Bu sakatlık işinde 3 suçlu vardır 1- oyuncu kendine bakmaz 2- kamp yerini ayarlayanın sahalardan bihaber olması 3- oyuncuya verilmesi gerekenden fazla antreman yükü verilmesi. Sağlık personelinin sakatlığın teşhisi ve tedavisinde etkisi olduğundan bu sıralamaya giremez. 1. seçeneğin olma ihtimalininde olmadığını düşünüyorum hep ilk 11 deki oyuncularmı kendilerine bakmadılar ve 8'i birdenmi bakmadı imkansıza yakın. Bu durumda iki seçenek kalıyor sorumlular bu seçeneklerin içindekilerde. Birde kimse Şenol antreman yaptırmıyordu takım antremanı gördü pestili çıktı gibi yorumlar yapmasın komik oluyor onuda ben gidip ayarlayacak değilim antreman yükünü yavaş yavaş arttırırsın. Şuan bu oyuncuların 1'er 2'şer 3'er haftaları kayıp bunun hesabını kim verecek müşteriler mi ? Zaten transferleri yetiştiremedin takımın alışma dönemi taktiğin değişmesiyle beraber diğer takımlardan daha uzun sürecek birde bu birlikte oynamamalar eklenince tamamen amatörlük kokan bir yönetim şekli gözümüzün önüne geliyor.
neden komik bu takımın çalışmadığı antrenman yapmadığı geçen seneki bütün istatistiklerde kendini gösteriyor
senin bir yaz dönemi takımı hazırlama süren var buda iki kamp dönemi 15 günden 30 gün senin dediğin gibi yavaş yavaş
antrenman temposu yükseltilerek olacak birşey değil spor salonunda bunu 6 ayda yapıyorlar senin varmı 6 ay vaktin
normal prosedürde olması gereken bir program uygulanır. senin oyuncun hiç çalışmamış vücudu buna hazır değilse sorumlusu şimdiki teknik ekip olmaz
almış ağzına millet ona göre antrenman programı hazırlasınmış gelen ekip bir ayda kendi sisteminimi çalıştıracak
kondüsyonmu yükleyecek yoksa oyuncularda kaybolan kasları yenidenmi oluşturacak bir ayda. biliçin yaptığı gibi işde iki yıl uğraşırlar takım
tekrar kaybettiklerini kazansın diye.
ortada takım yok enkaz var ve yeni gelen ekip enkazı diriltmeye uğraşıyor. zamanında bunları dediğimizde şenol hocayı gömmek için konuşmuyorduk Beşiktaşın ne duruma
düştüğünü gördüğümüz için konuşuyorduk. yoksa ne olacak başta söyledim şenol hocayı bir sevmiyorsam avcıyı iki sevmiyorum
şenol hocayı gömmek için avcıyıda koruyacak değilim şu sakatlıkların onun sorumluluğu olduğunu düşünsem sizden fazla cavlarım.
birini sevmeyebilirsin ama doğruyu konuşmak zorundasın. avcıyı sevmesemde Beşiktaş ayarında bir hoca olmadığını düşünsemde
bu sakatlıkları ona fatura etmem. bu antrenmanları başakda yapmıyormuydu neden sakatlanmıyorlardı.
hepi topu 1 ay antrenman yapıyorlar birlikte ve emin ol antrenman yinede artarak devam ediyordur. bir anda dalmamışlardır.
zaten sakatlıklar son döneme denk geldi antrenman temposu arttıkça fireler başladı o kasık kasları karın kasları
bir aydamı güçlenecek ne yapacaktı sakatlık olmasın diye antrenmanmı yaptırmasın. yada şenol hocanın yaptığı gibi hafif ter atmalarlamı
geçiştirsin o zamanda sahada 100 km nin altında koşan takım bulurduk. ligin en az koşan takımıyız dediğimizde yaşlı takımız ondan diyorlardı
ama başak bizden daha yaşlı ve ligin en çok koşan takımı diyorduk cevap veremiyordu kimse işde cevabı şimdi olan sakatlıklarla takım veriyor.
siz şenol hocayı aklamaya devam edin bu takıma bakalım nasıl bir fayda sağlayacak.