2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243322 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Dogru adama dogru zamanda dogru parayi vereceksin 3 dogru bir oldugundA menejerin de hosuna gider

adam sen önerdiğinde 25di yaşı (doğru zaman) beleşimsiydi (doğru para) şimdi kalkıp 30a dayanmış son yada 1 önceki transferi olan adamı 3-4 bonsla getirmek??? sonra bankalar birliği ile seviş babam seviş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

sakatlık riski olan bir oyuncu ise hele dizi patlattıgının ertesi sene ise o risk almak değildir.
Rehabilite etmektir. Biz bir çok oyuncuyu rehabilite ettik. Mesela en son Kagawa.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bir ara Gençlerbirliği böyle garip isimli oyuncular getirirdi. Bu boşluğu birilerinin doldurması lazım

sen nerden hatırlıyon yaw kona kushe moshe dönemini yoksa sen de mi konanın anakondasının şöhretini duydun  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

Bu arada arada kaynamış. Atiba sakatlanmıştı. Sakatlığı ciddiymiş. Dizinden sakatlandığı söyleniyor. Atiba'nın futbol hayatı bitmiş olabilir. O bölge Medel de giderse önceliklerimizin başında gelecek. Oğuzhan ile götüremeyiz orayı.
haydaa olmadı bu
bipbipbupbup

Çevrimdışı sosyalkartal

dejavu olup 3 yıl öncesine gittim Konoplyanka kulübümüze hayırlı olsun :)))
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tangaz

Rehabilite etmektir. Biz bir çok oyuncuyu rehabilite ettik. Mesela en son Kagawa.

kagawa rehabilite filan olmadı fiziği bitike yakın maç kondüsyonu yerden 1 karış yukarıda mustafa

kendimizi bu kadar kandırmayalım sonra ozzi 50 milyon töre 60 milyon hayallerine dalıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

4dür o 4  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada arada kaynamış. Atiba sakatlanmıştı. Sakatlığı ciddiymiş. Dizinden sakatlandığı söyleniyor. Atiba'nın futbol hayatı bitmiş olabilir. O bölge Medel de giderse önceliklerimizin başında gelecek. Oğuzhan ile götüremeyiz orayı.

Medeli de pas geçiyoruz şuan dossuz kalmış vaziyetteyiz o zaman güzel necip oynar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne dönemlerdi be. Kajular fındıklar fıstıklar havada uçuşuyordu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kagawa rehabilite filan olmadı fiziği bitike yakın maç kondüsyonu yerden 1 karış yukarıda mustafa

kendimizi bu kadar kandırmayalım sonra ozzi 50 milyon töre 60 milyon hayallerine dalıyoruz.

Oyuncuya tekrar maç kondisyonu kazandırmak da bir rehabilitasyon. Ama haklısın mümkün olduğu kadar sakat oyunculardan uzak durmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Medeli de pas geçiyoruz şuan dossuz kalmış vaziyetteyiz o zaman güzel necip oynar.

medel son 2 gün idmalarda çok iyiymiş gitmezse yeterli giderse de 2. hafta gider sonra 31 ağustosta yerine birini alırlar. çok da kasmaya gerek yok ben bu yönetimle tekrar başarılı olacağımız konusunda ümidimi tümüyle yitirdim. hersene aynı şeyi yapıp (geç transfer) başarılı olacaklarını sanıyor hala, einstein ne demişti...

Çevrimdışı mylife1903

Gene soracam balojani falan gundeme getiren yok mu bizim kulupte
Getirin su adami

Çevrimdışı mylife1903

sen nerden hatırlıyon yaw kona kushe moshe dönemini yoksa sen de mi konanın anakondasının şöhretini duydun  :D
Hehe canli yayinda kobra gostermisti turk tivileri
Ne gunlerdi ya

Cok aradim goruntuyu bulamadim gs maciydi galiba sortlar kisaydi vedat hunu soetundan cekmisti doye hatirliyom
Hugoya kufur gibi efsane

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar eskiyi bilmem ama büyüklerimden dinlemişliğim var

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yok yanlış biliyorsun. Ljaic solda Kagawa ortada oynardı da Japon gazeteci bile görmüş teknik direktör görememiş bir de üstüne Kagawa'ya mobbing uygulamıştı  :D
Kagawa'nın 2-3 maç üst üste oynayacak fiziği yoktu işin aslı senin de belirttiğin gibi. Her teknik direktör tolere etmez böyle durumu hele hele o teknik direktör yabancı ve belli bir kariyeri olan bir teknik direktörse. Adam sonunda patlar burası futbol kulübü değil de rehabilitasyon merkezi mi? Ben de doktor, psikoloğa mı benziyorum der.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Stoper ve bekler 1 milyon €'dan fazla almamalı, 1 milyondan fazla isteyen adam zaten bize lüks.

