2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257859 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Necmi

bu sadece aş.mi yoksa dernek olsun şahıslara yd filan da dahil olan mı? o yd.ye olan borcu da hiç bir zaman almayacağını fazlası ile gösterdi yd bu arada döviz karşısında eridi zaten ama hiç bir zaman isteyecek gibi de durmuyor.
bu borçlarımızın tamamı yd ye olan borç senetler kısmında görünüyor
yönetici alacaklarında değil yani hesabın içinde 94 M yd nin borcu bütün yöneticilerin alacağı var
en fazla adalı ikinci başkan
yalnız ben şok oldum benim hesabıma göre net borç 2.1 gibi olmalıydı. moralim düzeldi.

Çevrimiçi murat

ben yazmadım resmi olarak açıklananı söyledim bu budur diyemem kap bildirimindede böyle söylüyordu
ilk iki yıl ana para alınmayacak direk faiz alınacak diye
şimdi blançoda 462.630.355 tl geri ödemesi olmayan borç deniyor 2.419.443.353 M borç var
ve bunun 462.630.355 tl sinin geri ödemesi yok  1.956.812.998 tl bürüt borç var
227.817.152 tl alacak var
1.728.995.846 tl net borcumuz var

kontratları da görev süresinin sonuna ayarlarsa baya bir borcu indirir  alın size borçsuz kulüp.sonra yeni gelen 20 transfer sonra onlar tutmaz tutanların üstüne bir 10 oyuncu daha ve tabi gönderilenlerin parasını da cebine koyup gönder.demem odur ki bu yapılandırma en azından fikret orman sonrası tecrübesiz bir yönetimi en azından dizginler tekrar batağa sürüklenmemizi engeller.tabi ilk söylediğim sağlıklı birşey değil başkan kendisinden sonraki yönetime oturmuş bir kadro bırakmalıdır ve öylede yapacaktır.beden sonrası tufan demez.

Çevrimdışı tangaz

borç bu şekilde finansal borçlar artmışonurun dediği gibi 1.6 kredi çekilirse bu borcun tamamı için çekilmiş olur. ben 1.2 biliyorum o finansal borçların kapatmada faizi düşecek şimdi bu duruma göre her iki sonuçta olabilir benimki sadece finansal borçlar onurunki tüm borçları kapsar

ahh ulen rahmi bey oğlun fenere keş 250 milyon ateşlemiş yetmemiş 50-60 sponsorluk die ateşlemiş  baskette zaten her sene 20 milyon yuro filan ateşliyorlar. şöyle temizinden 200 milyon dolar toplu ateşlemek boynunun borcu yahuu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı solar

Teansfersizlikten oluyor hep
Bi sabah bi aksam yarin iki tane gelsin tadindan yenmez

Evet gerçekten transfer önemli. Sürekli transferlerin maddi yükümlülükleri üzerinden konuşuluyor, ki önemli bir konu ama işin manevi bir boyutu da var.

Biraz demagoji yapayım. Bundan bir kaç sene önce orada burada yeni nesil çocukların hepsini Beşiktaşlı olduğunu, ne bileyim bahçede mahallede topa vururken Taliscaaa diye bağırdıklarını falan okurdum. Buradan başkan beye sormak istiyorum: O çocukların kaçı hala Beşiktaşlı Fikret bey? Dozu arttırıyorum; o Beşiktaş'lı fakir çocuk, okullar tatil, tüm gün sokakta. Görüyor arkadaşlarında son model telefonları gidiyor babasına, diyor, baba diyor, bana telefon alasın diyor, pokemon oynatmıyor benimki diyor (yada çocuklar bugünlerde ne oynuyorsa artık). Babası da oğlum telefon ne ki, telefonu almaktan kolay bir şey mi var ya, ama telefonu doğru zamanda alınır diyor. Bırak karışma ben uygun zamanda alırım diyor. Oğlansan oğlanlığını bil diyor. Sonra o çocuk bakıyor haberlere Gassaray şunu almış, Fener bunu almış, Trabzon gümbür gümbür geliyormuş. Beşiktaş başkanı da babası ne diyorsa aynısını diyor, azarlıyor onu, taraftarı. Yaz dönemi tuttuğu takım ikinci lig takımları ile hazırlık maçı yapıyor yayınlanmıyor bile. Fenerbahçe Real Madridle oynuyor. Beşiktaşın bir kaç senede o durumdan bu duruma nasıl geldi başkanım? (Ağlayarak) O çocuk bugün topa vurunca Ozan Tufan diye bağırıyor başkanım. Çocuklar inanmıyor başkanım!...

