2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4227840 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Haftaya bugün Panathinaikos ile maçımız var, erken sevinmeyelim abi  :D

işte hardcore geçecek bir maç daha.

Önce panathinaikos sonra sivasspor.

Transfere gerek yok boşverelim.

Çevrimdışı tangaz

Avusturya kampını tamamlayan takımımız, oynadığı 4 hazırlık maçında da gol atamadı.

0-2 Eibar
0-0 Apollon Larisas
0-2 Udinese
0-2 Brescia

bu uğursuzluğu tescilli daha evvel 50 tane sakat verdiğimiz bölgede neden kamp yaptık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Abi once 140 basabilecek arabayla 180 basmaya calismasin bah habire bilya dagitiyir
sen rahat ol araba 180 görürde abdullah hoca ilk iki vites harici kullanamıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Avusturya kampını tamamlayan takımımız, oynadığı 4 hazırlık maçında da gol atamadı.

0-2 Eibar
0-0 Apollon Larisas
0-2 Udinese
0-2 Brescia
Alt severlere guven ust oynayanlara korku veren yeni besiktas

Çevrimdışı kyiv

Topu kaç saniyede kazandık bu maçlarda? Ya da şöyle soralım  kaç saniye bizde tutabildik? Hocamız öyle diyordu ya hemen kazanacağız diye.

Çevrimdışı 38life

abdullah hoca dizel motorlu araba gibi küçük hacimden yüksek tork alabiliyor ama üst devirlerde  verimsiz.geç ısınır az yakar birde turbo olmazsa olmaz.

Tam olarak öyle değil. Avcı'nın takımında oyun zekası yüksek oyuncular olmak zorunda. Bizim takım zeka kıtlığı konusunda Süper Ligde ilk 3'e falan girer. Zeka seviyesi yüksek bir takımın başından zeka seviyesi düşük bir takımın başına geçti. Bu yüzden sistemini buraya yerleştiremiyor.

Çevrimiçi Necmi

büyük hocaymış öyleyse eline bir golcü ver endirekt oyunla yarım sezonda 39-42 arası puan alıp 40 gol attırsın, hele birde direk oynatsa aman allahım hard core
ne alakası var böyle oyun anlayışıyla golcü falan iş görmez neden burakla oynadığı zaman anında u dönüşü yaptı
açsaydı yine ortaları. böyle oynar yarım sezonda 39 42 puan alıp 40 gol atarsın ama ilk yarı bunları yapmadığın için 26 puan aldığından kıç üstü oturursun aldığın 42 puanda bir işe yaramaz
zaten o nedenle eleştirmiyorummu şenol güneşi bir oyuncuyla değişmiyor durum değişmezde o puan farkları sistemle oynadığı için geldi
burak oynamadığı maçlardada biz gollü oynadık çünkü gelen topu orta açmadık ikinci yarı burağın gol attığı maç sayısı 8 atmadığı maç sayısı 9
ve biz burağı gerçektende kullanamadık aslında attığı goller forveti atmak için hazırladığın goller değildi.

Çevrimdışı mylife1903

işte hardcore geçecek bir maç daha.

Önce panathinaikos sonra sivasspor.

Transfere gerek yok boşverelim.
Taktin tiransfere gulhan
Yeni gelen adam daha da geri goturur takimi artik
O tiren kacti
Gelir gelmez sahaya sokup verim alabilecegin duzgun arizasi az adam lazim bu satten sonra

Hem sen tiransfer falan mi bekliyordun gecen sene 39 puan yapmis kotu hocasi olan bir takim vardi, hocasi sistemli simdi 45 puan alir, telasa gerek yok

Çevrimdışı savaş altay

oyunun merkez orta saha tarafından kurulduğu ve ortadan dikine gittiğimiz bir oyundu kanatlar asıl oyuncu değil yardımcı oyuncuydu
ve onlarda içeri girip orta saha ve forveti çoğaltıyordu böylece esas forvetlerin baskıdan kurtuluyordu
hücumda oyunu açmak diyorlar bu yanlış defansde kapatır orta sahada açar hücumda tekrar kapatırsın
bizim yaptığımız oydu ceza sahasına ne kadar kalabalık girer ne kadar topu sokarsan rakibi o kadar hataya zorlarsın
biz gomezli sezonda minimum 5 oyuncuyla dalardık ceza sahasına geçen senede kısmen ikinci yarı bunu yaptık
ceza sahasında oyuncu sayısını arttırdık rakip ceza alanı önünde pas sayımızı arttırdık böyle kendi yarı alanında birde üstelik ceza sahanda sürekli paslaşarak
ne elde edeceksin resmen hata yapayım gel golü at diyorsun böyle bir oyun tarzı olmaz bunun adı paslaşmak falan değil bildiğin aptallık oluyor.
başakda böyle paslaşmıyorduki kendi ceza sahasında bu paslaşma rakip baskısını kırmak için yapılır biz rakip gelip baskı yapsın diye paslaşıyoruz :D
Iate bence kartallarin anlamadigi bu zaten, biz su an baski atmayi ve saha yerlesimini ayni zamanda

murat abinin de dedigi gibi kabizi oldugumuz pas oyununu ozellikle baski altinda pas oyununu atlatmaya

calisiyoruz. Daha hucum set up'ina gecmedik gercekten. Kendisi diyordu avci'nin atibayi kapadik aldik maci diye,

Kartallar hazirlik macina bakip gol yok diyor yahu takim yok takim gol mu eksik kaldi? Avci su an anlasilmasi icin

basin toplantisima ihtiyaci var. Senin de dedigin gibi city'de yapmadigi kadar geride oyun kurmaya calismasi

ne besiktasa ne de bulundugu koltuga yakisir. Ben bilincli bir seyler uzerinde takimi yogurdugu goruyorum ne zamandir.

Yahu Besiktas boyle maca cikabilir mi? Uzerinden geceyim, cahiller nasil basiyoruz nasil basiyoruz diye eglenmeye

calisir bizle durum o derece kotu gorunuyor ama avci en kotu oldugumuz noktalari kasiyor ve oyunculara bunu yasatiyor

fikrindeyim.

Çevrimdışı 38life

Yapılmayan transferlere "gösterilmesi gereken" tepkinin 1%'ini bile göstermiyor taraftar. Mışıl mışıl uyusun taraftar. Ligde mağlubiyetler gelmeye başlayınca bağırmaya başlarlar  :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Topu kaç saniyede kazandık bu maçlarda? Ya da şöyle soralım  kaç saniye bizde tutabildik? Hocamız öyle diyordu ya hemen kazanacağız diye.
Abi bak bir tanidik araciligi ile araya girip sordurduk hocaya gol hedefi puan hedefi nedir diye

Çevrimdışı AvrupaKartalı

0-2 Eibar
0-0 Apollon Larisas
0-2 Udinese
0-2 Brescia
Apollo larissa'da kendi kendine diyordur, ne mal takimmişiz, herkezden  an az 2 yiyen takima gol atamadik.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Yapılmayan transferlere "gösterilmesi gereken" tepkinin 1%'ini bile göstermiyor taraftar. Mışıl mışıl uyusun taraftar. Ligde mağlubiyetler gelmeye başlayınca bağırmaya başlarlar  :lol: :lol:

yine bize tepki gösterirler ben yedim geçen aylar da nasıl olur da sen transfer istersin diye.

Transfer istemesin kimse.

Apollo larissa'da kendi kendine diyordur, ne mal takimmişiz, herkezden  an az 2 yiyen takima gol atamadik.

hakkı adamların derler.

Çevrimdışı mylife1903

2 eylulde 3-5 adam gelir
Sonra hoca aldigimiz adamlari kullanamkyor diye
Dikmeye ileti yazdirilir

Çevrimdışı tangaz

ne alakası var böyle oyun anlayışıyla golcü falan iş görmez neden burakla oynadığı zaman anında u dönüşü yaptı
açsaydı yine ortaları. böyle oynar yarım sezonda 39 42 puan alıp 40 gol atarsın ama ilk yarı bunları yapmadığın için 26 puan aldığından kıç üstü oturursun aldığın 42 puanda bir işe yaramaz
zaten o nedenle eleştirmiyorummu şenol güneşi bir oyuncuyla değişmiyor durum değişmezde o puan farkları sistemle oynadığı için geldi
burak oynamadığı maçlardada biz gollü oynadık çünkü gelen topu orta açmadık ikinci yarı burağın gol attığı maç sayısı 8 atmadığı maç sayısı 9
ve biz burağı gerçektende kullanamadık aslında attığı goller forveti atmak için hazırladığın goller değildi.

adama golcü ver die başlıyordu iletim adama golcü 1 golcü ver eveleyip gevelemeden haşırt die sokuşturtsun.  adama golcü vermezsen adam napsın çıkıp kendisimi atsın negredo mantarı larin pekto ile 26 puan topladıgına şükret abi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

yine bize tepki gösterirler ben yedim geçen aylar da nasıl olur da sen transfer istersin diye.

Transfer istemesin kimse.
Sen kirani ode telefon parani ode
Sapkayi al sonra tiransfer dersin

Taktin tiransfere gulhan
Yeni gelen adam daha da geri goturur takimi artik
O tiren kacti
Gelir gelmez sahaya sokup verim alabilecegin duzgun arizasi az adam lazim bu satten sonra

Hem sen tiransfer falan mi bekliyordun gecen sene 39 puan yapmis kotu hocasi olan bir takim vardi, hocasi sistemli simdi 45 puan alir, telasa gerek yok

beklemiyorum gelse de bu saatten sonra çok zor verim alınır.

Kamp filan kalmadı artık.

Yönetime göre bunun bir önemi yok ama önemli değil hele bir ligler başlasın diyorlar.

İlk yarı da şampiyonluğu veriririz 2.ci yarı da asılırız sonra üzülürüz gelecek sene yine bunu tekrarlarız.

Artık başımız da ki lerin ajan olduğunu filan düşünmeye başladım.

Çevrimdışı 38life

2 eylulde 3-5 adam gelir
Sonra hoca aldigimiz adamlari kullanamkyor diye
Dikmeye ileti yazdirilir

Aradığım yönetim şekli  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Yönetime göre bunun bir önemi yok ama önemli değil hele bir ligler başlasın diyorlar.

İlk yarı da şampiyonluğu veriririz 2.ci yarı da asılırız sonra üzülürüz gelecek sene yine bunu tekrarlarız.

Gomez kamp mi gordu
Daha bismilla sokusturmaya basladi
Belki o kalite 3 adam gelecek

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman yönetimi "İflas" etmiştir. "İstifa" etmesi ise yakındır...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gomez kamp mi gordu
Daha bismilla sokusturmaya basladi
Belki o kalite 3 adam gelecek
inaniyormusun buna?
Hem bu takima en az 5 o seviyede kaliteli adam lazim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

🚑 Burak Yılmaz
🚑 Gökhan Gönül
🚑 Atiba Hutchinson
🚑 Dorukhan Toköz
🚑 Gary Medel
🚑 Enzo Roco
🚑 Adem Ljajic
🚑 Douglas
🚑 Necip Uysal
🚑 Atiba

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tangaz

transferler olmadıgı olanında geç oldugu için 2 senedir ilk yarıları çöpe attık sonra hoca şampiyon yapamadı die salladı asrın kadrosunu nasıl 4.3. yaparsın filan dendi yersen tabii. yönetim adamı yemek için paralı muhabirlere twit attırıp algılar yıpratmalar kirli pis ayak oyunlarıve derken bu güne gelindi. 3 kuruş tasarruf edeceğiz die bu sene de elimizde patlayacak.

ucuz mal alacak kadar zengin değiliz...