2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4214958 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı savaş altay

necibin hocaya işaretinden çime takıldım gibi bişi anladım
bu cim olayina ben de takildim.

Çevrimiçi sEuL

Caner, lens, necip bunlari paf takima bile almam, kendi aramizda top oynasak necipi yine almam takima, nasil bir şans ise adam Besiktasta forma giyip milyonlar kazaniyor

+ Oguzhan

Oguzhan’a bel baglayanlar ligin 4. haftasindan itibaren isliklamaya baslarlar.

Çevrimdışı tangaz

hazırlık maçı oynanacak statların zeminine neden dikkat edilmez ki?

her yerden amatörlük akıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

:lol:

ne etti bu necip size pırlanta gibi çocuk

Pırlanta gibi olabilir sözüm yok :D  Benim kızdığım şu; hak ettiğinden fazla para aldığını ve diğer alt yapı oyuncularından süre çaldığını düşünüyorum.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Geçen maç bu stadta oynandı ve zeminin kötü olduğu göründü birde
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Arthur Dayne

Birincisi başkandan bahsederken üslubuna dikkat et ne olursa olsun bahsettiğin kişi Beşiktaş başkanı
kapıcı amca değil. Beşiktaş başkanlık makamına göstereceğin saygı Beşiktaşa gösterdiğin saygıdır
eleştirini saygısızlaşmadanda yapabilirsin.
bence başkanın atarları taraftara değil belli kesime  bunuda kinirden yapmıyor ve geldiği günden beride tavrı değişmedi bu kesime karşı
sürekli aynı çizgide kaldı. fark takım başarılı olduğu için bunların karşı sesi çok fazla duyulmuyordu. şimdi başarısız olması
destek vereni susturduğu için bunların sesi duyuluyor.
başkanın stadyuma giremeyeceği gün olmaz hala çoğunluk olan aklı başında taraftar gidiyor maçlara bu gargara yapanlar pek stadda değil
ve Beşiktaş taraftarı bir kere tecrübe etti seba ile bir daha yanlışı yapmaz son başkana istifa lafının geldiği yer kapalı üsttü
başka yer değil ve Beşiktaş taraftarı kapalı üstten ibaret değil.
başkan hep belli kesime seslendi onlara tepki verdi ben söylediklerini kendi üstüme almıyorum o kesime genel Beşiktaş taraftarıda tepkili
stad açıldığı gün passo boykotunu kaldırdıktan sonra bir süre taraftarın tepkisinden dolayı sesleri çıkmaz olmuştu şimdi yine
çıkmaya başladı Beşiktaşa en büyük zararı veren bunlar. gram Beşiktaşı düşüngükleri yok attıkları her adım kendi menfaatleri doğrultusunda atılmış adımlar sırf bunlar yüzünden bile başkan desteklenir. sözlerine hak verilir. söyledikleri ne yalan nede yanlış. kendi menfaatleri peşinde olan 3-5 çapulcu sosyal nedyada Beşiktaşa yön vermeye ayar vermeye çabalıyor. bunlara tepki verildiğinde taraftaramı verilmiş oluyor.
Orman efendi demenin nesinde yanlış buldun abi?Fikret Orman Efendi Hazretleri mi diyelim?Yine kötü bir örnek üzerinden genelleme yapıp doğru çıkarmaya çalışıyosun.Beşiktaş makamına saygısı olmayanlar da bellidir.

Çevrimdışı tangaz

Pırlanta gibi olabilir sözüm yok :D  Benim kızdığım şu; hak ettiğinden fazla para aldığını ve diğer alt yapı oyuncularından süre çaldığını düşünüyorum.

necip A takıma yükseldiğinde hoca şusterdi sanırım üstüne kaç tane hoca değişti demek ki diğer alt yapı oyuncuları o seviyede bile değil ki süre alamıyorlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

iyi ki laf sokma derdinde değilsin  :lol bu cümleyi mesajının arasına yeğenin mi yazdı abi? "yok efendim gomez beni iyi çalıştırın dediğine pişman olmuş"

bu arada hoca aklamıyoruz yönetim eleştiriyoruz sen de yönetime toz kondurmamak için hoca gömüyorsun. hepimiz bir yol seçmiş gidiyoruz işte.  :tabe:

