2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4305415 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

konop 3 milyon istiyormuş. Yavaş istesin . Adamın büyük liglerde 5 gol attığı sezon yok. Saçmalamasın
The great gig in the sky

Çevrimdışı sefaköykartali

Şu Gökhan Töre' yle sözleşme uzatsak on numaraydı her şey şimdi. Sakat makat dediler adam taş gibi top oynuyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Gökhan Töre' yle sözleşme uzatsak on numaraydı her şey şimdi. Sakat makat dediler adam taş gibi top oynuyor.
gitsin₁.

O karşısındaki takıma Tolgay gol attı, daha ötesi var mı?

Çevrimdışı mrred

necmi abi birazdan alıntılar seni :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi 38life

Eğer Avcının istediği profillerde nokta oyuncular alinmayacaksa hücumu yeni adamlarla doldurmaya gerek yok. Elimizde büyütülecek değerler olarak Hasic ve Güven var. Ayrıca şuan ortasaha en kritik eksik. Ve bu konuda yalnız olsam da ikinci eksiğin sağ stoper olduğunu inatla söylüyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

demeye kalmadı tuncaboylu alıntıladı  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı haluk.m

Güven'in önü kapanıyor, sol kanat alınacaksa santrafor almayalım

Güven'nin önü kapanmaz bu sene onun patlama yılı.

Kupa +Avrupa Ligi derken baya rotasyon olur. Abdullah hocanın sabit 14-15 kişiyle tüm sezonu bitireceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın resmi Japon hesabı bu paylaşımı yapıp geri sildi 🤔

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Onun kafa sakat. Geçen sene yazmıştım babel gidince takımda tek kanat oyuncusu kaldı o da kadro dışı diye. Ama herifin karakteri bozuk bizle bağı kopmuştu yoksa saha içi olarak değerlendirsek şuan elimizdeki kanatların hepsini toplasan Töre etmezdi yine etmez ipiyle kuyuya inilecek biri değil.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sosyalkartal

Beşiktaş'ın resmi Japon hesabı bu paylaşımı yapıp geri sildi 🤔

Konoplyankaya bu işaret konoplyanka instagramda ki yorumunu sildi  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Konoplyankaya bu işaret konoplyanka instagramda ki yorumunu sildi  :kop:

fantezi mi yapıyoruz :D  :evillol:

Çevrimdışı mrred

ya şu adamlara come to beşiktaş yazınca adamlarla pazarlık gücümüzü azaltıyoruz. Konop instagramda oyun yapıyor bizim ergenler de oyuna geliyor. Adam yönetimi pazarlıkta zorlamak için böyle davranıyor hala anlamıyorlar kafayı yicem. Almasın yönetim bu adamı
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

5 milyon varmı? Oda en düşük fiyat

adamlar 2 milyona aldılar yaşı 31 oyuncuyu tavlasak 3-4e alınabilir konop geleceğine bu gelsin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

max gradele ne dersin @worns

Çok daha uygun ihtiyacımız olan profile. İsmi geçenlerden Elyounussi'de çok iş yapabilirdi. Saha içi düzenine bakınca şampiyonluk için sol önden en azından 10 gol gelmesi gerekir gibi gözüküyor. Gradel ya da Elyounussi bunu vaat ediyor.

Kono'nun Ukrayna dışında senede 3-4 golden fazla atmışlığı yok. En formda olduğu dönemlerde bile 7-8 gol görmüş maksimum. Zaten oyuncunun forvet meziyetleri yüksek değil. Üstüne üstlük formda bir döneminde de sayılmaz.

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ozankarakoc

1 kaleci
1 sol kanat
1 6 numara
1 santrafor

işlem tamamdır.

10 numaramız da yok ya doğru dürüst... Bütün o yükü Ljajic'e vermek beni zaten korkutuyor, adam bir maç var, bir maç yok... Bir de üzerine sakatlanırsa, ceza alırsa falan, yerine oynatacak 'hiç kimse' yok.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

10 numaramız da yok ya doğru dürüst... Bütün o yükü Ljajic'e vermek beni zaten korkutuyor, adam bir maç var, bir maç yok... Bir de üzerine sakatlanırsa, ceza alırsa falan, yerine oynatacak 'hiç kimse' yok.

