2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259644 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

nasıl neyi ortadan kaldırdım yazdıklarımla ne yazdım ben daha hazırlık maçlarını bile izlemedim
ne yani şenol hocanın yamadıklarını yapsa bile ortadaki enkaz üç günde toplanırmı bunu söyleyen sensin
kaldıki o enkazı toplayacak kişi avcı değil bence hiç istemedim bunu daha imza atmadanda söyledim.
hocanın bıraktığı takım yüzünden bir sıfır taraftar yüzünden iki sıfır yenik başlıyor zaten
bir kere herşeyi düzeltse bile bunun karşılığı şampiyonluk değil sadece daha iyi olmaktır
şampiyonluk çok bilinmeyenli bir denklem ve sadece senin elinde olan birşey değil 17 takım daha var ve onlardan biride
herşeyi doğru yapar ama bir kişi şampiyon olacak.geçen seneden daha iyi olmanın karşılığı şampiyonluk değildir
kimseyi suçlamıyorum birini suçlarsam burda değil ceza kurulunda yaparım onu. ben kimseye kişisel saldırı yapmam
sadece yapılanı söylerimfikrini eleştiririm sertte eleştiririm ama eleştirdiğim kişi değil fikirdir.
sizin derdiniz  bu değilki birilerine böyle davransam zaten durmaz gider. ben sadece insanların fikirleri üzerine konuşurum
sizin gibi kişiselleşmem. kimsenin eskiden söylediği şeyleride bulup çıkartmam mesela insanlar fikir değiştirebilir bu gün yönetimi haklı görürüm yarın yönetimi eleştiririm
evet benim tabirimle enkaz yapan gitti ama enkaz ortada duruyor. kelime oyunu falan yok ortada enkaz yapan varsa birde enkaz var demektir
enkazda kendiliğinden üç katlı binaya dönüşmez gitti diye herşey toz pembe olmaz.
şampiyonluk bekliyormuyum hayır beklemiyorum öyle yüksek beklentilerim yok o nedenle transfer olmuş olmamış onada bakmıyorum ona kadar
takımda yapılacak o kadar çok iş varki.
benim her söylediğim şey ortada duruyor haklımıyım haksızmıyım bunu bırakta okuyucular karar versin.
sürekli suçlama getirip duruyorsunuz şöylesin böylesin bize böyle davranıyorsun peki hiç düşündünmü
bu kadar okuyucu var sürekli şikayetlerini okuyor peki hiç sormuyorlarmı madem memnun değil neden gitmiyor
itilip kakılmaktan zevkmi alıyor.
sen bana bulaşana kadar ben senin mesajlarını bile alıntıladığımı hatırlamıyorum bulaşıncada daha önce dediğim gibi adam yerine koyup cevap verdim
ben biriyle tartışıyorsam bilki ciddiye alıyorumdur. tartışmaya değer buluyorum demek oluyor.
sürekli hep aynı mevzu haklıyım haksızsın olayı ne önemi var bunun önemli olan Beşiktaşın başarısı Beşiktaş başarılı olsun ben her konuda
haksız olayım birşeyimmi eksilir. benim fikirilerim bu kadar elimden bu kadarı geliyor daha iyisini biliyorsan buyur yap internet geniş mecra
senide tutan yok. bana burda istediğini yazabiliyor olman benimle tartışabiliyor olman ble aslında buranın ne kadar demokratik olduğunu göstermezmi
insan alana çıkar eylem yapar demokrasi yok diye bağırır ama onu yapabiliyor olmasının demokrasi olduğunun farkında değildir. :)
her yazdığım mesaja yapışıyorsunuz sonra burda demokrasi yok insanları konuşturmuyoruz diye şikayet ediyorsunuz
sizin derdiniz forum değil benim aslında ama çözümü olmayan bir durum bu
sana tekrar söylüyorum benim söylediklerim beni bağlar sen benim söylediklerimi bırak kendi fikirlerini söyle ben yanılabilirim yanılmayabilirimde ama bu sadece beni bağlar
sana birşey ispatlamak zorunda değilim istersem saçmalayabilirimde buda en doğal hakkım istediğim herkesin fikrini tartışabilirim küfür hakaret etmeden
kişisel olmadan sert üslupta kullanabilirim yeterki karşımdakini kırmayayım kırarsamda oda benim bileceğim birşey o kişiyle benim aramda gerektiğinde gönlünüde alırım ama bu
üçüncü kişileri alakadar etmez. yani insanlara ne dediğim seni ilgilendirmez.
senin bu kadar zoruna ne gitti insanların ağzına lafı tıkıyormuşum insanların ağzı yokmu kendi haklarını arayamıyorlarmı sen avukatlarımısın.
bin defada haklı olduğumu söylerim kime ne sonuçta benim hakkımı verecek olan ben değilimki haklıyım demekle haklı olunsa keşke
en fazla bunca insana kendimi güldürmüş olurum. ben kendimle barışık bir insanım hayatım boyunca başkaları ne düşünür demedim
bildiğimi söyledim yanlış çıkmış çıkar haklıyım derim haksız çıkarım her şey insanlık içinde olağan şeyler gocunmamki.
burda bazen yanlış hatırladığım şeyleride söylüyorum içerde egos düzeltiyor beni. ama gelip burda mesajımı düzeltmiyorum
istesem istediğim mesajımı düzeltebilirim ama benim için hata insana mahsustur aslında insanı insan yapan şey yaptığı o hatalardır.
kimse mükemmel değildir. kardeşim emin ol ben yanılmaktan korkmuyorum
39 puan yapmis enkaz ne guzel enkazdir

