2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4305503 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Çok daha uygun ihtiyacımız olan profile. İsmi geçenlerden Elyounussi'de çok iş yapabilirdi. Saha içi düzenine bakınca şampiyonluk için sol önden en azından 10 gol gelmesi gerekir gibi gözüküyor. Gradel ya da Elyounussi bunu vaat ediyor.

Kono'nun Ukrayna dışında senede 3-4 golden fazla atmışlığı yok. En formda olduğu dönemlerde bile 7-8 gol görmüş maksimum. Zaten oyuncunun forvet meziyetleri yüksek değil. Üstüne üstlük formda bir döneminde de sayılmaz.

ktılıyorum zaten oyuncunun quaresma vol.2 olacağı düşüncesindeyim

konop tarzı adamlar 1 maç döktürür sonra 3 vaç vasat 2 maç vasat altı oynar sonra 1 maç gene coşar ve döngü böyle sürer gider
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Güven'in önü kapanıyor, sol kanat alınacaksa santrafor almayalım

Güven in önünü açmak  mı bu kadar transfere rağmen sonuca gidememek mi ? İşaretlere göre maalesef konop geldi gibi duruyor. Zaten Güven elzem olan Golcü alınmayacak kadar iyi ise o konop a forma vermez. Burak zaten tüm sezon yükü kaldıramaz diye Golcü diyoruz. Golcü önde Burak solda her maç çıkacak halimiz yok çoğu maç asıl yerinde Golcü ile dönüşümlü oynarlar. Burak sola çekildiği maçlarda ya da çift forvete dönmemiz gerektiği maçlarda Güven  de onunla rotasyona girer zaten.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

transferler ali naibi ve Orman arasında bitince servis ediliyor.

via : murat ozen

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1159595139939143680

Çevrimdışı tangaz

10 numaramız da yok ya doğru dürüst... Bütün o yükü Ljajic'e vermek beni zaten korkutuyor, adam bir maç var, bir maç yok... Bir de üzerine sakatlanırsa, ceza alırsa falan, yerine oynatacak 'hiç kimse' yok.

işte bu nedenle arturo vidal önemli vidal alıcaz ama başka transfer yok dese yönetim sesimi çıkarmam
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi 38life

Çok daha uygun ihtiyacımız olan profile. İsmi geçenlerden Elyounussi'de çok iş yapabilirdi. Saha içi düzenine bakınca şampiyonluk için sol önden en azından 10 gol gelmesi gerekir gibi gözüküyor. Gradel ya da Elyounussi bunu vaat ediyor.

Kono'nun Ukrayna dışında senede 3-4 golden fazla atmışlığı yok. En formda olduğu dönemlerde bile 7-8 gol görmüş maksimum. Zaten oyuncunun forvet meziyetleri yüksek değil. Üstüne üstlük formda bir döneminde de sayılmaz.
+ mental sorunları, Mental yönüyle Quaresma'yi andirmiyor değil.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murat ozenin bilgileri aldığı adam demek ki umut günerdi.

kel kafalı sinan da ondan bilgi alıyordu sabah akşam umut güneri övme sebebi oydu demek ki.

Çevrimdışı tangaz

Ahahaha bu çok iyiydi Damat Bey görünmüyor ortalıkta bu ara :kop: :kop: :kop:

çokomelli, göbek deliğiyukarlarda olan arkadaşlar edindikden sonra ortalıkda pek görünmez oldu :evillol:

Çevrimdışı sefaköykartali

Konop da 2 milyona oynarsa gelsin. 3 milyon falan verilmez Almanyada top bile oynamadı artist. Anca instada yorum atsın. Yönetim almasın ağzımı açmam, gitsinler onyekuru, elyounoussi kiralasınlar daha kaliteli iş olur.

Çevrimiçi yaço58

transferler ali naibi ve Orman arasında bitince servis ediliyor.

via : murat ozen

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1159595139939143680
helal olsun adama diğerleri gibi ben biliyordum tribine girmiyor doğru neyse onu söylüyor prim kasma derdi yok diğer tüm muhabirler biz biliyordukda dışarıya bilgi vermedik diye anlatıyorlar çizgisini bozmadan devam eder umarım

Çevrimdışı tuncaboylu

Gradel'i alamayız, herif Fransa Ligi'ni sallamış.

Konoplyanka burada çok gol atabilir, Babel de bize gelene kadar bir sezonda 4-5 golle oynuyordu

resmi japon twitter hesabımız kariusun sus işaretini paylaşıp "iyi geceler" demiş.

