2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244080 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi tolga1903

Defans, bek derken Atibanın sakatlanması çok kötü oldu. Hangi birine para yetiştireceğiz bilmiyorum. Oyun kurucu 6 ve merkez ortasaha oynayabilen Danilo Cataldi var Lazio'da. Şöyle iki pozisyona birden oturacak birini kiralayabilsek keşke. Dos alırız Dorukhan sakatlanır bizde bu şans olduktan sonra.

Atiba sağlıklı da olsa mevkisine oyuncu düşünülmemesi doğru değilki zaten. Nasıl koca bir sezonu 37 yaşında adamla idare edecektik biz? Medel'in mevkisi için boy dezavantajı olması bölgesini çok rahat boşaltıp takım için defansif zaafiyet yaratması şut tehdidinin olmaması baskı altında topla katedememesi gibi bir sürü defosu var izledik gördük tek avantajı pas kalitesinin diğerlerine nazaran daha iyi olması. Keşke medel'den bonservis alınıp direk defansif orta sahaya takviye yapılsa.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu sabah da idmana gelen Orman, saha kenarında Futbol A Takım Sorumlu Yöneticisi Ahmet Kavalcı, Futbol Direktörü Ali Naibi ve Operasyon Sorumlusu Tuğkan Keçecioğlu ile kısa bir toplantı yaptı.

Daha sonra teknik direktör Abdullah Avcı ile de bir araya gelen Orman, tecrübeli teknik adamın doğum gününü de kutladı.

Avusturya kampında 2 gün kalacak olan başkan Fikret Orman yarın basın toplantısı düzenleyecek.

Haber Kaynağı: DHA
Fırça yemeye hazır olun başkan yine taraftarı sıra dayağından geçirecek. Şapkamı aldım kartal yuvasından, bekliyorum. Ürün alanlara daha az vuruyo biliyorsunuz :)

Çevrimdışı haluk.m

Twitter'da duyumcular çoştu hepsi ayrı noktadan sallıyor  :kop:

Biri diyor konoplyanka tamam istersek yarın imzalarız ama Quaresma, Lens var yönetim acele etmiyor. İmzalamakta kararsızmışız (Niye almaya çalıştık, pazarlık yaptık o zaman)  :ebebe:

Birisi diyor Trauco transferinde 3 kez sona gelindi biz 4'kez fiyat kırmak istedik o yüzden iş döndü  :kop:

Başkası diyor kim için teklif versek araya başkası girdi ya da oyuncuları sakatlandı şanssızız  :by2:

Bir başkası gs'nin haberlerini girmeye başladı, övüyor adamları :D :D

Hafta sonuna kadar 1-2 Transfer gelmezse ortalık yıkılır,  öyle bir hava var. 

Çevrimiçi Necmi

Zamanında Q7 , Oğuzhan, Tolgay gibi oyunculara teklif geldiğinde neden satmadık? Stoperleri satmak istemediğimiz halde satmak zorunda kaldık. Değerini bulan herkesi satmadık.
gerçekten teklif geldimi.
yoksa basının uydurmasınamı inanıyoruz.

Zanga zunga isimlere bah fikra gibi
Şöyle isimleri paylaşırken transfermarkt linki verin zanka yazdım google a jorgensen falan birşeyler yazdı kapattım.. Zungu ya da doğru baktıysam yamyam tipiyle, kabile geçmişiyle doğru transfer gibi.

Çevrimdışı sosyalkartal

Çok kısa bi konu dışı yapsam Beşiktaş’ın 100.yıl bağcıklı orijinal forması var 2 tane birini Satcam ne kadar eder 😀
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mylife1903

Fırça yemeye hazır olun başkan yine taraftarı sıra dayağından geçirecek. Şapkamı aldım kartal yuvasından, bekliyorum. Ürün alanlara daha az vuruyo biliyorsunuz :)
Sapka 300 olmustur forma 250

Simdi baktim
Elestirmek icin bu sapkayi aliyoruz

220 tele
Diger sapkalar 30-40 arasi
Sapka pahalanmamis yonetim surumden kazanacak herhalde
Alan elestirecek

Yalniz ev kirani ce telefon parani da ode ona daha cok kiziyor
Deplasmana giden arkadaslardan vergi indirimi kovalar gibi tablo hazorlayacaklar nereye ne verdiler
Ustune de nerden buldun maddesine takilmamak icin baskanin harcliklati falan imza karsiliginda alsinlar genc ve ogrenci kardesler

