2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259208 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Onur Küçük

• Ziyaretçi

neye göre haklıyız daha ortada takım yok hoca değişince herşey yolunamı girecek bakalım bıraktığı enkaz toplanabilecekmi
toplansada bu bir iki ayda falan olmaz bütün sezonu kaybedebiliriz bu iş hokus pokusla olmuyor

kaybettiğini yerine koymak doğru işleri bile yapsan o kadar kolay olmuyor
kullandığın üslup alaycı haklıyım demene gerek yok mesajın diyor zaten
ben bir aşamaya geçmedim sen geçmişsinki böyle mesaj atıyorsun
avcı dediklerimizi harfiyen yapmış ve başarmış olsa bile takımın ne zaman oturup ona cevap vereceği belli değil belkide veremeyecek
şampiyonluk kesin diyorsun olmazsa demek dediğiniz gibi değil diyorsun o iş öyle olmuyor
herşeyi doğru yaparak sonuçları doğru almak diye birşey yok ama her şeyi kötü yaparsan sonuç kötü olur.
hiç kelime oyunu yapma ne dediğin gayet net anlaşılıyor. ama mantık yanlış mantık
Karşındakine sürekli saldırgan bir üslupla temeli olmayan  suçlayıcı ifadelerde bulunmakla haklı çıkamazsın maalesef. Böyle bir üslup senin haksız olduğunun da ispatı anlamına gelir.

Kendinden emin ifadelerle şöyle oldu böyle bitti diyen insanların ağzına lafı tıkayan en sonunda her zamanki gibi bir kez daha haklı çıktım diyen sensin.

Senin  tabirinle enkazı yapan gitti . O olumsuzluklar ortadan kalktı. 1 sene sonra kelime oyunları yapacak seçenekleri sen ortadan kaldırdın yazdıklarınla. Zaten her zaman da haklı çıkıyorsun. Işte herkes ne kadar haklı olduğuna bir kez daha şahit olacak

Çevrimiçi murat

fifanın kurallarından sonra herhangi bir yabancı oyuncunun gerçekten para derdine düşeceğine inanıyormusunuz.
paraları fifa garantisi altında. olumsuz birşey söylese hemen inanırsınız ama adam gitti babasının sağlık sorunları nedeniyle bıraktığını söyledi buna neden inanmıyorsunuz
yoksa adam parasını her halukarda alacak salakmı neden bıraksın takımı. babel parasını alamadığı için değil istediği kontratı alamadığı için gitti.
zaten gs ile flört ediyormuş burda o nedenle işi inada bindirdi bizimkilerde gönderdi. love mu parasını alamadığı için gitti zor gönderdik
ya gerçekten para alamasalardı acaba tolgay ve törenin çenesini tutabilirmiydik neden ikisininde ağzından para ile alakalı tek bir kelime çıkmadı
madem oynamamalarında sorun paraydı oyuncuların kanlı bıçaklı olduğumuz oyuncular neden tek kelime etmedi.
pepe bildiğin yalancı paragöz adamın teki.para alamazsa oynamaz sakatım der giderken de babam hasta diye bahane uydurur.4.5 milyon alabilecekken parayı sorun edip oynamazken portoya 1.5 milyona mı gitmişti?

Çevrimdışı tangaz

yoo yunus emre öyle demedi ya murat bir yöneticiyle konuşuyorsun gelen şikayetlerin yarısı seninle alakalı bana ne anlatıyorsun allah aşkına
hangi tezim çürüdü güldürme beni sen dedin diyemi çürüdü takım sürünüyordu yerlerde böylemi çürüdü tezim
ligin en az koşan takımıyız bumu çürütüyor tezimi. :D
farklı düşünceni dile getirmek saldırı değildir senin yaptığın bu değil mesajında direk saldırıp karşındakini aşağılamaya uğraşıyorsun
unuttunmu biz yöneticiyiz bütün şikayetler raporlar bize geliyor.
konunun en başına dönelim vatandaş bu kadar sakatlık oluyorsa hocanın antrenman programını gözden geçirmek gerekiyor dedi
bende belkide daha önce antrenman yapmadıkları için bu sakatlıklar oluyordur dedim bak olayın başında belkide var yani olasılıklardan birini söylüyorum
fikir beyan etmemişdim böyle bir olasılıkta var anlamında söylemişdim
söylediğimde birşey yoktu taki sen araya girene kadar. her zamanki gibi :D ben bir olasılık söyledim sadece sen direk bodoslamadan girdin
neyse boşver gereksiz bir konuşma bu insanlarıda meşgul ediyoruz. herkes kendinden mesuldur herkesde başkalarına kendi yaptıklarıyla fikir verir.
insanlar en doğru yorumu yapıyordur zaten burda neyi konuşuyoruzki.
herkes Beşiktaşlı herkes takımı görüyor yorumluyor. herkesin öyle yada böyle bir fikri var.

