2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244140 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

orkan muhtemelen antepte 300 bin civarına oynuyordu.bizden alacağı da 800 civarıdır. altyapıdan çıkan oyuncu 250 alıyorsa orkana da bu civarda vermişlerdir.makul olan altyapıdan çıkan oyuncu 100 bin orkan gibi oyunculara 400-500 bin bandı.stoper ve beklere kaliteye göre 600-1200  defansif ortasahalara 800-1400 ofansif ortasahalara 1300-2500 süper golcülere 2500-4000 .

roco profili adamlara 1,4 mio maaş verildiği sürece daha çok bankaların tefecilerin kucağına düşeriz.

rakamları isimler belirler şu mevkiye şu kadarlık isim die bir havuz oluşturmamalıyız. aldığımızın da hak edişini ödemeliyiz yiyemeyeceğimiz falakanın altına da yatmamalıyız. golcü konusunda bonkör çok bonkör olmalıyız şampiyonluk golcüden geçer. negredolar lovelar başımıza neler açtı gomez burak talişka gibiler nasıl işi kolaylaştırdı yakın geçmişte gördük.

dost acı söyler acıyı da ben söyleyeyim en nefret ettiğimiz takım olan geseye bakın son yıllardaki santraforlarını ele alın drogba baros burak şaban gomis şimdi de falcao belası...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

babeli 8e sattık kendi gitmedi kısmen doğru bir bilgi. adam ve menajeri şark kurnazı yahudi tüccarı ( bu hollandalıların tümü o beceridedir). baktılar bedava gelen eleman 31 yaşında sağlam bonservis kazandırıyor ordan bize de 1-1,5 ateşleyin dediler yönetimimize yönetim de bunu kabul etmedi ve oyuncu kaldı sonrası kangrendi kesilip atıldı. bu esnada da 2,5 para kazandırdı. 8in 2sini bunlara vereydik 6 kalırdı bize. 6>2,5

diğer taraftan elinde yüksek verim aldıgın eleman var 3 milyondan 3 yıllık kontrat istiyor maliyeti 9 verecekleri belli 12 gol 4 asist garanti ve çilingir topçu kaç deplasman maçı ortada giderken kapıyı açtıgını gördük. fiyat performans 8-9/10

alması planlananlardan konopn 3 yıllık maliyeti en iyimser koşulda 8-10 mio verecekleri soru işareti son 4 sezonda performansı serbest düşüş. fiyat performans 5-7/10 olması muhtemel.

dünyada en çok eleman yetişen mevkilerin başında kanat geliyor kıytırık bir geri rodrigez kadar dahi adam bulunamıyor mu??? sürekli ayni isimler demek sürekli aynı menajerlerle ön sevişmelerin sürdüğünü günün sonunda ellediğimiz 2 memiş yediğimiz nanenin haddi hesabı yokun işareti demek değilmidir.
O zaman bu transferin taraftarın ve yönetimin el birliği ile oluşturduğu kaos ortamından çıkmak için mi yapılacağını düşünüyorsun?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

babeli 8e sattık kendi gitmedi kısmen doğru bir bilgi. adam ve menajeri şark kurnazı yahudi tüccarı ( bu hollandalıların tümü o beceridedir). baktılar bedava gelen eleman 31 yaşında sağlam bonservis kazandırıyor ordan bize de 1-1,5 ateşleyin dediler yönetimimize yönetim de bunu kabul etmedi ve oyuncu kaldı sonrası kangrendi kesilip atıldı. bu esnada da 2,5 para kazandırdı. 8in 2sini bunlara vereydik 6 kalırdı bize. 6>2,5

diğer taraftan elinde yüksek verim aldıgın eleman var 3 milyondan 3 yıllık kontrat istiyor maliyeti 9 verecekleri belli 12 gol 4 asist garanti ve çilingir topçu kaç deplasman maçı ortada giderken kapıyı açtıgını gördük. fiyat performans 8-9/10

alması planlananlardan konopn 3 yıllık maliyeti en iyimser koşulda 8-10 mio verecekleri soru işareti son 4 sezonda performansı serbest düşüş. fiyat performans 5-7/10 olması muhtemel.

dünyada en çok eleman yetişen mevkilerin başında kanat geliyor kıytırık bir geri rodrigez kadar dahi adam bulunamıyor mu??? sürekli ayni isimler demek sürekli aynı menajerlerle ön sevişmelerin sürdüğünü günün sonunda ellediğimiz 2 memiş yediğimiz nanenin haddi hesabı yokun işareti demek değilmidir.

