2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243849 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ozi baba parası yiyen zenginler gibi Beşiktaşın parasını yiyip geziyor onun yeteneğini yemişim
bu gün göndersek belki şansı varsa Beşiktaşa kapak takmak isteyen renklilerden biri alır yoksa kendine ikinci ligde bile takım bulamaz
hayatında bir sezon demişsinde ozi kaç sezon vardı :alala:

Oğuzhanı gömelim abi böyle devam, sen demiyo musun forum kurallarına göre formayı giyince desteklemek lazım falan resmen çöp muamelesi yapıyorsun. Yani ikinci lige gitsin, tolga ciğerci ondan daha iyi falan demek mükkemel şeyler gerçekten bizim kadar eleştiri dozunu ayarlayamayan bir taraftar topluluğu yoktur, bu ligte hasan aliler ozan tufanlar donklar falan kral oluyor, ama oğuzhan ikinci ligte bile takım bulamıyor :locked:

Çevrimiçi Necmi

Gommenin de adabi var
Ozzi ismael sinifi lens sinifi adam degil
Objektif gomecen
Kiz gibi fizigi var de tamam
Gucsuz de tamam
Kosamiyor yavas de
Oturalim tartisalim artisini eksisini
Ozzi gibi saha gorusu olan kac adam var takimda
Layicten bile iyi goruyor radar gibi cocuk

Derdi baska ozzinin evlendirecez onu bir de o maasin yarisini icerde tutacaz biriktirip ev falan alsin yoneticiler sergene ilk evini bizim yoneticilerden biri almisti hatirlarsin prasini vermeyip o hesap yoksa ozzi duzemezse 2021 hedefi ikinci lig
benim saha görüşüm daha iyiydi o kulübeden bakıyor ben tribünün ortasından bakıyorum :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Oğuzhanı gömelim abi böyle devam, sen demiyo musun forum kurallarına göre formayı giyince desteklemek lazım falan resmen çöp muamelesi yapıyorsun. Yani ikinci lige gitsin, tolga ciğerci ondan daha iyi falan demek mükkemel şeyler gerçekten bizim kadar eleştiri dozunu ayarlayamayan bir taraftar topluluğu yoktur, bu ligte hasan aliler ozan tufanlar donklar falan kral oluyor, ama oğuzhan ikinci ligte bile takım bulamıyor :locked:
bir kere üzümü çöpünü birbirine karıştırmayalım burası transfer başlığı şu andada transfer sezonundayız elbet iyiyi kötüyü konuşacağız
saydığın bütün oyuncular futbolcu ozi futbolcu değil senin anlamadığın bu bu adam dün gelmedi buraya yarım sezon iyi oynamış tolga diyorsun adam zaten bir sene oynamadımı gs de
ozi kaç yıldır Beşiktaşda bu adam yıllardır yattı gönderilme mevzusu fardı bu sene beni görün dedi işde o sene gomezli kadroda birşeyler yaptı sonra yine yatışa geçti
adam kaleye top atıyor top tın tın gidiyor topa vuracak gücü yok. yetenekli olabilir ama futbolcu değil ben ona sezonu bırak tek maç için bile güvenmem
sahaya çıktığında ne vereceği bilinmez siz onu canlı izleyeceksiniz ne demek istediğimi anlarsınız tv sadece topu takip ediyor ozinin saklanmalarını görmüyorsunuz el kol haraketlerinide görmüyorsunuz
ilk ben eleştirmeye başlamışdım hatırlarsan ondan bir köy olmaz dedim zamanında  ve hala aynı fikirdeyim avcı zorlasa belki bir tık yukarı çıkarır hepsi o işde
ona güvenilip Beşiktaşın orta sahası emanet edilmez.

bir kere üzümü çöpünü birbirine karıştırmayalım burası transfer başlığı şu andada transfer sezonundayız elbet iyiyi kötüyü konuşacağız
saydığın bütün oyuncular futbolcu ozi futbolcu değil senin anlamadığın bu bu adam dün gelmedi buraya yarım sezon iyi oynamış tolga diyorsun adam zaten bir sene oynamadımı gs de
ozi kaç yıldır Beşiktaşda bu adam yıllardır yattı gönderilme mevzusu fardı bu sene beni görün dedi işde o sene gomezli kadroda birşeyler yaptı sonra yine yatışa geçti
adam kaleye top atıyor top tın tın gidiyor topa vuracak gücü yok. yetenekli olabilir ama futbolcu değil ben ona sezonu bırak tek maç için bile güvenmem
sahaya çıktığında ne vereceği bilinmez siz onu canlı izleyeceksiniz ne demek istediğimi anlarsınız tv sadece topu takip ediyor ozinin saklanmalarını görmüyorsunuz el kol haraketlerinide görmüyorsunuz
ilk ben eleştirmeye başlamışdım hatırlarsan ondan bir köy olmaz dedim zamanında  ve hala aynı fikirdeyim avcı zorlasa belki bir tık yukarı çıkarır hepsi o işde

Senin iyiyi kötüyü karşılaştırdığın falan yok, oğuzhan bu ligte oynayamaz ne demek, ne bu adam hürriyet göçer mi, selçuk şahin mi ??? Ben futbolcuların eksilerini artılarını konuşalım diyorum, oğuzhan bir çok eksiği vardır ama yerin dibini de sokmamak gerek ki hele senin gibi bir yönetici bunu yapıyorsa kapatalım gidelim o zaman.

