2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4245115 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Koa_lAA

fenerin kanatlar garry moses gibi 2 adam varken almazlar ayrıca adamların durum bizden kötü 6 ay önce tolgayla zajca 6-7m verdiler ikiside şuanda yedeğe çıktı kadroları bizden dolu sanmıyorum onların konop hamlesi yapcaklarını biz istiyorsak gelir zaten isteyen yok adamı bize acil 6 numara sol bek sol kanat bide stoper lazım 6 numaramız çok sıkıntılı ozi süpriz yumurta ne çıkacağı mechul vodafoneda anadolu tkımlarına belki ozi-dorukhan çıkabiliriz ama deplasmanlarda ve derbilerde bu orta saha çok ezilir kesinlikle 6 numara şart

ben bi ara fm ye sarmışken yine yeniden... ingiltere ligi tabi oynuyorum... transfere gömdüm bütün parayı... aa bi baktım başkan ali mali ahmet mehmet kalid injection 100 m pound dedi... dedim bu iyimiş... şimdi koç da o hesap... devamlı çıkarıyo cepten... başarıya mahkum... o yüzden alır gibi düşünüyorum...

Çevrimiçi yaço58

🔥Beşiktaş, Sol bek Trauco ile anlaştı. Oyuncu bu gece son kez forma giyecek ve Türkiye'ye gidecek. (Calciomercato)
izleyenler varmı nasıl bir bek bu ayrıca durmisimi traucomu avcnın sistemi için daha yatkın oyuncu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Sol bek Trauco ile anlaştı. Oyuncu bu gece son kez forma giyecek ve Türkiye'ye gidecek. (Calciomercato)
Bu transfere inanasım gelmiyor. Çok fazla bonservis ve maaş istenildiğini duydum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Pedrao'yu birkaç gün öncesine kadar özellikle yazıyordum, bizde Marcelo etkisi yapabilecek bir isim. Biraz ağır ama sorumluluk sahibi, inisiyatif alabilen lider bir stoper. Hamleli değil fakat epey kuvvetli bir fiziği var. Bana kalırsa ayağı Vitor'dan çok daha düzgün, yıllık ücreti düşük. Kimse kaptanını satmak istemez kolay kolay ama 4M Eurolara falan bırakırlar diye tahmin ediyorum.

hamleli olması çok önemli değil bence vida o kısmı halleder
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Yönetim babrl konusunda ne yanlış yaptı adam zaten karaktersizdi bu konuda yönetime nasıl bir suç buldunuz onu çözemedim adama imza parası vermeyip sözleşme uzatmadıkları içinmi suçlular adamı sattıkta son anda döndü kararından babrl büyük ihtimalle geçen devre arasından beri gs ile görüşüyordu babrl konusunda en iyisini yaptı yönetim

Oyuncu karakterli mi değil mi beni zerre kadar alakadar etmez. Yönetim oyuncuları yönetmeyi bilmiyor. Oyuncuları kulüpten soğutuyor, oyuncular kaçıp kurtulmak istiyor. Pepe, Babel, Adriano, Medel. Ne kadar üst sınıf oyuncu varsa hepsi gitmek için gün saydı. "Karaktersizlerdi" diyip işin içinden çıkmak en kolayı.

Çevrimdışı Erman1903

hamleli olması çok önemli değil bence vida o kısmı halleder

Biraz uykusuz olduğum için iyi kelime seçememişim, hamleli olmaması işimize geliyor aslında.  Top çalması çok üst düzey bir oyuncu değil demek istemiştim fakat kuvveti yerinde olduğu için onda da genelde çok sorun yaşamıyor.

Çevrimdışı mylife1903

🔥Beşiktaş, Sol bek Trauco ile anlaştı. Oyuncu bu gece son kez forma giyecek ve Türkiye'ye gidecek. (Calciomercato)
Anlastiysak oynamasin
Besiktas bu sakatlanir falan kesin

Çevrimdışı tuncaboylu

Zungu ile ilgileniyorsak, Atiba'nın sakatlığı ciddi demektir.

Çok aman aman bir futbolcu değil gibi duruyor, ucuz diye ilgileniyorlar herhalde.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Anketi kulüple paylaşacağım..

Orkan'ın durumunu da bir yöneticiden öğrendim.. anlaşma tarihinde 400 bin € karşılığı Tl olarak alınmış. Maaşıda yine 400 bin € karlılığı TL olarak yapılmış. Konyaspor'a da 400 bin € karşılığı kiralanmış..

Transfer savunmaya geliyor diyeyim bırakayım. Sol bek ya da stoper konusuna girmeyeceğim.. Yakında duyurulur zaten..