çok şikayet olması çok ceza almam normal forumda en çok iletisi olan 4.kişiyim aktif yazanlar arasında, bu bir kıstas değil en çok şikayet benle  ilgili gelir en çok iletisi olanlardan biriyim üstüne bir de kendim söylüyorum keskin bir dil kullanıyorum şikayet elbet gelir ama bu neredeyse tüm yazdıklarımın doğru çıktığı gerçeğini değiştirmiyor. oyuncu maliyetlerini yazarken vergi menajer bedeli vb ekledik die donunuda ekleseydiniz dendi oysa daha finansman giderini eklememiştim bile günün sonunda paralar nerde ye döndü konu oysa ben yazıyordum nerede oldugunu işte. ne dediysek ziyadesi ile oldu keşke olmasaydı yanılsaydım ama oldu.

layiç sakatlandı nedeni de geçen sene idman mı yaptı tezin çürüdü adamın ilk devre eski takımında kamp yapmış oldugu halde performansı devre arası bizdeki kampı sonrası ikinci dewre uçtugu skorları vb matematiksel verilerdir sen ister çürümedi de ister gül matematik ortada.

karşıt görüş yazanları saldırgan aşağılayıcı alaycı die etiketlendiriyorsun sen yöneticisin şikayetleri görüyorsun bende üyeyim eski ve epey aktif üyeyim benide gerek tlf.la gerek özelden arayıp yazıp seni şikayet eden çok kişi oluyor ama aramızdaki fark ben işlem yapamıyorum  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

neye göre haklıyız daha ortada takım yok hoca değişince herşey yolunamı girecek bakalım bıraktığı enkaz toplanabilecekmi
toplansada bu bir iki ayda falan olmaz bütün sezonu kaybedebiliriz bu iş hokus pokusla olmuyor

kaybettiğini yerine koymak doğru işleri bile yapsan o kadar kolay olmuyor
kullandığın üslup alaycı haklıyım demene gerek yok mesajın diyor zaten
ben bir aşamaya geçmedim sen geçmişsinki böyle mesaj atıyorsun
avcı dediklerimizi harfiyen yapmış ve başarmış olsa bile takımın ne zaman oturup ona cevap vereceği belli değil belkide veremeyecek
şampiyonluk kesin diyorsun olmazsa demek dediğiniz gibi değil diyorsun o iş öyle olmuyor
herşeyi doğru yaparak sonuçları doğru almak diye birşey yok ama her şeyi kötü yaparsan sonuç kötü olur.
hiç kelime oyunu yapma ne dediğin gayet net anlaşılıyor. ama mantık yanlış mantık
Abi sen avciyi gommek icin kadroyu sisirmeye basladin zaten
Bah buragin kili donsun 7. Olursun su durumda hicaya ne diyebilirsin acayip yamuk isler yapmadiktan sonra

Çevrimdışı haluk.m

Adriano gitti tek kelime etti mi ? Sosyal medya hesaplarından bile dandik bir teşekkür metni yayınlamadı.  Quaresma parayı veren olsa koşa koşa gidecekti bulamadı. 

Portekiz ve Brezilyalı oyuncuyla para kavgasına tutuşmamak lazım.

Çevrimdışı tangaz

pepe bildiğin yalancı paragöz adamın teki.para alamazsa oynamaz sakatım der giderken de babam hasta diye bahane uydurur.4.5 milyon alabilecekken parayı sorun edip oynamazken portoya 1.5 milyona mı gitmişti?

adam son haftalar sakatım diyordu portoya imza attıgının hemen sonrası oynamaya başladı haklısın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Adriano gitti tek kelime etti mi ? Sosyal medya hesaplarından bile dandik bir teşekkür metni yayınlamadı.  Quaresma parayı veren olsa koşa koşa gidecekti bulamadı. 

hemen aklıma juan figer geliyor bu ileti üstüne ne çakaldı yaw talişkanın menajerde az çakal çıkmadı. adrianoyu nedense ayrı tutasım geliyor sanki biraz fazla küstürdük gibi his var içimde.