Babel'le 3 milyondan 3 yıllık sözleşme imzalasaydık, o bahsettiğin verimi alacağımızı sanmıyorum.

O herif son bir emeklilik sözleşmesi peşindeydi, ve onu alınca istekli olup olmayacağını Allah bilir.

Ayrıca Brezilya muhabbeti de blöftü bence, adamın niyeti 3 senelik 9-10 milyonluk sözleşme imzalamaktı. Brezilya takımının senelik 1.5'tan fazla önerdiğini sanmıyorum, o 8'in en az yarısını istemiştir bu ve menajeri.

Ha öte yandan Konoplyanka'nın alınacağını da sanmıyorum, zaten Lens ve Quaresma'dan en az biri satılmazsa o bölgede o kadar harcamaya da gerek yok.

Atiba'nın sakatlığı ciddiyse ve Medel gidecekse, öncelik 6 numara transferi olmalı.

Çevrimdışı tangaz

maaş dengeyi bozar söylemini performans belirler gidip tolgay gibi ozzi gibi adamlara 2,5 verirsen denge elbet bozulur kimse pepenin aldığı 5 milyonu konuşmaz buragın 3 milyonu babelin 3 milyonu talişkanın 3-5 milyonu sıkıntı değildir lensin 2,5 tolgayın 2,5 negredonun 4,5 ise savaş gerekçesidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

roco profili adamlara 1,4 mio maaş verildiği sürece daha çok bankaların tefecilerin kucağına düşeriz.

rakamları isimler belirler şu mevkiye şu kadarlık isim die bir havuz oluşturmamalıyız. aldığımızın da hak edişini ödemeliyiz yiyemeyeceğimiz falakanın altına da yatmamalıyız. golcü konusunda bonkör çok bonkör olmalıyız şampiyonluk golcüden geçer. negredolar lovelar başımıza neler açtı gomez burak talişka gibiler nasıl işi kolaylaştırdı yakın geçmişte gördük.

dost acı söyler acıyı da ben söyleyeyim en nefret ettiğimiz takım olan geseye bakın son yıllardaki santraforlarını ele alın drogba baros burak şaban gomis şimdi de falcao belası...
Bu oyuncuları sadece para ile ikna edemezsin. Bunu Gomez gelirken de  giderken de yaşadık. Bizde ikna edebilecek ne finansal yapı ne de yönetici olduğunu düşünmüyorum. Ki bahsettiğin rakip de ödeyeceği menajer parasını açıklasın. Türkiye'de her spor dalında menajere yedirdiğin para kadar iyi oyuncu alabiliyorsun. Zamanında Ahmet Bulut çıkıp ben Gomez'i getirdim dediğinde kimse çıkıp o getirmedi diyememişti. Biz borcumuzu ödeyelim. Yıldız işine bulaşmayalım. Yıldızlar ya gidiyor ya da seni ekonomik krize sokuyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

maaş dengeyi bozar söylemini performans belirler gidip tolgay gibi ozzi gibi adamlara 2,5 verirsen denge elbet bozulur kimse pepenin aldığı 5 milyonu konuşmaz buragın 3 milyonu babelin 3 milyonu talişkanın 3-5 milyonu sıkıntı değildir lensin 2,5 tolgayın 2,5 negredonun 4,5 ise savaş gerekçesidir.
O dönem en büyük hatamız değerini bulan oyuncuları satmak yerine yüksek maaşla sözleşme yenilememiz oldu. Maaş zammı isteyeni elden çıkarabilseydik şu an içerisinde  bulunduğumuz durumdan daha kötü olmazdık. Sözleşme yenilediğimiz oyuncuları sonrasında ya oynatamadık ya da elden bir şekilde çıkarttık. Bazısının da sözleşmesi bitti de kurtulduk.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

