2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257201 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Egos

necmi abi saldırgan aşağılayıcı alaycı etiketlerini konduruyor bana onura filan da mesela bunlara görede necmi abi alaycı aşağılayıcı defalarca izah edildi koşu konusu yokk diyor quaresma gomeze hiç asist mi yaptı diyor, 50 defa yaptıgı 6 asistin 5ini gomeze yapmış die yazdı üyeler başta da egos sanırım bi 10 defa o yazmıştır sadece aradan 2 gün geçer konu açılır necmi abi gene kalkar quaresma yaptıgı asistin kaçını gomeze yapmış der bana göre de 50 defa yazılıp gösterilip matematiksel şeyler önüne kondugu halde görmezden gelmesi yok  gibi davranması dalga mı geçiyor yahu hissi veriyor bu da alaycı ve aşağılayıcı bir yaklaşım aslında kendi yapıyor birilerini suçluyor...

yok ağabey, muhtemelen iki kere söyledim. bazen bir umut sınırları zorluyorum; ama bu belli muhabbetlerin sürekli tekrarlanmasını sıkıcı bulduğum gerçeğini değiştirmiyor. eğer aklımdakileri paylaşabildiysem karşımdakinin anlayıp anlamamasının bana göre önemi yok, nitekim hedefimde sadece muhatap aldığım kişi olsa özel mesajlarla da derdimi aktarabilirdim.

onur ağabey yaklaşık bir aydır düşüncelerini mümkün olduğunca alttan alıp ifade ediyor, bu sefer üslubu yanlış anlaşılmalara neden oldu. konuların temcit pilavı gibi tekrarlanmasının olumlu sonuçlar doğurmasını beklemek zaten anlamsız, biri ezber bozunca diğer taraf işin arkasında başka şey var sanmaya ya da daha da saldırganlaşmaya başlıyor.

kimsenin arzu etmediği kişilerle münakaşaya, hatta muhabbete girme zorunluluğu bulunmadığının iyice anlaşılması şart. necmi ağabey de, sen de isterseniz tüm mesajlarınızda "haklıyım" yazın, teraziniz benim hak verdiğimden bir dirhem fazlasını basmaz. bunun herkes için geçerli olduğunu kabullenmek lazım. burada kimsenin diğerini ikna edebilecek kapasitede olduğuna inanmıyorum, bir kere üzerinde konuşulan konu buna izin vermiyor; ancak fikirleri benzer insanlar birbirlerini destekleyip duruyor. yapılan tartışmalar sonucunda ikna olanlar ise, boşlukları doldurabilen, hata yaptığını kolayca anlayabilen, düşüncelerinin karşısındaki kişileri düşman görmeyen bir azınlık. forumda savunulacak şeyin beşiktaş olması gerek, kendinizi savunmaya başlamanız tarafların bu kaideye uygun davranmadığının ve tartışmanın lüzumundan fazla uzadığının kanıtı.

söz konusu inatlaşmanın maliyetini henüz göremediyseniz, sizin için umabileceğim en iyi şey bundan sonra da görmek zorunda kalmamanız olabilir.

Çevrimdışı Necmi

Sabahleyin enkaz değildi.  Öğleden sonra değişti.  Hava durumu gibi oldu.
mali raporu gördünmü 2.5 M borç var diyordun heryerde öyle yazıyordu

2.419 borç
227 M alacak var
net borç 2.192 m

ne oldu senin doğru kabul ettiğin bilgilere
herkes 2.5 m borç üzerinden hesap yapıyordu