Çevrimdışı Necmi

ahh ulen rahmi bey oğlun fenere keş 250 milyon ateşlemiş yetmemiş 50-60 sponsorluk die ateşlemiş  baskette zaten her sene 20 milyon yuro filan ateşliyorlar. şöyle temizinden 200 milyon dolar toplu ateşlemek boynunun borcu yahuu
basketbol cidden bizi batırıyor.

Çevrimiçi murat

39 yapan takımdan eksilen tek kişi adri o da ismi vardı kendi yoktu zaten üstüne boyd ve daglıs geldi kadro 39 yapan kadronun önünde kağıt üzerinde.
bencede öyle he yaşlılar biraz daha yaşlandı ama gençlerde biraz daha tecrübelendi.umalım ki abdullah avcı gençlerin arasında varsa bir değerli taş onu işlesin ve mücevher yapsın.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Verdiği 200 milyonlada yatırım yapacaksın :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı sozkul

Son bir kaç sayfa herhalde forum yönetimine insanların neden yazmadığını göstermiştir tekrardan.
Yine, yeni, yeniden sayfalarca aynı tartışmalar tekrar ve tekrar ediliyor, kim ne zaman ne demişti üzeriden olayların kişiselleştirilmediği iddiası ile.
Herhangi farklı bir görüş belirtmek isteyen, belki bir anda bir konuda o anda içinden gelip umutlanıp bir şeyler yazmak isteyen taraftara başına neler gelebileceğinin bir özeti.
Bir çok kişi gibi çok yazmayan ama mesajları takip eden birisi olarak artık her mesajı okuyorum da diyemiyorum.
Tabi bu yüzden ''kimse seni zorlamıyor, o zaman okuma'' denebilir ama işte konu Beşiktaş olunca uzak da durulamıyor.

Önerim bir adet er meydanı başlığı açılsın ve en haklı kimin olduğu tartışmaları, forumda herkes birşey derken tam tersini ilk demiş olma yarışmaları, kimin kime en başarılı algı kastığı ve adeta kişilik katli düzenlediği orada tartışılsın. Çünkü gördüğüm kadarı ile bunun için bitmeyen bir talep var ama bunun transfer başlığında sayfalarca tartışılmasının Beşiktaş takımı ile bir alakası yok.

Haklısın, geçmişe döndük adeta, atlayarak okudum,  buna benzer süreçler yüzünden forumu iki üç hafta bıraktığım dönemler olmuştu, ama halkımızda böyle istiyor galiba, az yazıp çizen var diye şikayet ediliyordu. Yapacak birşey yok. Bana yine biraz mola... pek az yazdığım için birşey kaybetmezsiniz.

Çevrimdışı tangaz

basketbol cidden bizi batırıyor.

onu demiyorum abi koçlar fener baskete her sene 20 milyon yuro filan ateşliyordur heralde rahmi bey yıllarca futbol forması göğüs sponsoru oldu belki tüm yıllar boyu verdiği parayı oğulları fener baskete 1 yılda veriyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bencede öyle he yaşlılar biraz daha yaşlandı ama gençlerde biraz daha tecrübelendi.umalım ki abdullah avcı gençlerin arasında varsa bir değerli taş onu işlesin ve mücevher yapsın.

yaşlı sorunu kalmadı 3 kişi var gg atiba q7

Çevrimiçi murat

borç bu şekilde finansal borçlar artmışonurun dediği gibi 1.6 kredi çekilirse bu borcun tamamı için çekilmiş olur. ben 1.2 biliyorum o finansal borçların kapatmada faizi düşecek şimdi bu duruma göre her iki sonuçta olabilir benimki sadece finansal borçlar onurunki tüm borçları kapsar
fikret orman muhasebe sistemini değiştirdi iyi yaptı ama şimdi bu para çıkışı gerektirmeyen borç biraz saçma gereksiz yere borcu şişkin göstermekten öteye gitmiyor.şunu açıklarken borç alacak farkını açıkla.

Çevrimdışı tangaz

Verdiği 200 milyonlada yatırım yapacaksın :D

wala iyi bir finans taklacısı bulacaksın parayı 1 yılda 2ye katlayacak uluslararası bir tip olacak karın %10  senin diyecen offf borçlar kapandı gitti ahanda  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Nakit çıkışı gerektirmeyen borçlar denilen kısım akılda soru kalmaması için özetleyeyim; içinde sabit kaynaklar vardır. mesela şirketinizin üstüne olan makinanızın ya da arabanızın amortisman gideri vs. sonra ödemesi gelmeyen ama o dönem ki bilanço da ne kadar geleceği kestirilemese de bir şey geleceği kesin gibi olan giderlerdir. Atıyorum ocak-mart raporunda ocak ayının başındayız ocak-şubat ve martın elektirik su telefon doğalgaz faturaları gibi. ayrıca bizde payı yüksek olması muhtemel reeskont faiz giderleri de vardır. x firma bize çek kesti biz çeki önceden kırdırdık diyelim merkez bankasına alacağımızdan düşen pay çek vadesi gelene kadar bu tabloda yer alır. çok büyük oran da yine döviz alımlarında  borcun karşılığı kadar döviz olmaması durumunda kasada ki ya da bir şekilde elde edilen tl ile kur alırken ki oluşan kur alım satım farkı gibi giderlerdir. Direk nakit olarak çıkmayacaktır.  Ama bir şekilde zarar olarak girmiştir.  :D Gider veya zarar hanesine yazılmıştır.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AigleBordeaux

wala iyi bir finans taklacısı bulacaksın parayı 1 yılda 2ye katlayacak uluslararası bir tip olacak karın %10  senin diyecen offf borçlar kapandı gitti ahanda  :D
Vodafone Arena’nın önünde heykeli dikilir o adamın :D :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi murat

Evet gerçekten transfer önemli. Sürekli transferlerin maddi yükümlülükleri üzerinden konuşuluyor, ki önemli bir konu ama işin manevi bir boyutu da var.

Biraz demagoji yapayım. Bundan bir kaç sene önce orada burada yeni nesil çocukların hepsini Beşiktaşlı olduğunu, ne bileyim bahçede mahallede topa vururken Taliscaaa diye bağırdıklarını falan okurdum. Buradan başkan beye sormak istiyorum: O çocukların kaçı hala Beşiktaşlı Fikret bey? Dozu arttırıyorum; o Beşiktaş'lı fakir çocuk, okullar tatil, tüm gün sokakta. Görüyor arkadaşlarında son model telefonları gidiyor babasına, diyor, baba diyor, bana telefon alasın diyor, pokemon oynatmıyor benimki diyor (yada çocuklar bugünlerde ne oynuyorsa artık). Babası da oğlum telefon ne ki, telefonu almaktan kolay bir şey mi var ya, ama telefonu doğru zamanda alınır diyor. Bırak karışma ben uygun zamanda alırım diyor. Oğlansan oğlanlığını bil diyor. Sonra o çocuk bakıyor haberlere Gassaray şunu almış, Fener bunu almış, Trabzon gümbür gümbür geliyormuş. Beşiktaş başkanı da babası ne diyorsa aynısını diyor, azarlıyor onu, taraftarı. Yaz dönemi tuttuğu takım ikinci lig takımları ile hazırlık maçı yapıyor yayınlanmıyor bile. Fenerbahçe Real Madridle oynuyor. Beşiktaşın bir kaç senede o durumdan bu duruma nasıl geldi başkanım? (Ağlayarak) O çocuk bugün topa vurunca Ozan Tufan diye bağırıyor başkanım. Çocuklar inanmıyor başkanım!...
fener real madritle veya b.münihle oynadığı için taraftar kazanmamıştır heralde :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

güzel videolar çıkmaya başladı ortaya  :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

Vodafone Arena’nın önünde heykeli dikilir o adamın :D :D

walla bibloları çıksın ben evime bi tane alırım  :D

Çevrimdışı tangaz

fener real madritle veya b.münihle oynadığı için taraftar kazanmamıştır heralde :lol:

walla baya kişiyi güldürdü benim mesela gönlümü kazandılar  :D

bugün bi caps gördüm iyi güldürdü beni o.tufan elinde telefon üstte konuşma balonu kız walla r.madride 30 metreden çaktım nie inanmıyorsun diyordu  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Necmi

onu demiyorum abi koçlar fener baskete her sene 20 milyon yuro filan ateşliyordur heralde rahmi bey yıllarca futbol forması göğüs sponsoru oldu belki tüm yıllar boyu verdiği parayı oğulları fener baskete 1 yılda veriyor.
onu demiyorum dediğini anladımda bir taraftan blançoyu okuyorum sonra gördüğümü burda yorum olarak yazıyorum
basketten 20 M gelir elde etmişiz 144 M para harcamışız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone Parkta bol bol duyalım inşallah  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

onu demiyorum dediğini anladımda bir taraftan blançoyu okuyorum sonra gördüğümü burda yorum olarak yazıyorum
basketten 20 M gelir elde etmişiz 144 M para harcamışız.

