2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238885 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Bize gelmeyip Sevilla'ya gittiğinde sakatlanana kadar iyi oynuyordu. Yaz başında milli maçlarda da baya iyi göründü. Bizim ligde başarılı olabilecek silahlara fazlası ile sahip. Önemli olan buraya hangi kafa yapısı ile geleceği. Ligi küçümserse başarılı olacağını düşünmüyorum. Hücumdaki katkısı bize fazlası ile yeter oyuna kafasını verirse. Q7 defansa katkı sağlıyor da ne oluyor sanki? Hücumda top eziyor. Hücum oyuncusunun önceliği gol olmalı.

milli takımdahep iyi orası ölçü değil
iyi dediğin ilk sezonunda 10 tane 90 dk.sı yok adamın 32 maçda  ortalama 50 dk süre almış 4 gol 7 asist
sonraki sene almanyada 17 lig maçı 1i 90 sadece 1 gol 1 asist ort. 35 dk süre
17-18 senesi 27 lig maçı 4 gol 5 asist 3-5 90 dk.sı var ortalaması 58 dk
geçen sene 13 lig maçı 1 gol 1 asist 3-4 90 dk ve ortalama 50 dk süre almış

almayım kalsın serbest düşüşte işte yaşı da 29 olmuş eski pırpırlığı da kalmamıştır kalınlaşmıştır doğal olarak

q7 ile kıyaslama, kötüyü niye bir başka kötüyle değiştiriyoruz ki :alala:

konopu alacağına git franc ribery al 2 katı skor yapsın sana geçen sene 25 maçda 6 gol 4 asistle oynamış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Önceki mesajda da dedim. Burası Beşiktaş, oynadığımız ligde Süper Lig. Hangi mevkiide hangi rol verilen oyuncu o rolün gerektirdiği özelliklerin %100'ünü taşıyor? Bizde, gs'de, fb'de? Medelin şutları da iyidir bu arada. Ha Beşiktaşta atmaya atmaya körelmiş midir bilmem. Gerektiğinde Oğuzhan'a kalkan olacak, gerektiğinde hareketliliğiyle rakip defansı, orta sahayı karıştırabilecek vasıflara sahip.

Oğuzhan kafasını kaldırdığında ileride sadece Burak oynamayacak. Zaten bu sistemde kanat oyuncuları ve gerektiğinde rakip defansı genişletip gerektiğinde defans arasına koşu atarlar, Boyd ve diğer kanat (belki de ljajic) burada rol alacak. Oğuzhan geriden oyunu kurarken Ljajic hücuma son şeklini veren ofansif oyun kurucu olabilir.

Ben Pirlo'yu değil, onun rolünü örnek gösteriyorum. Anlatamadığım şey bu. Aynı görevleri yapar, ama 10 üzerinden 9 kalitede değil 10 üzerinden 6-7 kalitede yapar. Aynı tipte oyuncu çıkmadı diyorsun. Bire bir Pirlo gibi oynayan oyuncu çıkmasını bekliyorsan 100 yıl daha beklersin. Beklenti yanlış. Sen fazla kalıp olarak bakıyorsun. Geniş düşünmüyorsun. İtalyaya gitmeye gerek yok. Yanı başımızda Avcının eski takımında Emre Belözoğlu vardı. Birebir regista denir miydi denemezdi. Ama registamsı derdim ben. Oğuzhandan da Pirlo olmasını bekleyen yok, onu örnek alır, onun yaptığının onda birini yaparsa bize yeter.

Abdullah hocayı kötülediğini söylemedim zaten. Beğendiğini biliyorum. Demek istediğim aynı şey. Hoca deniyor. Ben de bu sistem mutlaka çalışır falan demiyorum zaten. "Hocanın denemesinin mantıklı gerekçelerini" söylüyorum, denemeye değer olduğunu söylüyorum.

Avcı bir sistem adamı olduğu için olaya biraz kalıpsal olarak da bakmak gerekiyor, sonuçta sistem biraz matematik işi. Bunların hepsi insan, çıkar oynarlar bir şekilde ona şüphe yok. Sistem iyidir ama ondan iyi performans alacak kadron yoksa sıkıntılar olur. Benim de sevdiğim bu ama artık senin gibi bakamıyorum. Paralar saçıla saçıla buralara gelindi, başkaları harcıyor orasını bilemem. Maddi açıdan bulunulan durumlar zaten bu sistem falan gibi şeyleri işlevsiz şeyler haline dönüştürüyor. Stratejin olmadığı için üstüne taktik sistem yapamıyorsun. Bahsettiğim sebeplerden ötürü bizden olan Sergen daha iyi seçenekti diye düşünüyorum. Kendisi daha çok oyuncuya bakan, onun dilinden iyi anlayan birisi.

8 numarada kendinden isteneni bile veremeyen bir adamdan farklı bir pozisyonda oynamasını isteyeceğiz. Geldiğinden beri sadece Sosa varken tiki taka oyununda kendini gösterdi. Bana göre o oyun dışında iyi performans alınabilecek bir oyuncu da değil. İstikrarı, isteği yok adamın. Rahat regista oynayacak gibi konuştuğunu görüyorum ama yok öyle bir şey bana göre. Onu defansın önünde top alıp saklayacak cesarette, oradan oyun yönetebilecek karakterde göremiyorum. Pirlo o pozisyonda standardı öyle farklı belirledi ki kimseye regista tabiri kullanılamıyor neredeyse zaten, sayıları az. O rolü her oyuncu, kadro kaldırmaz. Defansif oyun kurucular var ama Ozzy'de defansif denebilecek bir şey yok. O pozisyonda iyi müdahale gerekmese de topu saklama, dengede durabilme becerisi gerekiyor. Gerektiğinde topu vermemeli. Emre demişsin ama o mesela bunu en iyi yapan Türk oyunculardan biri, adam senelerdir bu rolde oynuyor zaten. Poposunun üzerinde görmeye alıştığımız Tolgay bile bu hareketi Ozzy'den daha iyi yapıyordu. Oğuzhan bana göre 10 numara verdiği katkıyı dahi sağlayamayacak o pozisyonda.   

Medelin önceki yıllarda bahsettiğin gibi bir dönemi var ama uzun bir süredir izlediğimiz tarzda oynuyor. Biz konuşuyoruz ama gönderilmesi düşünülen isimlerin başında geliyor zaten. Önceki mesajlarda söylediğim şeylerin hala dezavantajlar oluşturabileceğini düşünüyorum. Bana göre çok fazla soru işareti oluşuyor, oturmayan taşlar var.

Başım çok ağrıyor her yazdığına cevap verememiş olabilirim bu yüzden kusuruma bakma. Planların işleme ihtimali elbette var, geç olsa da şu malum iki transfer gerçekleşirse belki de çok iyi olacak. Olmazsa da hoca bir yolunu bulmaya çalışır inanıyorum yeter ki eksik kadro başlamayalım şu lige.

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 02:27:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Konoplyanka çok yanlış transfer olur.

Elde ki kanatlar belli atacakları gol yapacakları asist belli. İyi bir golcü alınsın Burak gerekirse oynar orada.Ama illa ki sol kanat alınacaksa golcüden sonra kendileri bilir.

44 maç 16 gol 6 asist Kiralık. EPL Kapak transferi.
41 maç 14 gol 4 asist Sakatlığı var. Kiralık şansımızı deneyebiliriz. Lique 1
39 maç 7 gol 12 asist Everdise. 5-6 m bonservis ödemek lazım. Fazla.
40 maç 9 gol 12 asist Championship. Eskiden Türkiye de de oynadı 31 yaşında gelmek isterse bonservissiz zorlanabilir. Çok şart değil.
38 maç 13 gol 1 asist Ligue 1 den Bundesliga ya yeni gitti 9 m bonservis bizi aşardı. Yaş 21 boy 1.92
35 maç 6 gol 15 asist Ukranya Ligi yaş 31
30 maç 11 gol 3 asist Seri A Yaş 32 Ucuza zorlanabilir.
25 maç 6 gol EPL de kiralıktı. Bundesliga. fb ile bize yazılıyor aynı konoplyanka gibi menajer transferi.
3 maç 2 Gol Cl elemeleri 2019/2020 Rakipte oynamıştı Everdise Bonservisi çok olur.
4 maç 3 asist Danimarka yaş 25 7 m civarı bonservis isterler. Zor.

