2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4214857 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Kartal Ç

Takımda ışık var ama yönetim uykuda.

Sol stoper,sol bek,sol kanat,6 numara,santrafor gelse takımın çehresi değişecek ama yönetim de iş yok.

acil olarak gelmesi gereken sol bek.

Kulübün hali bütü olmayan dersin vizelerinde cortlamışken finale 3 gün kala hala çalışmaya başlamamış öğrenciden hallice.
Nasılsa bu sene kaldık. Seneye insallah dercesine.

Çevrimiçi Necmi

Boyd ile Muhayer biraz olsa çabalıyor.  Geçen maçta yine Muhayer fena değildi. Benim takıldığım nokta bu pas oyunu dediğimiz olayı bizim takımın yanlış anlamış olması ihtimali. Geride 1 milyon pas yap maç boyu sana bir faydası yok. Bu pas oyununu rakip sahaya yaymamız gerekmiyor mu? Ayağı iyi stoper lazım elbette takıma ancak ayağı iyi orta saha ve kanat oyuncusu da lazım bu takıma. Bir ton hazırlık maçı oynadık dikine oynayamıyoruz hiç.Yan top zehirlenmesi geçireceğiz bu gidişle.
zaten şenol hoca zamanındada pas yapmıyor değildikki geride bıktırana kadar pas yapıyorduk

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu sene mac izlenmez anlaşıldı.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı murat

Caner, lens, necip bunlari paf takima bile almam, kendi aramizda top oynasak necipi yine almam takima, nasil bir şans ise adam Besiktasta forma giyip milyonlar kazaniyor
necip gitmeden bu sakatlıklar bitmez.sanki necip oyuna bir şekilde girsin diye oynuyoruz.Allah hepinize necip şansı versin.

Çevrimiçi mayguntr

Insallah Basketbol Milli takimimiz gibi oluruz, basarili oldugumuz turnuvalar oncesi hazirlik maclarinda hep sifir cekerdik, darisi basimiza.

Çevrimiçi Necmi

Takımda ışık var ama yönetim uykuda.

Sol stoper,sol bek,sol kanat,6 numara,santrafor gelse takımın çehresi değişecek ama yönetim de iş yok.

acil olarak gelmesi gereken sol bek.

takımın yarısı eksikken nasıl böyle bir fikir edindin biraz ezbere olmuyormu. daha takım gerçek onbirle maça çıkmadı biri olsa diğeri yok

Çevrimdışı cursedofdragon

Yönetim avcıyı da yemeye niyetli.

Çevrimiçi levitate

maçı izleyemiyorum ama golü caner mi yedirdi acaba :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

zaten şenol hoca zamanındada pas yapmıyor değildikki geride bıktırana kadar pas yapıyorduk
Ama cikmaya niyetimiz hic yoktu. Avci bir sey oturtmaya calisiyor. Diledigi an stoperler

santraya ayagini basacaktir.

Bu arada neredeyse yedek kadro ile ciktigimiz maclar hakinda (takimin yarisi sakat)

sezona iliskin izdirap dolu yorumlar azalarak bitsin. Su anin yorumunu yapmiyorsunuz,

oldukca eksik ve yeni bir sisteme gecmeye calisan Besiktas'a sezonu yikmaya calisiyorsunuz.

Fikrimce yanlis  :)

Çevrimdışı 38life

Yönetim avcıyı da yemeye niyetli.

Yönetim taraftar el ele. Avcı'ya güle güle. Yaşasın 200 IQ'lü Beşiktaş dahileri. :)

Çevrimdışı cursedofdragon

takımın yarısı eksikken nasıl böyle bir fikir edindin biraz ezbere olmuyormu. daha takım gerçek onbirle maça çıkmadı biri olsa diğeri yok

nasıl böyle bir kanıya mı vardım ?

Çevrimiçi levitate

karius iyi oynuyor diyorlar doru mu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Yönetim taraftar el ele. Avcı'ya güle güle. Yaşasın 200 IQ'lü Beşiktaş dahileri. :)
Avci'ya bir sey olursa ilk senden bilecegim  :kop:

Çevrimdışı savaş altay

karius iyi oynuyor diyorlar doru mu :D
Bir kac pozisyonda geregini yerine getirdi ondandir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kariusun gol yemedigi mac varmi??
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Galibiyeti geçtik gole hasretiz. Niyet bile yok. Hazırlık maçı falan geçiniz. Bu sene bu futbolla ligi ilk 5 te bitirirsek öpüp de başımıza koyalım. Sivas maçıyla ızdırap mesaimiz başlar.
başkan avcı sevgisine kına yaksın ne diyelim başakda böyle değilmiydi
gol atamayan bir takım vardı visca çabasıyla atarsa oluyordu takım yoksa gol yememe üzerine kurulmuşdu
bu yüzden üç sezon şampiyonluk kaçırdılar. adamların üstelik hücum hattı bizden iyiydi.

Çevrimdışı mylife1903

başkan avcı sevgisine kına yaksın ne diyelim başakda böyle değilmiydi
gol atamayan bir takım vardı visca çabasıyla atarsa oluyordu takım yoksa gol yememe üzerine kurulmuşdu
bu yüzden üç sezon şampiyonluk kaçırdılar. adamların üstelik hücum hattı bizden iyiydi.
Ilk tasi atti
Eyvah

Çevrimdışı Arthur Dayne

Oğuzhan'ı bir tek ben mi beğendim?Tamam belki uçup kaçmadı ama olumlu sinyaller veriyor.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Vida'yı gördünüz değil mi?Kelimeler kifayetsiz  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Caner ve Q7'nin 11 oynadığı herhangi bir takım herhangi bir ligde ilk 5 içinde olamaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Bizden fazla maaşı tek dünya kupasi sonrası veren takım çıkardı. Parayı beyenmeyip satmadık. Şimdi seneye Avrupa şampiyonası sonrası iyi performans yaparsa ancak ozaman satabiliriz.

Satamayız. Hatta Avrupa şampiyonasında milli takıma çağırılmayabilir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hazırlık maçı için karalar bağlamayalım tamam da,oynadığımız takım ikinci ligden birinci lige yeni yükselmiş bir takım.Bir pozisyonumuz dahi yok ve 2 gol yedik.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu kadar kas sakatlığı çalıştığımız bölgeyle alakalı olabilir mi zeminle alakalı.Daha önce çapraz bağların koptuğu bölge olması lazım kamp bölgesinin.

Çevrimdışı savaş altay

Ilk tasi atti
Eyvah
Ben daha bu mesaji yazmadan hemen onceki mesaj sezdimde yazdim ona.

Tas degil o azicik kaya  :D