Çevrimdışı mylife1903

Şöyle isimleri paylaşırken transfermarkt linki verin zanka yazdım google a jorgensen falan birşeyler yazdı kapattım.. Zungu ya da doğru baktıysam yamyam tipiyle, kabile geçmişiyle doğru transfer gibi.
He yorgensen ama zenci danimarka milli olmus anlamadim bisi tuhaf arabistan milli takimindan beyaz amerigali almak gibi bisi seviyom ama aykiri tipleri berazilyali dungayi da severdim
Yaw zanka havuz lobisinden iste
Marselonun yancisi atibanin cekirgesi lensin devresi mertenzin de

He yorgensen ama zenci danimarka milli olmus anlamadim bisi tuhaf arabistan milli takimindan beyaz amerigali almak gibi bisi seviyom ama aykiri tipleri berazilyali dungayi da severdim
Yaw zanka havuz lobisinden iste
Marselonun yancisi atibanin cekirgesi lensin devresi mertenzin de
O havuzdan daha boş adam çıkmadı :) Benim icime siner bu transfer.

Çevrimdışı mylife1903

Çok kısa bi konu dışı yapsam Beşiktaş’ın 100.yıl bağcıklı orijinal forması var 2 tane birini Satcam ne kadar eder 😀
115. Yil nostalji forma yapmislar 100 lira bi arma var sekli guzel baska bisi yok kalitesini de bilmem
100. Yil bagcikli 500 eder bakimli hasarsizsa
Doktordansa meraklisina 600 dersin

Çevrimdışı mylife1903

O havuzdan daha boş adam çıkmadı :) Benim icime siner bu transfer.
Mertenz nobetindeyim azicik kesme olmasa 25 atar burda

Çevrimdışı mylife1903

Zanka gelsin zanka
Bu havuzdan daha martenzi cikartacaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

kişi başı 27 cm
Mertenz ile lensi dus ordan

Mertenzde ne gezer lan

Çevrimiçi levitate

Mertenz ile lensi dus ordan

Mertenzde ne gezer lan
diğerlerinin yanında ezik kalmamak için mecburi uzamışlardır be abi

hem lensi neden düşelim gece kulüplerinde akıyor demek gerekli ölçütlerde malzeme var :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Kapkarakartal

kişi başı 27 cm

beyazı katmadım işin içine sadece zenciler.

kişi başı 30 cm dedim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Twitter'da duyumcular çoştu hepsi ayrı noktadan sallıyor  :kop:

Biri diyor konoplyanka tamam istersek yarın imzalarız ama Quaresma, Lens var yönetim acele etmiyor. İmzalamakta kararsızmışız (Niye almaya çalıştık, pazarlık yaptık o zaman)  :ebebe:

Birisi diyor Trauco transferinde 3 kez sona gelindi biz 4'kez fiyat kırmak istedik o yüzden iş döndü  :kop:

Başkası diyor kim için teklif versek araya başkası girdi ya da oyuncuları sakatlandı şanssızız  :by2:

Bir başkası gs'nin haberlerini girmeye başladı, övüyor adamları :D :D

Hafta sonuna kadar 1-2 Transfer gelmezse ortalık yıkılır,  öyle bir hava var.
Douglas'ın imzaladığını en son bunlar öğrendi.

Bu Ali Naibi hiç bir şey sızdırmıyor, medyadaki muhabirler kafalarından uyduruyor.

Çevrimiçi levitate

beyazı katmadım işin içine sadece zenciler.

kişi başı 30 cm dedim.
mertens adapte olmak için yapmıştır bişeyler sen 27 say :D
bipbipbupbup

Bi Serdar Sarıdağ mı ne vardı sis bombası atardı ölü taklidi yapiyoruz, yaklaşıyor yaklaşmakta olan vs derdi ne oldu o adama? Ondan daha fazla saçmalayan muhabir görmemiştim. İsim yazarsam transferi bozarım muhabbetine devam mı ediyor yoksa :)

Çevrimiçi levitate

Bi Serdar Sarıdağ mı ne vardı sis bombası atardı ölü taklidi yapiyoruz, yaklaşıyor yaklaşmakta olan vs derdi ne oldu o adama? Ondan daha fazla saçmalayan muhabir görmemiştim. İsim yazarsam transferi bozarım muhabbetine devam mı ediyor yoksa :)
kitabını tanıtıyor bazende gs övüyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup