2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3880850 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Benfika serbest kullanaymis
Kac sene oynadi adam benfika
Tutturdun ostemedi istemedi
Istemese sozlesme uzatmaz
Gayet istemis sozlesmesini uzatip ikinci sene oyle katilmis kampa hatta kampin sonina gelmis belki benfika alir beni diye beklemis
Yorum katiyorsun yorum kabul etmeyen sey istenmedigi istenmedigini savundugun yerle sozlesme uzatmasi
Yahu sen olayı çarptıyorsun adam orada 6 ve 8 numara oynuyor tabiki gol ve asist katkısı az olur. O dönem benfica 4 4 2 oynuyor diyorum sana. Sen şimdi adem ljajici 6 numara oynat bakalım 2 hafta sonra bizde oynamak ister mi ? Biraz mantıklı düşün. Her şeyi geçtim adam saf yetenek zaten .
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

13 maç oynamış 1024 dakika maç başı 80 dakika eder. Erenden başka santraforları gerçekten yoktu yedekleri bile yoktu bir ara forumlarında 4 6 0 taktiğini tartışıyorlardı.
Bizde öyle ya da böyle 3 santrafor var yine de onlardan az gol atıp çok gol yiyoruz . Burada bir şeyler ters

hangi 3 biri pekto diğeri larin öteki love 3 santrafor deme isimleri yazki anlam kazansın eren tek başına bu 3lüden fazla gol atmış tü sezon kullanılsa 15+ skor yapacakmış işte birdeörnek verdiğin takımgese ne penaltılar verildi ne yamyamlıklarla goller attılar hepimiz biliyoruz hakemlerle en az 10 puanfazla aldılar şu süper kupayı yöneten hatun olsa bizim ligde biz geçen sene de şampiyonduk önceki senede bu gerçekleri göz ardı etmeden gömelim lazı sonra gesede hiçbir yöetici gazetecilerle bir olup hocalarının kuyusunu kazmadılar twitterde ergenlere malzeme olmadılar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

16 biraz abartmadin mi
Rakamlarla aran kotu galiba bi bak istersen
12 gol atti gsde toplamda 30
Kasımpaşada ilk yarı attığı penaltılar ? Ağız dolusu 30 gol diyorsunuz da kasımpaşada attığı penaltıları niye saymıyorsunuz
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Yahu sen olayı çarptıyorsun adam orada 6 ve 8 numara oynuyor tabiki gol ve asist katkısı az olur. O dönem benfica 4 4 2 oynuyor diyorum sana. Sen şimdi adem ljajici 6 numara oynat bakalım 2 hafta sonra bizde oynamak ister mi ? Biraz mantıklı düşün. Her şeyi geçtim adam saf yetenek zaten .
Ikinci forvet yapaydi
Carpitan sensin
Oynamak istemedi diyorsun neden sozlesme uzatti diyorum eveliyon geveliyon 6 oynadi 8 oynadi diye cevap veriyon
Istemedigi istenmedigi yerde neden sozlesme uzatir onu anlat

Çevrimdışı tangaz

Sonuç olarak oyuncu benficada oynamak istemiş mi istememiş mi ? Öyle bir oyuncuyu benficadan ya parayla alırsın ya da mutsuzsa alırsın. Başka bir şansın yok. Bu oyuncu bilinen takip edilen bir oyuncuydu Şenol Güneş partlattığı bir oyuncu falan değil. Sadece serbestlik verdi o da teknik kapasitesi ve şutları çok iyi olduğu için yaptı bunun için cin olmaya gerek yok ya da kahin olmaya...

ee adem öyle idi neden hiç bir avrupa takımı almadı benficadan yüzüne bile bakmadılar üstelik ispanyol takımları benficada azcık sivrilen elemanlara bile 40 50 milyon verirken buna nie vermediler? talisca şenol olmasa şuan bahiaya geri dönmüş 300 bine top kovalıyordu laz sayesinde yılda 11 milyon maaş kaldırıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Kasımpaşada ilk yarı attığı penaltılar ? Ağız dolusu 30 gol diyorsunuz da kasımpaşada attığı penaltıları niye saymıyorsunuz
16 atti diyen sensin 16 penalti golu atmadi adam 12 tane atti iste
Penalti gol degil mi
Bizim takimda penaltilari da atamayanlar var
Goztepe macinda penalti olsa kime attiracaz

Çevrimdışı tangaz

hocasının az kafası çalışsa 442 yi 4411 gibi yapar adamı ikinci forvet oynatır portekiz gibi herkesin 30 gol attıgı ligde taliscaya en az 20 gol attırırdı hoca farkı işte oyuncunun yeteneklerini görüp 6 oynatan hocanın lisansını yırtarım ben