Çevrimdışı mylife1903

ekip varsa ortada başarısızlık tek kişinin olmaz zaten bir eleştirdiğimiz şenol hocamı
Şenol hoca transfere karışmazmış kim diyor onu ben sayayım ozan serdar aziz şener burak bunlar medya önünde yaşanan transferler
yerli olduğu için hepsinede dibine kadar karıştı. sonra marcelo  hoca istemedimi bilmediğimiz daha neler vardır şimdi gördüğümüzemi inanalım
yoksa orta dolaşan söylentiyemi Şenol güneş istemez bunu bilmek için önceki çalıştırdığı takımlara bakmak gerekir. oyuncuların arkasından
neler söylediğine hoca 14-15 futbolcuyla oynar sakatlık ceza olmadan kolay kolay takım bozmaz eleştirdiğim bir konu değil bu
ama kötüde olsa oyuncu oynatır al işde ozi taraftara yuhalatıncaya kadar oynattı. herşeyinde farkında millet ljajic atsın serbest vuruşları diyor
hoca atamıyor diyor neymiş bir tane atmış adam zaten kaç tane serbest vuruş attıki dediğinde quaresma geldiğinden beri atıyor kaç tane attı
yani onun için oyunun takımın kötü olması önemli değil ya biz maç başlamadan kimi çıkaracağını hangi dakikada kimi sokacağını biliyorduk
bu oyunu okumamı oluyor bildiğin herşeyi ezbere yapıyor hani birşeyleri denersin başarılı olamazsın anlarım ama düşün gs maçında başarılı kadroyu bozup
sahaya quaresmayla çıktı deplasmanlarda hiç bir başarısı olmayan quarezma için kazanan takımı bozdu. onu geçtim necip oynadı yahu
kazansan şampiyon olacaksın çıkardığın kadroyla kaybediyorsun daha maç başlamadan.
bazı oyunculara takık olduğunu herkes biliyorsa bu buz dağının ucudur birde bilmediklerini düşün derim ortada olanın çok azını görebiliriz çünkü.
bütün suç hocanın değil elbette ama bütün suç yönetiminde değil nasıl anlatayım bilemiyorum suç yönetimin dediler önceki sene kadro yetersizdi
diyorum o takım şl de grupdan nasıl lider çıktı yetersiz bir kadro şl de nasıl başarılı olabilir böyle bir olasılık yok şansla olmaz o iş.
diyorlar maaş ödenmiyor bir yıl alacağı olan oyuncularla gs şampiyon oldu bize gelincemi böyle
takım yaşlı diyorlar ligin en yaşlı takımı ligi ikinci bitirdi.
yıldız oyuncu yol almıyor yönetim leblebici forvet almıyormuş eee öyle takım kursa Şenol hocaya neden ihtiyaç olsun bende şampiyon yaparım
şampiyonluk için iyi kadro isteyip sonra her başarıyı şenol hocaya yazmak ayrı bir düşünce tarzı
bak bu takım önceki sezon şl de grupdan na mağlup çıkmasaydı bu sezon ligin en az koşan takımı olmasaydı bende ana suçu yönetimde
bulurdum ama sahada olan şey böyle demiyor malesef ben aslında yönetimi kollayıp hocaya yıkmıyorum olayı gerçekten sorun bu olduğu için böyle konuşuyorum
ben bunları takım şampiyonluğa giderken herkes mutluykende söylüyordum. takım şampiyon olurken hocayı alkışlayıp kötü gidince hocaya kesmedimki
takım başarılıydı şampiyonluğa gidiyordu ben burda ne konuşuyordum takımda sistem yok orta açma dışında birşey yapmıyoruz ozi on metrede oynuyor
söylediğim bunlardı aradan iki sezon daha geçti ve ben aynı şeyleri söylüyorum yine.
herkes yıldız oyuncu ister bende isterim attığını sokan bir forveti kim istemez ama kulübün durumuda ortada
diyorlar pepeye verdi o parayı ona vereceğine forvet alsaydı yanlış bu kimseye verme lüksü yoktu
forvet olsa orta açtırmazdı deniyor buda yanlış quaresma cezalıydı sonra sakatlandı yani mecbur kaldı
o olmadan takımın oyununda iyileşme olunca mecbur kaldı quaresmayı oynattığı maçlarda iki maç yenildik iki maç berabere kaldık diğerlerini kıl payıyla bir farkla alabildik
onun takıntılarıyla verdik iki şampiyonluğu neymiş efendim lens kötüymüş ben takıma bakarım quaresmalı takımmı daha iyi oynuyor lensli takımmı.
yönetimi eleştireceğimiz çok konu var. ama bunlardan biri saha değil kesinlikle
hakkımızı arayamadı eleştirelim haklıyız bu konuda taraftarı karşısına aldı bundada eleştirelim yerden göğe haklıyız
ama yenildiğimiz maçlar biz kötü oynadığımız için yenildik takım ne oynadığını bilmiyor maç bitsinde gidelim derdindeler
mağlup durumdayız maç bitiyor takım daha yarı saada lay lay lom top çeviriyor.
takım herşeyi yapar yetmez oturur yönetimi eleştiririz ama iş o noktaya gelemediki onu al bunu al takım şampiyon olur
peki onlar gelince güneşe ne ihtiyacımız var gomez aldı oldu talisca abou aldı oldu o zaman neden şenol hoca yaptı deniyor bal gibi yönetim yaptı
bu iki yüzlülük oluyor o zaman şampiyon olamadık yönetim takımı eksik bıraktı suçlu yönetim şampiyon oluyoruz şenol hoca yaptı
bakıyoruz gomez abou talisca yapmış aslında
abi kac sefer anlatalim sana
Senin oyuncularinin top ayagina yakissin topu devamli sende tut ustune de rakibin hep kapansin nereye kosacan, salak salak saga sola mi kossunlar