Çevrimdışı haluk.m

Onlarin safagi cok agzini actiginda keseceksin dilini vuracaksin odunu
Guven kim dodo kim dun boktu bugun koktu
Onlar da azicik devamlilik gostersinler zam yapilir tolgaya ozziye zam yapip 2.5 vermis camiayiz, elimiz boldur
Ama daha dunku bok kalkip pepenin adrinin parasina falan bakamaz, safagi yetmez

Öyle ama hepsinin menajeri, akıl hocası, abisi ve babası var :D   bana 5m€ verdiler bırakın gideyim ya da zam yapın derler.

Çevrimdışı tangaz

En dogru paraya oynayan oyuncuydu adriyano
Herifin kaldirmadigi kupa kalmamis
Barcadan uber futbolcu aliyorsun
Ressam olsam adriyanoyu cizerdik futbolcu diye
Maasi da 1.85
Yahu pekto 1.7 adri 1.8 el insaf karisi yatakta bicaklamistir git para iste salak misin diye
Negredo 4.35 adriyi de bozmustur

Pepenin 4.5 bozmaz adriyi de iste ozzi 2.5 adri 1.85
Sen olsan yahu herkese var da bize yoh mi demez miisin

pepenin para kimseyi bozmaz adamın kariyerinin en düşük maaşı 5e düşmemiştir bize gelene değin. bizi birsürü şey yıprattı ama bozan tek isim yazacaksak negredodur. hem maaşı hem yapamadıkları direkt etkiledi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Öyle ama hepsinin menajeri, akıl hocası, abisi ve babası var :D   bana 5m€ verdiler bırakın gideyim ya da zam yapın derler.
Gonderecen hemen donup geldiginde indirim yapacaksin teklifinde
Topcu yok degil, topcu cok biz bulamiyoz

Çevrimdışı mylife1903

Önemli olan her meselede haklı çıkması  :D
1 sene öncesinde şunları dedim bak haklı çıktım der. 1 sene sonra haklı olmaya gelince adını niyeti kötüye çıkarır  :D
En son yine Gomez'i  Quaresma kaçırdı asist yapmadı dedi. O konuda değişen birşey yok  :D
Ya necmi abi miydi
Quaresma oynamadi bak gg gol atti diyen
Negredoya pas vermedi diyordu onu gosterdik inandi herhalde montaj olmadigina

