2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244253 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi mayguntr

bence tek özellikleri o değil kaç senedir bu ligin en diri takımı olmalarıda bu ekibin özelliği
ligin en fazla koşan rakipden topu en kısa sürede alan takım olma özelliği takımın sahaya iyi parsellemesi
az gol yemesi sadece rakip analiziyle açıklanmaz. rakibi istediğin kadar analiz et bunu karşılayacak olan senin
oyun gücün oyuncun yeterli değilse analiz bir işe yaramaz.
hataları ne bunu ligin başında iyi yaparken takımın psikolojik seviyesini iyi tutamadıkları için ligin sonunda hep şampiyonluğu veren takım oldular üç yıldır böyle
ligin sonunda kendileride yönettikleri takımda dağılıyor.

tek demedim abi zaten, en onemli dedim. ntvsporda bizi ve galatasarayi nasil yendigini guzelce anlatiyordu bi ara :D. alan parselleme, kisa surede topu geri alma gibi seyler cok tekrar ve takim uyumuna dayaniyor.

gecen biri bi gif atmisti hazirlik macindan, oguzhan eliyle birini gosteriyor q7'ye bassin diye, q7 sacma bi yere gittigi icin o an diger tum oyuncularin yaptigi pres/adam alan kontrolu bosuna gidiyor.

herkesin patir patir sakatlandigi donemde (iddialara gore onceden calisilmamis olmasi) takimin en yaslisi q7ye bir sey olmamasi da ilginc :D.

Çevrimiçi Necmi

Karius'u keşke bir şekilde gönderip ibrahim sehic veya livakovic'i alabilsek. İkisinin de ligdeki çoğu stoperden ayak tekniği iyi refleksleri de karius kadar vardır. Hiç bizim hocanın kafasındaki kaleci gibi gelmiyor karius umarım yanıltır ilerleyen zamanlarda.
ya bırakın ayak tekniğini geleni tutsun yemesin yeter yemişim kalecinin vereceği pası
bir kaleci oyunculardan fazla topla buluşuyorsa sıkıntı var biz üç pasdan birini kaleciye yapıyoruz ayağından önce bunu eleştirmek lazım.
bir kaleci ne kadar iyi olursa olsun bu kadar pas trafiği içinde olmamalı diğer oyuncular hata yapsada telafisi var ama kaleci
böyle durumda sıfır hata yapmak zorunda böyle birşeyi bekleyemezsin.
görmedinizmi baskı yediğimiz anlarda bile kaleci topu uzaklaştırmak yerine ceza sahası içinde pas yapıyor böyle oyun tarzı olmaz
bu hataya gol yemeye açık bir oyun. ceza sahası içinde çok mecbur olmazsan paslaşılmaz biz dört maç yaptık bu ceza sahamızda paslaşarak geçti
bu bir antrenmansa eyvallah ama bunu ligde yaparsak o zaman bittiğimizin işaretidir.

Çevrimiçi Necmi

tek demedim abi zaten, en onemli dedim. ntvsporda bizi ve galatasarayi nasil yendigini guzelce anlatiyordu bi ara :D. alan parselleme, kisa surede topu geri alma gibi seyler cok tekrar ve takim uyumuna dayaniyor.

gecen biri bi gif atmisti hazirlik macindan, oguzhan eliyle birini gosteriyor q7'ye bassin diye, q7 sacma bi yere gittigi icin o an diger tum oyuncularin yaptigi pres/adam alan kontrolu bosuna gidiyor.

herkesin patir patir sakatlandigi donemde (iddialara gore onceden calisilmamis olmasi) takimin en yaslisi q7ye bir sey olmamasi da ilginc :D.
ya bırak ne dediğini tek sebebi bizden daha fazla koştukları daha diri oldukları için üstünlük kurdular
kazandıktan sonra birşeyler anlatmak kolay tabiki.

Çevrimdışı haluk.m

Seri'den ne farkı var? Ya da Cenk'ten? N'diaye'den?  Premier league takımları alır, adam uyum sağlamazsa yollar.

Oradaki bonservis çarpanı Türkiye'ye göre 10. 18 milyon Euro verdilerse, bizim şartlarımızda 2 milyon vermişler demek. Sen 2 milyona aldığın adamı tutmayınca kiralamıyor musun?

