necmi abi saldırgan aşağılayıcı alaycı etiketlerini konduruyor bana onura filan da mesela bunlara görede necmi abi alaycı aşağılayıcı defalarca izah edildi koşu konusu yokk diyor quaresma gomeze hiç asist mi yaptı diyor, 50 defa yaptıgı 6 asistin 5ini gomeze yapmış die yazdı üyeler başta da egos sanırım bi 10 defa o yazmıştır sadece aradan 2 gün geçer konu açılır necmi abi gene kalkar quaresma yaptıgı asistin kaçını gomeze yapmış der bana göre de 50 defa yazılıp gösterilip matematiksel şeyler önüne kondugu halde görmezden gelmesi yok gibi davranması dalga mı geçiyor yahu hissi veriyor bu da alaycı ve aşağılayıcı bir yaklaşım aslında kendi yapıyor birilerini suçluyor...
yok ağabey, muhtemelen iki kere söyledim. bazen bir umut sınırları zorluyorum; ama bu belli muhabbetlerin sürekli tekrarlanmasını sıkıcı bulduğum gerçeğini değiştirmiyor. eğer aklımdakileri paylaşabildiysem karşımdakinin anlayıp anlamamasının bana göre önemi yok, nitekim hedefimde sadece muhatap aldığım kişi olsa özel mesajlarla da derdimi aktarabilirdim.
onur ağabey yaklaşık bir aydır düşüncelerini mümkün olduğunca alttan alıp ifade ediyor, bu sefer üslubu yanlış anlaşılmalara neden oldu. konuların temcit pilavı gibi tekrarlanmasının olumlu sonuçlar doğurmasını beklemek zaten anlamsız, biri ezber bozunca diğer taraf işin arkasında başka şey var sanmaya ya da daha da saldırganlaşmaya başlıyor.
kimsenin arzu etmediği kişilerle münakaşaya, hatta muhabbete girme zorunluluğu bulunmadığının iyice anlaşılması şart. necmi ağabey de, sen de isterseniz tüm mesajlarınızda "haklıyım" yazın, teraziniz benim hak verdiğimden bir dirhem fazlasını basmaz. bunun herkes için geçerli olduğunu kabullenmek lazım. burada kimsenin diğerini ikna edebilecek kapasitede olduğuna inanmıyorum, bir kere üzerinde konuşulan konu buna izin vermiyor; ancak fikirleri benzer insanlar birbirlerini destekleyip duruyor. yapılan tartışmalar sonucunda ikna olanlar ise, boşlukları doldurabilen, hata yaptığını kolayca anlayabilen, düşüncelerinin karşısındaki kişileri düşman görmeyen bir azınlık. forumda savunulacak şeyin beşiktaş olması gerek, kendinizi savunmaya başlamanız tarafların bu kaideye uygun davranmadığının ve tartışmanın lüzumundan fazla uzadığının kanıtı.
söz konusu inatlaşmanın maliyetini henüz göremediyseniz, sizin için umabileceğim en iyi şey bundan sonra da görmek zorunda kalmamanız olabilir.