aradaki 124ü ödeme aşamasına gelince işte git bankadan tefeciden para al derken hoop o rakam 150-200die büyüyor

Çevrimdışı Necmi

Nakit çıkışı gerektirmeyen borçlar denilen kısım akılda soru kalmaması için özetleyeyim; içinde sabit kaynaklar vardır. mesela şirketinizin üstüne olan makinanızın ya da arabanızın amortisman gideri vs. sonra ödemesi gelmeyen ama o dönem ki bilanço da ne kadar geleceği kestirilemese de bir şey geleceği kesin gibi olan giderlerdir. Atıyorum ocak-mart raporunda ocak ayının başındayız ocak-şubat ve martın elektirik su telefon doğalgaz faturaları gibi. ayrıca bizde payı yüksek olması muhtemel reeskont faiz giderleri de vardır. x firma bize çek kesti biz çeki önceden kırdırdık diyelim merkez bankasına alacağımızdan düşen pay çek vadesi gelene kadar bu tabloda yer alır. çok büyük oran da yine döviz alımlarında  borcun karşılığı kadar döviz olmaması durumunda kasada ki ya da bir şekilde elde edilen tl ile kur alırken ki oluşan kur alım satım farkı gibi giderlerdir. Direk nakit olarak çıkmayacaktır.  Ama bir şekilde zarar olarak girmiştir.  :D Gider veya zarar hanesine yazılmıştır.
bu kulüplere verilen banka teminatlarıda borç içinde görünüyor sanırım çünkü borçlar kısmına yazmışlar
birde loca ve kombine satışları var geleceğe dönük aldığın için aldığın para borç hanesinde duruyor.

Çevrimdışı solar

kesinlikle haklısın diye söze başlayarak taraflardan biri oldugum için açıklama yapmak zorunda hissediyorum.

bugün karşıt görüş yazdım die necmi abi saldırganlıkla aşağılayıcılıkla suçladı beni hatta bunu yıllardır sürekli yapar ve benimle ilgili o imajı insanlara da empoze eder, sonra benzer yanıt yazan onuru alaycılıkla suçladı kişiselleştirme ile suçladı cevap cevabı doğurdu sizlere rahatsızlık verdi.

şimdi bir taraf etiketliyor diğer taraf etiketleniyor etiketleyen forumun sahibi yanıtı uzatsan ya da sertleştirsen o zaman hooop nopost gelir ben yazamam ama arkamdan 1-2 ileti daha döşenir sen susturulmuşsundur oluşan imaj yanıt yazamadığın için sanki ağzının payını aldı sustu gibi görünür oysa cevap hakkın elinden alınmıştır, hatta cezalıyken olaydan 3-5gün geçmişken konu açılır ismin geçer gene sen cezalısındır. forum kurallarında kişiselleştirme 7-8 gün ceza filan die madde gönderilir sana özelden ama sen cezalıyken ve yazamadığın günlerde sana ceza veren forum yönetiminden biri o hususta yazmaya dewam eder vbvb derken hikaye böyle süreeer gider.

Benim gözlemlediğim olayın büyük bir kısmı yazılı dilin konuşulundan farklı algılanması sebebiyle insanların hangi tonla yazdığının kolay bir şekilde anlaşılamaması. Açıkcası sizin yazdıklarınızı okurken bana da fazla saldırgan geldiği oluyor ara sıra. Siz saldırma amacı ile yazmamış olsanız bile. Sanırım no post cezaları konusunda da forum yönetiminde bir yöntem değişikliği oldu. En azından eskisi kadar çok verilmiyor gibi geliyor bana ama perde arkasında neler oluyor bilemiyorum.

Sonuç olarak bana insanlar iğneleri toplayıp foruma geliyor ama çuvaldızları unutuyor gibi geliyor. İki tarafta aynı şeyleri yapıp diğerlerini o şeyleri yapmakla suçluyor ve böyle bir kısır döngü gidiyor. Bana göre en azından.

Çevrimdışı Necmi

ödemeyeceksek o zaman borç değil :D
1.3 M nin tahmini erken kapatma faizi ne olur yarısı kısa vade olarak düşün 150-200 düşermi