Yok illa Genç yetenek istenirse
11 maç 1 gol 1 asist 18 yaş Bundesliga Kiralık Satın alma opsiyonlu burada isteyenler de olmuştu Bundesliga Ambargocusundan.

Bu adamların hepsini tercih ederim Konoplyanka ya.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Konoplyanka çok yanlış transfer olur.

Elde ki kanatlar belli atacakları gol yapacakları asist belli. İyi bir golcü alınsın Burak gerekirse oynar orada.Ama illa ki sol kanat alınacaksa golcüden sonra kendileri bilir.

44 maç 16 gol 6 asist Kiralık. EPL Kapak transferi.
41 maç 14 gol 4 asist Sakatlığı var. Kiralık şansımızı deneyebiliriz. Lique 1
39 maç 7 gol 12 asist Everdise. 5-6 m bonservis ödemek lazım. Fazla.
40 maç 9 gol 12 asist Championship. Eskiden Türkiye de de oynadı 31 yaşında gelmek isterse bonservissiz zorlanabilir. Çok şart değil.
38 maç 13 gol 1 asist Ligue 1 den Bundesliga ya yeni gitti 9 m bonservis bizi aşardı. Yaş 21 boy 1.92
35 maç 6 gol 15 asist Ukranya Ligi yaş 31
30 maç 11 gol 3 asist Seri A Yaş 32 Ucuza zorlanabilir.
25 maç 6 gol EPL de kiralıktı. Bundesliga. fb ile bize yazılıyor aynı konoplyanka gibi menajer transferi.
3 maç 2 Gol Cl elemeleri 2019/2020 Rakipte oynamıştı Everdise Bonservisi çok olur.
4 maç 3 asist Danimarka yaş 25 7 m civarı bonservis isterler. Zor.

Yok illa Genç yetenek istenirse
11 maç 1 gol 1 asist 18 yaş Bundesliga Kiralık Satın alma opsiyonlu burada isteyenler de olmuştu Bundesliga Ambargocusundan.

Bu adamların hepsini tercih ederim Konoplyanka ya.

İsimleri yazmamışsın  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İsimleri yazmamışsın  :D

Bilerek yazmadım.  :D Bizim scout ekibi görür merak eder oyuncu araştırmaya kalkar bir ihtimal diye. İşimize yarar. Yoksa menajer süsü verip kendimize öyle ulaşmaya çalışmak lazım. O zaman daha muteber oluruz.  :bandit:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Avcı bir sistem adamı olduğu için olaya biraz kalıpsal olarak da bakmak gerekiyor, sonuçta sistem biraz matematik işi. Bunların hepsi insan, çıkar oynarlar bir şekilde ona şüphe yok. Sistem iyidir ama ondan iyi performans alacak kadron yoksa sıkıntılar olur. Benim de sevdiğim bu ama artık senin gibi bakamıyorum. Paralar saçıla saçıla buralara gelindi, başkaları harcıyor orasını bilemem. Maddi açıdan bulunulan durumlar zaten bu sistem falan gibi şeyleri işlevsiz şeyler haline dönüştürüyor. Stratejin olmadığı için üstüne taktik sistem yapamıyorsun. Bahsettiğim sebeplerden ötürü bizden olan Sergen daha iyi seçenekti diye düşünüyorum. Kendisi daha çok oyuncuya bakan, onun dilinden iyi anlayan birisi.

