2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4245244 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhanın şut atmayı bilmemesi çok önemli bir şey değil ki, bu ekstra özellik olsa iyi olur olmazsa olmaz bir şey değil. Ben oğuzhanın performansı mükkemel demiyorum, tolga ciğerci ile kıyaslamak adamı öldürmek demek diyorum. Hiç bir zaman 10 da oynayamadı, her zaman battı o sistemde. Gerekli golü asisti oyuna katkıyı yapamadı, tolga ciğerci denilen adam bile ne kadar gol attı falan dersin yine katılabilirim ama gelipte bir anda tolga ciğerciyi tercih ederdim falan demen oğuzhana haksızılık demek.
Oğuzhan 2 senedir rakip ceza sahasına adım atmıyor. 2015-16 sezonunda ve kısmen 2016-17 sezonunda yaptığı hiç bir şeyi yapmıyor.

Madem böyle oynayacak, bari uzaktan atsın o zaman.

Çevrimdışı mylife1903

Sevgili dostum, senin anlamanda sorun var herhalde.

Adam 2 senedir ligde skora katkı veremiyor diyorum, 3-4 sene önceki rakamları yazıyorsun.

Gönderdiğin video bile 3 sezon öncesine ait.

Geçen seneki 3 gol 6 asist istatistik şişirmeydi, 3 tanesi B36'ya ve Partizan'a atıp attırdığı gollerdi zaten.

Negredo ile lens manisaya atiyordu ya o hesap iste
Yillardir sadece lige bakarim ne yapmis diye
Kupada geliyor amator takim yapistiriyon al hazirlik macinda korfez ekibine cakiyorduk gavurun ikinci lig takimi geldi gol atamadik
Sivas macinda attigini bulamadin mi yahu ayni mac efsane bir asisti de var

Çevrimdışı cursedofdragon

Sevgili dostum, senin anlamanda sorun var herhalde.

Adam 2 senedir ligde skora katkı veremiyor diyorum, 3-4 sene önceki rakamları yazıyorsun.

Gönderdiğin video bile 3 sezon öncesine ait.

Geçen seneki 3 gol 6 asist istatistik şişirmeydi, 3 tanesi B36'ya ve Partizan'a atıp attırdığı gollerdi zaten.

tamam mutlu ol.

Tolga ciğerci (world Best) > Oğuzhan Özyakup

1 sene 6 gol atan ciğerciyi övüyon.sonra piyasaya bir daha çıkmayan kaybolan.

1 sene 3 gol 6 asist yapan oğuzhanı doğru dürüst oynamamasına rağmen istatistiği şişirme diyon gömüyon.Her sene hemen hemen skora katkı yapan gerek asist,gerek gol olarak.

Futbol bilgin süper  :claps:

Gerçi bende çok şey bekliyorum "daha transferde geç kalmadık liglerin başlamasına daha 18 gün var diyen" birisin sonuçta.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 11:43:30 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Karşılaştırdığı adam 1 sene de patladı.

Gömdüğü oğuzhan kötü hali hiç oynamadan 3 gol 6 asist yapıyor istatiskler şişirme diyor.Yorum yapamıyorum ne diyeyim.

Dogru diyo adam
Koy takimina atmis diyo yalan mi
Benim gibi sadece lige baktigini bilmiyordum onun da o konuda hakli
Lig daha devamlilik gerektiren belirli elemelerden gecmis takimlarin uzun maratonu

Belki de beklentisi buyuk bu sonuclari az buluyor
Ozzinin bu haliyle 3 gol 5 asist yapmasi bile haber degeri tasir

Zaten o gol atip kulak tikadigi mac yorumlarina bak
Dedik orda taraftara bu atari yapacak yuzun var super,  guzel bi isyan, hatika bir meydan okuma ama bir sonraki macta sahaya yuregini koyacak gucun olacak diye
Efendi sahada yok

Senol gunes mopink yapmistir yersen ya da yanlis oynatmistir falan

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada Tolganın kardeşi Tolcay Ciğerci şu an klüpsüz. Çok benzer stilde oyuncular, abisinin azıcık daha skora dönük versiyonu.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 11:59:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

tamam mutlu ol.

Tolga ciğerci (world Best) > Oğuzhan Özyakup

1 sene 6 gol atan ciğerciyi övüyon.

1 sene 3 gol 6 asist yapan oğuzhanı doğru dürüst oynamamasına rağmen istatistiği şişirme diyon gömüyon.

Futbol bilgin süper  :claps:

Bak hala anlamıyorsun.

Ben Oğuzhan Tolga'dan kötü falan demiyorum, bedava gelse istemem.

