2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3881802 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Ben de fb ile gs arasında özellikle penaltı noktasında ciddi bir rekabet yaşanacağını düşünüyorum. Gerçi fb hızlı bir giriş yaptı bu konuda, gs'nin yakalaması zor gözüküyor. Pırlantalar desen zaten ilk haftadan pırıl pırıl parlıyor maşallah. Hem yaşları da genç çok daha parlar bunlar.

ismail, alemin garibanı bi biziz walla. artık bu güçsüz yönetimlerden sıkıldım ben
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Montpellier’de fena sayılmayan bir performans vermişti ben kendim izlemedim ama bir arkadaşa sordum ve kendim araştırdım Montpellier forumlarında
Sevilen karakterleri bir futbolcu, arkadaşımda dahil top tekniği, kontrolü kötü bir futbolcu ama fiziği,kafa oyunuyla fark yaratan bir futbolcu olduğunu belirtiyorlar.
Bitiriciliği orta seviye biraz daha iyi olsa zaten yolu bu yaşta buralara düşmezdi.
Top teknigine kontrolune kotu mu diyorlar
Adamlar alismis firansada topcu izlemeye
Bizim turk sikatlar da adebayorla falan yaristiracak
Habip acayip macini izledim o da tiransfer yapar herhalde yakinda
Bu firansa liginde tek zenci hoca var galina
Butun oyuncular zenci
Hakemler ile hocalar beyaz
Mesaj mi veriyorlar nedir
Agir irkcilik yaliuor hakemler bu hafta ne kirmizilar cikti besiktasa olsa faul vermezler

Çevrimdışı tangaz

lyon kadın takımında bi 10 numara var topa ozziden baya hızlı vuruyor.

sahi ozzi demişken nerde bu çocuk şenol harcamıştı mobidik yapıyordu buna lense filan nerede bu rahatlayan arkadaşlar çıkıp ağırlıklarını koysunlar artık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Ben de fb ile gs arasında özellikle penaltı noktasında ciddi bir rekabet yaşanacağını düşünüyorum. Gerçi fb hızlı bir giriş yaptı bu konuda, gs'nin yakalaması zor gözüküyor. Pırlantalar desen zaten ilk haftadan pırıl pırıl parlıyor maşallah. Hem yaşları da genç çok daha parlar bunlar.
Biktik be abi artik
Robot hakemler gelse bu herifler yazilimini bozar gene bize cakarlar
Bu arda kardeslero gsli saniyordum guc yanasmasi ckkti adam
Bize penalti falan vermezdi bu
Yardimcisinin bir bayragi vardi ders diye gisterilecek
Koyacak boduosu bah bina bayrak cekerseniz lisansinizi yortarim diye

Çevrimdışı tangaz

Top teknigine kontrolune kotu mu diyorlar
Adamlar alismis firansada topcu izlemeye
Bizim turk sikatlar da adebayorla falan yaristiracak
Habip acayip macini izledim o da tiransfer yapar herhalde yakinda
Bu firansa liginde tek zenci hoca var galina
Butun oyuncular zenci
Hakemler ile hocalar beyaz
Mesaj mi veriyorlar nedir
Agir irkcilik yaliuor hakemler bu hafta ne kirmizilar cikti besiktasa olsa faul vermezler

zaten o mikail hoca bunu adebayor gibi kullanacak deyince beni bi gülme tuttu abi nasıl güldüysem bi gök gürültüsü filan mikailler karıştı sanırım

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ismail, alemin garibanı bi biziz walla. artık bu güçsüz yönetimlerden sıkıldım ben
Gençliğimizden beri çile. Bir tanesiyle uğraşmıyoruz ki. Bi sarı bitmeden ötekisi başlıyor aynı haltlara. 
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Gençliğimizden beri çile. Bir tanesiyle uğraşmıyoruz ki. Bi sarı bitmeden ötekisi başlıyor aynı haltlara.