M.city, Chealse, Liverpool, United gibi takımlar olsa haklısınız ama Shouthamton gibi takımlar daha çok yatırım gözüyle bakıyor olaya. 18m zarar yazdılar şimdi 10m kurtarma derdindeler, zorunlu  opsiyonuyla vermeye çalıştıkları duyumcular tarafından dillendirildi.  (Biz elimizdeki 2m alan oyuncuyu gönderemiyoruz  :by2:)

Herkes düşünüyor ki alalım rehabilite ederiz, tekrar parlar. Kimse hocaya hazır verelim demiyor. Bu adamlar psikoloğa değil, rehber değil Abdullah hocanın böyle bir yönü zaten yok.

Çevrimdışı Arthur Dayne

ya bırak ne dediğini tek sebebi bizden daha fazla koştukları daha diri oldukları için üstünlük kurdular
kazandıktan sonra birşeyler anlatmak kolay tabiki.
Abi istersen o maçların ve Avcı'nın konuşmalarını tekrardan bir izle.Öyle basit bir şekilde fazla koşmayla,dirilikle açıklanacak kadar kolay bir şey değildi adamların yaptıkları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleci icin gorusmeler suruyordu bu hafta ici olumlu olumsuz netice alinir.
O transfer olmazsa bosta olanlardan biri alinir.
Sol bek ve kaleci icin bugun bile cvp gelebilir. (Alper Bahadır - @alperbah)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş, Mohamed Elypunoussi ile anlaşmış durumda. Southampton ile de şartlarda orta yol bulunması durumunda yakın zamanda transfer gerçekleşebilir. (TRT SPOR)

Bu kadar göz önünde bir isim varsa kesin başka biri ile anlaşmısızdır.  :biggrinking:
harika olur harika. Paslarıyla önündeki forveti besleyebilen, çok yetenekli, içe kat etmeyi tercih eden çok kaliteli bir oyuncu. Önüne aboubakar gibi sprinter birisini koysak tek başına 10 gol attırabilir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

edriyn iyi kaleci hatta fabrinin de önünde bi isim

Bizdekilerden de Fabri den de iyi bence de.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun mu diyeceğiz şimdi :alala:

Bursaspor'un bugün hazırlık maçı var ve Umut Meraş ile Muhammed Şengezer kadroya alınmamış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fischer zor iş. Biz oraya en fazla 3-4M luk birilerine bakıyoruzdur. Konoplyanka için birkaç gün önce yorumumu yapmıştım turist diyerek. Kafasında iyi maaşla Türkiye'ye kapağı atmak olduğunu düşünüyorum o adamın. %70 yatışa geçecek. Bir şey veremez bizde, sonraki durağı da ya Alanya ya Antalya.

Hücuma kaliteli ve skorer isimler şart bonservisle alamıyorsan kiralık bakacaksın. Konop un da maliyeti o dediğin rakamlarda dır. 3-4 m bonservis 2.5 civarı maaş çok gereksiz hamle olur. Elyounussi mesela adı çıktığı için gelmez ama ona verilse bu rakamlar başarılı bulurum.

Antalya Alanya ya 35 + dan sonra gelir onlar o kadar maaş vermez ona. çin katar yapar menajeri çalışıyor  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Abi istersen o maçların ve Avcı'nın konuşmalarını tekrardan bir izle.Öyle basit bir şekilde fazla koşmayla,dirilikle açıklanacak kadar kolay bir şey değildi adamların yaptıkları.
dostum bu takım koşmadan sırf yetenekle ikinci yarı 39 puan topladı
avcı bu takıma biraz performans versin zaten şampiyon oluruz biraz performans birde ilk yarı ligi önemsememezlik yapmayacaksın
kimse tutamazki arkadaşlar herşeyi eleştiriyor ama sorun yetenekde değil takımın çok geri kalmasından kaynaklıydı.
yoksa bniz iyi takımız kayıp puanlar sistemsizlikten ve çalışmamaktan kaynaklanıyordu.