Ama Oğuzhan 2 senedir verimsiz. Çünkü fizik olarak eskisi gibi değil, koşu mesafesi yetersiz. Koşu mesafesini yükseltsin, skora katkısı da artar. 2016-17 sezonunda takımın en çok koşan ismi olduğu maçlar vardı.

Bu ligde çok koşan adam, bir şekilde skora katkı yapar. Çünkü herkes durarak oynuyor. Beğenilmeyen Tolga Ciğerci bile katkı yapıyordu işte.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bak hala anlamıyorsun.

Ama Oğuzhan 2 senedir verimsiz. Çünkü fizik olarak eskisi gibi değil, koşu mesafesi yetersiz. Koşu mesafesini yükseltsin, skora katkısı da artar. 2016-17 sezonunda takımın en çok koşan ismi olduğu maçlar vardı.

Bu ligde çok koşan adam, bir şekilde skora katkı yapar. Çünkü herkes durarak oynuyor. Beğenilmeyen Tolga Ciğerci bile katkı yapıyordu işte.

Sen koşu mesafesi olayına iyice kafayı taktın Tuncaboylu. Çok kötü oynuyor denilen maçlarda en fazla mesafe kat eden oyuncu Oğuzhan oluyordu takımda. Tolga Ciğerci hakkında da Tudor onun özelliğini keşfedip kullanana dek kariyerinde aklımda yanlış kalmadıysa sadece 2 golü vardı. Çok koşan ceza sahası dışından şut atma imkânı olan oyuncuyu geniş alanda serbest oynatıp şut atma talimatı verdi Tudor ve bir süre işe yaradı bu. Rakip takımlar bir daha buna kolay müsade etmez. Tolga Ciğerci yavaş ve fazla çözüm üretemeyen bir futbolcu olduğundan da kariyerinde artık öyle bir dönem daha yaşamaz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bak hala anlamıyorsun.

Tolganın en formda halini oğuzhana tercih ederim diyosun. Tolganın en formda hali bile oğuzhandan iyidir ve tercih edilmez. Uzaktan şutlardan başka hiç bir katkı vermedi tolga bir de press gücü olarak. Kazmanın tekiydi oğuzhanla aynı cümlede geçmesi bile hakaret.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen koşu mesafesi olayına iyice kafayı taktın Tuncaboylu. Çok kötü oynuyor denilen maçlarda en fazla mesafe kat eden oyuncu Oğuzhan oluyordu takımda. Tolga Ciğerci hakkında da Tudor onun özelliğini keşfedip kullanana dek kariyerinde aklımda yanlış kalmadıysa sadece 2 golü vardı. Çok koşan ceza sahası dışından şut atma imkânı olan oyuncuyu geniş alanda serbest oynatıp şut atma talimatı verdi Tudor ve bir süre işe yaradı bu. Rakip takımlar bir daha buna kolay müsade etmez. Tolga Ciğerci yavaş ve fazla çözüm üretemeyen bir futbolcu olduğundan da kariyerinde artık öyle bir dönem daha yaşamaz.
Bak şimdi, @mylife1903 mü söylüyordu, bir oyuncu kötü oynayabilir ama kötü koşamaz. Orta sahada oynayan bir oyuncunun kötü koşmaya hakkı yok.

Bak şu 2 habere:
https://m.haberler.com/besiktas-5-1-konyaspor-macinda-oguzhan-yok-artik-9215024-haberi/

https://www.futbolarena.com/besiktas/besiktas-kayserispor-maci-kosu-mesafesi-311770h/

Oğuzhan 2016-17 sezonunda böyle haberlere konu oluyordu.

Var mı son 2 senedir böyle bir haber? Ben bulamadım.

Oğuzhan'da Selçuk İnan sendromu oldu. O da iki sene kastı, sonra ne hikmetse saldı.

Bak hala anlamıyorsun.

anlamayan ben değilim sensin tuncaboylu.

2-3 kişi aynı şeyi savunuyoruz bir tek sen farklı şeyi savunuyorsun demek ki sıkıntı sende.

İstmem diyorsun Tolga ciğerci uzaktan şut atıyor diye övüyorsun 1 sene de attığı 6 golü ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorsun.Tolga ciğercinin daha öncesin de sadece 2 golü vardı evet sadece 2 golü ? 1 sene pik yapan sonra ortalıktan kaybolan adamı şişiriyorsun.Oğuzhanı 2 senedir 1 gol attı diye gömüyorsun.3 gol 6 asist yaptı diyorum şişirme diyorsun.Bir önce ki sene gol atmadı ancak 8 asist yaptı ona da bir kulp bulursun.Daha önce ki 2 sene de 10 gol 5 gol bir çok asisti var diyorum onlar eskide kaldı diyorsun.Sıkıntın oğuzhan ile mi ilgili yoksa Beşiktaş ile mi ilgili ?

anlamayan ben değilim sensin tuncaboylu.