saçımdaki beyazların yarısı hep bu şeref noksanlarından çektiğimiz çiledendir

fenerin ilk penaltıya bakıyorum kruse faul yapıyor dirseği filan dayıyr ayağı sokuyor herifi indirip kendini bırakıyor arda tereddütsüz penaltıçalıyor talimatlı oldugu öyle nett kisonra var nie var onlar uyarsın hakemi penaltı değil gel bak şuna desinler
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2019, 02:08:13 tangaz ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

saçımdaki beyazların yarısı hep bu şeref noksanlarından çektiğimiz çiledendir

fenerin ilk penaltıya bakıyorum kruse faul yapıyor dirseği filan dayıyr ayağı sokuyor herifi indirip kendini bırakıyor arda tereddütsüz penaltıçalıyor talimatlı oldugu öyle nett kisonra var nie var onlar uyarsın hakemi penaltı değil gel bak şuna desinler
Burda hevesle oyuncu analizleri yapılıyor, hangi oyuncunun ne özelliği var, hangisi bize uyar diye ciddi emek sarfeden arkadaşlarımız var ki; sağolsunlar ciddi de faydalanıyoruz. Sonra özetlere bakıyoruz; aynı tas aynı hamam.  :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Burda hevesle oyuncu analizleri yapılıyor, hangi oyuncunun ne özelliği var, hangisi bize uyar diye ciddi emek sarfeden arkadaşlarımız var ki; sağolsunlar ciddi de faydalanıyoruz. Sonra özetlere bakıyoruz; aynı tas aynı hamam.  :steamed:
Yok oyle bi lobi falan abi
Ezik taraftarin uydurdugu seyler bunlar
Sen sahada top mu oynuyon hakem naapsin
Once topunu oyna sonra hakemi baskan halleder
Hem hakemi de yenmen gerekir
Sen cik 5-6 tane gol at hakem 4 tanesini saymasin 1-0 2-0 gene kazanirsin
Sistem yapacaz taktik yapacaz organizasyin falan filan hakemi de yeneceZ

Bi enayi biziz yeminle, nereye yeniyon hakemi gs ile fb neden yenmek sorunda kalmiyor hakemi. Herifler +15 puanla basliyor zaten ligin kalitesi belli 3 dudukle siralama degisiyir
Ensene vurdurmayacaksin guclu ve butun olacaksin

Bizim yonetim bu kafada ona buna pirlanta devam etsin hocayi gomeriz topcuyu gomeriz herkes degisir hakemler degismez duzen degismez. Bunu cok degistirecekngucumuz yok +10 puan yazacak kadar ama 7 senelik bir yonetim de oraya 0 puan yazdirmali. Caldirmayin kafi arkadas
Nasi bi hafizadir
Erzurum macinda penalti vermeyen bu sivas macinin hakemiydi herif kosa kosa karijmayi atti ayni hareketten bu macta kac sefer oldu zorla sari verdi gene penaltilari vermedi, layice bi kart cekti herif ayni cucunun delgadoya cektigi kart kitabina uydurdu. Sabaha kadar carpisla gosterdi alkis gosterdi tartisin herifin bize bakisi bu
Gs maci sonrasi konusan kagavanin parasini veren yonetici neden konusamiyor, erken ottu de hemen kestiler mi onu denizli horozu gjbi denizli maci sornasi.
Fb macinda da yapistir karistir iste be arkadas, korkuyor musunuz?

Oyle zayif yonetim oyle dirayetsizki gs hot dese muzedemi kupalari goturup verecekler, haftaya bu cek papilayi yedirip iciren yoneticimiz cikip gsden de ozur dilerse sasirma ayni fikret ormanin gidip bizzat gs baskanindan ozur dilemesi gibi

