2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4306503 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

Yıllardır Beşiktaşin içinde, genç, akıllı, zeki, karakterli çoktan hak etmişti futbol direktörlüğünü. Ne varsa gençleşmede var.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başkan onu yıllardır futbol direktörü olsun diye yetiştiriyor.
scout olarak başladı her kademede pişirdi ön planda tuttu daha alacağı yol var.
profesyönel yönetici bulamıyor türk takımları bunu kendileri yetiştirmek zorunda
doğru iş yapıldı Beşiktaş mayasını bilen içinde harmanlanmış bir futbol direktörü

Çevrimiçi Necmi

Buna da ayrıca sevindim
fenere vereceklerdi ama öncesinde fenerle bizi tokuşturmaya uğraşıyorlardı her zamanki gibi
hiç değişmiyor ve biz hala bursadan oyuncuya talip oluyoruz. :bandit: neyseki her zamanki gibi fenere sokuşturdular sanırım. :D

Çevrimiçi Necmi

necmi abi birazdan alıntılar seni :D
gerek kalmadı @tuncaboylu  bana gece gece kahkaha attırdı :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Oyuncu hatasız değil ama kendi hatamızı da görmezden gelemeyiz. Bu profesyonel bir iş ve hataya karşı inada bindirip bir sene top oynatmadık adama. Geçen sene lensten de q7 den de iyi top oynardı bu gerçeği unutmayalım. Oğuzhan da Gökhan da yaş olarak tekrar parlayabilecek potansiyeli de var, yeteneği de olan oyuncular. Bu oyuncuları kaybetmek Beşiktaş' a zarar, kazanmak Beşiktaş' a kar.
onun yaptığı hata değil ihanetti.
bu kadar kanata ihtiyacımız varken bile adamı kadro dışı bıraktık
nasıl oluyorda hala isteyebiliyorsunuz. bir değil iki değil sürekli
yaptı hemde. giderkende ingiltereye Beşiktaş para kazanmasın diye elinden geleni yaptı.
rahatlıkla satardık onun tavrı bitirdi satışı. akıllanmıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

KAHREDEN HABER GELDİ  :busted_cop:
tolga zengin ile mini bir sözleşme yapılabilir  :tabe:
git gece gece dövmeyeyim seni :bandit:

Çevrimdışı ozankarakoc

Konoplyanka
154 maç, 9298 dakika (maç başı ortalama 60 dakika)
22 gol, 18 asist

Quaresma
173 maç, 11949 dakika (maç başı ortalama 69 dakika)
26 gol, 48 asist

Elyounoussi
52 maç, 3733 dakika (maç başı ortalama 72 dakika)
11 gol, 3 asist

Boyd
51 maç, 3096 dakika (maç başı ortalama 61 dakika)
11 gol, 6 asist
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

yoo hep perde arkasında ali naibi vardı ben onun transferlerde aktif görev yaptığını
öğrendiğimde biz olimpiyatta oynuyorduk. Millet metinle umuta söverken arkada bu iş pişiriyordu.
bu arada çok emin değilim ama milosevic transferide ali naibi diye tahmin ediyorum
o zaman üstüne basa basa scout transferi demişdim.
ali naibi avrupada kulüpler tarafındanda çok saygı duyulan bir isimmiş. biri söylemişdi bu kupa kuralarına gittiklerinde
kulüp başkanları yanına tanışmak için falan geliyormuş.
Ukraynda otellerde falan dagilmayan nadir tiplerdendir, yamik tarafi yok cocugun. Disardan gorunen iyi duzgun dendi ozamankar, yillar oldu bozulmamis daha da iyi olmustur

Çevrimdışı mylife1903

Ispanyol tamam
Portekizli tamam
Sscbden de gelecek gibi duruyor
Bi kuzey afrikali kaldi
Hele gocmen afrikali alinirsa kuzeyden falan daha super olur
SOnra eplden son darbeyi vurarak kapatiriz tahtayi

Bu oyuncularin hepsinin albenisi vardir da acayip uyum sorunu cekiyorlar portekizliler biraz kasarlanmis oluyor berazilyalilar gibi cocukluktan hazirlaniyor bavulun ustunde oturuyorlar onlarin durumu az farkli.

Insallah hepsi uyum saglar, cok riskli bolgelerden sondaj yapildi

Yol yakinken konodan falan da vazgecsinler, lensle sozlesme uzatsinlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rebocho iyi bir bek, orası kesin. Ama pas oyununda ne kadar iyi, göbeğe gelme alışkanlığı var mı, pasla oyun kurma konusunda nasıl? gibi soruların cevapları da önemli. Keşke evde olaydım da wyscout'a dalıp sabaha kadar seyretseydim.