2-3 kişi aynı şeyi savunuyoruz bir tek sen farklı şeyi savunuyorsun demek ki sıkıntı sende.

İstmem diyorsun Tolga ciğerci uzaktan şut atıyor diye övüyorsun 1 sene de attığı 6 golü ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorsun.Tolga ciğercinin daha öncesin de sadece 2 golü vardı evet sadece 2 golü ? 1 sene pik yapan sonra ortalıktan kaybolan adamı şişiriyorsun.Oğuzhanı 2 senedir 1 gol attı diye gömüyorsun.3 gol 6 asist yaptı diyorum şişirme diyorsun.Bir önce ki sene gol atmadı ancak 8 asist yaptı ona da bir kulp bulursun.Daha önce ki 2 sene de 10 gol 5 gol bir çok asisti var diyorum onlar eskide kaldı diyorsun.Sıkıntın oğuzhan ile mi ilgili yoksa Beşiktaş ile mi ilgili ?

Bir kişi farklı şeyi savunuyorsa haksız sorun sende düşüncene katılmıyorum ama @tuncaboylu  sıkıntısının oğuzhan ile ilgili olduğunu düşünyorum, çünkü tolgayla oğuzhanı karşılaştırmak en fanatik fb gsli birisinin bile yapmayacağı şeyken, @tuncaboylu bunu bir beşiktaşlı olarak yapması oğuzhanla bir sıkıntısı olduğunu gösterir.

🔥Riza Durmisi Lazio'nun kamp kadrosuna alınmadı. Oyuncu Beşiktaş ile anlaşmaya yakın.
(Corriere dello sport)

Beşiktaş'ın daha sonra yaptğı 2,5 milyon Euro'luk teklifin ardından ise İtalyan kulübünün 4 milyon Euro seviyelerine indiği yazıldı.

Kulüpler arasında Riza Durmisi transferi için bazı bonusların dahil edilmesi durumunda anlaşmanın yakın olduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER

Benim mi matematiğim kötü, 2.5 milyon 4 milyon arasında çok fark nasıl anlaşmaya yakınlar :lol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

🔥Riza Durmisi Lazio'nun kamp kadrosuna alınmadı. Oyuncu Beşiktaş ile anlaşmaya yakın.
(Corriere dello sport)
Burda bir arkadaş Riza için defansif yönü kötü demişti Trauco daha iyi olur sanki
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Burda bir arkadaş Riza için defansif yönü kötü demişti Trauco daha iyi olur sanki

trauco kaçtı.

Beşiktaş'ın daha sonra yaptğı 2,5 milyon Euro'luk teklifin ardından ise İtalyan kulübünün 4 milyon Euro seviyelerine indiği yazıldı.

Kulüpler arasında Riza Durmisi transferi için bazı bonusların dahil edilmesi durumunda anlaşmanın yakın olduğu ifade edildi.

Benim mi matematiğim kötü, 2.5 milyon 4 milyon arasında çok fark nasıl anlaşmaya yakınlar :lol:

orta da 3 de buluşur demek herhalde :)

Çevrimiçi levitate

Benim mi matematiğim kötü, 2.5 milyon 4 milyon arasında çok fark nasıl anlaşmaya yakınlar
gelsin başlasın

boyu ve hava topu sıkıntı ama hallolur bir şekilde
bipbipbupbup

Bir kişi farklı şeyi savunuyorsa haksız sorun sende düşüncene katılmıyorum ama @tuncaboylu  sıkıntısının oğuzhan ile ilgili olduğunu düşünyorum, çünkü tolgayla oğuzhanı karşılaştırmak en fanatik fb gsli birisinin bile yapmayacağı şeyken, @tuncaboylu bunu bir beşiktaşlı olarak yapması oğuzhanla bir sıkıntısı olduğunu gösterir.

söylemek istediğimi anlayamamışsın 2-3 kişi aynı şeyden bahsediyoruz acaba sen mi yanlış düşünüyorsun tekrar düşünceni gözden geçir diye bir mesaj.Tabi ki onun görüşü de önemli insanlar herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil ancak neresinden tutsan elinde kalıyor.Mantıklı argümanlar sunamıyor.

Tolga ciğerci gibi sadece 1 sene parlama yapmış 6 gol yapmış oyuncuyu uzaktan iyi şut atıyor,iyi koşuyor diye övmek.Geçmişin de sadece 2 golü olan ve bir daha gün yüzüne çıkmayan vasıfsız adamı övüp hemen hemen her sene gol,asist yapan Oğuzhanı gömmek insanın tuhafına gidiyor.Daha tuhafıma giden ;

Oğuzhan 3 gol 6 asist yaptı demem ona gelen tepki şişirme denmesi.Geçen seneler de yaptıklarını atmam ona da geçmişte kaldı denmesi.Ancak savunduğu adamın tolga ciğercinin kariyerinde sadece 1 sezon 6 golü olması başka da bir haltı olmaması.