Çevrimdışı tangaz

way arkadaş bugün de kaleci bacağı eline almış ulenmrmiş sen de mi çalıştırmıyordun kalecileri  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sefaköykartali

Abdullah Avcı' nın başakşehirine sadece koştular yendiler demek çok saçma olur. Adamlar koca ekip her rakibi analiz ede ede her maça ayrı plan yapa yapa çıktılar maçlara. Sadece çok koşan değil, topla çok iyi oynayan, taktiğe yüzde yüzünü veren ama çok kaliteli olmayan taraftarsız bir takımı bile yarışa soktular. Aynı sistemi bizde yapmaya çalışıyor oyuncular birer birer döküldü. Burada da suç eski hocanın ve kendine bakmayan oyuncuların. Bizim takıma buna uygun oyuncular transfer edilir ve takım buna ayak uydurursa değil Falcao peleyi alsa gsyi gene duman ederiz.

Çevrimdışı tangaz

dostum bu takım koşmadan sırf yetenekle ikinci yarı 39 puan topladı
avcı bu takıma biraz performans versin zaten şampiyon oluruz biraz performans birde ilk yarı ligi önemsememezlik yapmayacaksın
kimse tutamazki arkadaşlar herşeyi eleştiriyor ama sorun yetenekde değil takımın çok geri kalmasından kaynaklıydı.
yoksa bniz iyi takımız kayıp puanlar sistemsizlikten ve çalışmamaktan kaynaklanıyordu.

hızlı ve dikine oyununda rolü var 39 puan 39 golde ve en önemlisi burak faktörü. burak bakalım bu sene ne kadar sağlıklı olacak. avcının pas oyunu bakalım ne kadar uygulanacak kadroda ve verim nasıl olacak şahsen çok merak ediyorum ligin 2 maçı sonrası biraz ip ucu verir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

Hayırlı olsun mu diyeceğiz şimdi :alala:

Bursaspor'un bugün hazırlık maçı var ve Umut Meraş ile Muhammed Şengezer kadroya alınmamış.
muhammed iyi bir kaleci ama umut soru işareti ikisini uygun bedelle alıp orta saha ve kanada sağlam adam gelirse ben ikisinede fit olurum açıkcası

Çevrimdışı tangaz

bu arada avcının başaksitisi ile son maç unutulmuş heralde adamlar ilk devre iyiydi ama ikinci devre silindir gibi ezmiştik. koşmayan idman yaptırılmayan takımla bunu öyle bir rakibe karşı yapmış olamayız...

Çevrimiçi Necmi

Abdullah Avcı' nın başakşehirine sadece koştular yendiler demek çok saçma olur. Adamlar koca ekip her rakibi analiz ede ede her maça ayrı plan yapa yapa çıktılar maçlara. Sadece çok koşan değil, topla çok iyi oynayan, taktiğe yüzde yüzünü veren ama çok kaliteli olmayan taraftarsız bir takımı bile yarışa soktular. Aynı sistemi bizde yapmaya çalışıyor oyuncular birer birer döküldü. Burada da suç eski hocanın ve kendine bakmayan oyuncuların. Bizim takıma buna uygun oyuncular transfer edilir ve takım buna ayak uydurursa değil Falcao peleyi alsa gsyi gene duman ederiz.
ne yaptı peki ben başarı görmüyorum bu kadar destek alan bir takım hiç bir sorunu yok
ne maddi ne tff kaynaklı yinede ben ortada üç yıl kaybedilen şampiyonluk görüyorum bumu başarı
tepede yer alıyorlarsa emin ol bu avcı sayesinde olmadı bunda başka nedenler aranmalı.
üç sene bizde şampiyon olmamış ikinci üçüncü olmuş bir takımı başarılı olarak görecekmisin
daha dur sorunun ne olduğunu bilmeyen bir hocayla başlıyoruz lige hele bir yaşasın hakem doğramalarını hele birde
heryerden attığı her adımın sorgulanmasını bir görsün bakalım dağılacakmı başarılı olacakmı
şu anda görünen daha şampiyonluk sıtresi yaşayamayan ve her seferinde şampiyonluğu veren bir hoca
başakda yaşadığının onlarca kat fazlasını burda yaşayacak hemde sezon sonunda değil başlar başlamaz.
o zaman göreceğiz ne kadar hoca olduğunu. bakacağız ilk serbest vuruşa quaresma gittiğinde 40 bin kişiden gelen uğultu sonrası ne yapacak.

