2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244994 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi tolga1903

Karius'u keşke bir şekilde gönderip ibrahim sehic veya livakovic'i alabilsek. İkisinin de ligdeki çoğu stoperden ayak tekniği iyi refleksleri de karius kadar vardır. Hiç bizim hocanın kafasındaki kaleci gibi gelmiyor karius umarım yanıltır ilerleyen zamanlarda.

Çevrimdışı KARA BOĞA

sen doktora hasta olduğunda gidiyorsun değilmi peki hasta olmandan doktormu sorumlu oluyor.
burda sağlık ekibi kişinin sakatlanmasından nasıl sorumlu olabilir. sakatlanan kişi geç dönerse sağlık ekibi sorumlu olur.
sağlık ekibinin işi sakatlanan kişiyi tedavi etmektir. sakatlanmasını önlemek değil.
bu kadar sakatlık olmasıda bu oyuncuların vücudunun hazır olmaması nedeniyle olur. teknik ekibin görevi oyuncuyu lige hazırlayacak yüklemeyi yapmak
geçmişinden ve ham olmalarından onlar sorumlu değil. bu takımın antrenman programını düşürseler bunun karşılığı lige hazır olmamak olacak.
oyuncu yetersiz yapıda antrenmanların dozunu düşürelim diye bir seçenekmi olur. yükleme yapılmazsa bütün sene çekeceğiz bunu o sakatlıklar şimdi olmasa
lig boyunca olacak. yada koşmayan bir takım olarak orta sıralarda takılırız. hangisini tercih edeceksin formsuz ama sakat olmayan bir takımmı yoksa sakatlanan sakatlanmış
ama geride kalan fişek gibi olmuş bir takımmı.
bu durumdan gelen sorumlu olmaz ama bundan sonra çözecek olan bunlar. bu takım enkaz haline geldi dedik zamanında koşamıyorlar hiç çalışmıyorlar dedik
lay lay lom antrenman yapıyorlar dedik. boşamı söyledik bunları. aynı durumu biliç dönemindede yaşadık. iki sene uğraştı takımı fizik olarak yeterli duruma getirmek için
şenol hocaya 120 km koşan bir takım bıraktı. şenol hoca ne yaptı o takımı aldı 100 km koşan bir takım olarak geri bıraktı. şimdi ne olacak ya bu takımı
yavaş yavaş 120 km koşan takım haline getireceksin oda bu seneyi unutmak demektir. yada yükleme yapacaksın fire vereceksin. bunlar ciddi sakatlık değil yeterki bağ kopması falan olmasın
bunlar yükleme sonucu ortaya çıkan ağrılar. ağrı olmazsa düzelme olmaz. 10-15 günde toparlarlar.

Mantıklı. Bakalım cuma günü Avcı ne diyecek.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu sakatlık işinde 3 suçlu vardır 1- oyuncu kendine bakmaz 2- kamp yerini ayarlayanın sahalardan bihaber olması 3- oyuncuya verilmesi gerekenden fazla antreman yükü verilmesi. Sağlık personelinin sakatlığın teşhisi ve tedavisinde etkisi olduğundan bu sıralamaya giremez. 1. seçeneğin olma ihtimalininde olmadığını düşünüyorum hep ilk 11 deki oyuncularmı kendilerine bakmadılar ve 8'i birdenmi bakmadı imkansıza yakın. Bu durumda iki seçenek kalıyor sorumlular bu seçeneklerin içindekilerde. Birde kimse Şenol antreman yaptırmıyordu takım antremanı gördü pestili çıktı gibi yorumlar yapmasın komik oluyor onuda ben gidip ayarlayacak değilim antreman yükünü yavaş yavaş arttırırsın. Şuan bu oyuncuların 1'er 2'şer 3'er haftaları kayıp bunun hesabını kim verecek müşteriler mi ? Zaten transferleri yetiştiremedin takımın alışma dönemi taktiğin değişmesiyle beraber diğer takımlardan daha uzun sürecek birde bu birlikte oynamamalar eklenince tamamen amatörlük kokan bir yönetim şekli gözümüzün önüne geliyor.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2019, 16:04:54 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Erman1903

Karius'u keşke bir şekilde gönderip ibrahim sehic veya livakovic'i alabilsek. İkisinin de ligdeki çoğu stoperden ayak tekniği iyi refleksleri de karius kadar vardır. Hiç bizim hocanın kafasındaki kaleci gibi gelmiyor karius umarım yanıltır ilerleyen zamanlarda.