Hasic gelir devre arası yeterli olur  :bandit:

Çevrimdışı sefaköykartali

gitsin₁.

O karşısındaki takıma Tolgay gol attı, daha ötesi var mı?

Oyuncu hatasız değil ama kendi hatamızı da görmezden gelemeyiz. Bu profesyonel bir iş ve hataya karşı inada bindirip bir sene top oynatmadık adama. Geçen sene lensten de q7 den de iyi top oynardı bu gerçeği unutmayalım. Oğuzhan da Gökhan da yaş olarak tekrar parlayabilecek potansiyeli de var, yeteneği de olan oyuncular. Bu oyuncuları kaybetmek Beşiktaş' a zarar, kazanmak Beşiktaş' a kar.

Çevrimiçi yaço58

ya şu adamlara come to beşiktaş yazınca adamlarla pazarlık gücümüzü azaltıyoruz. Konop instagramda oyun yapıyor bizim ergenler de oyuna geliyor. Adam yönetimi pazarlıkta zorlamak için böyle davranıyor hala anlamıyorlar kafayı yicem. Almasın yönetim bu adamı
öyle bişey varsa zaten yönetim akıllı bu sene almazlar ben asıl vidal olayını merak ediyorum gelirse orta sahaya level atlatır adam birde fit geçen sene 40 maç yapmış umarım gelir konop olursa olur olmazsada kendi kaybeder isteyeni yok bu saatten sonra elinde kozda yok tüm ipler bizde fb istiyordu onlarda denizi aldı kanat rotasyonu doldu tek taliplisi  biziz bu durumda bizim istediğimiz şartlarda gelmezse kendi kaybeder schalkede tek idamana devam eder tek düzenli forma giydiği milli takımdanda olur elyunusi olsa çok iyi olur ama zor transfer bakalım neler olcak yönetim doğru hamleler yapıyor biraz geçde olsa ben forvette güvenin devam etmesinden yanayım konop geldi sayarsak bi kaleci birde orta saha ile dönemi kapatabiliriz forvet son güne kadar beklenebilirde

Çevrimdışı sosyalkartal

ama yorumu şu an gözüküyor fantezi yapıyor da olabiliriz aman her neyse Konoplyanka biz de artık diğer yerleri düşünün takılmayın çok

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

enişte deyip geçme ne enişteler var ülkede unuttunuz mu  :kop:
Ahahaha bu çok iyiydi Damat Bey görünmüyor ortalıkta bu ara :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Belkide en gizli yürütülen transfer dönemlerinden birini yaşıyoruz. Eskiden 'Beşiktaş' a doğru' derdik, şimdi direk 'Beşiktaş' ta' diyoruz. Bir kişi haberi yakaladığında diğerleri sorduğunda 'evet' cevabı ile ortam şenleniyor. Güzel de oluyor. Beşiktaşlı olarak hoşuma gidiyor

Gündeme gelen her isimle ilgileniyoruz. Fakat hangisinin bir anda bitebileceğini kestirmek zor. Çünkü imza atılmadan dışarı sızmıyor. Bırakalım böyle devam etsin. Ben rahatsız değilim. İyi de olduğunu düşünüyorum

Hugo transferinde rakamların erken ortaya çıkmasının transfere ciddi zarar verdiğini düşünüyorum. Bu yüzden transferlerin Başkan ve Ali arasında olduğunu düşünenlerdenim. Bitince servis ediliyor.

Murat özen itiraf etmiş artık dışarı bilgi sızmıyor transfer bitince öğreniyoruz diyor.
The great gig in the sky

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1159593979169660928

bu twin açılımı transferlerden benim haberim olmuyor artık herhalde geçen gün biriyle yazışmıştık haklıymış galiba :)