Çevrimdışı mrred

Ikinci forvet yapaydi
Carpitan sensin
Oynamak istemedi diyorsun neden sozlesme uzatti diyorum eveliyon geveliyon 6 oynadi 8 oynadi diye cevap veriyon
Istemedigi istenmedigi yerde neden sozlesme uzatir onu anlat
Yahu takımın teknik direktörü onu öyle oynatıyordu . Takımı Taliscaya göre şekillendirmemişler o bu tartışmanın konusu değil. Taliscanın sözleşme uzatması Benficada oynamak için mi yoksa Taslicayı Çine sattıklarında kendisine veya menajerine satıştan komisyon vermeyi taahhüt ettikleri için mi yaptılar bunları bilemeyiz. Tek bildiğimiz ve kesin olan Talisca Benficada oynamak istemiyordu ve bize geldi. Bu tartışmanın konusu talisca tabela yaptı ve bunu da Şenol Güneş sayesinde yaptı diyorsun. Ben de diyorum ki adam serbest oynadı ya da forvet arkası oynadı zaten ilerde oynuyordu tabela yapması normal raket gibi ayağı var. Fakat Benficada hem 6 hem 8 oynadı çoğu zaman da 6 numara oynadı tabiki skoara katkısı az olur. Onun o ayağını Şenol Güneş mi o hale getirdi. Eldeki malzemeyi kullandı işte. Bunun için kahin olmaya gerek yok. Aynı istatistikleri Çin liginde yapmaya devam ediyor hatta daha fazlasını. Çünkü oynadığı bölge aynı . Bunun oyun kurgusu ile ne ilgisi var. Babel hala atmaya devam ediyor . Cenk ilk gittiği dönem atıyordu. Fakat hoca değişti cenkin rolü değişti . Hocanın Cenkten beklentileri değişti şu an oynamıyor. Marcelo Lyonda ilk 2 sene çok güzel oynadı fakat şu an oynamıyor neden çünkü  hoca değişti rolü değişti. Lyonda Bruno Genesio Marceloyu oynatıyordu yeni gelen Slyvinho oynatmıyor. Marcelo şimdi düşüşe mi geçmiş oldu. Tosic hala oynuyor. Bu dediğiniz şeyler göreceli oyuncuya verilen rollere göre oyuncuların performansları artar ya da azalır görünebilir. Önemli olan verilen rollerden aldığın verimdir biz burada q7 yi neden gömüyoruz. Adama verdiği rol önüne gelen topu ortalaması. Aldığı verim çok az 40 orta yapıyor 1 tane asist oluyor. Kağıda bakınca q7 12 asist yapmış şimdi q7 den verim almış olduk mu ?
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2019, 09:01:55 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı sametbagan

15/16'da Gomez - Sosa
16/17'de Talisca - Aboubakar olmasa Beşiktaş "asla" şampiyon olamazdı.

Dahası var.

17/18'de Talisca - Babel olmasa Beşiktaş avrupa kupalarına katılamazdı.

Şenol Güneş döneminde Beşiktaş tamamen "oyuncu yeteneklerine" baktı. Oturun Beşiktaşın 4 yılda attığı tüm golleri seyredin. Bireysel yeteneklerin ön plana çıktığını göreceksiniz. Ve 2015'ten itibaren her yıl gollerin daha çok "bireyselleştiğini" göreceksiniz. Aksini görürseniz gelin yüzüme tükürün.
Şenol hocanın hep yaptığı şey oyuncuları ofansif anlamda maksimum verim almak için serbest bırakması
ha bide orta kafa taktiği vardı.
Bence her takımın genetiğine uygun oyun oynaması lazım.

Örneğin barca topa sahip olarak oynar liverpool tam tersi direk oyun oynar  örnekleri çoğaltabiliriz.

Beşiktaşın oyunu da sürekli hücüm sürekli atak şeklinde olmalı dinamik sürekli koşu atan atletik bek kanat ve forvetlerden kurulu olmalı.

maalesef avcının taktiğini yerleştirmesi en az 3 seneyi bulur ve bu sabır değil bizde hiçbir türk takımda yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni sözleşme uzattığın adamla sözleşme feshetmeye uğraşmak. Bu nasıl bir seviye  :alala:

Mounie listede ama bir gelişme yok. Aras'ın fesih için uğraşıyorlar. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

15/16'da Gomez - Sosa
16/17'de Talisca - Aboubakar olmasa Beşiktaş "asla" şampiyon olamazdı.

Dahası var.

17/18'de Talisca - Babel olmasa Beşiktaş avrupa kupalarına katılamazdı.

Şenol Güneş döneminde Beşiktaş tamamen "oyuncu yeteneklerine" baktı. Oturun Beşiktaşın 4 yılda attığı tüm golleri seyredin. Bireysel yeteneklerin ön plana çıktığını göreceksiniz. Ve 2015'ten itibaren her yıl gollerin daha çok "bireyselleştiğini" göreceksiniz. Aksini görürseniz gelin yüzüme tükürün.

katılmıyorum... cl de sadece oyuncu performansı ile 14 puanı barca olsan alamazsın...hatta 2 sene grup maçlarında sadece 1 mağlubiyet falan hayatta alamazsın...  hoca katkısı teknik,taktik olmuştur... saolsun kulüp tarihinde yerini almıştır kendileri bu avrupa başarısıyla... sayesinde bizimde avrupada renklilerin başaramadığı övünebileceğimiz başarımız olmuştur...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ta dün yapılan idman öncesinde ağrıları olan Domagoj Vida, tedbir amaçlı olarak dinlendirildi ve kontrolden geçirildi.

