kötüden iyiye" dönüşümün göstergesidir.

Ama ne yazık ki ilk 2 yılda kaç kupa aldığından başka hiçbir şeyin önemi yoktur "büyük" kulüplerde.

Ne ironi ama. Adı "büyük" zihniyeti "küçük" kulüpler.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 23:43:46 38life ]

Çevrimiçi Necmi

Sadece Fetö olayıda değil abi.Emre Belezoğolu ile olan Topçular iskele kavgasında mahkemelik olduğu kişiler trübün içinde efendiliğiyle bilinen,iç-dış sahada menfaatsiz takımını kovalayan,Beşiktaş aşkıyla bilinen trübün çocukları.Ne yaparsan yap bu ateş sönmez.Daha öncede yazdım Orhan Ak mevzusu kangrenimizdir!
o olaya birşey demiyorum ben bizim taraftarıda biliyorum :D
o sportif durum içinde değerlendirilir.
ama diğeri affedilemez. ama inanarak ama menfaati için o gün o pozu verenlerin bugün kolayca yırtamaması lazım onun bir bedeli olmalı
böyle insanları hiç birşey yapamıyorsan içinden dışlayacaksın. neyi savunuyoruz el etek öptükleri adam vatan haini
her dakika vatanı abdye satıyor. o zamanda satıyordu ama menfaatlerine yanında poz vermekten çekinmediler.
birilerinin kitabında kandırılma olabilir ama benim kitabımda yok Beşiktaşlıların kitabında olduğunuda sanmıyorum
tatlı tatlı yemenin acı acı çıkartması vardır şimdi çıkartma zamanı. o foto onun hayatı boyunca peşinden gelmeli
sırf bu nedenle insan gibi değer görmemeli. hak ettiği şekilde davranılmalı.
yakıştıramıyorum ya sırtında Beşiktaş forması arması var bunun giydireninde gözümde gram değeri olmaz.

Çevrimdışı mrred

@38life
Steve Mounie bu çocuk sırtı dönük oyunda var mı ?
Dönüşleri nasıl ?
Dripplingleri nasıl ?
Al veri seviyor mu ?
Boş alana deplase oluyor mu ?
Hızı
Hızlanması nasıl ?
Zayıf ayağı ne durumda ?
Devamlı oyunun içinde mi ?
Top rakipteyken nasıl press kalitesi var mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abdullah Avcı'ya 4 yıl süre verilse, bugün onu "1 maçla" yerin dibine sokanlar 4 yılın sonunda ilah diye taparlar. Bunu iddia ediyorum. Belki Şenol Güneşin tersine ilk 2 yıl kayıp olur, sonraki 2 yıl şampiyon yapar. Ki bu da "iyiden kötüye" değil "kötüden iyiye" dönüşümün göstergesidir.

Ama ne yazık ki ilk 2 yılda kaç kupa aldığından başka hiçbir şeyin önemi yoktur "büyük" kulüplerde.

Ne ironi ama. Adı "büyük" zihniyetleri "küçük" kulüpler.
O kadar karamsar olma oyunda bir gelişme görülürse hocaya taraftar sahip çıkar
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Abi yalnız o adamın elinde taktik dehamız şenol'a verilen oyuncular yoktu.O takımda ba değil de gomez olsa bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.Zaten burada bahsedilen o dönemde çok başarılı olduğumuz değil,(kadro kalitesi belli çünkü)o kadroya rağmen nasıl ''takım'' olabildiğimiz.İşte binbir zahmetle oturmuş sistemin üstüne yıldız isimler alınınca da şampiyon oluyorsun.

biliçe o verlse bu verilse şöle olurdu böle olurdu laflarını bilemem onun adı fal açmakdır ben somut bilimlere bakarım örneğin şenolun verim aldığı parlattıgı sattırıp kulübe para kazandırdığı oyuncuların hemen hepsi gittikleri liglerde sürünüyor küme düşüyor yada kadroya giremiyor demekki o arkadaşları oynatan bizim lazmış :bandit:

Çevrimdışı Karabay

Başkan cumaya kadar ya oyuncu alır yada ingiltereden dönmez
cuma günü başına geleceği biliyor.
Abi şurada cumaya ne kaldı. Diyelim yarın oyuncuyu aldık. Bu herif cumaya giremez kadroya. E kadroya giren adamın da morali bozulur maçı kazanamaz.

Çevrimdışı 38life

@38life
Steve Mounie bu çocuk sırtı dönük oyunda var mı ?
Dönüşleri nasıl ?
Dripplingleri nasıl ?
Al veri seviyor mu ?
Boş alana deplase oluyor mu ?
Hızı
Hızlanması nasıl ?
Zayıf ayağı ne durumda ?
Devamlı oyunun içinde mi ?
Top rakipteyken nasıl press kalitesi var mı ?