En kötü adam kiralık, caner gibi uyum sağlayamayacak biri çıkarsa almayız olur biter, ama yaşı genç avcı bu konuda onu eğitebilir diye düşünüyorum  :lol:

Çevrimdışı murat

İstatistikleri boş ver. Ben Elyounussi derim. Ama olmuyorsa olmuyordur. Ne gelirse ona güvenicez. Benim için önemli olan Avcının içine siniyor mu, sinmiyor mu. Gerisi mühim değil.

başarılı olursa avcı istemiştir okey vermiştir başarısız olursa hocanın fikri alınmamıştır :D

Çevrimdışı huseyincelebi

Yırtıcı zenci forvet aldık mı tamamdır :steamed: :steamed: :steamed:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Dusunseniz bir; kontraya cikarken topu oldurecek Quaresma yok.

Oha hızlı m?ı kontra mı? o ne demek yeniliyor mu?  :o_o:

Kontraya cikacakken orta cizgiden uzun top yollayim diyerek topu yeniden rakibe veren Caner yok

Ney orta çizgiden kısa top mu yollanıyor? top orda centilmenlik olsun diye rakibe verilmiyor mu ?*  :o_o:

Çevrimiçi 38life

Başkan onu yıllardır futbol direktörü olsun diye yetiştiriyor.
scout olarak başladı her kademede pişirdi ön planda tuttu daha alacağı yol var.
profesyönel yönetici bulamıyor türk takımları bunu kendileri yetiştirmek zorunda
doğru iş yapıldı Beşiktaş mayasını bilen içinde harmanlanmış bir futbol direktörü
O zaman Fikret Ormani da tebrik etmek lazim bu konuda.

Çevrimiçi 38life

En kötü adam kiralık, caner gibi uyum sağlayamayacak biri çıkarsa almayız olur biter, ama yaşı genç avcı bu konuda onu eğitebilir diye düşünüyorum 
Oyuncu kalitesi yüksek. Pişman etmez. Ben sadece oyun sistemimize adaptasyonu nasıl olur onu merak ediyorum.

Çevrimdışı huseyincelebi

Dün 2 kere aksilik yaşadım 2 transfer yaptık bugünde dersin iptal olduğunu üniversitede öğrendim  :bandit: bakalım bugün kimi alacağız :D forvet yada ortasaha transferine hazırlayın kendinizi  :halay:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi 38life

başarılı olursa avcı istemiştir okey vermiştir başarısız olursa hocanın fikri alınmamıştır :D
:) hocanın fikri alınmadan transfer yapılmaz da hoca ne kadar içine sinerek tamam dedi ne kadar mecbur kaldığı için tamam dedi onu da bilemeyiz. Gerçi adalı "hocanın aman aman istediği bir isim değil" diyerek ipucu vermişti.

Çevrimdışı tuncaboylu

2017 yazında almayı düşündüğümüz Kocaeli Birlikspor, amatör kümeye düşmüş. (O tarihten beri 2 Lig düşmüş yani)

10 milyon liralık ölü yatırım olacaktı, Metin Albayrak'ın son kazığını yemeden kurtulduk.

Eğer böyle bir yatırım yapılacaksa Gidip Avusturya, Belçika ya da Hollanda'da bir ikinci lig takımına ortak olalım, yabancıları da oynatırız. (Mesela 6-7 oyuncu kontenjanı alalım)

Yerli altyapı oyuncuları da yabancı dil öğrenir ve vizyonları gelişir.

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2019, 09:44:16 tuncaboylu ]

Dusunseniz bir; mac ortasinda hafif sakatlagindan dolayi Douglas oyundan cikarken yerine Necip degil, Gokhan giriyor.

Rakibin baskisi altinda topu taca atip ustumuze daha cok baski kurmasina sebep olacak Mirin yerine, topu bos oyuncuya aktarip kontra baslatan Ruiz var.

Iste futbol boyle guzel oluyor.

Futbolun kuralında kim çıkarsa çıksın yedek sağ bek necip yazmıyor muydu ??
Rakip mirin taça atmasın diye baskı atmıyordu taça attığı her top gol değeri kazanmıyor muydu ??? :lol: :lol:

İstatistikleri boş ver. Ben Elyounussi derim. Ama olmuyorsa olmuyordur. Ne gelirse ona güvenicez. Benim için önemli olan Avcının içine siniyor mu, sinmiyor mu. Gerisi mühim değil.

