Abdullah Avcı' nın başakşehirine sadece koştular yendiler demek çok saçma olur. Adamlar koca ekip her rakibi analiz ede ede her maça ayrı plan yapa yapa çıktılar maçlara. Sadece çok koşan değil, topla çok iyi oynayan, taktiğe yüzde yüzünü veren ama çok kaliteli olmayan taraftarsız bir takımı bile yarışa soktular. Aynı sistemi bizde yapmaya çalışıyor oyuncular birer birer döküldü. Burada da suç eski hocanın ve kendine bakmayan oyuncuların. Bizim takıma buna uygun oyuncular transfer edilir ve takım buna ayak uydurursa değil Falcao peleyi alsa gsyi gene duman ederiz.
ne yaptı peki ben başarı görmüyorum bu kadar destek alan bir takım hiç bir sorunu yok
ne maddi ne tff kaynaklı yinede ben ortada üç yıl kaybedilen şampiyonluk görüyorum bumu başarı
tepede yer alıyorlarsa emin ol bu avcı sayesinde olmadı bunda başka nedenler aranmalı.
üç sene bizde şampiyon olmamış ikinci üçüncü olmuş bir takımı başarılı olarak görecekmisin
daha dur sorunun ne olduğunu bilmeyen bir hocayla başlıyoruz lige hele bir yaşasın hakem doğramalarını hele birde
heryerden attığı her adımın sorgulanmasını bir görsün bakalım dağılacakmı başarılı olacakmı
şu anda görünen daha şampiyonluk sıtresi yaşayamayan ve her seferinde şampiyonluğu veren bir hoca
başakda yaşadığının onlarca kat fazlasını burda yaşayacak hemde sezon sonunda değil başlar başlamaz.
o zaman göreceğiz ne kadar hoca olduğunu. bakacağız ilk serbest vuruşa quaresma gittiğinde 40 bin kişiden gelen uğultu sonrası ne yapacak.