2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241754 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi murat

guti avcıdan iyiydi tabi winner adam nihayetinde ama bu yönetimle değil guti morinyo gelse nafile gerçi morinyo bu yönetim kurulunun toplantısına dalar çıkarır masaya vururdu, yumruğu.
yumruğu nereden çıkarıp vuracak :D

Çevrimdışı mylife1903

sıkışınca mylife a sarılıyorsunuz :evillol:
Senol hoca ermeni diye oynatmiyor dedik ya ahaha ne gommusuz adami

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İlk on maç mı  :lol: En fazla üç maç...

Olması gerekeni söylüyorum, yoksa olumsuz sonuçta ilk maçta başlanıcak

Çevrimdışı levitate

guti avcıdan iyiydi tabi winner adam nihayetinde ama bu yönetimle değil guti morinyo gelse nafile gerçi morinyo bu yönetim kurulunun toplantısına dalar çıkarır masaya vururdu, yumruğu.
gutiye çok ayıp ettiler oysa adama söz vermişlerdi

bielsa olaydı şuan yönetim değişmişti üffff
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

en kötü Şenol Güneş milli takımla anlaşınca kovsalardı bizde o boşlukta başağa yenilirdik hem gs şampiyon olmazdı hem avcı gelmezdi :D
vaaay hiç böyle düşünmemiştim :D
bipbipbupbup

Morinyo mu allah korusun, dünyanın en overrated adamlarından biri. Man utd o kadar para harcadı, guardiolanın verdiğinin 4te1ini veremedi.

Çevrimdışı tangaz

yumruğu nereden çıkarıp vuracak :D

abi senelini nereden çıkarıyorsun ki  :alala:
bi el nereden çıkacak olsa olsa cebinden tabe :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler foruma negatif enerji yaymayın transfer yapmasak ne olur ki ?

Asrın takımı var elimiz de.

Çevrimdışı tangaz

Senol hoca ermeni diye oynatmiyor dedik ya ahaha ne gommusuz adami

ama naziknazik demiştin bir büyüğünü örnek alıp başına afedersin eklemiştin :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı savaş altay

Olay cok hoca degil
Olay senol gunese yapilan muamele avciya yapilacak mi?
Ya o isler kimseye yapilmasin ya da herkese yapilsin ki gelecek adam neyle karsikarsiya oldugunu bilsin

2 tane kupayi masaya koymus adama yapilan muamele ile ilk defa buyuk takim gormus adama yapilan muamele ayni olmamali tabi de simdi yikama yaglama donemi daha resmi mac oynanmadi

3 sene once falan fikret orman ve yonetimi icin demistim anlasilmadi o

Biz suleyman sebaya kufur etmis camiayiz, serdar bilginin kucuk kizina anasina bajisina sovuldu, yd sitada giremiyor biz basbakanini asmis sonra ona anit mezar yapmis ulkenin vatandaslariyiz, 90 yasinda eski cbsini yargilamis adamlariz o sebeple herkes azicik dikkatli olacak sitada giremezsin kufur edilir semte giremezsin dedik
Burda kufur edilsin demiyorum insan biraz bunlari bilir nasil bir camia nasil bir ulke oldugumuzj ona gore azcik dikkatli olursun. Garanti yok 20sene sonra bakmisin 80yasinda idam etmisler vatana ihanetten

Avcinin da azicik senol gunese yapilanlardan ders almasi lazim, adamin bir eli yagda bir eli baldaydi mis gibi isini birakip geldi kendi keyfini kacirdi simdi iceride neler oldugunu gorun e dehsete dusmustur

S.G e yapilan bir durum yok gormuyorum ortada. Ona kalsa transferlefin adi sani belli

Yonetimin getirdikleri belli. Basarisiz transfer olmayacak mi tabiiki olur ama S.G israrla

eldekini daha iyi sekillendirmek yerine yok mesaj yok gonderme, basinin gazi ile bi patronluk modu.

Basin onunde tartisti adam yahu daha otesi mi var. Sen kimsin Besiktas Baskanina basin toplantisi duzenliyorsun?

Milli takim teklifinden sonra psikolojisi bitti adamin. Cekip gitseydin o zaman. Sunu bir anlamak lazim;

Besiktas seni koydu o koltuga, iyi teknik adamsin ama eksiksin hem klup hem kendisi guclerini birlestirdi.

Biz artisini katkisini inkar etmiyoruzki klup ayni imkanlar ayni ne oluyor bu taraftara senol iyi, yonetim kotu oldu.

Gomezi kim koydu onune, taliscayi kim koydu? Adam almadiniz ben de dan dun top oynatirim dedi ben de! Simdi

buraya yazmayacagim, bir seyler diyorum  :bandit:

Kapris, surat miymiy davranislar. Varsa kisisel sorun cik paylas bilelim niye boyle oldugunu. Sportif olaylar diye

kanidayiz oyle degil mi? Oyle ise bu yazdiklarimda sakinca yoktur. Gol atiyoruz yuzu 5 karis. Bas git seninle mi ugrasacak

koca klup. Sanki para var. Geldiginde zor durum neyse hala durum o, bakin avci'da da durum o. Ne degisti?

Yonetim pozisyonu baska benim olayim kimse gelip bize ahkam kesemez oyuncagi gibi davranamaz. Besiktas burasi,

bir ciddiyet gerekir.

Çevrimdışı kyiv

Şu oynadığımız maçlardan sonra ihtiyaç önceliği bana göre kesinlikle hem de acil şekilde değişti.

Bize golü de düşünen adam eksilten topla arası iyi bir kanat şart. Tyler Boyd süratli falan ama topla rakibi geçmesi pek mümkün değil topla dalışları var ama yeterli değil. Rakipler gömülünce duvara çarpmış gibi geri döner Türkiye liginde. O nedenle 2 kanadında çok etkin olması lazım. Diğer kanatta Quaresma oynadığı müddetçe etkinlik beklemeyelim. Bir tek Boyd ile olmaz! Lensi zaten saymaya bile değmez fasulyeden bile oynayacak durumda değil. Burak Yılmaz da sakatlığının 4-5 hafta süreceğini düşünürsek golü kim atacak?Kim hazırlayacak?

Savunmayı unutalım Mirin ve Roco yüzünden bu ligi kaybetmeyiz ama kanat eksikliğinden, golcü eksikliğinden bu ligi başlamadan kaybederiz.

Ligin ilk 5 haftasında 7-8 puan geride kaldığımız anda bu ligde kimseyi yakalayamayız. Yol yakınken öncelikler tekrar gözden geçirilmeli.

Çevrimdışı ferdi1903

bu sezon kabus gibi gececek diye cok korkuyorum  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı tangaz

bu da şurda dursun haginin hakemleri itip kaktıgı şampiyonluğu 1 puanla verdiğimiz sezonu anlatıyor s.reçber ismini vermediği hakemde ilhami kaplan

https://www.superhaber.tv/hagi-disimi-kirdi-ama-video-215605

Çevrimdışı tangaz

bi transfer önerisi de ben getireyim şu vidyoda kırmızı formalı takımda bi 10 numara var onu alalım rakipleri top die sektirsin 1:33 - 1:44 arasına dikkat!!!

https://twitter.com/MacKesitleri/status/1157978283285319680

:kop:

Bizim için ne diyosun lan, senin için en önemli maç. Küfür edecem en son o olacak, ya bu kadar itici bu kadar iğrenç biri olamaz, emre belezoğlu fatih terimden de kötü bu. Bari onlar düşman olduğunu açık açık belli eden tipler, bu dost gibi gözüküp sadece aklı fikri bizde olan biri. Sezonun en önemli maçı ne lan altı üstü bir maç, yenersen kümede kalmıyosun veya avrupaya gitmiyosun ne bileyim bir şey olmuyor, yenilsen de kimse laf etmez. Biz biliyoruz senin bu pisliklerini de bari açık açık her yerde söyleme, terbiyesiz adam.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim için ne diyosun lan, senin için en önemli maç. Küfür edecem en son o olacak, ya bu kadar itici bu kadar iğrenç biri olamaz, emre belezoğlu fatih terimden de kötü bu. Bari onlar düşman olduğunu açık açık belli eden tipler, bu dost gibi gözüküp sadece aklı fikri bizde olan biri. Sezonun en önemli maçı ne lan altı üstü bir maç, yenersen kümede kalmıyosun veya avrupaya gitmiyosun ne bileyim bir şey olmuyor, yenilsen de kimse laf etmez. Biz biliyoruz senin bu pisliklerini de bari açık açık her yerde söyleme, terbiyesiz adam.
Yih noluyo foto acilmiyo

Çevrimdışı haluk.m

Yih noluyo foto acilmiyo

Rıza Çalımbay: Bizim için en önemli maç Beşiktaş maçı. Biz bu maça hazırlanırken mükemmel hazırlandık. Yapacağımız transferleri yapıp Beşiktaş maçına hazır duruma getirmemiz lazım. Transferleri Beşiktaş maçından önce yetiştirmeye çalışacağız.

Rıza hoca yine bize bilenmiş ona kızıyoruz :D

Çevrimdışı mylife1903

Pektoyu cok arayacaZ arkadas
Adam 5-6 futbolcu yerine hemen sakatlaniyirdu kontejyani dolduruyordu
Doktorlar bu varken paslanmiyordu

Simdi sene basi bunu kaybedince doktor hazirliksiz yakalandi herhalde
Deve keselim apronda takim donunce

Çevrimdışı mylife1903

Rıza Çalımbay: Bizim için en önemli maç Beşiktaş maçı. Biz bu maça hazırlanırken mükemmel hazırlandık. Yapacağımız transferleri yapıp Beşiktaş maçına hazır duruma getirmemiz lazım. Transferleri Beşiktaş maçından önce yetiştirmeye çalışacağız.

Rıza hoca yine bize bilenmiş ona kızıyoruz :D
Sasirdiniz mi?
Allah cezani vermesin yetersiz₁ riza senin
Nasi bi belasin arkadas
Yula adem kursat girsin ruyana senin fahriler tokatlasin seni
Nasil bir ezik adamsin, hic konusma isini yap

Çevrimdışı haluk.m

Sasirdiniz mi?
Allah cezani vermesin yetersiz₁ riza senin
Nasi bi belasin arkadas
Yula adem kursat girsin ruyana senin fahriler tokatlasin seni
Nasil bir ezik adamsin, hic konusma isini yap

Şaşırmadık ama üzücü, sözde takımın efsanelerinden..

Renklilerden çıkanlar onlara yatar, kötü oyun oynatır. Bizimki bize kin, nefret güdüyor :D Kapasitesi olsa zaten takımın başında olurdu hala neler kovalıyor.

Bu arada 1 tane taraftar demez ki bize yatsın,  susup işine baksa herkes hala seviyordu.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Eğer şampiyon olamazsak bu yarıştan koparsak tranzonu şampiyon yapmak için elimizden geleni yapmalıyız  :tabe:

Bizimkiler beceremiyor o işleri yoksa başak istemediği halde şampiyon yapabilirdik onları. biz gittik başak ı yendik gs ye yenildik  :bandit:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

2015-2016 da ne yapiyordu Besiktas ?

Taraftar olarak her maç istisnasız butona basıyorduk  :by2: Mario gomez mario gomez mario gomez cha cha  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

🚑 Burak Yılmaz
🚑 Gökhan Gönül
🚑 Atiba Hutchinson
🚑 Dorukhan Toköz
🚑 Gary Medel
🚑 Enzo Roco
🚑 Adem Ljajic
🚑 Douglas
🚑 Necip Uysal
🚑 Atiba

Kaleci Ersin de sakatlanırsa bugün sahaya çıkan takımla maç yaptırsak sakatlar kazanır. Zaten takımda ilk 11 oyuncusu eksik 5 net bölge var. 1 ay a kalmaz bu gidişle sezonu bitiririz. 1 güven 1 dorukhan daha çıkardık diye avuturuz kendimizi.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Arasi ermeni diye oynatmiyormis avci
Hahahahah bir ara böyle bir muhabbet vardı değil mi?  :evillol:
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2019, 22:41:32 Arthur Dayne ]