Hocam sadece ufak bir bilgi istesek.
Bu isim daha önce gündeme geldi mi yoksa tamamen yeni bir isim mi  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın gündeminden olduğu iddia edilen Peru'lu sol bek oyuncusu Miguel Trauco ile ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Flamengo forması giyen 26 yaşındaki oyuncunun Fransız ekiplerinden Saint-Étienne ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Peru'lu oyuncunun adı sık sık Beşiktaş ile anılıyordu.

Trauco, 31 Aralık'ta Brezilya ekibi ile sözleşmesi sona eriyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çok aman aman bir futbolcu değil gibi duruyor, ucuz diye ilgileniyorlar herhalde.

zungu MOS , DOS değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

zungu MOS , DOS değil.
Amiens'te diz sakatlığı yaşayana kadar maçların yarısında defansif orta saha oynamış.

Çevrimdışı Erman1903

Ne yalan söyleyeyim beğendim oyuncuyu. Kumaşı kaliteli, pasları ölçülü, fiziksel açıdan pek eksiği yok gibi. Orta sahaların klasik top alıp dönme hareketini daha hızlı yapsa şahane olur ama şu diz patlatma olayı hiç olmamış.

Başka yerde rehabilitasyon olsun, sakatlanan oyuncumuz yerine sakatlıktan çıkan oyuncu bakmayalım derim.

Amiens'te diz sakatlığı yaşayana kadar maçların yarısında defansif orta saha oynamış.

Orjin bölgesi MOS.On Numara da oynadığı maç sayısı bile ön liberodan fazla 28 maç 10 numara da oynamış.

MOS - 54 maç
DOS - 21 maç

Çevrimiçi yaço58

Oyuncu karakterli mi değil mi beni zerre kadar alakadar etmez. Yönetim oyuncuları yönetmeyi bilmiyor. Oyuncuları kulüpten soğutuyor, oyuncular kaçıp kurtulmak istiyor. Pepe, Babel, Adriano, Medel. Ne kadar üst sınıf oyuncu varsa hepsi gitmek için gün saydı. "Karaktersizlerdi" diyip işin içinden çıkmak en kolayı.
diğerleri ayrıdır babel ayrı sözleşme yenilemedği için sahada yürüdü takımını sattı adam gsyle kim bilir ne zamandan beri görüşüyor sonra yazın ben gitmek istiyorum dedi yönetim gidebilirsin dediği anda adam caydı blöf atıyormuş bize gsdede biraz koşturur sonra salar kaptı 10m gibi bir emekli ikramiyesini babelin tek derdi o ikramiyeydi kaptıda babel gibi bir oyuncu karşısında yönetimin yapacağı bişe yok ya verirdi parayı 3mden 3yıllık kontratı sonrada babel yatmaya devam edince gene yönetime sallardık 

Zungu MOS için düşünülüyor olabilir.

Dorukhana La liga dan teklif gelecekmiş 9-10 milyon € civarı.

Çevrimdışı mylife1903

diğerleri ayrıdır babel ayrı sözleşme yenilemedği için sahada yürüdü takımını sattı adam gsyle kim bilir ne zamandan beri görüşüyor sonra yazın ben gitmek istiyorum dedi yönetim gidebilirsin dediği anda adam caydı blöf atıyormuş bize gsdede biraz koşturur sonra salar kaptı 10m gibi bir emekli ikramiyesini babelin tek derdi o ikramiyeydi kaptıda babel gibi bir oyuncu karşısında yönetimin yapacağı bişe yok ya verirdi parayı 3mden 3yıllık kontratı sonrada babel yatmaya devam edince gene yönetime sallardık
Gs aklini celmemis olsa yarim sezon yatacagina kopek gibi oynar sozlesme kapmaya calisirdi
Yatarak epl gorerek istedigi sozlesmeyi kapti, dersen sen de hakli olursun
En iyi sonucu cikardilar babel icin iyi menejer hamlesi
Biz de 2.5!cukkaladik biraz az oldu tabi yazin gelmeyenden

Karaktersizin tekinden iyi yirttik hem de azicik elimiz para gordu
Bunun aklini daha yazin karistirmislardir sezon bittiginde, boyle de bir tip babel

Neyse onun da gonlune gore olsjn
Kamyonla gol atti iyi para kazandi sayemizde tekrar milli takim gordu biz de bons aldik menejeri de pay
Giren gsye girecek insallah

Çevrimiçi yaço58

Gs aklini celmemis olsa yarim sezon yatacagina kopek gibi oynar sozlesme kapmaya calisirdi
Yatarak epl gorerek istedigi sozlesmeyi kapti, dersen sen de hakli olursun
En iyi sonucu cikardilar babel icin iyi menejer hamlesi
Biz de 2.5!cukkaladik biraz az oldu tabi yazin gelmeyenden

Karaktersizin tekinden iyi yirttik hem de azicik elimiz para gordu
Bunun aklini daha yazin karistirmislardir sezon bittiginde, boyle de bir tip babel

Neyse onun da gonlune gore olsjn
Kamyonla gol atti iyi para kazandi sayemizde tekrar milli takim gordu biz de bons aldik menejeri de pay
Giren gsye girecek insallah
inşallah bizde yaptığını devam ettirirde sağlam bir kazık girmiş olur gsye

Şampiyonluğu kaybetme sebeplerimizden birisi de orta sahamızın iyi olmayışından sürekli zayıf kalmasından.