Kiradan geri dönüş olmaz artık, Karius'u üç sene önce burada paylaşmıştım. O zaman da ayakları iyi değildi, biraz geliştirebilse üst düzel kaleci olacaktı. Ayaklarıyla ilgili bir başka eksikliği de bacak arasına gelen toplara zaafı. Bacakları çaprazlayarak kurtarış yapamaması.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sakatlıklar can sıkıyor, ama biraz şanslıyız.

15 Eylül'e kadar 3 lig maçı oynayacağız ve bu 3 maçın ikisi içeride. Sivasspor deplasmanı biraz zor, Göztepe ve Rize maçları düşük zorlukta maçlar.

3 maçtan 7 puan alabilirsek, sakatlar ve transferler 4. maçta geri döndüklerinde yol alabiliriz.

Çevrimiçi mayguntr

Avci ve ekibinin en onemli ozelligi rakip analizi, ve rakiplerin aciklarini bulup ordan faydalanmasi. Oturup hazirlik maclarinda buna kafa yormayacaklarina gore lig maclari kesinlikle daha farkli olacaktir.

Çevrimiçi Necmi

Bu sakatlık işinde 3 suçlu vardır 1- oyuncu kendine bakmaz 2- kamp yerini ayarlayanın sahalardan bihaber olması 3- oyuncuya verilmesi gerekenden fazla antreman yükü verilmesi. Sağlık personelinin sakatlığın teşhisi ve tedavisinde etkisi olduğundan bu sıralamaya giremez. 1. seçeneğin olma ihtimalininde olmadığını düşünüyorum hep ilk 11 deki oyuncularmı kendilerine bakmadılar ve 8'i birdenmi bakmadı imkansıza yakın. Bu durumda iki seçenek kalıyor sorumlular bu seçeneklerin içindekilerde. Birde kimse Şenol antreman yaptırmıyordu takım antremanı gördü pestili çıktı gibi yorumlar yapmasın komik oluyor onuda ben gidip ayarlayacak değilim antreman yükünü yavaş yavaş arttırırsın. Şuan bu oyuncuların 1'er 2'şer 3'er haftaları kayıp bunun hesabını kim verecek müşteriler mi ? Zaten transferleri yetiştiremedin takımın alışma dönemi taktiğin değişmesiyle beraber diğer takımlardan daha uzun sürecek birde bu birlikte oynamamalar eklenince tamamen amatörlük kokan bir yönetim şekli gözümüzün önüne geliyor.
neden komik bu takımın çalışmadığı antrenman yapmadığı geçen seneki bütün istatistiklerde kendini gösteriyor
senin bir yaz dönemi takımı hazırlama süren var buda iki kamp dönemi 15 günden 30 gün senin dediğin gibi yavaş yavaş
antrenman temposu yükseltilerek olacak birşey değil spor salonunda bunu 6 ayda yapıyorlar senin varmı 6 ay vaktin
normal prosedürde olması gereken bir program uygulanır. senin oyuncun hiç çalışmamış vücudu buna hazır değilse sorumlusu şimdiki teknik ekip olmaz
almış ağzına millet ona göre antrenman programı hazırlasınmış gelen ekip bir ayda kendi sisteminimi çalıştıracak
kondüsyonmu yükleyecek yoksa oyuncularda kaybolan kasları yenidenmi oluşturacak bir ayda. biliçin yaptığı gibi işde iki yıl uğraşırlar takım
tekrar kaybettiklerini kazansın diye.
ortada takım yok enkaz var ve yeni gelen ekip enkazı diriltmeye uğraşıyor. zamanında bunları dediğimizde şenol hocayı gömmek için konuşmuyorduk Beşiktaşın ne duruma
düştüğünü gördüğümüz için konuşuyorduk. yoksa ne olacak başta söyledim şenol hocayı bir sevmiyorsam avcıyı iki sevmiyorum
şenol hocayı gömmek için avcıyıda koruyacak değilim şu sakatlıkların onun sorumluluğu olduğunu düşünsem sizden fazla cavlarım.
 birini sevmeyebilirsin ama doğruyu konuşmak zorundasın. avcıyı sevmesemde Beşiktaş ayarında bir hoca olmadığını düşünsemde
bu sakatlıkları ona fatura etmem. bu antrenmanları başakda yapmıyormuydu neden sakatlanmıyorlardı.
hepi topu 1 ay antrenman yapıyorlar birlikte ve emin ol antrenman yinede artarak devam ediyordur. bir anda dalmamışlardır.
zaten sakatlıklar son döneme denk geldi antrenman temposu arttıkça fireler başladı o kasık kasları karın kasları
bir aydamı güçlenecek ne yapacaktı sakatlık olmasın diye antrenmanmı yaptırmasın. yada şenol hocanın yaptığı gibi hafif ter atmalarlamı
geçiştirsin o zamanda sahada 100 km nin altında koşan takım bulurduk. ligin en az koşan takımıyız dediğimizde yaşlı takımız ondan diyorlardı
ama başak bizden daha yaşlı ve ligin en çok koşan takımı diyorduk cevap veremiyordu kimse işde cevabı şimdi olan sakatlıklarla takım veriyor.
siz şenol hocayı aklamaya devam edin bu takıma bakalım nasıl bir fayda sağlayacak.

