2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4235367 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hazırlık maçı için karalar bağlamayalım tamam da,oynadığımız takım ikinci ligden birinci lige yeni yükselmiş bir takım.Bir pozisyonumuz dahi yok ve 2 gol yedik.
Brescia kalecisi tuvalete gidip gelse haberimiz  olmayacak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok sıkıcı oynuyor takım, Allah affetsin.

Çevrimdışı ankarakartal06

Caner ve Q7'nin 11 oynadığı herhangi bir takım herhangi bir ligde ilk 5 içinde olamaz.
kopyaladığın yeri de belirtseydin iyi olurdu

Çevrimdışı mylife1903

Caner ve Q7'nin 11 oynadığı herhangi bir takım herhangi bir ligde ilk 5 içinde olamaz.
Biz olduk sampiyon
Hatta biz ismaelle tolgae ile sitatsiz da olduk
Canerle quaresma ile  clde bile basarili oldu takim

Ocu yaratiliyor sonra taraftar pesinden gidiyor

Çevrimdışı mylife1903

Çok sıkıcı oynuyor takım, Allah affetsin.

Bizim takim mi sikici oynuyor, baska mac mi izliyon

Çevrimiçi doganay

Türkiye ye donduklerinde kocaeli gibi 3.ligten bir takımla maç ayarlasinlar da gol atalım biraz.

Çevrimiçi doganay

Brescia kalecisi tuvalete gidip gelse haberimiz  olmayacak
Hahaah doğru söze ne denir.

Çevrimdışı kyiv

Bu sene ligde 40 golü zor buluruz. 34 yaşındaki santrafora bel bağladık. O da 20 maç oynarsa iyi. Neyse ki hiç hayal bile kuramayacağız o yüzden hayalkırıklığı da yaşamayacağız.

Beşiktaş pas mas yapmaz.Direkt hücum eder. Bu sistemin başarılı olma ihtimali sıfır bile değil.

Çevrimiçi doganay

Sinirlerim bozuldu ya , gençler falan diyozda Muhayer de biraz ışık gordum orta saha da alternatif oyuncu o olacak belli. Ligte şuan sakat oyuncular olmadiginda yine simdikiler yedekliyecek yani olacak iş degil bizimkisi. Kaldiki şuan oynayanlarin yarısi gene ilk 11 oyuncumuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kopyaladığın yeri de belirtseydin iyi olurdu
Kopyalamadım. O (Mikail Serin) ilk 5 içinde olmayı hak etmiyor yazmıştı bizim lig için. Ben dozunu arttırdım. Benim bu oyunculara  nefretim daha fazla Q7 ikinci gelişinde yazdıklarımı forum arşivinde bulabilirsin.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı gokhantr

Hiçbir şeye değişilmez Apo hocam bu dünyadaaaa

Çevrimiçi doganay

Dakika 70 ilk kez yüklendik  :halay:

Çevrimdışı savaş altay

Türkiye ye donduklerinde kocaeli gibi 3.ligten bir takımla maç ayarlasinlar da gol atalım biraz.
Mantikli gercekten  :ok:

Çevrimdışı mrred

Dakika 70 ile 72 arasındaki ataklar derslik . Özellikle defanstan topla çıktığımız boydun birebir çapraza kat ederek girdiği pozisyon muhteşem seyirlikti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı KARA BOĞA

Hiçbir şeye değişilmez Apo hocam bu dünyadaaaa

Bu senenin FB'si biz olacağız anlaşılan. Ah başkan ah.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz olduk sampiyon
Hatta biz ismaelle tolgae ile sitatsiz da olduk
Canerle quaresma ile  clde bile basarili oldu takim

Ocu yaratiliyor sonra taraftar pesinden gidiyor

Q7 nin tekrar gelmesini istemeyenlerden biriydim. Şampiyonluklara rağmen de faydalı olduğunu düşünmüyorum. Bu kendi düşüncem. Caner bizde yaşadığı sakatlıktan sonra geçmişini arattı. Bizim takım için as oyuncu olabileceğini düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kendi zemininden bihaber abi bu adamlar. Sen kamp zemini diyorsun.

:kop: walla doğru
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Jimexi

Maçı izlerken bir ürperti geldi. Kalktım balkonu kapattım. Yine bir ürperti oluyor. Baktım cam kapalı sonra dikkat ettim top Caner'e gelince oluyormuş. Kalkıp balkonun kapısı açtım maçı izlemeye devam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kendi zemininden bihaber abi bu adamlar. Sen kamp zemini diyorsun.
Bunlar hep hibrit çim karşıtlarının işi. Öyle deme hastalıktır o bozuk olsa duramazsın.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

başkan avcı sevgisine kına yaksın ne diyelim başakda böyle değilmiydi
gol atamayan bir takım vardı visca çabasıyla atarsa oluyordu takım yoksa gol yememe üzerine kurulmuşdu
bu yüzden üç sezon şampiyonluk kaçırdılar. adamların üstelik hücum hattı bizden iyiydi.

:claps:

biz büyük takımız bize şenol gibi direkt oynatacak hoca lazımdı dünyada hoca kalmadı sanki gidip avcıyı getirdik sistem kurduracaksan git yeni nesil alman hocalardan birini getir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Savaş

Takımı izlemek ızdırap gibi. Tamam hazırlık maçı falan ama ligin başlamasına 2 hafta kalmış durum içler acısı.

4 maçta galibiyeti geçtim gol atamamak ne demek ya.. Eyvahlar olsun.

Çevrimdışı tangaz

geçen sene 3. önceki sene 4. oldu ya...

Çevrimiçi mayguntr

Bu sene ligde 40 golü zor buluruz. 34 yaşındaki santrafora bel bağladık. O da 20 maç oynarsa iyi. Neyse ki hiç hayal bile kuramayacağız o yüzden hayalkırıklığı da yaşamayacağız.

Beşiktaş pas mas yapmaz.Direkt hücum eder. Bu sistemin başarılı olma ihtimali sıfır bile değil.
2015-2016 da ne yapiyordu Besiktas ?

Çevrimiçi doganay

Şu Oğuzhan Akgün almak için bu dakika yi bekledi. Zaten forvet yok oynat şu cocugu bakin , Son 10 dakika da gol atacak , buraya yazıyorum

Çevrimdışı savaş altay

:claps:

biz büyük takımız bize şenol gibi direkt oynatacak hoca lazımdı dünyada hoca kalmadı sanki gidip avcıyı getirdik sistem kurduracaksan git yeni nesil alman hocalardan birini getir
Yabancilar en son ne zaman is yapti bu ligde?