yanılıyorsun işde ben hocayı hep yaptıkları üzerinden değerlendirdim eleştirdim başarı üzerinden değil
hoca kötü yönetim ne yapsın demedim hocayı eleştirmek yönetim aklamak değildir. hocanın sistemi yok demenin
neresi yönetim aklamak quaresmaya teslim olmuş demenin neresi yönetim aklamak bu takım çalışmıyor demenin neresi yönetim aklamak söylermisin bana
ama her sorunu yönetime bağlayıp hocanın sorunu yok demek kocayı aklamaktır.
sürekli yaptığınız hoca aklamak ben yönetim aklamıyorumki sadece sahadaki sorunu konuşuyorum ne zaman bunlar olmaz takım başarısız olur o zaman iş yönetim kısmına döner
takım koşmuyorsa yönetim hatası olamaz bir sisteminin olmamasıda yönetim hatası olamaz sen sistemi koyarsın oyuncu yetersiz olur o zaman dersin yönetim hatalı takım koşar başarısız olur
o zaman bu oyuncuyla bu kadar takımın kalitesi yetmiyor dersin yönetim suçlu olur ama sürekli hocayı aklamak için bariz olan şeylerin üstünü yönetimle örtmezsin
yönetimin tavrı hiç değişmedi takım şampiyon olurkende aynı yönetim vardı aynı tavır vardı. hocadan öncede bu yönetim vardı. biliç dönemindede yetersiz bir kadro vardı
ama ne kadar eleştirsekde biliçi bu takıma bir sistem ve savunma anlayışı getirdi. ilk iki yıl bu mirası yedi düşerek tabi ilk yılki takımla ikinci yılındaki takım arasında güç olarak dağlar
kadar fark vardı sonra her yıl kötüye gitti. yoksa ilk şampiyon olduğu takımla bu takım arasında kalite olarak pekde fark yok hatta bu takım daha kaliteli
yere göğe sığdıramadığımız o takımda kaleci tolga sol bek ismail sağ bek serdar stoper ersan sol açık olcay sağ açık quaresma sanki über bir takım varmışda
başarılı olmuş gibi konuşuyorsunuz. fark o takımın diri koşuyor olmasıydı. yönetim kaliteyi düşürmedi ama hocayı aklayacağım diye bunları görmezden gelirsiniz
bütün bir başarıyı gomeze bağlayıp takımın kalitesini düşürdü dersiniz madem gomeze bağlı hocanın nesini konuşuyoruz o zaman güneşin ne artısı olmuş bu takıma
madem iyi forvet almayarak yönetim engelledi şampiyon olurkende iyi forvet alarak yönetim şampiyon yaptı. hocayı bu kadar övmeyi işin neresine koyuyorsunuz.
çelişki yokmu sözlerinizde. ben hiç olmazsa bütün olayı hoca üzerinden tartışıyorum iş yönetimi eleştirecek seviyede değil şampiyon olduğumuzdada bunu saha ile ölçüyorum.
sizin gibi kıvırmıyorumki takım iki senedir ilk yarı kötü ikinci yarı iyiyse bu yönetim suçu olamaz takım şl de başarılı ligde başarısız olursa bu yönetim suçu olamaz kalitesiz her zaman kalitesizdir
bir dönem iyi bir dönem kötü olamaz. takım yaşlıysa lig ilerledikçe performans düşer yükselmez bizde herşey ters oluyordu. bunu yönetime bağlamak
anca halının altına birşeyleri süpürmekle olur. ben genel kaliteden hiç basetmedim hep mevcudun performansından basettim. eldekinden tam faydalanamamak
başka konu iyiyse daha iyisini istemek farklı konu şenol hocanın eline dünyanın en iyisini ver sadece verdiğin sene başarı alırsın bir sene sonra çöp olur
olanda hep buydu işde eldeki mevcutta seviye sürekli düşüyorsa bunda yönetim suçu olamaz. ilk şampiyonluk sezonu tolgay için ne methiyeler düzülüyordu unuttunmu ne oldu sonra
güneşmi avcımı dersen şenol hoca benim için bir tık yukardadır iki istemediğim hocada daha az istemediğim şenol hocadır buna ramen şu sakatlıkları avcıya bağlamam.
birde bu hocaları getiren yönetim değilmi nasıl oluyorda hoca eleştirdiğimde yönetim kollamış oluyorum. hocaya laf ediyorsam aslında bu temelde yönetim eleştirisi olmuyormu
sanki hocalar gökten zembille iniyor.