Ben hic barca taraftari gormedim 90km kosuyoz real 110 kosuyor iki kisi fazla oynuyorlsr diyen
Cok basit denklem, top sende obur sahada oynuyorsun topu da kaybetmiyorsun zaten nereye kosacaksin gozunu sevem

Kosmali etmeli oyun da oynadi bu takim
Liyon maclarimda git gel yapildi 78 yasindaki quaresma sahada oldu 115. Dakikada hatirlamiyor musun, herifi ambulansla yogun bakima kaldirdilar o 2 yas genc olsa cikmasa sokacakti penaltiyi belki eleyecektik liyonu

Clde nasil oynadin clde guzel oynadin hakemler de gavur orda onu da unutma penalti falan verdiler benfika maci penalti porto maci penalti laypsik maci penalti, hazir olmayan taliska falan kasti o maclarda lig maclwrinda rolantiye aldi, ikinci yari hazir tuttu kendini taliska surukledi takimi

Hoca neden lazim
Yd gibi gutili mutilk kadro yapar tayfura karvalyo gibi hiyarlara vermeyesim diye laizm hoca
Sen o kadroyu ver senol gunese hele bah neler oluyordu

Çevrimiçi murat

adam son haftalar sakatım diyordu portoya imza attıgının hemen sonrası oynamaya başladı haklısın.
yinede tutarsızlıklar var.parasını alamadı diye gitti diyorsunuz ama bu kadar parayı seviyor olsaydı portodan 1.5 senede alacağı parayı 4 ay içinde alırdı.sorun belki para değildi burada mutsuzdu kulüple karşılıklı anlaşarak gitti.niye parasını alamadı gitti diye algı yapılıyor.daha mutlu olacağı bir yere gitmek istemiştir yönetimde maaşından kurtulmak için olumlu bakmıştır.babasının hastalığını da gerekçe olarak göstermişlerdir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi sen avciyi gommek icin kadroyu sisirmeye basladin zaten
Bah buragin kili donsun 7. Olursun su durumda hicaya ne diyebilirsin acayip yamuk isler yapmadiktan sonra
Benim de kafam karışmaya başladı. Kadro bir var bir yok. Sistem gelmişti şimdi ise gelecek . Taraftar diyeceksin bu taraftar yüzünden şampiyon olmazsın. Başak gibi taraftarsız olsan taraftarın olmadan sampiyon olamazsın. Enkaz var da o enkazın tanımı yok.