8 numarada kendinden isteneni bile veremeyen bir adamdan farklı bir pozisyonda oynamasını isteyeceğiz. Geldiğinden beri sadece Sosa varken tiki taka oyununda kendini gösterdi. Bana göre o oyun dışında iyi performans alınabilecek bir oyuncu da değil. İstikrarı, isteği yok adamın. Rahat regista oynayacak gibi konuştuğunu görüyorum ama yok öyle bir şey bana göre. Onu defansın önünde top alıp saklayacak cesarette, oradan oyun yönetebilecek karakterde göremiyorum. Pirlo o pozisyonda standardı öyle farklı belirledi ki kimseye regista tabiri kullanılamıyor neredeyse zaten, sayıları az. O rolü her oyuncu, kadro kaldırmaz. Defansif oyun kurucular var ama Ozzy'de defansif denebilecek bir şey yok. O pozisyonda iyi müdahale gerekmese de topu saklama, dengede durabilme becerisi gerekiyor. Gerektiğinde topu vermemeli. Emre demişsin ama o mesela bunu en iyi yapan Türk oyunculardan biri, adam senelerdir bu rolde oynuyor zaten. Poposunun üzerinde görmeye alıştığımız Tolgay bile bu hareketi Ozzy'den daha iyi yapıyordu. Oğuzhan bana göre 10 numara verdiği katkıyı dahi sağlayamayacak o pozisyonda.   

Medelin önceki yıllarda bahsettiğin gibi bir dönemi var ama uzun bir süredir izlediğimiz tarzda oynuyor. Biz konuşuyoruz ama gönderilmesi düşünülen isimlerin başında geliyor zaten. Önceki mesajlarda söylediğim şeylerin hala dezavantajlar oluşturabileceğini düşünüyorum. Bana göre çok fazla soru işareti oluşuyor, oturmayan taşlar var.

Başım çok ağrıyor her yazdığına cevap verememiş olabilirim bu yüzden kusuruma bakma. Planların işleme ihtimali elbette var, geç olsa da şu malum iki transfer gerçekleşirse belki de çok iyi olacak. Olmazsa da hoca bir yolunu bulmaya çalışır inanıyorum yeter ki eksik kadro başlamayalım şu lige.

Sistem adamı olmanın sadece sistemleri kopyalayıp uygun oyuncuları bulup oynatmak olduğunu düşünmüyorum. Sistem adamı sistemleri modifiye etmeyi bilir.

Avcı'nın Oğuzhandan beklediği şeyin şunlardan fazlası olduğunu düşünmüyorum. Adına illa regista demek rahatsız ediyorsa. Deep-lying Playmaker deriz, daha genel bir tabir. Belki o zaman rahatsız etmez   :D

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 04:00:34 38life ]

Çevrimdışı 38life

Babel'i beş kuruş kazanmadan elinden kaçırıp Konop peşinden koşmak tam Fikret Orman vizyonu değil mi bu arada? 
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 04:31:30 38life ]

Çevrimdışı Erman1903

Sistem adamı olmanın sadece sistemleri kopyalayıp uygun oyuncuları bulup oynatmak olduğunu düşünmüyorum. Sistem adamı sistemleri modifiye etmeyi bilir.

Avcı'nın Oğuzhandan beklediği şeyin şunlardan fazlası olduğunu düşünmüyorum. Adına illa regista demek rahatsız ediyorsa. Deep-lying Playmaker deriz, daha genel bir tabir. Belki o zaman rahatsız etmez   :D

:) Aynen Pirlo registaysa diğerleri ne sorunsalından da kurtulunmuş oluyor böylece. Zaten formasyonda ufak oynamalar da yapacaktır hoca, takım mentalitesi daha önemli. Yapar bu kadarını Ozzy, daha iyilerini de ama biran önce futbolcu olduğunu hatırlaması gerekiyor. Sadece bizim için değil, bu sezon kendi kariyeri açısından da belirleyici olacak. Evlenmesi mi gerekiyor bilemiyorum keza kendisi hala çocuk gibi. Belki de kitap okuması, hayat felsefesini değiştirmesi, psikolojisini güçlendirmesi gerekiyordur.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 04:34:55 Erman1903 ]