Çevrimdışı tangaz

bişeyy yoktur inşallah top ne biçim denk geldi boğazına öyle

Çevrimdışı mylife1903

bişeyy yoktur inşallah top ne biçim denk geldi boğazına öyle
Bziim taraftarin madallah dedigi sabahi cikartamiyor

Çevrimdışı mylife1903

yanılıyorsun işde ben hocayı hep yaptıkları üzerinden değerlendirdim eleştirdim başarı üzerinden değil
hoca kötü yönetim ne yapsın demedim hocayı eleştirmek yönetim aklamak değildir. hocanın sistemi yok demenin
neresi yönetim aklamak quaresmaya teslim olmuş demenin neresi yönetim aklamak bu takım çalışmıyor demenin neresi yönetim aklamak söylermisin bana
sürekli yaptığınız hoca aklamak ben yönetim aklamıyorumki sadece sahadaki sorunu konuşuyorum ne zaman bunlar olmaz takım başarısız olur o zaman iş yönetim kısmına döner
takım koşmuyorsa yönetim hatası olamaz bir sisteminin olmamasıda yönetim hatası olamaz sen sistemi koyarsın oyuncu yetersiz olur o zaman dersin yönetim hatalı takım koşar başarısız olur
o zaman bu oyuncuyla bu kadar takımın kalitesi yetmiyor dersin yönetim suçlu olur ama sürekli hocayı aklamak için bariz olan şeylerin üstünü yönetimle örtmezsin
yönetimin tavrı hiç değişmedi takım şampiyon olurkende aynı yönetim vardı aynı tavır vardı. hocadan öncede bu yönetim vardı. biliç dönemindede yetersiz bir kadro vardı
ama ne kadar eleştirsekde biliçi bu takıma bir sistem ve savunma anlayışı getirdi. ilk iki yıl bu mirası yedi düşerek tabi ilk yılki takımla ikinci yılındaki takım arasında güç olarak dağlar
kadar fark vardı sonra her yıl kötüye gitti. yoksa ilk şampiyon olduğu takımla bu takım arasında kalite olarak pekde fark yok hatta bu takım daha kaliteli
yere göğe sığdıramadığımız o takımda kaleci tolga sol bek ismail sağ bek serdar stoper ersan sol açık olcay sağ açık quaresma sanki über bir takım varmışda
başarılı olmuş gibi konuşuyorsunuz. fark o takımın diri koşuyor olmasıydı. yönetim kaliteyi düşürmedi ama hocayı aklayacağım diye bunları görmezden gelirsiniz
bütün bir başarıyı gomeze bağlayıp takımın kalitesini düşürdü dersiniz madem gomeze bağlı hocanın nesini konuşuyoruz o zaman güneşin ne artısı olmuş bu takıma
madem iyi forvet almayarak yönetim engelledi şampiyon olurkende iyi forvet alarak yönetim şampiyon yaptı. hocayı bu kadar övmeyi işin neresine koyuyorsunuz.
çelişki yokmu sözlerinizde. ben hiç olmazsa bütün olayı hoca üzerinden tartışıyorum iş yönetimi eleştirecek seviyede değil şampiyon olduğumuzdada bunu saha ile ölçüyorum.
sizin gibi kıvırmıyorumki takım iki senedir ilk yarı kötü ikinci yarı iyiyse bu yönetim suçu olamaz takım şl de başarılı ligde başarısız olursa bu yönetim suçu olamaz kalitesiz her zaman kalitesizdir
bir dönem iyi bir dönem kötü olamaz. takım yaşlıysa lig ilerledikçe performans düşer yükselmez bizde herşey ters oluyordu. bunu yönetime bağlamak
anca halının altına birşeyleri süpürmekle olur. ben genel kaliteden hiç basetmedim hep mevcudun performansından basettim. eldekinden tam faydalanamamak
başka konu iyiyse daha iyisini istemek farklı konu şenol hocanın eline dünyanın en iyisini ver sadece verdiğin sene başarı alırsın bir sene sonra çöp olur
olanda hep buydu işde eldeki mevcutta seviye sürekli düşüyorsa bunda yönetim suçu olamaz. ilk şampiyonluk sezonu tolgay için ne methiyeler düzülüyordu unuttunmu ne oldu sonra
güneşmi avcımı dersen şenol hoca benim için bir tık yukardadır iki istemediğim hocada daha az istemediğim şenol hocadır buna ramen şu sakatlıkları avcıya bağlamam.
birde bu hocaları getiren yönetim değilmi nasıl oluyorda hoca eleştirdiğimde yönetim kollamış oluyorum. hocaya laf ediyorsam aslında bu temelde yönetim eleştirisi olmuyormu
Abi uzun uzun yaziyon
Senol gunesin antremaninda bi yetersizlik olsa
Gidenlerde boyle patir patir sakatlanirdi