Kesinlikle, oynatacak olan avcı. Necipi sağ kanatta değerlendiricem istiyorum dese bile bunu bilsem ona bile okey derim. Fabian delph sağ bek tarzı milnerdan sol bek oluyor falan tamamen hocanın nasıl kullanacağına bağlı

Çevrimdışı sefaköykartali

onun yaptığı hata değil ihanetti.
bu kadar kanata ihtiyacımız varken bile adamı kadro dışı bıraktık
nasıl oluyorda hala isteyebiliyorsunuz. bir değil iki değil sürekli
yaptı hemde. giderkende ingiltereye Beşiktaş para kazanmasın diye elinden geleni yaptı.
rahatlıkla satardık onun tavrı bitirdi satışı. akıllanmıyoruz.
Madem oynatmayacaksın bir sezon idman yaptırmanın kime faydası var? Satsaydın o zaman Gökhan Töre' yi. Para kazanmasın diye değil gitmeyi çok istediği için bizi zorda bıraktı. E  biz de oyuncu alırken zaman zaman oyuncu çok istediği için kendi kulübüne baskı yapıp bize gelmek istediğini söyleyip kolaylık istemiyor mu? Bu da onun gibi bir şey. Şenol Güneş bir maça bile çıkartmadı adam akıllı. Maça çıkartmaya da bilir hakkıdır. O zaman oyuncuyu satıp maaşından kurtulup biraz da bonservis geliri elde edip Beşiktaş' a para kazandırmak bu kadar zor olmamalıydı. Kişisel egolar yüzünden Beşiktaş' ın kasasından bir sene maaş çıktı bu adama.

Çevrimiçi yaço58

konopla anlaşıldı büyük iihtimal adamda bizi istiyor ancak son alternatif gibi ben nedense sola Elyounussi gelecek gibi hissediyorum hem genç hemde uygun bir opsiyon olursa çok iyi  olur boyd-ljajic-Elyounussi 3lüsü hareketli bir 3lü olur çok can yakar hem ligde hem avrupada geriye 3 transfer yapılacak gibi duruyor kaleye muhammed olmuyorsaki bursa bize satmaz bu saatten sonra ertaçla sözleşme yapılabilir makul bi rakamda yabancı kaleci olamayacağı için bursa işte şimdi umutu düşük bi bdelle fbye satar yada ellerinde patlar çok sevindim onlara para kazandırmadğımıza şu vidal olayıda açığa kavuşşada rahatlasak eğer gelirse orta sahaya level atlatır ljajic ve dorukhanıda yukarı çeker gelmezsede sağlık olsun ama gelmezse forzadaki adam güzel hikaye yazmış tebrik ederiz demekten başka bişe gelmez elden aboubakar haberleride çıkmaya başladı ben abuş artı sol kanatın aynı anda gelmeyceğini düşünüyorum yabancı sayımız fazla hasicde artı bir olursa mirin medel lens quaresma roco bunları bi şekilde elden çıkarmamız lazım aldığımız bekse rizaya göre daha dengeli duruyor hucümü seviyor geçen sene fransada 8 asist yapmak güzel iş birçok sıkışan maçta beklerdende skor katkısı alacağız gibi duruyor eğer buda bizi tahmin edilemez yapar boyd bekine alan açarak oynuyor Elyounusside gelirse oda sürekli içe katederek bekine alan açıyor böylece ileride kolayca çoğalabiliriz ütopik olarak vidal gelipte dorukhan vidal falan orta sahası olursa muazzam iş olur kaldı 23 gün

Çevrimdışı sefaköykartali

Dün Konoplyanka' yla fotoğraf atan adam Muhittin Özkan' mış. En soldaki şişman arkadaş. Attığı tweet:

🔥🔥🔥🔥🔥🔥
@kono10official
 BEŞİKTAŞIMIZDA

En soldaki benim...
Görüşmeleri Gerçekleştirdim..
İş Bitti..
Bayramdan sonra imzaya geliyor ...
Hayırlı uğurlu olsun 😎🦅

Çevrimiçi Necmi

O zaman Fikret Ormani da tebrik etmek lazim bu konuda.

garip değilmi hiç birşey yapılmamasına öyle alışmışızki insanlar yapmak için bir yere geldikleri
işleri yaptığı için tebrik etmek zorunda hissediyoruz kendimizi