Çevrimdışı haluk.m

hemen aklıma juan figer geliyor bu ileti üstüne ne çakaldı yaw talişkanın menajerde az çakal çıkmadı. adrianoyu nedense ayrı tutasım geliyor sanki biraz fazla küstürdük gibi his var içimde.

Taliska'yı tutmamız imkansızdı ama Adriano sağlam küstü artık neler oldu bilemiyoruz tabi.  Babel gibi 2*3m€ istiyordu :D

Çevrimdışı mylife1903

Adamlar saglikli yasam icin sipor yapmiyor
Arpasini vereceksin ve zamaninda vereceksin
Sikintin varsa odeyemeyecegini dusunuyorsan adami da hic buralara kadar yormayacaksin

Çevrimiçi murat

adriano yu kim niye küstürsün yaşı geldi sakatlanıp duruyordu kontratı bitti ve gitti.ama onun da sakatlığını dolar çekmesine bağlayanlar yok değil.benim gördüğüm veya hissettiğim takımda para nedeniyle oynamayıp dümen yapan babel hariç kimse yoktu.diğerleri yaş ve sakatlık nedeniyle birazda yaşları nedeniyle hedefsiz bir kafa yapısına bürünmelerinden kaynaklıydı.

Çevrimdışı mylife1903

Turkiyede benim hatirladigim bu imza parasi o,ayini bu herif cikardi
Cok cakal adamdi
Keske ona fulyanin tapusunu verip aleksi alaydik

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Senin oyuncularinin top ayagina yakissin topu devamli sende tut ustune de rakibin hep kapansin nereye kosacan, salak salak saga sola mi kossunlar

Ben hic barca taraftari gormedim 90km kosuyoz real 110 kosuyor iki kisi fazla oynuyorlsr diyen
Cok basit denklem, top sende obur sahada oynuyorsun topu da kaybetmiyorsun zaten nereye kosacaksin gozunu sevem

Liyon maclarimda git gel yapildi 78 yasindaki quaresma sahada oldu 115. Dakikada hatirlamiyor musun, herifi ambulansla yogun bakima kaldirdilar o 2 yas genc olsa cikmasa sokacakti penaltiyi belki eleyecektik liyonu

Clde nasil oynadin clde guzel oynadin hakemler de gavur orda onu da unutma penalti falan verdiler benfika maci penalti porto maci penalti laypsik maci penalti, hazir olmayan taliska falan kasti o maclarda lig maclwrinda rolantiye aldi, ikinci yari hazir tuttu kendini taliska surukledi takimi

Hoca neden lazim
Yd gibi gutili mutilk kadro yapar tayfura karvalyo gibi hiyarlara vermeyesim diye laizm hoca
Bu takım şampiyonlar liginde 14 puan alırken takım 100 kilometre koşmuş mu maç başına ? 14 puan alan Beşiktaş kontrol etmedim ama muhtemelen şampiyonlar ligi tarihimizde en az koşan Beşiktaş takımıdır. Çok koşmak 80'lerde kaldı. Günümüzde fazla geçerliliği yok.

Çevrimdışı mylife1903

yinede tutarsızlıklar var.parasını alamadı diye gitti diyorsunuz ama bu kadar parayı seviyor olsaydı portodan 1.5 senede alacağı parayı 4 ay içinde alırdı.sorun belki para değildi burada mutsuzdu kulüple karşılıklı anlaşarak gitti.niye parasını alamadı gitti diye algı yapılıyor.daha mutlu olacağı bir yere gitmek istemiştir yönetimde maaşından kurtulmak için olumlu bakmıştır.babasının hastalığını da gerekçe olarak göstermişlerdir.
Abi pepe dedigin adamin anc de gittigine gore bizim yonetimdekilerden cok nakit parasi vardir
Olay paranin miktari degil

Dusun seni firma gonderiyor kuzey iraga 10000 maas diyir
2 ay oduyir sonra devamli gecikme
Senin sabit giderlerin var
Yatirimlarin var
Her tarafin aksiyor
Alacaklin var ariyor keyfini kaciriyor
En sonunda lanet olsun diyon donuyon istanbula 5000 aliyon
Yedigin falaka disinin curugunu doldurmuyor neydi