O dönem en büyük hatamız değerini bulan oyuncuları satmak yerine yüksek maaşla sözleşme yenilememiz oldu. Maaş zammı isteyeni elden çıkarabilseydik şu an içerisinde  bulunduğumuz durumdan daha kötü olmazdık. Sözleşme yenilediğimiz oyuncuları sonrasında ya oynatamadık ya da elden bir şekilde çıkarttık. Bazısının da sözleşmesi bitti de kurtulduk.
Tam aksine, bu yönetim değerini bulan hemen herkesi sattı. Asıl sorunu yerlerini doldururken yaşadı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Drogba'ya 1.5 sene için 10 milyon Euro ödediler, o paraya göre aldıkları verim çok azdı.

Falcao gelirse, ki çok istiyorum, bence yatmaya geliyor. 3 senede 20 milyon sokup gidecek.

Evet santrafor mevkii önemli, ama aynı zamanda satarken kulübe para kazandıracak mevkii de o. Bizim yönetim Şenol Güneş gibi santraforları pazarlama üstadı adamın eline 33'lük adamları (Gomez, Love, Negredo, Burak) verip durdu. Bir tek Cenk ve Aboubakar gençti, onlar da piyasa yaptılar.

Biz Şenol Güneş döneminde forvet oyuncularından saddce Cenk'i satıp gelir elde edebildik. Ancak sürekli stoper satıp durduk. Bence Abdullah hocanın dediği gibi sistem oyuncuyu değerli hale getirir. Şenol Güneş'in sisteminde stoperler daha fazla değer kazandı ve gelir getirdi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

biz ölümcül hatayı negredo ile yaptık... o maaşa örneğin balotelli yi bile alsak büyük ihtimal bizi şampiyon yapardı... bile bile lades oldu negredo...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tam aksine, bu yönetim değerini bulan hemen herkesi sattı. Asıl sorunu yerlerini doldururken yaşadı.

Zamanında Q7 , Oğuzhan, Tolgay gibi oyunculara teklif geldiğinde neden satmadık? Stoperleri satmak istemediğimiz halde satmak zorunda kaldık. Değerini bulan herkesi satmadık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz ölümcül hatayı negredo ile yaptık... o maaşa örneğin balotelli yi bile alsak büyük ihtimal bizi şampiyon yapardı... bile bile lades oldu negredo...
Bizim ligde hiçbir İspanyol ve sol ayaklı forvet oyuncusunun tuttuğunu görmedim. Bizim özellikle bu iki kıstası birlikte içeren forveti bulduk. Bu biraz da şanstı. Aboubakar sonrası özellikle başkanın yanlış söylemleri sonrası böyle isim transferi yapmak zorunda hissetti yönetim kendisini. Devre arasında Cenk'in gönderilip Love'un görece yüksek bir bonservisle alınması daha büyük faciaydı. O dönem üst üste tutmayan transferler istenilmeyen sonuçlara dönüştü. Şimdi bu transfer döneminde hata yapma lüksümüz kalmadı.   Transfer dönemi sonrası yapılan takviyeler ve ligin ilk yarısında alınan sonuçlar yönetimin kaderini belirleyecek. Umarım her şey gönlümüzce olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Arkadaşlar ankete katılımınızı bekliyorum..

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhQOYbKenlARuaKND0FW8B_e7Gn6U2bp3apyYSja-u-SkyNQ/viewform

Bu arada benden duyun. Bir transfer geliyor.. Anlaşılmak üzere...

Anketi daha önce doldurmuştum, sonuçları yönetim ile paylaşıyorsunuz değil mi?

Pazarlık yapılan oyununun mevkisini yazmanız mümkün mü?

