2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4309546 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Eray_Steiermark

resmi japon twitter hesabımız kariusun sus işaretini paylaşıp "iyi geceler" demiş.

Kono da bitti bence  :bandit:

https://twitter.com/BesiktasJapanes/status/1159591362959949824

O is kesin bitti cünkü adam net istekli bize gelmeye. Bu kadar etkilesime girmezdi yoksa sosyal medyadan.

Çevrimdışı cursedofdragon

Herkese İyi geceler (buenas noches a todos.)  :bye:

Çevrimiçi tolga1903

Transferler kağıt üzerinde güzel hele sol bek bizim için elmas gibi olacak caner sonrası. Ancak küçük bi sorunumuz var ki takımın boy ortalaması çok düştü. İki stoperimiz de 1.85 civarı ve hava toplarında fazla bir ekstraları gördüğümüz kadarıyla yok. Bu kısa oyuncu problemi geçen yıl basaksehir'de duran toplarda çok sorun yaratmıştı hocaya. 1.85 üzeri atalay'ın zamanında bahsettiği alan parselasyonu olan topu hızlı şekilde ayağından doğru opsiyona çıkarabilen pivot defansif orta sahaya şuan çok ihtiyacımız var şahsi görüşüm. Hatta baskı zamanlarında dikine top da sürebilmesi çok çok büyük artı katar bize. Bakayoko tarif ediyorum sanırım ama daha düşük maliyetlisini eminim fransa ligue 1'den ya da bir alt liglerinden temin edebiliriz. Umarım düşünülüyordur.

aynen öyle ama burakın oynatılması hataydı

onu bende dediydim abi zati :D

KAHREDEN HABER GELDİ  :busted_cop:
tolga zengin ile mini bir sözleşme yapılabilir  :tabe:
tam yatmaya hazırlanıyordum kahreden haber geldi.

O is kesin bitti cünkü adam net istekli bize gelmeye. Bu kadar etkilesime girmezdi yoksa sosyal medyadan.

Costa gibi olmasın da etkileşim kasmak olmasın amacı.

Çevrimdışı Sinan23

- - - - - - - - - -/- - - - - /- - - - - - - -

İlk isim 4 harf olsaymış benim adım soyadımmış.

Çevrimdışı tangaz

Ben çıkarırım  :D  Golcü gelmeyecekse Vidal de gelmesin ki büyük ihtimal trol o iş. Psg de Neymar ile sorun yaşadığı yeterince forma şansı bulamadığı için çok da mutlu olmayan yaşından dolayı da Psg nin de göndermeye sıcak baktığı Cavani yi almak Vidal i almaktan daha kolay. 

Bir kere tam yapsınlar şu kadro planlamasını artık. Her sene bir taraf iyi bir taraf aksak gına geldi. Sol bek geldi. Şartları bilmiyoruz ama elzemdi hücuma yönelik iyi bir bek alındı. Ama önüne yeni Lens yeni Q7 olacak Konop un peşinde koşuyoruz hala. Hadi diyelim yanıldım yıldız transferi kontenjanından Vidal geldi.  Burak olmadı mı golü kim atacak. Ekmek kadayıfını almadan kaymağı tabağa koyarsak ağır gelir. Mideyi yakar.

alınabilecek elit golcü yok bence olsa dükkan senin haa maryoyu getirseler ona da gıkım çıkmaz. bi de falcaoyu getirsek gıkım çıkar o da geselilere doğru bi şlapp sesi olur 2 elle yapılan :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Costa gibi olmasın da etkileşim kasmak olmasın amacı.

costa adamdır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu adam kesin alınmamalı şuan bu kadar kişi quaresma krizi yaşıyorsa nedeni konopdur ailecek kajuları gömüp gelmediler sonra başkan taraftarın gazını almak için gidip q7yi getirdi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

alınabilecek elit golcü yok bence olsa dükkan senin haa maryoyu getirseler ona da gıkım çıkmaz. bi de falcaoyu getirsek gıkım çıkar o da geselilere doğru bi şlapp sesi olur 2 elle yapılan :D

Falcao yu tercih ederim de İkisi de olur fark etmez.  :icool: Diğer mario nun bile ihtimali var.  Ajax bırakmaz bu sene o da gelmez artık da Huntelaar da olurdu. E o bu sene orada ise biz de gelecek veliahtını Brian Brobbey i alalım.  :tabe:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı worns

Vidal meselesini pek ciddiye alamıyorum. Tamam Barcelona de jong aldı, arthur'u daha çok kullanmak isteyecek, alena var, altyapıdan yeni çıkardığı bir merkez orta saha daha var, rakitic ve busquets'i de sayarsak vidal'a yol verebilir. Gerçi onu da pek sanmıyorum ama yol verse bile büyük liglerden bi ton talibi olur. Yakın dönemde Avrupa'da iz bıraksak da bir kaç sene öncesine göre çekiciliğimiz düştü ŞL'de olmadığımızdan. Hocamız da yerel bi tip. 4 milyon euro verecek takım yok muymuş Vidal'e bizden başka?

