Burda hevesle oyuncu analizleri yapılıyor, hangi oyuncunun ne özelliği var, hangisi bize uyar diye ciddi emek sarfeden arkadaşlarımız var ki; sağolsunlar ciddi de faydalanıyoruz. Sonra özetlere bakıyoruz; aynı tas aynı hamam. 
Yok oyle bi lobi falan abi
Ezik taraftarin uydurdugu seyler bunlar
Sen sahada top mu oynuyon hakem naapsin
Once topunu oyna sonra hakemi baskan halleder
Hem hakemi de yenmen gerekir
Sen cik 5-6 tane gol at hakem 4 tanesini saymasin 1-0 2-0 gene kazanirsin
Sistem yapacaz taktik yapacaz organizasyin falan filan hakemi de yeneceZ
Bi enayi biziz yeminle, nereye yeniyon hakemi gs ile fb neden yenmek sorunda kalmiyor hakemi. Herifler +15 puanla basliyor zaten ligin kalitesi belli 3 dudukle siralama degisiyir
Ensene vurdurmayacaksin guclu ve butun olacaksin
Bizim yonetim bu kafada ona buna pirlanta devam etsin hocayi gomeriz topcuyu gomeriz herkes degisir hakemler degismez duzen degismez. Bunu cok degistirecekngucumuz yok +10 puan yazacak kadar ama 7 senelik bir yonetim de oraya 0 puan yazdirmali. Caldirmayin kafi arkadas
Nasi bi hafizadir
Erzurum macinda penalti vermeyen bu sivas macinin hakemiydi herif kosa kosa karijmayi atti ayni hareketten bu macta kac sefer oldu zorla sari verdi gene penaltilari vermedi, layice bi kart cekti herif ayni cucunun delgadoya cektigi kart kitabina uydurdu. Sabaha kadar carpisla gosterdi alkis gosterdi tartisin herifin bize bakisi bu
Gs maci sonrasi konusan kagavanin parasini veren yonetici neden konusamiyor, erken ottu de hemen kestiler mi onu denizli horozu gjbi denizli maci sornasi.
Fb macinda da yapistir karistir iste be arkadas, korkuyor musunuz?
Oyle zayif yonetim oyle dirayetsizki gs hot dese muzedemi kupalari goturup verecekler, haftaya bu cek papilayi yedirip iciren yoneticimiz cikip gsden de ozur dilerse sasirma ayni fikret ormanin gidip bizzat gs baskanindan ozur dilemesi gibi