Abi sabret transfer ciddileşsin röntgenini bile çekeriz merak etme :D Şuan pek analiz havamda değilim, Gelip gelmeyeceği belli olmayan bi oyuncuya kasamıcam.  :)

Çevrimdışı mrred

@38life adam net bir şekilde kafacı ve iyi sıçrıyor ve tek vuruşlarda gol atıyor. Orasını anladık da videolar çok yetersiz topsuz oyunda yaptıkları da çok önemli
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abi sabret transfer ciddileşsin röntgenini bile çekeriz merak etme :D Şuan pek analiz havamda değilim, Gelip gelmeyeceği belli olmayan bi oyuncuya kasamıcam.  :)
Tamam seni bu transfer döneminde forum olarak baya sömürdük kusurumuza bakma :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

burak bizim çocukdu kovaladık gitti işini yaptı azcık alavere dalavere severdi bizde  ilk geldiğinde de yapardı öle şeyler ama beşiktaşlılıgı tartışılmaz bizim yaramaz çocukdu.

alahın fetöcüsünün ne işi var bizde abi  getirene zaten yazıklar olsun hele birde inönüde benchde olursa ağır küfrederim heralde forumda son iletim olur atarsınız beni.
burak falan bunları geçelim bunlar sahada olan sportif işler bugün kızarız yarın bağrımıza basarız
burak Beşiktaşlı bunu hiç inkar etmedi belki o nedenle daha fazla kırıldık kızdık bakacaksın iki kızını Beşiktaşlı olarak yetiştiriyor
çocuklara öyle istediğini söyletemezsin. atmış kendini falanmış filanmış kızarız söveriz bir gol atar çılgın gibi seviniriz
yeminle stada gider görürsem küfrederim ama ona değil onu orda oturtana ederim.
çok zoruma gidiyor.

Çevrimdışı 38life

Şu "bir mevkii'ye transfer yapılınca, o mevkii'de oynayan oyuncunun motivasyonu düşer, kötü oynar." efsanesini kim çıkarttı ya.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

biliçe o verlse bu verilse şöle olurdu böle olurdu laflarını bilemem onun adı fal açmakdır ben somut bilimlere bakarım örneğin şenolun verim aldığı parlattıgı sattırıp kulübe para kazandırdığı oyuncuların hemen hepsi gittikleri liglerde sürünüyor küme düşüyor yada kadroya giremiyor demekki o arkadaşları oynatan bizim lazmış :bandit:
yada kondüsyon olarak sıfır gönderdiği için gittiklerinde dağılıyorlar :D

Çevrimiçi Necmi

Şu "bir mevkii'ye transfer yapılınca, o mevkii'de oynayan oyuncunun motivasyonu düşer, kötü oynar." efsanesini kim çıkarttı ya.  :lol:
hırs yapsın iyi oynasın

Çevrimdışı tangaz

topu sana atmıyorum o maç çıkan kadroya göre öyle konuşmuşum
pana maçındada sahaya çıkan takımdan tek bir oyuncu bile ligde oynamayacak dedim
peki biz pana ile neyin hazırlığını yaptık.
he tabi körelmesin gelişsin diye gönderiyor. bak gönderdiği mitrovic brüggede sürekli oynuyor.
yarın epl ye iyi bir fiyata transfer olduğunda yönetime sallarız hep birlikte sattık diye.

mitroviç geçen senede oynuyordu başlarda sonra hep yedekti  bu arada mitroviç epl.ye transfer yapsa bu onu iyi yapmaz çünkü mitroviç vasat altı bi elemandır. balkanlar belçika ingiltere üçgeninde dönen transferleri örnek alıp epl yaptı wauw olmak bişeyleri ispatlamıyor.

pana maçı tek kelime ile fiyaskodur o günlerde çok yoğundum yazamamıştım aklımdan geçenleri lig başlamasına 1 hafta kalmış pafları nie oynatıyor hoca die ağır yazacaktım artık o maç yapması gereken tek şey sivas maçı 11ini sahaya sürüp kafasındaki şaplonu oynatmayı denemek ve neticeye göre müdahalelerle sivasa gitmekti avcı o maç ağır saçmaladı ve bedelini de ödedikc.tesi günü

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tam tersine rakip geldiği için yerinin garanti olmadığını anlar ve daha iyi oynamaya çalışır. Kim diyorsa hayatta hiç rakibi olmamış herhalde  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Tamam seni bu transfer döneminde forum olarak baya sömürdük kusurumuza bakma :D

Estağfurullah. Elimde kaynak varken paylaşmasam ayıp olur. :) Zaten 10 gün falan kaldı transferin bitişine. İmzalar atıldıkça videolar gelir.  :)

Çevrimdışı 38life

hırs yapsın iyi oynasın

Öyle de olur zaten genelde. "Benim mevkii'me transfer yapıldı, forma gitti" diye ağlayacak topçu zaten ruhen ölmüştür, büyük takımda işi olmaz öyle oyuncunun.