Pepenin de keyfi kacti iste
Ustelik zaten bir pilani vardir mesela gelmeden ben burdan 15 milyon koyacam demistir cebe 2 senede
Kalani porto tamamlamistir

Onun bir otel insaati var galiba portekizde isi aksamis ta olabilir
Bunlar mendesle beraber bisiler ceviriyorlar
Ordan da sikinti olmus olabilir
Herifler gelen parayi gayrimenkule cakiyorlar

Çevrimdışı tangaz

Hoca neden lazim

necmi abi saldırgan aşağılayıcı alaycı etiketlerini konduruyor bana onura filan da mesela bunlara görede necmi abi alaycı aşağılayıcı defalarca izah edildi koşu konusu yokk diyor quaresma gomeze hiç asist mi yaptı diyor, 50 defa yaptıgı 6 asistin 5ini gomeze yapmış die yazdı üyeler başta da egos sanırım bi 10 defa o yazmıştır sadece aradan 2 gün geçer konu açılır necmi abi gene kalkar quaresma yaptıgı asistin kaçını gomeze yapmış der bana göre de 50 defa yazılıp gösterilip matematiksel şeyler önüne kondugu halde görmezden gelmesi yok  gibi davranması dalga mı geçiyor yahu hissi veriyor bu da alaycı ve aşağılayıcı bir yaklaşım aslında kendi yapıyor birilerini suçluyor...

Çevrimdışı mylife1903

Taliska'yı tutmamız imkansızdı ama Adriano sağlam küstü artık neler oldu bilemiyoruz tabi.  Babel gibi 2*3m€ istiyordu :D
En dogru paraya oynayan oyuncuydu adriyano
Herifin kaldirmadigi kupa kalmamis
Barcadan uber futbolcu aliyorsun
Ressam olsam adriyanoyu cizerdik futbolcu diye
Maasi da 1.85
Yahu pekto 1.7 adri 1.8 el insaf karisi yatakta bicaklamistir git para iste salak misin diye
Negredo 4.35 adriyi de bozmustur

Pepenin 4.5 bozmaz adriyi de iste ozzi 2.5 adri 1.85
Sen olsan yahu herkese var da bize yoh mi demez miisin

Çevrimdışı haluk.m

En dogru paraya oynayan oyuncuydu adriyano
Herifin kaldirmadigi kupa kalmamis
Barcadan uber futbolcu aliyorsun
Ressam olsam adriyanoyu cizerdik futbolcu diye
Maasi da 1.85
Yahu pekto 1.7 adri 1.8 el insaf karisi yatakta bicaklamistir git para iste salak misin diye
Negredo 4.35 adriyi de bozmustur

Pepenin 4.5 bozmaz adriyi de iste ozzi 2.5 adri 1.85
Sen olsan yahu herkese var da bize yoh mi demez miisin

Dememek için Baba Hakkı olmak lazım.  Güven, Dorukhan kazan kaldırır diye korkuyorum haklarıdır.  :by2:  Ama ayrılmanın da bir üslubu olmalı.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2019, 19:15:00 jokerhm ]

Çevrimdışı tangaz

adriano yu kim niye küstürsün yaşı geldi sakatlanıp duruyordu kontratı bitti ve gitti.ama onun da sakatlığını dolar çekmesine bağlayanlar yok değil.benim gördüğüm veya hissettiğim takımda para nedeniyle oynamayıp dümen yapan babel hariç kimse yoktu.diğerleri yaş ve sakatlık nedeniyle birazda yaşları nedeniyle hedefsiz bir kafa yapısına bürünmelerinden kaynaklıydı.

az evvel ayrıldı gitti tek kelime etmediye istinaden söyledim bunu. yeni kontrat istedi süre ve maaş isteği kulübün son yıllarda ödediklerine göre makule yakındı sanırım bunun küskünlüğü var.

Çevrimdışı Necmi

Karşındakine sürekli saldırgan bir üslupla temeli olmayan  suçlayıcı ifadelerde bulunmakla haklı çıkamazsın maalesef. Böyle bir üslup senin haksız olduğunun da ispatı anlamına gelir.

Kendinden emin ifadelerle şöyle oldu böyle bitti diyen insanların ağzına lafı tıkayan en sonunda her zamanki gibi bir kez daha haklı çıktım diyen sensin.