Çevrimiçi levitate

2.419 borç
227 M alacak var
net borç 2.192 m

yine de fazla değil mi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

gerçektenmi bir futbol yorumu kişiselleşmeden söylenen fikir bunda ısrar edince aşağılamamı oluyor
50 değil 500 defa söylersen dahamı doğru oluyor. 34 lig maçı avrupada dahil kupada dahil nerdeyse 50 ye kaın maç 5 asist yapmış kanat oyuncusu forvetine  bu asist yapmakmı oluyor peki kaç tane yapıpda gomezin kaçırdığı var. ben negrodayada pas vermiyor dedim yine aynı şeyler oldu sonra herkes söylemeye başladı bunu vay be yaptığım futbol yorumu aşağılama oluyormuş. kime kişiselleşmişim bunu yaparken şu mesajında bile kişiselleşiyorsun
kaldıki ben forum yöneticisiyim yanlış birşey bulduğumda kişiselleşmemde doğal aslına seninle ben aynı pencerede durmuyoruz ama yinede birşey bulamadında yaptığım futbol yorumunamı dalga geçme diyorsun. bak kişiselleşme karşındakini rencide etme nasıl olur göstereyim
şimdi yazdığın bu mesajla kaç kişiyi güldürdün bunu yazarsan işde kişiselleşmiş direk sana yönelmiş olurum bir yorum değil seni başkalarına hedef göstermektir. ben futbol yorumu yapıyorum sen bu şekilde yorum yapıyorsun direk kişiselleşiyorsun. kişiye saldırıyorsun senin yaptığın insanların zekasıyla dalga geçmek oluyor  mesela bir şey yapıp sonrada bunu kalabalığa yaymak karşındakini iyice rencide etmek için mylife ı alıntılar sen ne düşünüyorsun bu konuda diye mesaj atarsın bu şu demektir ikimiz seni makasa alıp saatlerce kafa yapacağız. yaptığınızda bu oluyor allah için mylife bu konuda dengeli insanları kıracak laf etmez ama sen onu basamak yapıp paslaşarak konuyu dallandırmaya uğraşırsın birine taktığın zamanda aylarca onun üstüne yürürsün bak kişiselleşme budur işde.
neyse bu konuyu kapatalım sonu hoş olmayacak.

abi niye hoş olmasın niye gerilyorsun ben gergin değiim sende gerilme güzel güzel yazışıyoruz niye hırslanıp hemen öfkeleniyorsun :alala:

34 maç 50 maç demişsin isterse 100 maç olsun o sene quaresma başlangıç planı değildi töre vardı daha çok ikinci devre ön plana çıktı töre yerine hatta pas oyununu da kötü etkiledi allahtan lig bitti yoksa daha çok bozardı sonuçta sezonda 6 asisti var 5i gomeze bunu bile sanki çok asist yaptı da gomeze yapmadı mealinde yansıttın aylarca :D

mylifeı nie karıştırıyorsun burdaki en zeki adam hiç kendini basamak ettirecek kişi profili varmı onda? makasa almak kafa bulmak filan hiç hoş yakıştırmalar değil. egzajere ediyorsun kimseye aylarca yürüyecek bişey yok birkaç gün desen neyse diyecem de kaldıki zaten forum yönetimi sen filan izin vermez öyle bişey yapınca anında nopost moderasyon derken 10 gün ilişik kesiyorsunuz. şimdi bir tezini daha çürüttüm diyecem noposttayken nasıl kişiselleşip uzatabiliyorsam deyip sonra ona da kızacan.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2019, 20:32:15 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

2.419 borç
227 M alacak var
net borç 2.192 m

abi son günlerdeki kur düşüşünün etkisi yok mudur biraz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yok ağabey, muhtemelen iki kere söyledim. bazen bir umut sınırları zorluyorum; ama bu belli muhabbetlerin sürekli tekrarlanmasını sıkıcı bulduğum gerçeğini değiştirmiyor. eğer aklımdakileri paylaşabildiysem karşımdakinin anlayıp anlamamasının bana göre önemi yok, nitekim hedefimde sadece muhatap aldığım kişi olsa özel mesajlarla da derdimi aktarabilirdim.

onur ağabey yaklaşık bir aydır düşüncelerini mümkün olduğunca alttan alıp ifade ediyor, bu sefer üslubu yanlış anlaşılmalara neden oldu. konuların temcit pilavı gibi tekrarlanmasının olumlu sonuçlar doğurmasını beklemek zaten anlamsız, biri ezber bozunca diğer taraf işin arkasında başka şey var sanmaya ya da daha da saldırganlaşmaya başlıyor.

kimsenin arzu etmediği kişilerle münakaşaya, hatta muhabbete girme zorunluluğu bulunmadığının iyice anlaşılması şart. necmi ağabey de, sen de isterseniz tüm mesajlarınızda "haklıyım" yazın, teraziniz benim hak verdiğimden bir dirhem fazlasını basmaz. bunun herkes için geçerli olduğunu kabullenmek lazım. burada kimsenin diğerini ikna edebilecek kapasitede olduğuna inanmıyorum, bir kere üzerinde konuşulan konu buna izin vermiyor; ancak fikirleri benzer insanlar birbirlerini destekleyip duruyor. yapılan tartışmalar sonucunda ikna olanlar ise, boşlukları doldurabilen, hata yaptığını kolayca anlayabilen, düşüncelerinin karşısındaki kişileri düşman görmeyen bir azınlık. forumda savunulacak şeyin beşiktaş olması gerek, kendinizi savunmaya başlamanız tarafların bu kaideye uygun davranmadığının ve tartışmanın lüzumundan fazla uzadığının kanıtı.

söz konusu inatlaşmanın maliyetini henüz göremediyseniz, sizin için umabileceğim en iyi şey bundan sonra da görmek zorunda kalmamanız olabilir.

nopost coming soon die algılayabilrmiyiz  :D

Çevrimdışı solar

Son bir kaç sayfa herhalde forum yönetimine insanların neden yazmadığını göstermiştir tekrardan.
Yine, yeni, yeniden sayfalarca aynı tartışmalar tekrar ve tekrar ediliyor, kim ne zaman ne demişti üzeriden olayların kişiselleştirilmediği iddiası ile.
Herhangi farklı bir görüş belirtmek isteyen, belki bir anda bir konuda o anda içinden gelip umutlanıp bir şeyler yazmak isteyen taraftara başına neler gelebileceğinin bir özeti.
Bir çok kişi gibi çok yazmayan ama mesajları takip eden birisi olarak artık her mesajı okuyorum da diyemiyorum.
Tabi bu yüzden ''kimse seni zorlamıyor, o zaman okuma'' denebilir ama işte konu Beşiktaş olunca uzak da durulamıyor.

Önerim bir adet er meydanı başlığı açılsın ve en haklı kimin olduğu tartışmaları, forumda herkes birşey derken tam tersini ilk demiş olma yarışmaları, kimin kime en başarılı algı kastığı ve adeta kişilik katli düzenlediği orada tartışılsın. Çünkü gördüğüm kadarı ile bunun için bitmeyen bir talep var ama bunun transfer başlığında sayfalarca tartışılmasının Beşiktaş takımı ile bir alakası yok.

Çevrimdışı Necmi

bu günün hesabı değilki bu ikinci üç aylık hesaptır haziran ayı yani
o zamanki kura göre hesaplanmışdır. bundan sonra yapılandırma oldu
bu hesaba göre olmuştur işde.

Çevrimdışı Necmi

abi niye hoş olmasın niye gerilyorsun ben gergin değiim sende gerilme güzel güzel yazışıyoruz niye hırslanıp hemen öfkeleniyorsun :alala:

34 maç 50 maç demişsin isterse 100 maç olsun o sene quaresma başlangıç planı değildi töre vardı daha çok ikinci devre ön plana çıktı töre yerine hatta pas oyununu da kötü etkiledi allahtan lig bitti yoksa daha çok bozardı sonuçta sezonda 6 asisti var 5i gomeze bunu bile sanki çok asist yaptı da gomeze yapmadı mealinde yansıttın aylarca :D

mylifeı nie karıştırıyorsun burdaki en zeki adam hiç kendini basamak ettirecek kişi profili varmı onda? makasa almak kafa bulmak filan hiç hoş yakıştırmalar değil. egzajere ediyorsun kimseye aylarca yürüyecek bişey yok birkaç gün desen neyse diyecem de kaldıki zaten forum yönetimi sen filan izin vermez öyle bişey yapınca anında nopost moderasyon derken 10 gün ilişik kesiyorsunuz. şimdi bir tezini daha çürüttüm diyecem noposttayken nasıl kişiselleşip uzatabiliyorsam deyip sonra ona da kızacan.
ne gerilmesi ofisde uyuyordum nerdeyse gözümü zor açık tutuyordum
fena uyku bastırdı.

Çevrimdışı mylife1903

Son bir kaç sayfa herhalde forum yönetimine insanların neden yazmadığını göstermiştir tekrardan.
Yine, yeni, yeniden sayfalarca aynı tartışmalar tekrar ve tekrar ediliyor, kim ne zaman ne demişti üzeriden olayların kişiselleştirilmediği iddiası ile.
Herhangi farklı bir görüş belirtmek isteyen, belki bir anda bir konuda o anda içinden gelip umutlanıp bir şeyler yazmak isteyen taraftara başına neler gelebileceğinin bir özeti.
Bir çok kişi gibi çok yazmayan ama mesajları takip eden birisi olarak artık her mesajı okuyorum da diyemiyorum.
Tabi bu yüzden ''kimse seni zorlamıyor, o zaman okuma'' denebilir ama işte konu Beşiktaş olunca uzak da durulamıyor.