Çevrimiçi Necmi

Avci ve ekibinin en onemli ozelligi rakip analizi, ve rakiplerin aciklarini bulup ordan faydalanmasi. Oturup hazirlik maclarinda buna kafa yormayacaklarina gore lig maclari kesinlikle daha farkli olacaktir.
bence tek özellikleri o değil kaç senedir bu ligin en diri takımı olmalarıda bu ekibin özelliği
ligin en fazla koşan rakipden topu en kısa sürede alan takım olma özelliği takımın sahaya iyi parsellemesi
az gol yemesi sadece rakip analiziyle açıklanmaz. rakibi istediğin kadar analiz et bunu karşılayacak olan senin
oyun gücün oyuncun yeterli değilse analiz bir işe yaramaz.
hataları ne bunu ligin başında iyi yaparken takımın psikolojik seviyesini iyi tutamadıkları için ligin sonunda hep şampiyonluğu veren takım oldular üç yıldır böyle
ligin sonunda kendileride yönettikleri takımda dağılıyor.

Çevrimiçi Necmi

Mantıklı. Bakalım cuma günü Avcı ne diyecek.
ne demesini bekliyorsun bu takım hiç çalışmamışmı diyecek
gerçekleri söyleyebilirmi sence.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Mohamed Elypunoussi ile anlaşmış durumda. Southampton ile de şartlarda orta yol bulunması durumunda yakın zamanda transfer gerçekleşebilir. (TRT SPOR)

Bu kadar göz önünde bir isim varsa kesin başka biri ile anlaşmısızdır.  :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Mohamed Elypunoussi ile anlaşmış durumda. Southampton ile de şartlarda orta yol bulunması durumunda yakın zamanda transfer gerçekleşebilir. (TRT SPOR)

Bu kadar göz önünde bir isim varsa kesin başka biri ile anlaşmısızdır.  :biggrinking:

boyd,douglas filanda böyle geldi göz önünde :)

Çevrimdışı haluk.m

Elyounoussi geçtiğimiz sezon başı 18m€ PL transfer olmuş ve 19(16pl-3kupa) maçta 1070dk süre almış.(pek tercih edilmemiş)   Bir kulüp 18m verdiği oyuncuyu hemen ertesi sezon elden çıkarmaya çalışıyor :D

Diagne'den ne farkı var şimdi bu adamın.  Herkes geçmişiyle övecektir ama bana biraz şüpheli geliyor ?  Fas kökenli oyunculara dikkat etmek lazım.

