Olay cok hoca degil
Olay senol gunese yapilan muamele avciya yapilacak mi?
Ya o isler kimseye yapilmasin ya da herkese yapilsin ki gelecek adam neyle karsikarsiya oldugunu bilsin
2 tane kupayi masaya koymus adama yapilan muamele ile ilk defa buyuk takim gormus adama yapilan muamele ayni olmamali tabi de simdi yikama yaglama donemi daha resmi mac oynanmadi
3 sene once falan fikret orman ve yonetimi icin demistim anlasilmadi o
Biz suleyman sebaya kufur etmis camiayiz, serdar bilginin kucuk kizina anasina bajisina sovuldu, yd sitada giremiyor biz basbakanini asmis sonra ona anit mezar yapmis ulkenin vatandaslariyiz, 90 yasinda eski cbsini yargilamis adamlariz o sebeple herkes azicik dikkatli olacak sitada giremezsin kufur edilir semte giremezsin dedik
Burda kufur edilsin demiyorum insan biraz bunlari bilir nasil bir camia nasil bir ulke oldugumuzj ona gore azcik dikkatli olursun. Garanti yok 20sene sonra bakmisin 80yasinda idam etmisler vatana ihanetten
Avcinin da azicik senol gunese yapilanlardan ders almasi lazim, adamin bir eli yagda bir eli baldaydi mis gibi isini birakip geldi kendi keyfini kacirdi simdi iceride neler oldugunu gorun e dehsete dusmustur
S.G e yapilan bir durum yok gormuyorum ortada. Ona kalsa transferlefin adi sani belli
Yonetimin getirdikleri belli. Basarisiz transfer olmayacak mi tabiiki olur ama S.G israrla
eldekini daha iyi sekillendirmek yerine yok mesaj yok gonderme, basinin gazi ile bi patronluk modu.
Basin onunde tartisti adam yahu daha otesi mi var. Sen kimsin Besiktas Baskanina basin toplantisi duzenliyorsun?
Milli takim teklifinden sonra psikolojisi bitti adamin. Cekip gitseydin o zaman. Sunu bir anlamak lazim;
Besiktas seni koydu o koltuga, iyi teknik adamsin ama eksiksin hem klup hem kendisi guclerini birlestirdi.
Biz artisini katkisini inkar etmiyoruzki klup ayni imkanlar ayni ne oluyor bu taraftara senol iyi, yonetim kotu oldu.
Gomezi kim koydu onune, taliscayi kim koydu? Adam almadiniz ben de dan dun top oynatirim dedi ben de! Simdi
buraya yazmayacagim, bir seyler diyorum

Kapris, surat miymiy davranislar. Varsa kisisel sorun cik paylas bilelim niye boyle oldugunu. Sportif olaylar diye
kanidayiz oyle degil mi? Oyle ise bu yazdiklarimda sakinca yoktur. Gol atiyoruz yuzu 5 karis. Bas git seninle mi ugrasacak
koca klup. Sanki para var. Geldiginde zor durum neyse hala durum o, bakin avci'da da durum o. Ne degisti?
Yonetim pozisyonu baska benim olayim kimse gelip bize ahkam kesemez oyuncagi gibi davranamaz. Besiktas burasi,
bir ciddiyet gerekir.