Yahu negredo icin ismaele bile kizmazdim

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ya necmi abi miydi

Başka kim olabilir ki  :D

Çevrimdışı haluk.m

Gonderecen hemen donup geldiginde indirim yapacaksin teklifinde
Topcu yok degil, topcu cok biz bulamiyoz

Göndermeyi de beceremiyoruz,  kimi taraftar tepkisinden kimi de yönetim beceriksizliğinden elde kalıyor.  Aldığımız oyuncular genelde 30+ son kontrata geliyor.  Bu sezon biraz daha farklı oldu 30 yaş kriterini düşürdük :D  1m€ fiyattan 1-2 yamyam bulmalı artık. 

Çevrimdışı mylife1903

pepenin para kimseyi bozmaz adamın kariyerinin en düşük maaşı 5e düşmemiştir bize gelene değin. bizi birsürü şey yıprattı ama bozan tek isim yazacaksak negredodur. hem maaşı hem yapamadıkları direkt etkiledi.
Yaw abi mitrovicle basladi olay
Sonra vida pepe lens negredo medel sonra negredo yuzunden love cingozu de bizi kucaga aldi
Sunlari alacagina hocayi dinleyip
Volkan sen burak falan alaydin paran cebinde kalirdi
Mustafa yumluyu mu istemisti neydi o bile oynardi rokoyu mirini almazdin

O domino etkisi varya ondan

Çevrimdışı tangaz

Ya necmi abi miydi

adamın attıgı 2 golün birinin ortasını q7 yapmıştı de mi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

39 puan yapmis enkaz ne guzel enkazdir
Sabahleyin enkaz değildi.  Öğleden sonra değişti.  Hava durumu gibi oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Pepenin para birini bozuyorsa gitsin madride 2 sene oynayip gelsin pepe parasi alsin
Ronaldonun parasi yuveyi bozmus mudur?

Çevrimdışı mylife1903

Göndermeyi de beceremiyoruz,  kimi taraftar tepkisinden kimi de yönetim beceriksizliğinden elde kalıyor.  Aldığımız oyuncular genelde 30+ son kontrata geliyor.  Bu sezon biraz daha farklı oldu 30 yaş kriterini düşürdük :D  1m€ fiyattan 1-2 yamyam bulmalı artık.
1 milyonluk adamdan bisi cikmaz
1 milyonluk bisi cikacak adam da biz bulamayiz
Biraz arizali alacaksin az rehabilite edecen kullancan satacan sonra bizim turkiye pazarinicin ideali bu
Bu isin zirvesi de anelka bence

Gomezi sayamiyom onu 1000yuroya alip 20 milyona cakaydik eplye birinci olurdu

Çevrimdışı tangaz

Yaw abi mitrovicle basladi olay
Sonra vida pepe lens negredo medel sonra negredo yuzunden love cingozu de bizi kucaga aldi
Sunlari alacagina hocayi dinleyip
Volkan sen burak falan alaydin paran cebinde kalirdi
Mustafa yumluyu mu istemisti neydi o bile oynardi rokoyu mirini almazdin

O domino etkisi varya ondan

milad mitroviç ama son ve öldürücü darbe negredo işte

m.yumlu, roco+mirin+mitroviçin toplamından fazla katkı verir senelikde 600 bin dolar alırdı sadece roco 1,4 alıyor ben bi kaç yerde 1,2 de imza parası almış die okumuştum ama teyid edemedim söylemiyordum

Çevrimdışı haluk.m

1 milyonluk adamdan bisi cikmaz
1 milyonluk bisi cikacak adam da biz bulamayiz
Biraz arizali alacaksin az rehabilite edecen kullancan satacan sonra bizim turkiye pazarinicin ideali bu
Bu isin zirvesi de anelka bence