Çevrimiçi yaço58

umarım gelir boyd-ljajic-mohamed 3lüsü çok hareketli bir 3lü olur iki kanat sürekli içeri katederek ve beke alan açarak oynarlar içlerinde en istediğim elyonoussi umarım gelir çok iyi bir transfer olur birde sağlam orta saha alınırsa sol bek rotasyonunu umut-caner yapabiliriz ama bu iki yer sağlam adamla takviye edilirse maalesef elimizde çok yabancı var onları bir kısmını çıkartmamız lazım elden quaresma lens roco medel bu dörtlüyü bi şekilde yollayabilirsek çok büyük kazanım olur 10m sırf bunlara gidiyor katkıları ise sıfır

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Erman1903

Elyounoussi geçtiğimiz sezon başı 18m€ PL transfer olmuş ve 19(16pl-3kupa) maçta 1070dk süre almış.(pek tercih edilmemiş)   Bir kulüp 18m verdiği oyuncuyu hemen ertesi sezon elden çıkarmaya çalışıyor :D

Diagne'den ne farkı var şimdi bu adamın.  Herkes geçmişiyle övecektir ama bana biraz şüpheli geliyor ?  Fas kökenli oyunculara dikkat etmek lazım.

Kanat desen değil, 10 desen değil oldum olası ısınamadım bu tip oyunculara.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kanat desen değil, 10 desen değil oldum olası ısınamadım bu tip oyunculara.

Yavaş kanada ben de ısınamıyorum. Ne kadar teknik olursa olsun hep bir eksik geliyor bana.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Mehmet Özcan'ı kovalayacağımıza, aynı ligde kendisinden daha iyi oynayan yaşıtı Eslem Öztürk'ü geri getirelim bence.

Hem altyapı kontenjanına da uyuyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Seri'den ne farkı var? Ya da Cenk'ten? N'diaye'den?  Premier league takımları alır, adam uyum sağlamazsa yollar.

Oradaki bonservis çarpanı Türkiye'ye göre 10. 18 milyon Euro verdilerse, bizim şartlarımızda 2 milyon vermişler demek. Sen 2 milyona aldığın adamı tutmayınca kiralamıyor musun?

Çevrimdışı murat

ruiz gelmiş diyorlar.daha önce yazıldımı henüz bakamadım.

Çevrimiçi levitate

ruiz gelmiş diyorlar.daha önce yazıldımı henüz bakamadım.
uçağı inmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Yavaş kanada ben de ısınamıyorum. Ne kadar teknik olursa olsun hep bir eksik geliyor bana.

Bazı Müslümanlar Norveç, İsviçre gibi ülkelerde çok rahat edip mutlu oluyorlar. Huzurlu ortamı, saygıyı görüp mutlu bir şekilde topunu oynamış bence adam. Bizim buralar daha gergin ve karışık, bekleneni  ne derece verir bilemiyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı mrred

Miguel Trauco 1 milyon euroya gitmiş fransaya
güzel bir fırsattı elden kaçtı çok üzüldüm. Oyuncu sanırım bizde oynamak istememiş...
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Kendi aciklamalari euro şeklinde abi buradaki arkadaslarin çevirnesi değil. O kararname süreli miydi acaba?
bilmiyorum burda yazılanlara göre yorumladım. kendi açıklamalarına bakmadım
o anlaşmalar zorunlulukmu tavsiyemi bilmiyorum. birde kapsamı ne mesela kira kontratlarını kapsıyordu.