Çevrimdışı mylife1903

hangi 3 biri pekto diğeri larin öteki love 3 santrafor deme isimleri yazki anlam kazansın eren tek başına bu 3lüden fazla gol atmış tü sezon kullanılsa 15+ skor yapacakmış işte birdeörnek verdiğin takımgese ne penaltılar verildi ne yamyamlıklarla goller attılar hepimiz biliyoruz hakemlerle en az 10 puanfazla aldılar şu süper kupayı yöneten hatun olsa bizim ligde biz geçen sene de şampiyonduk önceki senede bu gerçekleri göz ardı etmeden gömelim lazı sonra gesede hiçbir yöetici gazetecilerle bir olup hocalarının kuyusunu kazmadılar twitterde ergenlere malzeme olmadılar.
Bu eren konusu cok dillendi basimiza cuma gunu bi is gelecek
Hoc acilmasaydi bu eren konusu keske
Yarin biri cikip yasini alaydik falan da dediginde eyvah eyvah

Çevrimdışı mylife1903

ee adem öyle idi neden hiç bir avrupa takımı almadı benficadan yüzüne bile bakmadılar üstelik ispanyol takımları benficada azcık sivrilen elemanlara bile 40 50 milyon verirken buna nie vermediler? talisca şenol olmasa şuan bahiaya geri dönmüş 300 bine top kovalıyordu laz sayesinde yılda 11 milyon maaş kaldırıyor.
Maasi birak golleri atiyor gondeiryorlsr pilaja sonra gol lazim getiriyorlar gene sapliyor
Benfika camasir makinesi diye gonderdi gol makinesi cikti

Çevrimdışı tangaz

Ikinci forvet yapaydi
Carpitan sensin
Oynamak istemedi diyorsun neden sozlesme uzatti diyorum eveliyon geveliyon 6 oynadi 8 oynadi diye cevap veriyon
Istemedigi istenmedigi yerde neden sozlesme uzatir onu anlat

aklın yolu bir aynını ben yazdım hocasının az kafası çalışsa ikinci forvet yapardı 25 gol atardı talişka 75 milyona atletikoya çakarlardı

hoca farkı işte abi mesela orta kafa gol oynatıyor diyorlar eline quresma die bi kanat vermişler yedeğide lens beceriksizi tek yaptıgı hücum faul quaresmanın hayatı çizgiden orta yaparak geçmiş napacaktı dövecekmiydi elemanı en verimli kullanmaya çalıştı sanki kanatta overmars vardı da neden orta yapmıyorsun die daldı hoca al işte avcı da aynını yaptı bu hafta malzeme bu

Çevrimdışı mylife1903

hocasının az kafası çalışsa 442 yi 4411 gibi yapar adamı ikinci forvet oynatır portekiz gibi herkesin 30 gol attıgı ligde taliscaya en az 20 gol attırırdı hoca farkı işte oyuncunun yeteneklerini görüp 6 oynatan hocanın lisansını yırtarım ben
20-10 yapar 50 milyona eline opene sokarlardi
Adamlarin velinimeti ispanya takimlari
Taliskada mevkisiz iste abi oraya koyuyon dolmuyo buraya koyuyon bozuyo
Kereta yapistirinca dertler bitiyor tabi
Hayatinin parasini vuruyor suan 3 sene sonra zevk icin top oynayacak

Çevrimdışı AigleBordeaux

Talisca Şenol Güneş sayesinde level atladı.

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

seni yakalamışken sormak isterim bu steve munie nasıldı fransadayken dikkatini çekmişmiydi görüşün nedir

Çevrimdışı mylife1903

aklın yolu bir aynını ben yazdım hocasının az kafası çalışsa ikinci forvet yapardı 25 gol atardı talişka 75 milyona atletikoya çakarlardı

hoca farkı işte abi mesela orta kafa gol oynatıyor diyorlar eline quresma die bi kanat vermişler yedeğide lens beceriksizi tek yaptıgı hücum faul quaresmanın hayatı çizgiden orta yaparak geçmiş napacaktı dövecekmiydi elemanı en verimli kullanmaya çalıştı sanki kanatta overmars vardı da neden orta yapmıyorsun die daldı hoca al işte avcı da aynını yaptı bu hafta malzeme bu
Yahu abi aynisi abuda oldu
Portoda 18 atmis
Dedik anca 15 atar onu da atamadi galiba 11 mi ne atti
Benfika 80-90 gol sokan takim gecen sezon 100e yaklasmisti
Bu takimlarda 30 atan bizde 20 falan anca yani
Bizde 20 atan ise orda 30dan asagi dusmez
Benfika senede 8-9 tane bizim manisa maci gibi mac yapiyor 4-5 macta puan kaybediyorlAr
Cok fark var aralarinda

Çevrimdışı tangaz

sadece o değil ki babelde aynı 30dan sonra milli oldu yeniden gomez ona keza tosiç bile milli takımının değişmez 11 oyuncusu oldu kariyeri baş aşağı olan sosa milan gördü

Çevrimdışı mylife1903

sadece o değil ki babelde aynı 30dan sonra milli oldu yeniden gomez ona keza tosiç bile milli takımının değişmez 11 oyuncusu oldu kariyeri baş aşağı olan sosa milan gördü
Tolgaya gol attiramadi abi ordan bi kirgiligim var
Bilic oylemiydi mesela livirpula attiriyordu golu sariyere falan da atmisti galiba
Bitirdi tolgayi
Ismaelin futbol hayatini bitirdi bah cocuk takimsiz kaldi turkiyenin eniyi beki