Son olarak herkes yazmış Orkan 500.000 € alıyor. Güzel haber fazlasına değecek bir performans ortaya koyamadı zaten.  :ok:
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 10:50:02 jokerhm ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Menajerlerle çok yüz göz olduk. Talisca, Babel hepsinin açıklaması bu kısaca. Biz menajerleri ve futbolcuları ihsan ettik. Onlar da bizi amaçlarına giden yolda bir basamak olarak kullandı. Artık bir oyuncu alırken şartları baştan düzgün koşmalıyız. Yan yollara sapma eğilimini çok fazla  gösteren menajerlerlerden, oyunculardan  en baştan uzak durmalı alış yaparken.

Çevrimdışı 38life

Konoplyanka'dan bağımsız olarak, Babel'i geçen yaz Brezilya'ya 8 milyona sattık, kendi gitmek istemedi.

Sonra da sözleşmesinin bitimine 6 ay kala 2.5 milyon Euro'ya Fulham'a sattık.

Daha kaç kuruş kazanabilirdik Babel'den?

Gitmek istemez tabi. Onu oyuncuyu küstürmeden önce düşünecekti yönetim. Öyle gider işte 8 milyon euro havaya...

Çevrimdışı FaikDogan

Anketi daha önce doldurmuştum, sonuçları yönetim ile paylaşıyorsunuz değil mi?

Pazarlık yapılan oyununun mevkisini yazmanız mümkün mü?

Son olarak herkes yazmış Orkan 500.000 € alıyor. Güzel haber fazlasına değecek bir performans ortaya koyamadı zaten.  :ok:

Anketi kulüple paylaşacağım..

Orkan'ın durumunu da bir yöneticiden öğrendim.. anlaşma tarihinde 400 bin € karşılığı Tl olarak alınmış. Maaşıda yine 400 bin € karlılığı TL olarak yapılmış. Konyaspor'a da 400 bin € karşılığı kiralanmış..

Transfer savunmaya geliyor diyeyim bırakayım. Sol bek ya da stoper konusuna girmeyeceğim.. Yakında duyurulur zaten..
https://twitter.com/Offical_FD

KartalHaber Köşe Yazarı

Çevrimdışı tangaz

Bu oyuncuları sadece para ile ikna edemezsin. Bunu Gomez gelirken de  giderken de yaşadık. Bizde ikna edebilecek ne finansal yapı ne de yönetici olduğunu düşünmüyorum. Ki bahsettiğin rakip de ödeyeceği menajer parasını açıklasın. Türkiye'de her spor dalında menajere yedirdiğin para kadar iyi oyuncu alabiliyorsun. Zamanında Ahmet Bulut çıkıp ben Gomez'i getirdim dediğinde kimse çıkıp o getirmedi diyememişti. Biz borcumuzu ödeyelim. Yıldız işine bulaşmayalım. Yıldızlar ya gidiyor ya da seni ekonomik krize sokuyorlar.

gesenin finansal yapısı nasıl onlar nasıl ödüyor? şampiyon olduğu şl geliri lig geliri digi geliri ile yapıyor sanki bizden fazla sponsor tribün  vb diğer ekstra geliri mi var? başarı para para da oyuncu kazandırıyor işte. ne kadar ekmek o kadar köfte. yıldız golcün iyi kalecin olmadan şampiyon olamaz arkadan el sallarsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Zamanında Q7 , Oğuzhan, Tolgay gibi oyunculara teklif geldiğinde neden satmadık? Stoperleri satmak istemediğimiz halde satmak zorunda kaldık. Değerini bulan herkesi satmadık.
Q7'ye teklif geldi de satılmadı mı, yoksa o mu gitmek istemedi?

Tolgay konusu evet, satılabilirdi. Neyse ki satıldı.

Hemen hepsi dedim zaten, satılmayan sadece Oğuzhan ve Töre oldu. Töre'nin de değerini bulduğunu düşünmedikleri için kiraladılar.