Çevrimdışı 38life

:) Aynen Pirlo registaysa diğerleri ne sorunsalından da kurtulunmuş oluyor böylece. Zaten formasyonda ufak oynamalar da yapacaktır hoca, takım mentalitesi daha önemli. Yapar bu kadarını Ozzy, daha iyilerini de ama biran önce futbolcu olduğunu hatırlaması gerekiyor. Sadece bizim için değil, bu sezon kendi kariyeri açısından da belirleyici olacak. Evlenmesi mi gerekiyor bilemiyorum keza kendisi hala çocuk gibi. Belki de kitap okuması, hayat felsefesini değiştirmesi, psikolojisini güçlendirmesi gerekiyordur.

Oğuzhan'ın problemi aşırı özgüven kaybı, oyun zekası çok yüksek olmasına karşın mental olarak kuvvetli bir oyuncu değil. 4-5 maç üst üste iyi performans sergilese, oyun sisteminde de kendine yer bulduğu taktirde problemi aşar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Babel'i beş kuruş kazanmadan elinden kaçırıp Konop peşinden koşmak tam Fikret Orman vizyonu değil mi bu arada?

Hadi Babel sivri oyuncuydu kaçtı, Konop gündeme gelebilecek en banal isim olabilir :D

Çevrimdışı mylife1903

Hadi Babel sivri oyuncuydu kaçtı, Konop gündeme gelebilecek en banal isim olabilir :D
Taraftar garip bizim

Lensi bile mumla aratacak futbolcu icin seviniyorlar

Çevrimiçi Samet Demir

Zenci sol açık alın takıma.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan'ın problemi aşırı özgüven kaybı, oyun zekası çok yüksek olmasına karşın mental olarak kuvvetli bir oyuncu değil. 4-5 maç üst üste iyi performans sergilese, oyun sisteminde de kendine yer bulduğu taktirde problemi aşar diye düşünüyorum.
Guven kaybi tek basina ozziyi kurtarmaz
Sezon baslayacak ayakta duramiyor, hirs zaten yok, istek de yok guc hic yok
Akilla olaydi 45-50 yasinda topcular hala oynardi

Butun ikinci yari yatti gecen sene , insan azicik kendini gelistirir
Yaz donemi yatis

Abdullah avci ligde ozziyi o pozisyonda oynatsin 6 mac cok farkli seyler konusulur maclarin sonunda

Çevrimiçi Samet Demir

Yaz donemi yatis

Abdullah avci ligde ozziyi o pozisyonda oynatsin 6 mac cok farkli seyler konusulur maclarin sonunda
Medel(atiba)-dorukhan-ljajic Oynarız en kötü ihtimal abi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Yaz donemi yatis

katılmıyorum.

Çevrimdışı 38life

Bi de oyuncu bulması en kolay mevkii. Hala 5 sene önceki sevdayı kovalıyolar.

Çevrimdışı mylife1903

katılmıyorum.
Neresine katilmiyin yHu

Ozzi cok mu hazir
Iyi calisip bireysel gelisim mi gostermis
Kampa guclu gelip calismalarda hirsli maclarda istekli mi gordun?

Ikinci lig takimina hazirlik macinda al ver yaparsin, anadolu takiminin zencileri azicik bassin bakalim ozziye orda eliyle bana atma atibayabat diye gostermeye baslar takim arkadasina

Çevrimdışı mylife1903

Medel(atiba)-dorukhan-ljajic Oynarız en kötü ihtimal abi.

Medel gidecek deniyor
Atiba sakatlandi

Hadi geri dortluyu koysan ortasahada eksik kalacaksin
Nejipe cok is dusuyor
Bu sene hem sol stoperde hem solbekte hem de ortasaha da izleyecez
Layice bisi olursa forvet arkasinda da degerlendirilebilir

Çevrimdışı FaikDogan

👉Beşiktaş taraftarına yönelik sosyal medya kamuoyu anketi düzenledik. Gümdemle ilgili sorular var. Transfer konusundan diğer konulara kadar bir çok soru var.