Önerim bir adet er meydanı başlığı açılsın ve en haklı kimin olduğu tartışmaları, forumda herkes birşey derken tam tersini ilk demiş olma yarışmaları, kimin kime en başarılı algı kastığı ve adeta kişilik katli düzenlediği orada tartışılsın. Çünkü gördüğüm kadarı ile bunun için bitmeyen bir talep var ama bunun transfer başlığında sayfalarca tartışılmasının Beşiktaş takımı ile bir alakası yok.
Teansfersizlikten oluyor hep
Bi sabah bi aksam yarin iki tane gelsin tadindan yenmez

Çevrimdışı Necmi

şimdi baktım birinci dönem raporu daha yeni yayınlanıyor

İş bu rapor  Medeni Kanun’un Derneklerle İlgili Maddeleri, Dernekler Kanunu, Dernekler Yönetmeliği ve Tüzüğümüzün 43. maddesi uyarınca Denetim Kurulumuz tarafından 01.01.2019 – 31.03.2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen işlemlere yönelik olarak yapılan kontrol, denetim ve incelemelere ilişkin bulgu ve tespitleri belirtecek şekilde düzenlenmiştir.

bu rapordan sonra kombine loca satışlarıda oldu

Çevrimdışı mylife1903

ne gerilmesi ofisde uyuyordum nerdeyse gözümü zor açık tutuyordum
fena uyku bastırdı.
Kurdan koy gozune abi

Çevrimdışı tangaz

kesinlikle haklısın diye söze başlayarak taraflardan biri oldugum için açıklama yapmak zorunda hissediyorum.

bugün karşıt görüş yazdım die necmi abi saldırganlıkla aşağılayıcılıkla suçladı beni hatta bunu yıllardır sürekli yapar ve benimle ilgili o imajı insanlara da empoze eder, sonra benzer yanıt yazan onuru alaycılıkla suçladı kişiselleştirme ile suçladı cevap cevabı doğurdu sizlere rahatsızlık verdi.

şimdi bir taraf etiketliyor diğer taraf etiketleniyor etiketleyen forumun sahibi yanıtı uzatsan ya da sertleştirsen o zaman hooop nopost gelir ben yazamam ama arkamdan 1-2 ileti daha döşenir sen susturulmuşsundur oluşan imaj yanıt yazamadığın için sanki ağzının payını aldı sustu gibi görünür oysa cevap hakkın elinden alınmıştır, hatta cezalıyken olaydan 3-5gün geçmişken konu açılır ismin geçer gene sen cezalısındır. forum kurallarında kişiselleştirme 7-8 gün ceza filan die madde gönderilir sana özelden ama sen cezalıyken ve yazamadığın günlerde sana ceza veren forum yönetiminden biri o hususta yazmaya dewam eder vbvb derken hikaye böyle süreeer gider.

Çevrimdışı tangaz

bu günün hesabı değilki bu ikinci üç aylık hesaptır haziran ayı yani
o zamanki kura göre hesaplanmışdır. bundan sonra yapılandırma oldu
bu hesaba göre olmuştur işde.

ben onu bilmiyorum yapılandırmayıda kimsenin bilmediğini düşünüyorum faiz eşit dağılım mı nasıl o bile belli değil hatta ilksen yazdıydın 5 yıllık kredide faizin çoğu ilk yılda tahsil edilir die. herşey flu bizde borç döviz mi tl mi gelir ney şeffaflıkdan çok uzağız azizde böyle yapıyordu f.ormanda onu örnek aldı eskiden kap bildirimleri vardı sonra onlarda rakam sınırı geldi 3-5den aşağısını yazmayacaz die göremez olduk aziz feneri hep böleyazpardı biz ve gese yazardık rakamları sonra bizde fener gibi yapar olduk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

2.419 borç
227 M alacak var
net borç 2.192 m

Ben hesabı 1.6 milyar TL yapılandırma üzerinden yaptım.  Futbolcu gideri, şahıslara olan borç, vergi bunları katmamaya çalıştım çünkü katsam insanların kafası karışacaktı. Asıl mevzu yapılandırmanın 1.6 milyar mı yoksa 1.1 milyar lira üzerinden mi yapılacağıydı. Mayıs ayı tablosuyla karşılaştırdığında mali tabloda duzelme var. Yapılandırma, loca gelirleri, sponsor gelirleri, kur düşüşü gibi etkenler olumlu etkide bulunmuş. Alacaklarını tahsil etme durumu ve ne zaman tahsil edebileceğin de önemli. Haklı çıktığında tebrik de etmesini biliriz hepimiz. Örnegin o 75 puan hedefi çıksın o mesajın forumun en tepesine koyulmalı herkes de görmeli.