Kono da bitti bence  :bandit:

https://twitter.com/BesiktasJapanes/status/1159591362959949824

Çevrimdışı mrred

kel kafalı sinan da ondan bilgi alıyordu sabah akşam umut güneri övme sebebi oydu demek ki.
Bıraksınlar bu numaraları kimi kime övüyorlar. Başkandan habersiz kıllarını kıpırdatamazlar akıllarınca rol kapmaya çalışıyorlar. Ucuz adamların ucuz numaraları. Bu umut ve şafakı transfer işlerinden uzaklaştırarak güzel bir şey yaptı başkan. Hepsi transferi ben yapıyorum diye ortaya çıkıyordu. Transferi kulübün profesyonelleri yapar en son başkan karar verir. Doğrusu buydu böyle oldu
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim paylaştıklarımı yazan adamın da kaynağı Umut Güner. Artık bilgi sızmıyor. Hugo transferinin olumsuz sonuçlanmasından sonra sessiz yürütme kararı alınmış anlaşılan. İş bitmese isimleri halen duymamıştık. Vidal hayırlı olsundu  :)

Herkese iyi geceler. Vidalli rüyalar...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Benim paylaştıklarımı yazan adamın da kaynağı Umut Güner. Artık bilgi sızmıyor. Hugo transferinin olumsuz sonuçlanmasından sonra sessiz yürütme kararı alınmış anlaşılan. İş bitmese isimleri halen duymamıştık. Vidal hayırlı olsundu  :)

Herkese iyi geceler. Vidalli rüyalar...

:D

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncu hatasız değil ama kendi hatamızı da görmezden gelemeyiz. Bu profesyonel bir iş ve hataya karşı inada bindirip bir sene top oynatmadık adama. Geçen sene lensten de q7 den de iyi top oynardı bu gerçeği unutmayalım. Oğuzhan da Gökhan da yaş olarak tekrar parlayabilecek potansiyeli de var, yeteneği de olan oyuncular. Bu oyuncuları kaybetmek Beşiktaş' a zarar, kazanmak Beşiktaş' a kar.
Yahu herif karaktersizin tekiydi, hala Töre diyorsunuz. West Ham'a gitmek için kırk takla attı, oradan geldikten sonra 2 sene ayağını topa sürmedi.

Bu sene biraz sans verip oynatsaydık, şimdi Terim'in yanında poz veriyordu.

Çevrimdışı tangaz

bi taraftan burak oynatılmamalıydı hataydı diyorum diğer yandan oynadı sakatlandı dank etti transferde gaza bastık diyorum çok araftayım.

Çevrimdışı tuncaboylu

tv.de serkan reçber söyledi
Yanlış okumuştur o zaman, Fırat Günayer ya da Murat Özen'den duymak lazım

Çevrimdışı Eray_Steiermark

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1159593979169660928

bu twin açılımı transferlerden benim haberim olmuyor artık herhalde geçen gün biriyle yazışmıştık haklıymış galiba :)

:ok:

Çevrimdışı mrred

Gece uzun ama güzel oldu beyler. Herkese iyi geceler. Sabah ola hayrola...
The great gig in the sky

bi taraftan burak oynatılmamalıydı hataydı diyorum diğer yandan oynadı sakatlandı dank etti transferde gaza bastık diyorum çok araftayım.

2 ucu moklu değnek :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

işte bu nedenle arturo vidal önemli vidal alıcaz ama başka transfer yok dese yönetim sesimi çıkarmam

Ben çıkarırım  :D  Golcü gelmeyecekse Vidal de gelmesin ki büyük ihtimal trol o iş. Psg de Neymar ile sorun yaşadığı yeterince forma şansı bulamadığı için çok da mutlu olmayan yaşından dolayı da Psg nin de göndermeye sıcak baktığı Cavani yi almak Vidal i almaktan daha kolay. 

Bir kere tam yapsınlar şu kadro planlamasını artık. Her sene bir taraf iyi bir taraf aksak gına geldi. Sol bek geldi. Şartları bilmiyoruz ama elzemdi hücuma yönelik iyi bir bek alındı. Ama önüne yeni Lens yeni Q7 olacak Konop un peşinde koşuyoruz hala. Hadi diyelim yanıldım yıldız transferi kontenjanından Vidal geldi.  Burak olmadı mı golü kim atacak. Ekmek kadayıfını almadan kaymağı tabağa koyarsak ağır gelir. Mideyi yakar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sefaköykartali

Yahu herif karaktersizin tekiydi, hala Töre diyorsunuz. West Ham'a gitmek için kırk takla attı, oradan geldikten sonra 2 sene ayağını topa sürmedi.

Bu sene biraz sans verip oynatsaydık, şimdi Terim'in yanında poz veriyordu.

Adam bütün sene tek başına idman yaptı. İhtiyacımız varken maaşını ödediğin adamı maçta kullanmamak takıma zarar. Maaşını ödemesen amenna. Hem para aldı hem tek çalıştırıldı. Gereksizdi ihtiyaç varken kullanmalıydık.

Çevrimdışı tangaz

2 ucu moklu değnek :D

aynen öyle ama burakın oynatılması hataydı

Çevrimiçi levitate

daha hayırlı oldu sanki :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı sosyalkartal

KAHREDEN HABER GELDİ  :busted_cop:
tolga zengin ile mini bir sözleşme yapılabilir  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..