6 numara da oğuzhan ile filan olmaz o işler pas için belki ancak 2 li mücadele de korkup ayağını çeken bir oğuzhan var orta saha da iş yapmaz.

Atibanın durumu ciddi gibi gözüküyor medel gidici mutlaka iyi bir 6 numara şart.Oğuzhan,necip filan olmaz.

Dorukhanı da satacağız gibi gözüküyor 9-10 milyon € civarı bir rakama.Medel'de aynı şekilde.

İyi bir 6 numara ve 8 numara lazım aynı şekilde yedekleri de lazım.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 14:36:21 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

Orjin bölgesi MOS.On Numara da oynadığı maç sayısı bile ön liberodan fazla 28 maç 10 numara da oynamış.

MOS - 54 maç
DOS - 21 maç

Oyuncu aslen 8 numara, 6'yı da kaldırıyor fakat o bölgede Atiba gibi orta saha liderliğini üstlenebilecek bir isim değil. Üstünde durulursa mümkün ama dünyada bir sürü futbolcu var, istisna değilse sakatlıktan çıkmış oyuncu alma işine karşı olmak lazım.

Bu sabah da idmana gelen Orman, saha kenarında Futbol A Takım Sorumlu Yöneticisi Ahmet Kavalcı, Futbol Direktörü Ali Naibi ve Operasyon Sorumlusu Tuğkan Keçecioğlu ile kısa bir toplantı yaptı.

Daha sonra teknik direktör Abdullah Avcı ile de bir araya gelen Orman, tecrübeli teknik adamın doğum gününü de kutladı.

Avusturya kampında 2 gün kalacak olan başkan Fikret Orman yarın basın toplantısı düzenleyecek.

Haber Kaynağı: DHA

Oyuncu aslen 8 numara, 6'yı da kaldırıyor fakat o bölgede Atiba gibi orta saha liderliğini üstlenebilecek bir isim değil. Üstünde durulursa mümkün ama dünyada bir sürü futbolcu var, istisna değilse sakatlıktan çıkmış oyuncu alma işine karşı olmak lazım.

Bana daha çok dorukhan gidiyor yerine alınıyor gibi geliyor eğer alınacaksa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyonluğu kaybetme sebeplerimizden birisi de orta sahamızın iyi olmayışından sürekli zayıf kalmasından.

6 numara da oğuzhan ile filan olmaz o işler pas için belki ancak 2 li mücadele de korkup ayağını çeken bir oğuzhan var orta saha da iş yapmaz.

Atibanın durumu ciddi gibi gözüküyor medel gidici mutlaka iyi bir 6 numara şart.Oğuzhan,necip filan olmaz.

Dorukhanı da satacağız gibi gözüküyor 9-10 milyon € civarı bir rakama.Medel'de aynı şekilde.
Senelerdir rakiplerimizden tek avantajlı olduğumuz yer olan orta sahamız bu sene dağılacak demek büyük sıkıntıların bizi beklediğini gösteriyor. Özellikle de kampa yetiştirilemeyen transferlerle sancılı uyum süreçleri geçireceğiz demek. İnşallah minimum zararla geçiririz bu dönemi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Senelerdir rakiplerimizden tek avantajlı olduğumuz yer olan orta sahamız bu sene dağılacak demek büyük sıkıntıların bizi beklediğini gösteriyor. Özellikle de kampa yetiştirilemeyen transferlerle sancılı uyum süreçleri geçireceğiz demek. İnşallah minimum zararla geçiririz bu dönemi  :tabe:

İyi olduğumuz dönem atiba-oğuzhanın formda olduğu dönemdi daha sonra düşüşe geçtik.

Çevrimdışı Erman1903

Bana daha çok dorukhan gidiyor yerine alınıyor gibi geliyor eğer alınacaksa.

Defans, bek derken Atibanın sakatlanması çok kötü oldu. Hangi birine para yetiştireceğiz bilmiyorum. Oyun kurucu 6 ve merkez ortasaha oynayabilen Danilo Cataldi var Lazio'da. Şöyle iki pozisyona birden oturacak birini kiralayabilsek keşke. Dos alırız Dorukhan sakatlanır bizde bu şans olduktan sonra.