Domagoj Vida'nın bu sabah ise MR'ı çekildi. Hırvat oyuncunun ciddi bir durumunun olmadığı ve Göztepe maçında forma giyebileceği belirtildi.

Siyah beyazlılarda Karius da çalışmalara başladı. Göztepe maçında büyük ihtimalle Alman kaleci, kaleyi koruyaan isim olacak.

Burak Yılmaz ve Enzo Roco dışında ağrıları olan ve bireysel çalışan Atiba da kadroya dahil edilmeyebilir. Beşiktaş'ta bu 3 isim dışında Göztepe maçında eksik olmayacak.

Haber Kaynağı: beIN SPORTS

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

biz buralarda, tribünlerde, sağda solda birbirimizi yerken, yeni gelmiş hocayı kulübeye hapsedecek kadar saldırı durumu falan yaşanırken, yönetim taraftarla tartışırken falan adamların spor yazarları, yorumcuları vs bile dünkü ilk penaltıya penaltı diyerek algıyı arşa çıkarıyor...

bizim düşmana ihtiyacımız vallahi yok... geçen bitanesi yazmış tvitırda kulüp içi mualefetten... haftaya iç saha maçında protestoya hazır ol yönetim diyor... taraftarı örgütlemeye çalışıyorlar... protesto edince takım maç mı kazanacak... amaç ne... Yönetim gitsin﹗ etsin... sonra... bizim istediğimiz başkan olsun.. ee sonra... g.bale, toshack falan... ne denir bilemedim... seçimle kazanamayanlar takımın maç kazanmasını değil kaybetmesini istiyor bence... dertleri kulübün başarılı olması falan değil zaten...

ben mualefete karşı değilim hiçbir alanda... hatta hayatım boyunca da her alanda mualif oldum... ama hiç bir zaman kötü olsun diye değil, daha iyi olması için mualefet yaptım... bizim kulüpte bütün amaç başarısız olunması... bi birlik olamadık renkliler gibi kulüp menfaati söz konusu olduğunda... düzen kirli ayak uydurmak şart...

Çevrimdışı mrred

Arkadaşlar di marzio yazdı mirin gidici sanırım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Touluse için sağlık kontrolünden geçmiş bu sabah
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Satın alma opsiyonu ile Touluse mirini kiralamış fakat opsiyon ne kadar anlamadım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Murat Özen yazdı şimdi. İyi bari bir yabancı oyuncu yeri açıldı maaş bütçesi azaldı ve bonservis vermeden aldığımız oyuncudan bonservis kazanma şansımız olacak
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

2.5 larin
2 mirin

seneye 4.5 milyon euro bonservis kazancımız olacak. Bunun 2.5'u rebochoya gidecek. Umarım Kariusu zorunlu satın alma opsiyonu devreye girmez
The great gig in the sky

Çevrimdışı gokhantr

Murat Özen yazdı şimdi. İyi bari bir yabancı oyuncu yeri açıldı maaş bütçesi azaldı ve bonservis vermeden aldığımız oyuncudan bonservis kazanma şansımız olacak

Mirin'e 350.000 Euro bonservis ve topu taca atabilmesi icin tonla maaş verildi.

Çevrimdışı Koa_lAA

manuel fernandes i alaşım bari hiç topcu bulamıyorsak... kulüpsüz adam... geçen sene de iyi oynuyordu loko da izlediğim maçlarda... sorunlu adam ama iş yapar bu orta sahada... fazla bi ücret istemiyecekse olur aslında...

Çevrimdışı mrred

Yeni sözleşme uzattığın adamla sözleşme feshetmeye uğraşmak. Bu nasıl bir seviye  :alala:

Mounie listede ama bir gelişme yok. Aras'ın fesih için uğraşıyorlar. (via. Murat Özen)
Aras bu sene ya da geçen sene para almaması karşılığında sözleşmesi uzatılmış.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

manuel fernandes i alaşım bari hiç topcu bulamıyorsak... kulüpsüz adam... geçen sene de iyi oynuyordu loko da izlediğim maçlarda... sorunlu adam ama iş yapar bu orta sahada... fazla bi ücret istemiyecekse olur aslında...
Aman diyim aman
The great gig in the sky