Çevrimdışı Erman1903

Hücuma kaliteli ve skorer isimler şart bonservisle alamıyorsan kiralık bakacaksın. Konop un da maliyeti o dediğin rakamlarda dır. 3-4 m bonservis 2.5 civarı maaş çok gereksiz hamle olur. Elyounussi mesela adı çıktığı için gelmez ama ona verilse bu rakamlar başarılı bulurum.

Antalya Alanya ya 35 + dan sonra gelir onlar o kadar maaş vermez ona. çin katar yapar menajeri çalışıyor  :D

Konop dolaşır parayı yapar gelir akdenize, orada Dnipro zamanlarından esintiler sunar :) Elyounussi hemen gelsin başlasın Konop haberleri doğruysa. Ben çok beğenmiyorum ama tekniği yüksek, joker tipi oyuncu. İngiltere öncesi istatistiği göz ardı edilemez. Ama nereden baksan 6 Milyon isterler ona 3-4M ler imkansız gibi

Çevrimdışı tangaz

transfer gelirken uçakta şunlara kartal işareti yapmayı öğretmek lazım hatta tosiç vidyosu fotosu gösterilebilir. ruizde güzel yapamamış.

geçen tatilde romanyalı 4 genç irisi ile tanıştım elemanlarla biraz muhabbet ettik birisi fener gese hangisi die soru sordu beşiktaş deyince acaip sevinip obaaaa oleeeey nidalarıyla otelin lobisini çınlattılar çak mak filan yapıyorken bunlara hemen 2 derste nasıl kartal yapılır dersi verdim hepsi hemen selfiler filan kartal oluverdiler :D

Çevrimdışı tangaz

ne yaptı peki ben başarı görmüyorum bu kadar destek alan bir takım hiç bir sorunu yok
ne maddi ne tff kaynaklı yinede ben ortada üç yıl kaybedilen şampiyonluk görüyorum bumu başarı
tepede yer alıyorlarsa emin ol bu avcı sayesinde olmadı bunda başka nedenler aranmalı.
üç sene bizde şampiyon olmamış ikinci üçüncü olmuş bir takımı başarılı olarak görecekmisin
daha dur sorunun ne olduğunu bilmeyen bir hocayla başlıyoruz lige hele bir yaşasın hakem doğramalarını hele birde
heryerden attığı her adımın sorgulanmasını bir görsün bakalım dağılacakmı başarılı olacakmı
şu anda görünen daha şampiyonluk sıtresi yaşayamayan ve her seferinde şampiyonluğu veren bir hoca
başakda yaşadığının onlarca kat fazlasını burda yaşayacak hemde sezon sonunda değil başlar başlamaz.
o zaman göreceğiz ne kadar hoca olduğunu. bakacağız ilk serbest vuruşa quaresma gittiğinde 40 bin kişiden gelen uğultu sonrası ne yapacak.

oynatmasın abi quaresmayı o zaman uğultu olmaz :D

Çevrimdışı ankarakartal06

kaliteli bir oyuncuya benziyor  :evillol: :evillol: :evillol: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı tangaz

Konop dolaşır parayı yapar gelir akdenize, orada Dnipro zamanlarından esintiler sunar :) Elyounussi hemen gelsin başlasın Konop haberleri doğruysa. Ben çok beğenmiyorum ama tekniği yüksek, joker tipi oyuncu. İngiltere öncesi istatistiği göz ardı edilemez. Ama nereden baksan 6 Milyon isterler ona 3-4M ler imkansız gibi

opsiyonunun 10-12den aşağı olacağını sanmam elyunissinin fransaya filan o paralara satarlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karius'un Avusturya kampında sakatlanması ve yaklaşık 1 ay sahadalardan uzak kalacak olması Beşiktaş'ta keyifleri kaçırırken, siyah beyazlı yönetimin Bursaspor Kulübü'nün genç kalecisi Muhammed Şengezer'e teklif getirdiği basında çıkan haberler arasında yer aldı.

Konu ile ilgili ulaştığımız Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, Ortacizgi.com'a yaptığı açıklamada; Beşiktaş Kulübü'nden Muhammed Şengerzer için herhangi bir teklif almadıklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: Ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

mehmet özcan ne oldu bir bilgisi olan var mı ?

alamazsak gerçekten üzülürüm  :iblush: