2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4226631 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı savaş altay

nerde övmüş yav :D

en önemli maç Beşiktaş maçı demiş sanki bizi yenince cup kazanıcak baksın yoluna gitsin ligi ilk 10 da bitirmeye çalışsın :D
Besiktas'a hazir olmak icin fener ile mac yapiyor, sadece civcivleri bile cildiVtmaya yeter bu aciklama  :D

Çevrimiçi yaço58

yanılmıyorsam sadece 3 kişiydik direkt söyleyen sen ben mylife
direk  vedatı getirelim burağı sola atalım demiştiniz vedatla burak iyi bir uyum yaklardı fenerde bence bu senenin iyi transferlerinde olcak bizim lige uygun bi forvet ama fenere 3.5 artı oyuncu bide sponsorluk desteğiyle gitmiş maliyeti yüksekti maalesef  ben bu saatten sonra aboubakar hamlesi bekliyorum porto biyere satamaz mecbur kiralayacak şu şartlarda da abou riskini almak mantıklı konop falan uğraşmaktansa

Çevrimdışı BJKTÜRK23

aklın yolu bir, 1 dk arayla golcü ve skorer kanat yazmışız. bize hava hakimiyeti rodolfo marcelo ayarında bir stoper şart ötesi yoksa daha çok yan top golü yeriz karyus sağolsun bu konuda facia takım çok eksik ve belliki hoca yanlış idman yaptırdı atiba bile sakatlandı ben masumiyeti sorgularım. birde hoca taraftarıda arkasına alan coşkulu bi oyun vaad ediyordu hazırlık maçlarında zerresini göremedik değil gol atmak pozisyona bile giremedik neredeyse ve çok sıkıcı bi oyun oynadık bu oyunla maç kazanmak zor oyuncularda eminim saha içinde sıkılıyordur.

mevki hatta oyuncu isimleri hakkında bile hem fikiriz.

Sakatlık konusunda ben birçok nedene bağlıyorum. Millet abartma diyebilir ama o cenabet kamp yerinden tut. Sağlık ekibi veya doktorlar olabilir. Zemin olabilir. Beslenme düzeni olabilir. Sonuçta bazı oyuncular çabuk adapte olamayabilir. uzun süredir takımda olanlar var. Birden bire Büyük değişiklikler sancılı oluyor.

Antreman metotları olabilir. Antreman videolarına bakıyorum lastikle olsun egzersizle olsun epey süre açma germeye ayrılıyor. Avcı biraz oyun düzeni olarak da oyuncu çalıştırma olarak da uzun vadeli ve zor yoldan gidiyor. Antreman planlaması tüm sezona göre oyun sistemi ise gelecek birkaç yıla göre. şenol hoca kolay ve direk yoldan gitti tecrübe farkı ve büyük takım beklentisini bilmesi belki de kendisinin de çalışma süresini kestirememesinden olabilir. şenol hoca genelde büyük kas gruplarını çalıştırıp soğumayı buz havuzlarında yaptırıyordu topçulara avcı ise hem beyaz hem kırmızı tüm kas gruplarını çalıştırıyor ve  zorluyor soğuma yine stretching hareketleri  ile yapıyor.

Çok suçlayamam her yiğidin yoğurt yiyişi ekmek yiyişi farklıdır da 40 sene yoğurdu üflemeyi ekmek yemeyi bilenden sonra gelmesi ona biraz dezavantaj oldu. Baskı çok olacak üstünde 300 kişilik topluluk değil burası 30 milyonluk camia. İşi zor Allah kolaylık versin. Yanlış mı değil ama burada zaman da çok yok maalesef.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi murat

sıkışınca mylife a sarılıyorsunuz :evillol:
ras mylifeın adamı ben mi dedim aras iyi topçu diye :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Umut fakirin forvetidir :D

                          Karius
                          Utku
                          Ersin
 
Douglas         Vida       Timothee          Durmisi
Gökhan         Alpay      Mirin                Caner

                          Dorukhan
                             Atiba
                             Necip

                Kagawa         Ljajic
                Oğuzhan       Muhayer
 
Boyd                                                 Konoplyanka 
Lens                                                     Güven
                        Aboubakar
                           Burak 
                          Oğuzhan A.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Rıza Çalımbay: "Vitesse ve Ajax ile çok iyi maçlar oynadık. Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağız. Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı böyle hazırlanacaksın. Transferi bir an önce yapıp Beşiktaş maçına hazır duruma getirmemiz lazım. En önemli maç Beşiktaş maçı."

Bu rızaya bir şey mi yaptık biz ?

Şuna kulüpte malzemecilik çaycılık falan bir iş bulsunlar da sussun
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimiçi murat

bu da şurda dursun haginin hakemleri itip kaktıgı şampiyonluğu 1 puanla verdiğimiz sezonu anlatıyor s.reçber ismini vermediği hakemde ilhami kaplan

https://www.superhaber.tv/hagi-disimi-kirdi-ama-video-215605
iyiki hagü serkan rençberin malzemelere dalmamış.
- s.r: hocam görmüyormusun malzemeler dald,ı ya çocuğum olmazsa
-hakem:merak etme tanıdık bir :muhaha: :muhaha: :poops:

Çevrimdışı scarfright

Oğuzhanda gram inisiyatif yok. İleriye doğru olumluyu geçtim herhangi bir pası yok. Rakiple bi mücadeleye gir, ne bileyim bi çalım at bi omuz koy yok ancak ver vidaya.
ben ilk yarıyı izledim birkaç tane süper uzun pas attı bi tane kilit pas bir de şık çalım attı. bunları yapabiliyor ama takım arkadaşı pas atacak adam ararken 2 adım sağa ya da sola kaysa pas opsiyonu olacakken olduğu yerde kalıyor hatta rakibin arkasına saklanıyor. bu meziyette bir adamın bu kadar kaçak oynaması resmen kendine ihanet takıma ihanet futbola ihanet.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi



Çevrimdışı savaş altay

Şuna kulüpte malzemecilik çaycılık falan bir iş bulsunlar da sussun

Bem harika bir sey buldum; muze sorumlusu olsun  :lol:

Kupalari gezdirir klubun efsanesi. Dostunu yakin, dusmanini daha yakin tut.

Bak simdi dusununce yakisirda he. Klubun efsanesi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Umut fakirin forvetidir :D

                          Karius
                          Utku
                          Ersin
 
Douglas         Vida       Timothee          Durmisi
Gökhan         Alpay      Mirin                Caner

                          Dorukhan
                             Atiba
                             Necip

                Kagawa         Ljajic
                Oğuzhan       Muhayer
 
Boyd                                                 Konoplyanka 
Lens                                                     Güven
                        Aboubakar
                           Burak 
                          Oğuzhan A.

                        Handanovic (plase Fabri)

GG             Marcelo                 Vida             Adriano

                        Atiba
                                              Khedira
Onyekuru                   Ljacic                        Burak

                                Gomez/Falcao/Huntelaar dan biri.

Benim kadronun maliyeti hem daha ucuz hem seninkini yener kusura bakma  :D
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2019, 00:20:31 BJKTÜRK23 ]
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Ç

Skrtel'ı yazmışlar bize hoca ayağı top yapan sol stoper istiyor bizimkiler Skrtel kovalıyor.

Çevrimdışı savaş altay

Skrtel'ı yazmışlar bize hoca ayağı top yapan sol stoper istiyor bizimkiler Skrtel kovalıyor.
Sadece ayagi top yapmiyor sikisinca kendide top oluyor yuvarlaniyor harika stoper.

Çevrimiçi mayguntr

Taraftar olarak her maç istisnasız butona basıyorduk  :by2: Mario gomez mario gomez mario gomez cha cha  :D
Huzunlendirdi , http://www.tomnash.eu/gomez-button.html

Ama benim demek istedigim o zaman da pas ile oynuyorduk. liverpool da pas oyunu oynuyor, city de. pas bu oyunun modern versiyonunun en onemli  parcasi, pas oyunu vs direkt oyun diye bir sey yok.

bayern direkt oyunun allahini oynarken, orta yaparak uzun atarak oynamiyordu, kanatlar iceri girer beklere alan acar, bekler iceri pas cikarir, icerdeki adamda topu kaleye sokardi.  ters kanata uzun top, stoperlere, ortasahaya baski geldiginde uzun top oynamak yasak diye bir sey de yok bu sistemlerde. hatta ters tarafa uzun toplar cok onemli rakibi acmak icin.

avci sadece su an kroniklesmis, zamaninda rakipken besiktasa, cok kolay bir sekilde bizi yenmek icin kullandigi zaaflarimizi duzeltmeye calisiyor. bence bir tam kadro 4-5 haftayi gormeden simdiden gommeye baslamak gereksiz ve anlamsiz.


Çevrimdışı AigleBordeaux

Skrtel'ı yazmışlar bize hoca ayağı top yapan sol stoper istiyor bizimkiler Skrtel kovalıyor.
Skrtel’i alırsa yönetim istifayı hazırlasınlar Aralık’ta yolcular
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

                        Handanovic (plase Fabri)

GG             Marcelo                 Vida             Adriano

                        Atiba
                                              Khedira
Onyekuru                   Ljacic                        Burak

                                Gomez/Falcao/Huntelaar dan biri.

Benim kadronun maliyeti hem daha ucuz hem seninkini yener kusura bakma  :D

senin kadro yaşlı ve sakatlar ile dolu :D

benim kadro ilk yarı da sana 3 atar :D

Çevrimdışı worns

Yaz boyunca yatan 34 yaşındaki Skrtel gelip ne işe yarayacak? Bir de boşu boşuna yıllık 2 milyon civarı kontrat verilecek saçmalık. Yalan haberdir diye ümit ediyorum. Skrtel alınacağına hakikaten mevcut stoper rotasyonuyla devam edilsin bir de boşu boşuna maaş yükü arttırılmasın.

Korkum zaman daraldı diye böyle saçma 2-3 imza attırılıp verimi düşük oyunculara gereksiz kontratlar verilmesi. Kafaya oynayacak kadro kurulamıyorsa kurulmasın. Hatta eldeki 2-3 oyuncu elden çıkartılabiliyorsa çıkartılsın. Mevcut oyuncuların uyumu ve verimini maksimuma çıkartmaya çalışacağımız daha düşük profilli bir sezon geçirelim. Aksi durumda yapılan hatalar kaosun süresini uzatabilir.


Çevrimdışı 38life

Öncelikle skorlardan ve sonuçlardan bağımsız oyun olarak değerlendirme yapmak gerekirse ; Oyunun ağırlıkta olan iki yönünden ilk önce savunmayı daha sonra hücumu değerlendirmek istiyorum.

1.Top rakipteyken ;
-Takımın boyu hem enine hem boyuna bir hayli kısa.
-Baskı zamanları eksik olmasına rağmen bunun üzerine çalışma olduğu belli.
-Top rakibe geçince takım olarak 2. ve 3.bölgede aniden daralıyoruz (Bir kaç pozisyonda rakip oyuncunun başında 4 5 beşiktaşlı futbolcunun olduğu anlar oldu)
-Bu ani açılıp daralmalar ilk etapta bizi savunmada baya zorlar gibi gözükse de uzun vadede çok işimize yarayabilir. Dikkat ederseniz yediğimiz ilk golde takım aniden daralmasına rağmen erdem ve oğuzhanın topu birbirlerine bırakması neticesinde baskı zamanlaması gecikti. Baskı zamanı gecikince daralma neticesinde sağ kanadımız boş kaldı ve rakip oraya kolayca sızdı.
-Enine ve boyuna yaptığımız bu ani daralmalar neticesinde top kapma süremiz bir hayli kısalabilir. Fakat topu kapamadığımız bölümlerde özellikle Burak , Ljajic Caner ve Q7 'nin savunma ve pozisyon alma zaafları başımıza iş açabilir.

2.Top bizdeyken ;
-Kariusun çıkışları iyiydi fakat ayak tekniği bariz yetersiz ve tek ayağını kullanabiliyor
-Utkunun ayakları kariustan çok daha iyi ve iki ayağını da kullanabiliyor.
-Oyunu kaleciden başlatarak rakibi üzerine çekmek suretiyle arkada geniş alanlar bulabilmek bu planın ana parçası
-Oğuzhan ve muhayerin özellikle birinci bölgemizdeki top alışverişlerinde soğukkanlılıkları güzel fakat bu oyunda beklerin devamlı boşa kaçarak pas açısı yaratmaları gerekiyor. Bu söylediğim şeye örnek olarak ilk yarıda bir pozisyonda Lens ve oğuzhan birbirlerini boşa kaçırarak topu birinci bölgeden ikinci bölgeye çok kolayca geçirdiler.
-Vida ve mirinin topla olan ilişkileri kötü olması en büyük zaafımız bunu gidermek için bol tekrar ya da transfer yapmamız şart.
-Caner özellikle topu 3.bölgeye geçirdiğimizde orta saha iç gibi oynuyor . Hocanın burada canerin pas kalitesinden faydalanma isteği var.
-Topu kaleciden başlatıp 6.numarayı istasyon yapmak suretiyle 2.bölgeye yaptığımız çıkış denemeleri bu maç özelinde daha başarılıydı. Fazla tekrar ile kusursuzlaştırabilir.
-Boyd sol tarafta sağa göre daha efektif oynadı. Özellikle 70 ve 72 dakikalar arasında güzel bir atak yaptık. Bu ataktaki topla çıkışımız çok güzeldi.

Hoca zaten te en baştan söyledi bunu: Hücumda geniş, savunmada dar olacağız diye. Temel prensip. Ve "topu ve topla birlikte rakibi koşturacağız". Yani pasla oyun yönünü sağdan sola, soldan sağa hızlı değiştirme çabası. Böylece hem rakibi yormak hem de rakip savunmanın genişelmesini sağlamak amaçlanıyor. Senin söylediğin noktaları, yapılamayanları yapabilmemiz için disiplin ve uyumun artması gerekiyor. Ama bu saat olmuş daha ilk 11de kim oynayacak belli değil, transfer yok. o disiplin ve uyum yakalanana kadar atı alan üsküdarı geçecek.

Vida'nın problemi tekrarla, çalışmayla geçecek türden değil. Çünkü Vida'nın sorunu aslında ayağını kötü olması değil, konsantrasyon problemi yaşaması. Yanlış anlaşılmasın, kafası sahada değil, takımı umursamıyor demiyorum. Bu başka bir şey, oyun içi konsantrasyon başka bir şey. Vida'nın en büyük zaafı bu. Zaten bombacı olmasının sebebi de bu. Bu derecede konsantrasyon sıkıntısı çeken bir stoperle savunmadan kısa pasla çıkmak pek mümkün değil. Başımıza daha çok işler açacak eğer satılmazsa.


Çevrimdışı cursedofdragon

bu sıkötrtıl ismi nerden çıktı kim çıkardı ?

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1158125176296529920

Müneccim :D  %100 3 gün içinde 1 transfer açıklanacak.. tek farkımız ben nereye olacağını bilmiyorum  :kop:

Çevrimdışı 38life

Umut fakirin forvetidir :D

                          Karius
                          Utku
                          Ersin
 
Douglas         Vida       Timothee          Durmisi
Gökhan         Alpay      Mirin                Caner

                          Dorukhan
                             Atiba
                             Necip

                Kagawa         Ljajic
                Oğuzhan       Muhayer
 
Boyd                                                 Konoplyanka 
Lens                                                     Güven
                        Aboubakar
                           Burak 
                          Oğuzhan A.

elyounoussi konuşulurken oraya Konop'u yazmak da ne bileyim.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1158125176296529920

2 gün derken 30 Ağustos ile 2 Eylül arasındaki 2 günden bahsediyor. Yanlış beklentiye girmesin kimse.  :)