Gomezi sayamiyom onu 1000yuroya alip 20 milyona cakaydik eplye birinci olurdu

O tür adamlarda risk işte Şenol hoca garip bir şekilde parlatıyordu, Abdullah hoca yapabilir mi ? zor galiba.   Ayrıca Cenk, Atınç satışları fiyat açısından başarılı olsa da Avrupalı takımları tedirgin etmiştir.  Alıyorlar alıyorlar patlıyor temkinli olacaklardır :D

Çevrimdışı tangaz

:alala: hesap ele geçirilmiş galiba :D
bu arada 75 puanın altını başarısızlık görürüm şampiyon dahi olunsa bu kadroyla

enkaz!

ama 75 altı başarısızlık  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

O tür adamlarda risk işte Şenol hoca garip bir şekilde parlatıyordu, Abdullah hoca yapabilir mi ? zor galiba.   Ayrıca Cenk, Atınç satışları fiyat açısından başarılı olsa da Avrupalı takımları tedirgin etmiştir.  Alıyorlar alıyorlar patlıyor temkinli olacaklardır :D
Cenk bizde 3 milyon alsaydi zor giderdi bence
1.4 falan aliyordu cocuk galiba
Golleri siraladi maasi kapti
Simdi yatiyor antremana almayacaklar bu sene herhalde

Çevrimdışı mylife1903

enkaz!

Necmi abi kac sefer 75 puanli besiktas gormustur onu anlamiyom
Sanki her sene selale gibi akiyoz da hocalar mahvediyor bizi

Çevrimdışı Necmi

necmi abi saldırgan aşağılayıcı alaycı etiketlerini konduruyor bana onura filan da mesela bunlara görede necmi abi alaycı aşağılayıcı defalarca izah edildi koşu konusu yokk diyor quaresma gomeze hiç asist mi yaptı diyor, 50 defa yaptıgı 6 asistin 5ini gomeze yapmış die yazdı üyeler başta da egos sanırım bi 10 defa o yazmıştır sadece aradan 2 gün geçer konu açılır necmi abi gene kalkar quaresma yaptıgı asistin kaçını gomeze yapmış der bana göre de 50 defa yazılıp gösterilip matematiksel şeyler önüne kondugu halde görmezden gelmesi yok  gibi davranması dalga mı geçiyor yahu hissi veriyor bu da alaycı ve aşağılayıcı bir yaklaşım aslında kendi yapıyor birilerini suçluyor...
gerçektenmi bir futbol yorumu kişiselleşmeden söylenen fikir bunda ısrar edince aşağılamamı oluyor
50 değil 500 defa söylersen dahamı doğru oluyor. 34 lig maçı avrupada dahil kupada dahil nerdeyse 50 ye kaın maç 5 asist yapmış kanat oyuncusu forvetine  bu asist yapmakmı oluyor peki kaç tane yapıpda gomezin kaçırdığı var. ben negrodayada pas vermiyor dedim yine aynı şeyler oldu sonra herkes söylemeye başladı bunu vay be yaptığım futbol yorumu aşağılama oluyormuş. kime kişiselleşmişim bunu yaparken şu mesajında bile kişiselleşiyorsun
kaldıki ben forum yöneticisiyim yanlış birşey bulduğumda kişiselleşmemde doğal aslına seninle ben aynı pencerede durmuyoruz ama yinede birşey bulamadında yaptığım futbol yorumunamı dalga geçme diyorsun. bak kişiselleşme karşındakini rencide etme nasıl olur göstereyim
şimdi yazdığın bu mesajla kaç kişiyi güldürdün bunu yazarsan işde kişiselleşmiş direk sana yönelmiş olurum bir yorum değil seni başkalarına hedef göstermektir. ben futbol yorumu yapıyorum sen bu şekilde yorum yapıyorsun direk kişiselleşiyorsun. kişiye saldırıyorsun senin yaptığın insanların zekasıyla dalga geçmek oluyor  mesela bir şey yapıp sonrada bunu kalabalığa yaymak karşındakini iyice rencide etmek için mylife ı alıntılar sen ne düşünüyorsun bu konuda diye mesaj atarsın bu şu demektir ikimiz seni makasa alıp saatlerce kafa yapacağız. yaptığınızda bu oluyor allah için mylife bu konuda dengeli insanları kıracak laf etmez ama sen onu basamak yapıp paslaşarak konuyu dallandırmaya uğraşırsın birine taktığın zamanda aylarca onun üstüne yürürsün bak kişiselleşme budur işde.
neyse bu konuyu kapatalım sonu hoş olmayacak.