Ben oğuzhanı fazla sevmeme rağmen bu haksız karşılaştırmaya gönlüm el vermedi.

İnsan buna şaşırıyor.

Temennim sadece oğuzhana olması.Transfer için "Daha liglerin başlamasına 18 gün var ne bu acele" mesajı gözümün önüne geliyor.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 12:43:21 cursedofdragon ]

Çevrimdışı murat

Herif 10 maçta 6 gol atmıştı, Oğuzhan son 3 senede 6 gol atabildi.

Oguzhanı bende severim ama son iki senesi gerçekten kötü ama senin sayende oğuzhan gömücüler oğuzhan sevici oldular. Ters manyel mi yapıyorsun :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Herif 10 maçta 6 gol atmıştı, Oğuzhan son 3 senede 6 gol atabildi.

Varsa bilen oguzhanin kaç tane kilit pası attığını yazısında konuya kilit vuralim.

İstatistik mini etek gibidir diye bir söz vardı onuda ekliyor ve iyi bir Oğuzhan bu lig için paha biçilemez.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Onun bi sikintisi yoktur ozziyle
Ismaeli savunmus adam
Oyle savundu oyle savundu sonunda halasininoglu olduguna karar verdik hala takiliyoruz ordan

Adam hakli
O istatistik sisirme
Ozzinin sutlari kiz gibi hatta o amerikan takiminda bi avratlar var ozziden sert vuruyor topa

Sadece uc ornek aldi gulhan ordan girisiuor
Guzel tartisma popkorn aldim

Çevrimdışı mylife1903

Oguzhanı bende severim ama son iki senesi gerçekten kötü ama senin sayende oğuzhan gömücüler oğuzhan sevici oldular. Ters manyel mi yapıyorsun :lol:
Gommenin de adabi var
Ozzi ismael sinifi lens sinifi adam degil
Objektif gomecen
Kiz gibi fizigi var de tamam
Gucsuz de tamam
Kosamiyor yavas de
Oturalim tartisalim artisini eksisini
Ozzi gibi saha gorusu olan kac adam var takimda
Layicten bile iyi goruyor radar gibi cocuk

Derdi baska ozzinin evlendirecez onu bir de o maasin yarisini icerde tutacaz biriktirip ev falan alsin yoneticiler sergene ilk evini bizim yoneticilerden biri almisti hatirlarsin prasini vermeyip o hesap yoksa ozzi duzemezse 2021 hedefi ikinci lig

Çevrimdışı mylife1903

Varsa bilen oguzhanin kaç tane kilit pası attığını yazısında konuya kilit vuralim.

İstatistik mini etek gibidir diye bir söz vardı onuda ekliyor ve iyi bir Oğuzhan bu lig için paha biçilemez.

Iki senedir sahada yok diyor tuncaboylu zaten
Iyi bir ozzi diye lafa girmedi mevcut halini konusuyor
Yoksa genc bir atiba iyi bir karyus diye baslanir

Çevrimdışı Erman1903

Bu konuyla ilgili birkaç mesajım olmuştu. Başka arkadaşlarda defansif zaafı olduğundan bahsetti. Durmusi epey süratli, iyi bir hücumcu. Tempolu, yüksek nabızlı bir adam. Oyun tarzı dolayısıyla konsantrasyon, karar alma gibi konularda biraz eksik. Pozisyonunda beklenenden biraz daha düşük defansif özelliklere sahip olduğu için savunmada problemler yaşayabilecek bir isim.

Douglas'ında çok iyi bir savunmacı olduğu söylenemez fakat gerektiği zaman daha düşük tempoyla pas oyununa uyum sağlayabilecek bir adam, bu yüzden daha güvenilir.

Hoca istiyorsa bir bildiği vardır, röportajlarından Başakşehirde oynattığından biraz daha farklı futbol oynatacağını anlıyorum ben. Yüksek sürat ve etkili hucum özellikleri aranan öncelikli şeylerse direk gelsin başlasın.

Trauco kanadı Durmusi kadar zorlayan bir oyuncu değil. Orta sahaya yaklaşarak oynayan, çizgiden bindirmeleri fırsat bulursa yapan bir isim. Bana göre diğer tarafta Douglas varken Trauco bize daha uygun olurdu ama gitmiş sanırım.

14 Agustosta Vodafone Park'ta oynanacak olan Liverpool - Chelsea Super Kupa Finali'ni kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek. 4. Hakem olarak Cüneyt Çakır görev alacak.