Karşının oyuncuları yönetimleri teknik adamları taraftarları falan süper, bizimkileri ise yerin dibine gömelim eleştiri adı altında.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Abi ona bakarsan medel'i canlı izleyen de adamı topçu sanır  :D Deli dana gibi koşup sert oynayınca stadyumda gözüne hoş geliyor ama işin aslı farklı olabiliyor.Oğuzhan'ın iki senedir top oynadığı felan yok haklısın zaten şu 2 senede beğenen de yoktur ama adama futbolcu değil demek de biraz abartı olmuş sanki.

Çevrimdışı haluk.m

"ÖZEL | Beşiktaş, Umut Meraş için yaptığı teklifi yükseltti.

10 milyon TL olan teklifini 12 milyon TL'ye çıkardı.

6 milyon TL peşin + 6 milyon TL taksit."     Y.Sabuncuoğlu

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1157310082951966720

Umarım sallıyordur, yalan haber yapmıştır 2m€' olmuş yine...   Bursa'dan hiçbir şey almayacaksın, fbgs altyapı takımı onlara gelince 500bin €.

Bulut, “Yabancı sayısının azalması gerektiğini düşünmüyorum. Serbest olması daha iyi. Yerli oyuncuların daha fazla zorlanması gerekiyor. En iyileri, ilk 11’de olacak. Kendi futbolcumuzun üzerine koyması lazım. Diğer şekilde rahat olurlar. Futbolcuyu o kadar rahat bırakmayacaksın. Biraz iğneyi batıracaksın” dedi.

Helal olsun erol buluta, diğerleri gibi mıy mıy yapmamışlar gerçekleri söylememişler, türklerin yabancı sınırlaması yokken yurtdışına iyi transferler yapabildiğini, avrupada iyi sonuçlar alındığını falan tek tek söylenmesi gerek. Sırf yurtiçindeki menejerler ve anadolu külüpleri(bazıları) kazanamıyor diye biraz da olsa kıvrınmaya çalışan Türk futbolunu komple bitirirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF, Süper Lig maçlarının yeni sezonda da beIN SPORTS ekranlarından yayınlanacağını açıkladı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

"ÖZEL | Beşiktaş, Umut Meraş için yaptığı teklifi yükseltti.

10 milyon TL olan teklifini 12 milyon TL'ye çıkardı.

6 milyon TL peşin + 6 milyon TL taksit."     Y.Sabuncuoğlu

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1157310082951966720

Umarım sallıyordur, yalan haber yapmıştır 2m€' olmuş yine...   Bursa'dan hiçbir şey almayacaksın, fbgs altyapı takımı onlara gelince 500bin €.
Buna bu kadar para vereceğimize gidip Rıza Durmusi'yi alalım daha iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Buna bu kadar para vereceğimize gidip Rıza Durmusi'yi alalım daha iyi  :tabe:

Hiç düşünmemeleri lazım   :tabe: dönüp dolaşıp 50 oyuncu bulunacak pazarda hala Umut için pazarlık yapmak.  :s20:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Twitter'daki haber kartalının eski twitlerine baktım da biz neymişiz be... Şampiyonlar ligi zamanı,fb-gs derbileri,konuşulanlar yazılanlar... Bunlara tekrardan bakınca renklileri iki yıl boyunca nasıl çıldırttığımızı daha iyi anladım.Ama bir yerlerimiz öyle bir kalktı ki,çöküş daha büyük oldu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Twitter'daki haber kartalının eski twitlerine baktım da biz neymişiz be... Şampiyonlar ligi zamanı,fb-gs derbileri,konuşulanlar yazılanlar... Bunlara tekrardan bakınca renklileri iki yıl boyunca nasıl çıldırttığımızı daha iyi anladım.Ama bir yerlerimiz öyle bir kalktı ki,çöküş daha büyük oldu.

atsana bizde bakalım  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaşımızın Udinese hazırlık maçı ilk 11'i  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaşımızın Udinese hazırlık maçı ilk 11'i  :)

resim gözükmüyor  :alala:

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

gelecek olan transferleri de söylermisin lütfen :D

Avcının istediği transferleri söylerim ama kimin geleceğini söyleyemem  :lol:

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avcının istediği transferleri söylerim ama kimin geleceğini söyleyemem  :lol:
Kimlerin geleceğini yöneticilerin bile bildiğini sanmıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Maçı izlemezdim aslında ama muhayyer ve kral için izlenir bu maç

Çevrimiçi Necmi

Abi ona bakarsan medel'i canlı izleyen de adamı topçu sanır  :D Deli dana gibi koşup sert oynayınca stadyumda gözüne hoş geliyor ama işin aslı farklı olabiliyor.Oğuzhan'ın iki senedir top oynadığı felan yok haklısın zaten şu 2 senede beğenen de yoktur ama adama futbolcu değil demek de biraz abartı olmuş sanki.
futbol oynamayı bilmekle futbolcu olmak farklı şeyler bu iş için para alıyorsan iki maç kötü olma hakkın var ama iki yıl
yok hala umursamaz olabiliyorsan sen futbolcu değilsin demektir. seyirci tarafından tepki görünce insan biraz kıpırdanır
bunda oda yok umursamıyor bile işin gerçeği insan birşeyler yapmaya çabalar ama nasıl çabalasın yürüyecek gücü yok
bu arada ozi iki yıl değil geldiği zamandan beri sadece bir yıl oynadı onun dışında yok 5-6 yıldan bahsediyoruz.
iki yıl diye yumuşatmayın olayı