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu gece kabus gibi forum...Sayfalarca şenol övülmüş yine. :s20:

Çevrimdışı tangaz

Tolgaya gol attiramadi abi ordan bi kirgiligim var
Bilic oylemiydi mesela livirpula attiriyordu golu sariyere falan da atmisti galiba
Bitirdi tolgayi
Ismaelin futbol hayatini bitirdi bah cocuk takimsiz kaldi turkiyenin eniyi beki

yiğidim ismailim

Çevrimdışı tangaz

Bu gece kabus gibi forum...Sayfalarca şenol övülmüş yine. :s20:

sakin ol başın acıyacak  :D

Çevrimdışı mylife1903

Bizim oenaltilari verseler de golle baslasak maca
Ne guzel
Sivas macina 1-0 olaydi dakika11
Sonra boyda ikicniyinde vereydi 2-0 devreye girseydik
Simdi camia gunluk guneslikti
Fbye 3 oenalti ohh mac 5-0
Gs de verileni cagneye attirsa 3-0 4-0 alirdi maci

Kotu oynadik sonuc aldik derdik belki gol gelince iyi oynardik
Bu donuslerde hakemler lastigimizi patlatiyor hep rakipleri de ittiriyorlar

Gecen sene hakemler boyledi soyledi derken sahadaki oyuna bakalim hakem vwrmiyorsa baska atalim mi diyelim bu isler duzelmeden konteyi de getirsen isin zor
Hakemi yenecek takim yok 2 mac yenersin

Gs lobisi falan yoktu dedik seneye fb boyle olmayacak daha fb basacak diye
Herifler tffyi degistirid mhkyi degistirdi butun kurullari degistirdi
Kanun cikarip gece gece emreye falan ceza versinler yiyorsa

Bizim yonetici gs macindan sonra tivit falan atmisti alkisladik adami, 3 tane penaltimiz verilmedi tissssss yahu insan layicin gordugu sari karttan hakeme sokar ciksrtir artniyetlinin teki o hakem.

Fb ile gs birbirine girer insallah yesinler birbirlerini hic masrafa girmesinler belki aradan siyriliriz

Çevrimdışı tangaz

Ne guzel

Gecen sene hakemler boyledi soyledi derken sahadaki oyuna bakalim hakem vwrmiyorsa baska atalim mi diyelim bu isler duzelmeden konteyi de getirsen isin zor

Bizim yonetici gs macindan sonra tivit falan atmisti alkisladik adami, 3 tane penaltimiz verilmedi tissssss yahu insan layicin gordugu sari karttan hakeme sokar ciksrtir artniyetlinin teki o hakem.

Fb ile gs birbirine girer insallah yesinler birbirlerini hic masrafa girmesinler belki aradan siyriliriz

abi aradan filan sıyrılamayız boşa para harcamayalım borç büyümesin başkanla hoca sene sonunu göremez bu kafayla orhan ak filan derken daha çarşı pazar çoook karışır bizde bu yüzden borcu büyütmeyelim bunlar gitsin sonrasına sonra bakarız

Çevrimdışı Arthur Dayne

sakin ol başın acıyacak  :D
Kalbim de sıkışmaya başladı.Ben en iyisi biraz youtube'a geçeyim...

Çevrimdışı AigleBordeaux

seni yakalamışken sormak isterim bu steve munie nasıldı fransadayken dikkatini çekmişmiydi görüşün nedir
Montpellier’de fena sayılmayan bir performans vermişti ben kendim izlemedim ama bir arkadaşa sordum ve kendim araştırdım Montpellier forumlarında
Sevilen karakterleri bir futbolcu, arkadaşımda dahil top tekniği, kontrolü kötü bir futbolcu ama fiziği,kafa oyunuyla fark yaratan bir futbolcu olduğunu belirtiyorlar.
Bitiriciliği orta seviye biraz daha iyi olsa zaten yolu bu yaşta buralara düşmezdi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Montpellier’de fena sayılmayan bir performans vermişti ben kendim izlemedim ama bir arkadaşa sordum ve kendim araştırdım Montpellier forumlarında
Sevilen karakterleri bir futbolcu, arkadaşımda dahil top tekniği, kontrolü kötü bir futbolcu ama fiziği,kafa oyunuyla fark yaratan bir futbolcu olduğunu belirtiyorlar.
Bitiriciliği orta seviye biraz daha iyi olsa zaten yolu bu yaşta buralara düşmezdi.

tam quaresma canerin elemanı desene orta kafa gol  :D

rebocho ortalarına da çok kafa çakar bu yiğit inşallah avcı tez vakit bu pas oyunu saçmalığından vazgeçip geçen seneki oyunu rötuşlarla geliştirme yolunu seçer

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ne guzel

Ben de fb ile gs arasında özellikle penaltı noktasında ciddi bir rekabet yaşanacağını düşünüyorum. Gerçi fb hızlı bir giriş yaptı bu konuda, gs'nin yakalaması zor gözüküyor. Pırlantalar desen zaten ilk haftadan pırıl pırıl parlıyor maşallah. Hem yaşları da genç çok daha parlar bunlar.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.