Senin  tabirinle enkazı yapan gitti . O olumsuzluklar ortadan kalktı. 1 sene sonra kelime oyunları yapacak seçenekleri sen ortadan kaldırdın yazdıklarınla. Zaten her zaman da haklı çıkıyorsun. Işte herkes ne kadar haklı olduğuna bir kez daha şahit olacak
nasıl neyi ortadan kaldırdım yazdıklarımla ne yazdım ben daha hazırlık maçlarını bile izlemedim
ne yani şenol hocanın yamadıklarını yapsa bile ortadaki enkaz üç günde toplanırmı bunu söyleyen sensin
kaldıki o enkazı toplayacak kişi avcı değil bence hiç istemedim bunu daha imza atmadanda söyledim.
hocanın bıraktığı takım yüzünden bir sıfır taraftar yüzünden iki sıfır yenik başlıyor zaten
bir kere herşeyi düzeltse bile bunun karşılığı şampiyonluk değil sadece daha iyi olmaktır
şampiyonluk çok bilinmeyenli bir denklem ve sadece senin elinde olan birşey değil 17 takım daha var ve onlardan biride
herşeyi doğru yapar ama bir kişi şampiyon olacak.geçen seneden daha iyi olmanın karşılığı şampiyonluk değildir
kimseyi suçlamıyorum birini suçlarsam burda değil ceza kurulunda yaparım onu. ben kimseye kişisel saldırı yapmam
sadece yapılanı söylerimfikrini eleştiririm sertte eleştiririm ama eleştirdiğim kişi değil fikirdir.
sizin derdiniz  bu değilki birilerine böyle davransam zaten durmaz gider. ben sadece insanların fikirleri üzerine konuşurum
sizin gibi kişiselleşmem. kimsenin eskiden söylediği şeyleride bulup çıkartmam mesela insanlar fikir değiştirebilir bu gün yönetimi haklı görürüm yarın yönetimi eleştiririm
evet benim tabirimle enkaz yapan gitti ama enkaz ortada duruyor. kelime oyunu falan yok ortada enkaz yapan varsa birde enkaz var demektir
enkazda kendiliğinden üç katlı binaya dönüşmez gitti diye herşey toz pembe olmaz.
şampiyonluk bekliyormuyum hayır beklemiyorum öyle yüksek beklentilerim yok o nedenle transfer olmuş olmamış onada bakmıyorum ona kadar
takımda yapılacak o kadar çok iş varki.
benim her söylediğim şey ortada duruyor haklımıyım haksızmıyım bunu bırakta okuyucular karar versin.
sürekli suçlama getirip duruyorsunuz şöylesin böylesin bize böyle davranıyorsun peki hiç düşündünmü
bu kadar okuyucu var sürekli şikayetlerini okuyor peki hiç sormuyorlarmı madem memnun değil neden gitmiyor
itilip kakılmaktan zevkmi alıyor.
sen bana bulaşana kadar ben senin mesajlarını bile alıntıladığımı hatırlamıyorum bulaşıncada daha önce dediğim gibi adam yerine koyup cevap verdim
ben biriyle tartışıyorsam bilki ciddiye alıyorumdur. tartışmaya değer buluyorum demek oluyor.
sürekli hep aynı mevzu haklıyım haksızsın olayı ne önemi var bunun önemli olan Beşiktaşın başarısı Beşiktaş başarılı olsun ben her konuda
haksız olayım birşeyimmi eksilir. benim fikirilerim bu kadar elimden bu kadarı geliyor daha iyisini biliyorsan buyur yap internet geniş mecra
senide tutan yok. bana burda istediğini yazabiliyor olman benimle tartışabiliyor olman ble aslında buranın ne kadar demokratik olduğunu göstermezmi
insan alana çıkar eylem yapar demokrasi yok diye bağırır ama onu yapabiliyor olmasının demokrasi olduğunun farkında değildir. :)
her yazdığım mesaja yapışıyorsunuz sonra burda demokrasi yok insanları konuşturmuyoruz diye şikayet ediyorsunuz
sizin derdiniz forum değil benim aslında ama çözümü olmayan bir durum bu
sana tekrar söylüyorum benim söylediklerim beni bağlar sen benim söylediklerimi bırak kendi fikirlerini söyle ben yanılabilirim yanılmayabilirimde ama bu sadece beni bağlar
sana birşey ispatlamak zorunda değilim istersem saçmalayabilirimde buda en doğal hakkım istediğim herkesin fikrini tartışabilirim küfür hakaret etmeden
kişisel olmadan sert üslupta kullanabilirim yeterki karşımdakini kırmayayım kırarsamda oda benim bileceğim birşey o kişiyle benim aramda gerektiğinde gönlünüde alırım ama bu
üçüncü kişileri alakadar etmez. yani insanlara ne dediğim seni ilgilendirmez.
senin bu kadar zoruna ne gitti insanların ağzına lafı tıkıyormuşum insanların ağzı yokmu kendi haklarını arayamıyorlarmı sen avukatlarımısın.
bin defada haklı olduğumu söylerim kime ne sonuçta benim hakkımı verecek olan ben değilimki haklıyım demekle haklı olunsa keşke
en fazla bunca insana kendimi güldürmüş olurum. ben kendimle barışık bir insanım hayatım boyunca başkaları ne düşünür demedim
bildiğimi söyledim yanlış çıkmış çıkar haklıyım derim haksız çıkarım her şey insanlık içinde olağan şeyler gocunmamki.
burda bazen yanlış hatırladığım şeyleride söylüyorum içerde egos düzeltiyor beni. ama gelip burda mesajımı düzeltmiyorum
istesem istediğim mesajımı düzeltebilirim ama benim için hata insana mahsustur aslında insanı insan yapan şey yaptığı o hatalardır.
kimse mükemmel değildir. kardeşim emin ol ben yanılmaktan korkmuyorum