Çevrimdışı tangaz

değerini bulan oyuncuları sattık nasıl satmadık? bizden fazla satış yapan sürekli kadro değiştiren şampiyon takım dünyada yoktur.  gese şampiyon oldu kim gitti bu sene? kimse. aldıkları 7-8 eleman var daha 2-3 kişi alacaklar. değerini bulanı satmadık dediğin bir ozzi bir töre ki onları da biz gözümüzde büyüttük değerlerini 15-20şer  gördük ki aslında 2sinin toplamının 10 bile etmediği ortada işte.

Çevrimdışı tangaz

Biz Şenol Güneş döneminde forvet oyuncularından saddce Cenk'i satıp gelir elde edebildik. Ancak sürekli stoper satıp durduk. Bence Abdullah hocanın dediği gibi sistem oyuncuyu değerli hale getirir. Şenol Güneş'in sisteminde stoperler daha fazla değer kazandı ve gelir getirdi.

sadece cenki sattın çünkü sadece o senindi gomez kiralık abuş kiralık nasıl satacaksın ki zaten senin değil negredoya 4,5 maaş verirsen tabi kimse almaz bonservis ödeyip bak işte 34lük burak senin adam golcü ve taliplisi var. senin olmayanı satamazsın kiralıklar üzerinden gidip golcü satamadık demek doğru değil.

Çevrimdışı tangaz

aynen öyl oldu negredo şampiyonluğu yedi 40 milyon gelir uçtu babeli kaçırttı vbvb elemanın verdiği zarar saymakla geçmez. negredoyu seçip alıp getiren adamı ben başkan olsam odunla kovalarım.

Çevrimdışı tangaz

q7 ozzi tolgay tekliflerinden birtek monchi ozzi filörtü reeldi rakamda 10 mio altıydı hayaller 15-20 idi. q7 ve tolgay haberleri asparagastan öte değil.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş, önümüzdeki günlerde Konoplyanka ile  3M€'dan 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Schalke'yle son detayların görüşülmesinin ardından transferin resmileşmesi bekleniyor.

(via @wwwsportua)

Net yalan haber.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, önümüzdeki günlerde Konoplyanka ile  3M€'dan 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Schalke'yle son detayların görüşülmesinin ardından transferin resmileşmesi bekleniyor.

(via @wwwsportua)

Net yalan haber.

Transferde Alman medyasını takip edin.

Haberin kaynağı Alman medyası ise doğru olma ihtimali yüksek.

İngiliz'se, çok büyük ihtimal yalandır.

İtalyan ya da Fransız ise, %50-50

Çevrimdışı Koa_lAA

tek umudum aa sisteminin iş yapması... izlediğim kadarıyla iç sahada daha coşkulu oynamamız lazım... o sistemle oynarsak sıkıntı olacak... daha seri dikine paslaşmak lazım... bakalım görecez nasıl olacak...

ne olursa olsun iç sahada anadolu takımlarına puan vermemek birinci öncelik...şampiyonluğu direk etkiliyor... bunun içinde taraftar desteği şart...

iç muhalefet biraz kişi değilde takım üzerinden olaya bakarsa iyi olacak... yoksa anadolu takımlarına anlamsız puan kayıpları, ahlar vahlar...

Çevrimdışı tangaz

tek umudum aa sisteminin iş yapması... izlediğim kadarıyla iç sahada daha coşkulu oynamamız lazım... o sistemle oynarsak sıkıntı olacak... daha seri dikine paslaşmak lazım... bakalım görecez nasıl olacak...

ne olursa olsun iç sahada anadolu takımlarına puan vermemek birinci öncelik...şampiyonluğu direk etkiliyor... bunun içinde taraftar desteği şart...

iç muhalefet biraz kişi değilde takım üzerinden olaya bakarsa iyi olacak... yoksa anadolu takımlarına anlamsız puan kayıpları, ahlar vahlar...

böyle sistemlerin oturması zaman alır ve bizim zamanımız yok kabız oyunlarla filan sıkıcı bir sezon coşkudan uzak bir sezon bizi bekliyor gibi duruyor ve bu ligin ilacı bu değil.