Çevrimdışı tangaz

Ben hesabı 1.6 milyar TL yapılandırma üzerinden yaptım.  Futbolcu gideri, şahıslara olan borç, vergi bunları katmamaya çalıştım çünkü katsam insanların kafası karışacaktı. Asıl mevzu yapılandırmanın 1.6 milyar mı yoksa 1.1 milyar lira üzerinden mi yapılacağıydı. Mayıs ayı tablosuyla karşılaştırdığında mali tabloda duzelme var. Yapılandırma, loca gelirleri, sponsor gelirleri, kur düşüşü gibi etkenler olumlu etkide bulunmuş. Alacaklarını tahsil etme durumu ve ne zaman tahsil edebileceğin de önemli. Haklı çıktığında tebrik de etmesini biliriz hepimiz. Örnegin o 75 puan hedefi çıksın o mesajın forumun en tepesine koyulmalı herkes de görmeli.

allah burağa zewal vermesin bi sakatlansa 8-10 maç kaçırsa 70i göremeyiz.

Çevrimdışı tangaz

getirecektik sergeni hiç orhan morhan kasmayacaktık saha kenarında duruşunu sevdiğim....

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Egos şimdi sen bir hipotez kurduğunda sonraki aşama ne olur ? Hipotezini ispatlamak. 2 senedir şundan sebep başarısız diye fikirler üretiliyor. Bunlar ispatı olmadan ispatlanmış şeyler gibi sürekli tekrarlanıp duruyor. Benim dediğim şey kısaca madem sizin ürettiğiniz hipotezler doğru, kendinizden bu kadar eminsiniz , 1 sene sonra ne kadar haklı olduğunuzu, hipotezlerinizin ne kadar doğru olduğunu  hep beraber göreceğiz. Benim tepkim insanların kesinliği belli olmayan fikirleri 2 senedir kesinmiş gibi sunması sürekli bu yönde sürekli diğerlerine telkin vermesi.  Haksız çıkma ihtimali karşı tarafı biraz geriyor anlaşılan.

Çevrimdışı murat

39 puan yapmis enkaz ne guzel enkazdir

39 puan yapmış takım nasıl enkaz ,her bölgeye transfer istiyoruz.demek bu takım 39 puan yapabiliyorsa şampiyon da olabilir o kadar da öldük bittik denecek bir kadro yok.

Çevrimdışı murat

Ya necmi abi miydi
Quaresma oynamadi bak gg gol atti diyen
Negredoya pas vermedi diyordu onu gosterdik inandi herhalde montaj olmadigina

Yahu negredo icin ismaele bile kizmazdim

quaresma istediği zaman oynuyor muhtemelen şimdi de avcının gözünü boyuyor.necmi abi hiç pas vermedi demiyor anladığım kadarıyla istese onun 3 mislini verebilecek kalitesi var ama işi gücü şov yapmak diyor.

Çevrimdışı Necmi

ben onu bilmiyorum yapılandırmayıda kimsenin bilmediğini düşünüyorum faiz eşit dağılım mı nasıl o bile belli değil hatta ilksen yazdıydın 5 yıllık kredide faizin çoğu ilk yılda tahsil edilir die. herşey flu bizde borç döviz mi tl mi gelir ney şeffaflıkdan çok uzağız azizde böyle yapıyordu f.ormanda onu örnek aldı eskiden kap bildirimleri vardı sonra onlarda rakam sınırı geldi 3-5den aşağısını yazmayacaz die göremez olduk aziz feneri hep böleyazpardı biz ve gese yazardık rakamları sonra bizde fener gibi yapar olduk
ben yazmadım resmi olarak açıklananı söyledim bu budur diyemem kap bildirimindede böyle söylüyordu
ilk iki yıl ana para alınmayacak direk faiz alınacak diye
şimdi blançoda 462.630.355 tl geri ödemesi olmayan borç deniyor 2.419.443.353 M borç var
ve bunun 462.630.355 tl sinin geri ödemesi yok  1.956.812.998 tl bürüt borç var
227.817.152 tl alacak var
1.728.995.846 tl net borcumuz var
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2019, 21:33:01 Necmi ]

Çevrimdışı tangaz

39 puan yapmış takım nasıl enkaz ,her bölgeye transfer istiyoruz.demek bu takım 39 puan yapabiliyorsa şampiyon da olabilir o kadar da öldük bittik denecek bir kadro yok.