Çevrimdışı mylife1903

necmi abi saldırgan aşağılayıcı alaycı etiketlerini konduruyor bana onura filan da mesela bunlara görede necmi abi alaycı aşağılayıcı defalarca izah edildi koşu konusu yokk diyor quaresma gomeze hiç asist mi yaptı diyor, 50 defa yaptıgı 6 asistin 5ini gomeze yapmış die yazdı üyeler başta da egos sanırım bi 10 defa o yazmıştır sadece aradan 2 gün geçer konu açılır necmi abi gene kalkar quaresma yaptıgı asistin kaçını gomeze yapmış der bana göre de 50 defa yazılıp gösterilip matematiksel şeyler önüne kondugu halde görmezden gelmesi yok  gibi davranması dalga mı geçiyor yahu hissi veriyor bu da alaycı ve aşağılayıcı bir yaklaşım aslında kendi yapıyor birilerini suçluyor...
Necmi abi isin dogrusunu yapiyor
Baskan nasil bize alzaymir muamelesi yapiyorsa necmi abi de ordan devam ediyor
Imam az dovun dese cemaat oldurur iste

Çevrimdışı tangaz

Benim de kafam karışmaya başladı. Kadro bir var bir yok. Sistem gelmişti şimdi ise gelecek . Taraftar diyeceksin bu taraftar yüzünden şampiyon olmazsın. Başak gibi taraftarsız olsan taraftarın olmadan sampiyon olamazsın. Enkaz var da o enkazın tanımı yok.

enkaz da geçen sene ikinci devre erzurum fb gs kayseri maçlarında hakem katliyamlarına rağmen  39 puan yapmış nasıl enkazsa

Çevrimdışı mylife1903

Dememek için Baba Hakkı olmak lazım.  Güven, Dorukhan kazan kaldırır diye korkuyorum haklarıdır.  :by2:
Onlarin safagi cok agzini actiginda keseceksin dilini vuracaksin odunu
Guven kim dodo kim dun boktu bugun koktu
Onlar da azicik devamlilik gostersinler zam yapilir tolgaya ozziye zam yapip 2.5 vermis camiayiz, elimiz boldur
Ama daha dunku bok kalkip pepenin adrinin parasina falan bakamaz, safagi yetmez

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Önemli olan her meselede haklı çıkması  :D
1 sene öncesinde şunları dedim bak haklı çıktım der. 1 sene sonra haklı olmaya gelince adını niyeti kötüye çıkarır  :D
En son yine Gomez'i  Quaresma kaçırdı asist yapmadı dedi. O konuda değişen birşey yok  :D