Oğuzhanı gömelim abi böyle devam, sen demiyo musun forum kurallarına göre formayı giyince desteklemek lazım falan resmen çöp muamelesi yapıyorsun. Yani ikinci lige gitsin, tolga ciğerci ondan daha iyi falan demek mükkemel şeyler gerçekten bizim kadar eleştiri dozunu ayarlayamayan bir taraftar topluluğu yoktur, bu ligte hasan aliler ozan tufanlar donklar falan kral oluyor, ama oğuzhan ikinci ligte bile takım bulamıyor 
bir kere üzümü çöpünü birbirine karıştırmayalım burası transfer başlığı şu andada transfer sezonundayız elbet iyiyi kötüyü konuşacağız
saydığın bütün oyuncular futbolcu ozi futbolcu değil senin anlamadığın bu bu adam dün gelmedi buraya yarım sezon iyi oynamış tolga diyorsun adam zaten bir sene oynamadımı gs de
ozi kaç yıldır Beşiktaşda bu adam yıllardır yattı gönderilme mevzusu fardı bu sene beni görün dedi işde o sene gomezli kadroda birşeyler yaptı sonra yine yatışa geçti
adam kaleye top atıyor top tın tın gidiyor topa vuracak gücü yok. yetenekli olabilir ama futbolcu değil ben ona sezonu bırak tek maç için bile güvenmem
sahaya çıktığında ne vereceği bilinmez siz onu canlı izleyeceksiniz ne demek istediğimi anlarsınız tv sadece topu takip ediyor ozinin saklanmalarını görmüyorsunuz el kol haraketlerinide görmüyorsunuz
ilk ben eleştirmeye başlamışdım hatırlarsan ondan bir köy olmaz dedim zamanında ve hala aynı fikirdeyim avcı zorlasa belki bir tık yukarı çıkarır hepsi o işde
ona güvenilip Beşiktaşın orta sahası emanet edilmez.