39 yapan takımdan eksilen tek kişi adri o da ismi vardı kendi yoktu zaten üstüne boyd ve daglıs geldi kadro 39 yapan kadronun önünde kağıt üzerinde.

Çevrimdışı tangaz

ben yazmadım resmi olarak açıklananı söyledim bu budur diyemem kap bildirimindede böyle söylüyordu
ilk iki yıl ana para alınmayacak direk faiz alınacak diye
şimdi blançoda 462.630.355 tl geri ödemesi olmayan borç deniyor 2.419.443.353 M borç var
ve bunun 462.630.355 tl sinin geri ödemesi yok  1.956.812.998 tl bürüt borç var
227.817.152 tl alacak var
1.728.995.846 tl net borcumuz var

bu sadece aş.mi yoksa dernek olsun şahıslara yd filan da dahil olan mı? o yd.ye olan borcu da hiç bir zaman almayacağını fazlası ile gösterdi yd bu arada döviz karşısında eridi zaten ama hiç bir zaman isteyecek gibi de durmuyor.

Çevrimdışı Egos

Egos şimdi sen bir hipotez kurduğunda sonraki aşama ne olur ? Hipotezini ispatlamak. 2 senedir şundan sebep başarısız diye fikirler üretiliyor. Bunlar ispatı olmadan ispatlanmış şeyler gibi sürekli tekrarlanıp duruyor. Benim dediğim şey kısaca madem sizin ürettiğiniz hipotezler doğru, kendinizden bu kadar eminsiniz , 1 sene sonra ne kadar haklı olduğunuzu, hipotezlerinizin ne kadar doğru olduğunu  hep beraber göreceğiz. Benim tepkim insanların kesinliği belli olmayan fikirleri 2 senedir kesinmiş gibi sunması sürekli bu yönde sürekli diğerlerine telkin vermesi.  Haksız çıkma ihtimali karşı tarafı biraz geriyor anlaşılan.

ağabey kimse haksız çıkmaz burada, gerginlik ondan değil.

problemlerin içi kolayca boşaltıldığından onlar için öne sürülen çözümlerin çıkış noktaları unutuluyor. şenol güneş karşıtlarının ana fikri 2018/19 sezonunda mevcut kadro ile herhangi bir hocanın şampiyonluk yaşayabileceği ya da daha iyi futbol oynatabileceğiydi. başkaları da farklı yönetimin ya da yönetim anlayışının sonucu değiştirebileceğini düşünüyordu. bana kalırsa evimizdeki üç maç taraftar dirayet gösterse sezon sonu şampiyonduk.

beklentin makul, ama ifade ettiklerinden dolayı sana bu konuda yanılmayı en çok isteyen kişi değilmişsin gibi davranılması sorunlu. beşiktaş şampiyon olursa şampiyonluğa sevinmek yerine senin ne kadar yanıldığının açığa çıkmasını mı kutlayacağız? senin değindiğin doğruların hepsi bir anda önemsizleşecek mi?

ben üç sene boyunca aynı teknik direktörle devam edilmesi ve bir şampiyonluk alınmasını başarı olarak görüyorum. şampiyonluk alınmamasına rağmen yeni yönetime borcu karşılayabilecek mali yapı ve taraftar desteği sağlam bir takım bırakırsalar da bana göre başarılı sayılırlar. öte yandan fikret orman'ın 3 senede 3 şampiyonluk alsa bile bir daha beşiktaş ile adının anılmasını arzu etmem. şenol güneş'e yönelik tepkiyi göğüslemesi gerekiyordu, bunun tersini yapıp itibarsızlaştırılacak sıradaki kişinin kendisi olduğunu fark edememesi büyük hayal kırıklığı.

Çevrimdışı Necmi

borç bu şekilde finansal borçlar artmışonurun dediği gibi 1.6 kredi çekilirse bu borcun tamamı için çekilmiş olur. ben 1.2 biliyorum o finansal borçların kapatmada faizi düşecek şimdi bu duruma göre her iki sonuçta olabilir benimki sadece finansal borçlar onurunki tüm borçları kapsar