Eline iyi kadro verince basarili oluyormus yahu onu da yapamayanlar var o da meziyettir

Çevrimdışı tangaz

hemen her yönetim eleştirisine hoca üzerinden yanıt verdiğin için ben böle izlenim ediniyorum  ki bunda da bi sorun yok herkesin bir doğrusu var seninki de bu.

Çevrimdışı 38life

Caner yüzünden kendimi öldürmeye karar verdim.

Çevrimdışı doganay

Aynen devam ediyoruz performansimiza , gol girişimi yok, gel pozisyonu verme bolca ve gol yemeye de devam.

Çevrimdışı tangaz

Abi uzun uzun yaziyon
Senol gunesin antremaninda bi yetersizlik olsa
Gidenlerde boyle patir patir sakatlanirdi

Eline iyi kadro verince basarili oluyormus yahu onu da yapamayanlar var o da meziyettir

:claps: :claps: :claps:

doğru walla, bizden giden şenolun idman yaptırmadığı tayfadan çok giden oldu hiç birinin sakatlık sorunu yaşadığını duymadık.

şimdi ben bi tez daha çürüdü diycem gene kızacak necmi abi  :icool:

Çevrimdışı savaş altay

+ Oguzhan

Oguzhan’a bel baglayanlar ligin 4. haftasindan itibaren isliklamaya baslarlar.

hayir ne sacma bir yorum. oguzhana bel baglayan

yok, yeni sistemde kendine gelebilir mi diye dusunen

var. sahsi alma 1.sahis hic bi fikir beyan etmiyor,

digerleri hakkinda "aha bunu yasayacaksiniz"

yaziyorsunuz, su stil mesajarin amacini ben

anlamiyorum. PATLAYACAKSINIZ yaz, ne

dolandiriyorsun konuyu. Isliklanacak konumda bile

degil oguzhan, hak etmiyor yani  :bandit:

Çevrimiçi levitate

linkini attığım tweet doğru çıktı :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Karabay

Kendi zemininden bihaber abi bu adamlar. Sen kamp zemini diyorsun.

Caner,Quaresma

özellikle caner.

Çevrimdışı kyiv

Galibiyeti geçtik gole hasretiz. Niyet bile yok. Hazırlık maçı falan geçiniz. Bu sene bu futbolla ligi ilk 5 te bitirirsek öpüp de başımıza koyalım. Sivas maçıyla ızdırap mesaimiz başlar.

Çevrimdışı Jimexi

Boyd ile Muhayer biraz olsa çabalıyor.  Geçen maçta yine Muhayer fena değildi. Benim takıldığım nokta bu pas oyunu dediğimiz olayı bizim takımın yanlış anlamış olması ihtimali. Geride 1 milyon pas yap maç boyu sana bir faydası yok. Bu pas oyununu rakip sahaya yaymamız gerekmiyor mu? Ayağı iyi stoper lazım elbette takıma ancak ayağı iyi orta saha ve kanat oyuncusu da lazım bu takıma. Bir ton hazırlık maçı oynadık dikine oynayamıyoruz hiç.Yan top zehirlenmesi geçireceğiz bu gidişle.

Takımda ışık var ama yönetim uykuda.

Sol stoper,sol bek,sol kanat,6 numara,santrafor gelse takımın çehresi değişecek ama yönetim de iş yok.

acil olarak gelmesi gereken sol bek.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2019, 18:59:34 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Karabay

Oğuzhanda gram inisiyatif yok. İleriye doğru olumluyu geçtim herhangi bir pası yok. Rakiple bi mücadeleye gir, ne bileyim bi çalım at bi omuz koy yok ancak ver vidaya.