Sneijder, Gomez vb çok ekstra adamlar hariç takımda kimse 2 milyon €'dan fazla garanti ücret almamalı.

Öbür türlü borca batar durursun.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazı futbolcular vardır, özellikle dominant futbol oynayan takımlarda ciddi fark yaratırlar, Adem Ljajić ve Sofiane Feghouli gibi.
Yevhen Konoplyanka da bence bunlardan biri. Devamlı oyuna hakim, baskılı, hücumcu bir takımda daha iyi oynar ve daha fazla skor katkısında bulunur. (Mikail Serin - @srnmkl)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

sanırsam her ikisi ile ilgileniyoruz

Pedrao'yu birkaç gün öncesine kadar özellikle yazıyordum, bizde Marcelo etkisi yapabilecek bir isim. Biraz ağır ama sorumluluk sahibi, inisiyatif alabilen lider bir stoper. Hamleli değil fakat epey kuvvetli bir fiziği var. Bana kalırsa ayağı Vitor'dan çok daha düzgün, yıllık ücreti düşük. Kimse kaptanını satmak istemez kolay kolay ama 4M Eurolara falan bırakırlar diye tahmin ediyorum.

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 13:24:27 Erman1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Bazı futbolcular vardır, özellikle dominant futbol oynayan takımlarda ciddi fark yaratırlar, Adem Ljajić ve Sofiane Feghouli gibi.
Yevhen Konoplyanka da bence bunlardan biri. Devamlı oyuna hakim, baskılı, hücumcu bir takımda daha iyi oynar ve daha fazla skor katkısında bulunur. (Mikail Serin - @srnmkl)
Barcada rafinya vardi sakatlanmisti onun riskine girerim daha iyi
Hakim baskili hucumci kono oyle asiri becerikli bir dar alan oyuncusu mu?
Riberi nerde yahu gelsin baslasin

Çevrimdışı levitate

yüce önderimiz ve efsanemiz atiba hutchinson, 6 yıl önce bugün takımımıza katıldı yuppi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Koa_lAA

ben konop gelsin isterim...  yarmo ile ikisi ukrayna milli takımında ne döktürüyorlar yav... milli takımda oynadığı kadar oynasa bize yeter.. ama benim okuduğum fener alacak onu...

tuzak olabilir... Beşiktaşın elinden de konop u aldık diye algı yapabilir bu koçlar... benzerini gs ye ettiler...

Çevrimiçi yaço58

ben konop gelsin isterim...  yarmo ile ikisi ukrayna milli takımında ne döktürüyorlar yav... milli takımda oynadığı kadar oynasa bize yeter.. ama benim okuduğum fener alacak onu...

tuzak olabilir... Beşiktaşın elinden de konop u aldık diye algı yapabilir bu koçlar... benzerini gs ye ettiler...
fenerin kanatlar garry moses gibi 2 adam varken almazlar ayrıca adamların durum bizden kötü 6 ay önce tolgayla zajca 6-7m verdiler ikiside şuanda yedeğe çıktı kadroları bizden dolu sanmıyorum onların konop hamlesi yapcaklarını biz istiyorsak gelir zaten isteyen yok adamı bize acil 6 numara sol bek sol kanat bide stoper lazım 6 numaramız çok sıkıntılı ozi süpriz yumurta ne çıkacağı mechul vodafoneda anadolu tkımlarına belki ozi-dorukhan çıkabiliriz ama deplasmanlarda ve derbilerde bu orta saha çok ezilir kesinlikle 6 numara şart

🔥Beşiktaş, Sol bek Trauco ile anlaştı. Oyuncu bu gece son kez forma giyecek ve Türkiye'ye gidecek. (Calciomercato)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fener ile çekiştiğimiz çok transfer var bu sene söylene göre. Konoplyanka olmasa bile o bölgeye kesinlikle birini almamız lazım. Q7 ile sezon başlamadan bitecek yoksa.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Trauco, saint etienne gidiyormuş. Öyle duydum :)

via : murat ozen