iyi ki laf sokma derdinde değilsin :lol bu cümleyi mesajının arasına yeğenin mi yazdı abi? "yok efendim gomez beni iyi çalıştırın dediğine pişman olmuş"
bu arada hoca aklamıyoruz yönetim eleştiriyoruz sen de yönetime toz kondurmamak için hoca gömüyorsun. hepimiz bir yol seçmiş gidiyoruz işte. 
yanılıyorsun işde ben hocayı hep yaptıkları üzerinden değerlendirdim eleştirdim başarı üzerinden değil
hoca kötü yönetim ne yapsın demedim hocayı eleştirmek yönetim aklamak değildir. hocanın sistemi yok demenin
neresi yönetim aklamak quaresmaya teslim olmuş demenin neresi yönetim aklamak bu takım çalışmıyor demenin neresi yönetim aklamak söylermisin bana
ama her sorunu yönetime bağlayıp hocanın sorunu yok demek kocayı aklamaktır.
sürekli yaptığınız hoca aklamak ben yönetim aklamıyorumki sadece sahadaki sorunu konuşuyorum ne zaman bunlar olmaz takım başarısız olur o zaman iş yönetim kısmına döner
takım koşmuyorsa yönetim hatası olamaz bir sisteminin olmamasıda yönetim hatası olamaz sen sistemi koyarsın oyuncu yetersiz olur o zaman dersin yönetim hatalı takım koşar başarısız olur
o zaman bu oyuncuyla bu kadar takımın kalitesi yetmiyor dersin yönetim suçlu olur ama sürekli hocayı aklamak için bariz olan şeylerin üstünü yönetimle örtmezsin
yönetimin tavrı hiç değişmedi takım şampiyon olurkende aynı yönetim vardı aynı tavır vardı. hocadan öncede bu yönetim vardı. biliç dönemindede yetersiz bir kadro vardı
ama ne kadar eleştirsekde biliçi bu takıma bir sistem ve savunma anlayışı getirdi. ilk iki yıl bu mirası yedi düşerek tabi ilk yılki takımla ikinci yılındaki takım arasında güç olarak dağlar
kadar fark vardı sonra her yıl kötüye gitti. yoksa ilk şampiyon olduğu takımla bu takım arasında kalite olarak pekde fark yok hatta bu takım daha kaliteli
yere göğe sığdıramadığımız o takımda kaleci tolga sol bek ismail sağ bek serdar stoper ersan sol açık olcay sağ açık quaresma sanki über bir takım varmışda
başarılı olmuş gibi konuşuyorsunuz. fark o takımın diri koşuyor olmasıydı. yönetim kaliteyi düşürmedi ama hocayı aklayacağım diye bunları görmezden gelirsiniz
bütün bir başarıyı gomeze bağlayıp takımın kalitesini düşürdü dersiniz madem gomeze bağlı hocanın nesini konuşuyoruz o zaman güneşin ne artısı olmuş bu takıma
madem iyi forvet almayarak yönetim engelledi şampiyon olurkende iyi forvet alarak yönetim şampiyon yaptı. hocayı bu kadar övmeyi işin neresine koyuyorsunuz.
çelişki yokmu sözlerinizde. ben hiç olmazsa bütün olayı hoca üzerinden tartışıyorum iş yönetimi eleştirecek seviyede değil şampiyon olduğumuzdada bunu saha ile ölçüyorum.
sizin gibi kıvırmıyorumki takım iki senedir ilk yarı kötü ikinci yarı iyiyse bu yönetim suçu olamaz takım şl de başarılı ligde başarısız olursa bu yönetim suçu olamaz kalitesiz her zaman kalitesizdir
bir dönem iyi bir dönem kötü olamaz. takım yaşlıysa lig ilerledikçe performans düşer yükselmez bizde herşey ters oluyordu. bunu yönetime bağlamak
anca halının altına birşeyleri süpürmekle olur. ben genel kaliteden hiç basetmedim hep mevcudun performansından basettim. eldekinden tam faydalanamamak
başka konu iyiyse daha iyisini istemek farklı konu şenol hocanın eline dünyanın en iyisini ver sadece verdiğin sene başarı alırsın bir sene sonra çöp olur
olanda hep buydu işde eldeki mevcutta seviye sürekli düşüyorsa bunda yönetim suçu olamaz. ilk şampiyonluk sezonu tolgay için ne methiyeler düzülüyordu unuttunmu ne oldu sonra
güneşmi avcımı dersen şenol hoca benim için bir tık yukardadır iki istemediğim hocada daha az istemediğim şenol hocadır buna ramen şu sakatlıkları avcıya bağlamam.
birde bu hocaları getiren yönetim değilmi nasıl oluyorda hoca eleştirdiğimde yönetim kollamış oluyorum. hocaya laf ediyorsam aslında bu temelde yönetim eleştirisi olmuyormu
sanki hocalar gökten zembille iniyor.