Çevrimdışı haluk.m

Cenk bizde 3 milyon alsaydi zor giderdi bence
1.4 falan aliyordu cocuk galiba
Golleri siraladi maasi kapti
Simdi yatiyor antremana almayacaklar bu sene herhalde

Hemen hemen o civardaydı maaşı ama 3m€  alsa da giderdi bence. PL'den teklif gelip gitmeyecek oyuncu yok :D  Fabri gitti artık kariyerinde 2 PL maçı var  :kop:

Cenk'ten kurtulmaya çalışıyorlar bir ihtimal 1*2 seneye bize dönebilir. 

Çevrimdışı Necmi

enkaz!

evet enkaz devraldı ama bu takım bu haliyle 75 i görmeli ve bu sene şampiyonlukta yüksek puan bekliyorum
enkaz devraldı 75 puanı bulursa avcı başarılı olmuş demektir şampiyonluk gelirmi bilemem bu sene anadolu takımları
daha zayıf olacak öyle kolay puan kayıpları olmaz anadoluya.

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi kac sefer 75 puanli besiktas gormustur onu anlamiyom
Sanki her sene selale gibi akiyoz da hocalar mahvediyor bizi

bunun geçmişle ne alakası varki benim futbol ömrümün çoğu iki puanlı sistemdi
ben bu günü konuşuyorum önümüzdeki sezon ligin kafamda yarattığım şekline göre
değerlendiriyorum mesela şampiyonluğun 80 barajını görme ihtimali var bu sene başakla yarışılmayacak devrede istanbul takımları var ve ts de girecek devreye gibi
görünüyor şampiyonuda bunların arasındaki maçlar belirler anadolu takımlarına süpriz puan kayıpları olmaz gibi geliyor
çok kan kaybettiler tff kararları onları çok daha fazla zorlayacak. 75 puanı bu sene için çok yüksek görme derim. 25 galibiyet.

Çevrimiçi levitate

Hemen hemen o civardaydı maaşı ama 3m€  alsa da giderdi bence. PL'den teklif gelip gitmeyecek oyuncu yok :D  Fabri gitti artık kariyerinde 2 PL maçı var  :kop:

Cenk'ten kurtulmaya çalışıyorlar bir ihtimal 1*2 seneye bize dönebilir.
cenk'i zaha takasında kullanacaklar sanırsam
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Ya necmi abi miydi

bir tane pas verdiğini buldunuz galiba ligin sonundada bir asist yaptı zaten
ne büyük şey kanat oyuncumuzun forvete pas vermesi
her maç minimum 3 tane verse  lig boyunda 102 eder bana bu 100 küsur pastan hadi on tane bulup göstersene

onda birini istiyorum asist demiyorum pas ceza sahasında

Çevrimdışı haluk.m

cenk'i zaha takasında kullanacaklar sanırsam

Kabul ediyorlarsa hiç düşünmesin kurtarsın kendini.  :tabe:

Çevrimdışı sosyalkartal

Futbolda istediğimiz transfler gelmiyor ama basketbolda efsane bir takım kuruyoruz heralde bu sene mekanımız belli  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..