Olur da gelirse çok acayip şeyler olur, bütün yapı değişir. Bir çok şey çok daha kolay hale gelir. İhtimal vermiyorum ama olur da gelirse Medel'in gitmesini beklemeyin yalnız bence. :) Bunlar çok yakın arkadaşlar ve manyak herifler onun için geldi demek dışında bi senaryo üretemiyorum çünkü.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2019, 02:22:03 worns ]

Çevrimdışı Jimexi

- - - - - - - - - -/- - - - - /- - - - - - - -

Коноплянка /Євген /Олегович

Çevrimdışı levitate

bir iki transfere buralar şirinler köyüne döner demiştim, haklı çıktım herkes mutlu forum kalabalık maşallah :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Falcao yu tercih ederim de İkisi de olur fark etmez.  :icool: Diğer mario nun bile ihtimali var.  Ajax bırakmaz bu sene o da gelmez artık da Huntelaar da olurdu. E o bu sene orada ise biz de gelecek veliahtını Brian Brobbey i alalım.  :tabe:

dolberg de denenebilir o da çok şey waad ediyordu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

dolberg de denenebilir o da çok şey waad ediyordu

O bir tık altı olur elit seviyenin. Zaten isim yaptı sayılır o tek şanssızlığı Huntelaar hala kadroda son maç yine girdi sapladı. Deplasmanda aldırdı 2-2 lik skoru. 1-2 seneye kurtulunca ondan garantiler yerini tabi Tadic i kaydırmazlarsa oraya.

Ama asıl tehlike onun için  Ajax 2 sene sonraya naci ve  brobbey ile jeni jenerasyon hazırlıyor. Arada kaynayabilir o dolberg.

Çevrimdışı tangaz

O bir tık altı olur elit seviyenin. Zaten isim yaptı sayılır o tek şanssızlığı Huntelaar hala kadroda son maç yine girdi sapladı. Deplasmanda aldırdı 2-2 lik skoru. 1-2 seneye kurtulunca ondan garantiler yerini tabi Tadic i kaydırmazlarsa oraya.

Ama asıl tehlike onun için  Ajax 2 sene sonraya naci ve  brobbey ile jeni jenerasyon hazırlıyor. Arada kaynayabilir o dolberg.

hah işte o kaynama esnasında çökmek lazım

Çevrimdışı BJKTÜRK23

hah işte o kaynama esnasında çökmek lazım

bana bu sene lazım  :D 2-3 seneye zaten Cavani ler Costa lar Suarezler Aguerolar vs  buralara düşmeye başlar. Dolberg in yüzüne bakmayız  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Hepinizi çok özlemişim bu arada arkadaşlar Necmi abiye selamlar bu arada
:hosgeldin :halay:

Çevrimdışı mellfred

Negredo'yu sattık ayrıca.

Gomis gibi adamı çerez parası sayılacak 6 milyona okuttular, yerini doldurmak için gerizekalının birine 13 milyon Euro bonservis ödediler.

Çevrimiçi Necmi

Konop en büyük soru işareti olacak
Bu arada takımın boy ortalaması baya kısaldı bu beni biraz endişelendiriyor
avcıda orta açma krizine yakalanmasın diye yönetim baştan işi sıkı tutuyor :D

Çevrimdışı sefaköykartali

Vidal meselesini pek ciddiye alamıyorum. Tamam Barcelona de jong aldı, arthur'u daha çok kullanmak isteyecek, alena var, altyapıdan yeni çıkardığı bir merkez orta saha daha var, rakitic ve busquets'i de sayarsak vidal'a yol verebilir. Gerçi onu da pek sanmıyorum ama yol verse bile büyük liglerden bi ton talibi olur. Yakın dönemde Avrupa'da iz bıraksak da bir kaç sene öncesine göre çekiciliğimiz düştü ŞL'de olmadığımızdan. Hocamız da yerel bi tip. 4 milyon euro verecek takım yok muymuş Vidal'e bizden başka?

Olur da gelirse çok acayip şeyler olur, bütün yapı değişir. Bir çok şey çok daha kolay hale gelir. İhtimal vermiyorum ama olur da gelirse Medel'in gitmesini beklemeyin yalnız bence. :) Bunlar çok yakın arkadaşlar ve manyak herifler onun için geldi demek dışında bi senaryo üretemiyorum çünkü.
bana da gelmiyor zaten adamı inter istiyormuş. Fernandes bile gelse iş görür bizim ligde 2 sezon.

Çevrimiçi Necmi

Ali naibi hep vardı fakat büyük ihtimal yetkileri bu kadar fazla değildi. Önce oynatılmak istenen oyun belirlendi hoca ve ali naibi ile birlikte sonra o oyuna uygun transferler yapıldı başkanın da kafası rahattır
yoo hep perde arkasında ali naibi vardı ben onun transferlerde aktif görev yaptığını
öğrendiğimde biz olimpiyatta oynuyorduk. Millet metinle umuta söverken arkada bu iş pişiriyordu.
bu arada çok emin değilim ama milosevic transferide ali naibi diye tahmin ediyorum
o zaman üstüne basa basa scout transferi demişdim.
ali naibi avrupada kulüpler tarafındanda çok saygı duyulan bir isimmiş. biri söylemişdi bu kupa kuralarına gittiklerinde
kulüp başkanları yanına tanışmak için falan geliyormuş.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Atiba'nın yerine yapılacak transfer kanattan çok daha önemli bence
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı mellfred

Bursaspor da şimdi Umut Meraşı alıp münasip yerine soksun.
Buna da ayrıca sevindim