Bu yolla taraftarın istek ve beklentilerini, düşünce ve taleplerini görmek istiyoruz..

Müsait zamanda doldurursanız bir 15 dakika ayırıp sevinirim..

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhQOYbKenlARuaKND0FW8B_e7Gn6U2bp3apyYSja-u-SkyNQ/viewform

Arkadaşlar ankete katılımınızı bekliyorum..

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhQOYbKenlARuaKND0FW8B_e7Gn6U2bp3apyYSja-u-SkyNQ/viewform

Bu arada benden duyun. Bir transfer geliyor.. Anlaşılmak üzere...
https://twitter.com/Offical_FD

KartalHaber Köşe Yazarı

Çevrimdışı FaikDogan

Muhtemelen doğru;

https://www.90min.com/tr/posts/5256142-besiktas-gaziantepspor-dan-orkan-cinar-ile-4-yillik-sozlesme-imzalayacak

Orkan Çınar'ın 2 milyon bonservis ve 1.3 milyon haberi yanlış.

Orkan Çınar'ın Beşiktaş'a transfer olacağı haberi çıkınca ilk bu tutarlar yazıldı (Haziran sonu) ancak Temmuz sonu ise Beşiktaş'ın 450 bin € bonservis ve 500 bin € maaşla anlaştığı haberi ile sonlandı.

NTV Spor o dönem bunu haberleştirdi.

https://www.ntvspor.net/futbol/orkan-cinar-besiktas-ta-5974d03ded4ea02a10fc0b40

Fırat Günayer (Kendisi kulüpten en iyi haberleri alan kişidir) anlaşma sonrası;

5 Yıllık sözleşme ve 450 bin € bonservis haberini geçti..

https://twitter.com/firatgunayer/status/889166369018826752

Ayrıca bir sonraki twitinde de 2022'ye kadar Beşiktaş'ta maaş 500 bin € twiti attı.

https://twitter.com/firatgunayer/status/889167504744091648

Geçenlerde bir haber vardı.. Beşiktaş bu hafta 32 milyon € ödeyecek diye.. Sordum soruşturdum 32 Milyon TL'ymiş. Bazen bu tür haberler çıkıyor.. Buda benzer bir yanlış anlama haberidir. Çok önemli ise zaten kulüpten öğrenebilirim..

Yinede siz siz olun her habere inanmayın.. Hele Beşiktaş'la ilgili..

https://twitter.com/Offical_FD

KartalHaber Köşe Yazarı

Çevrimdışı tuncaboylu

Konoplyanka'dan bağımsız olarak, Babel'i geçen yaz Brezilya'ya 8 milyona sattık, kendi gitmek istemedi.

Sonra da sözleşmesinin bitimine 6 ay kala 2.5 milyon Euro'ya Fulham'a sattık.

Daha kaç kuruş kazanabilirdik Babel'den?

Çevrimdışı tuncaboylu

2 milyonun hangi para birimi üzerinden ödendiği yazmamış, o zamanki kur ile 400bin €  2m TL ediyordur.
Haber 2 yıl öncenin o zamanlar bol keseden dağıtıyorduk,  transferi de Umut Güner bitirmiş. Bugün tablo çıkınca Sercan Dikme :kop: bana güvenin 500bin € alıyor dedi.(İçeriden haber aldım iması yapıyor)  Daha önceki mesajımda yazdığım gibi 2-3 isim dışında tablodaki ücretler tutarlı hatta bilinen ücretlerinden daha düşük alanlar dikkat çekiyor. Ayrıca tablonun sol üst köşesinde 2019-20 yazdığını görmüşsünüzdür yani bu sezon alacakları para.
Kaynağı osuruktan yapan o işte. Antep'e ödenen paranın birimi yazılmamış, ama TL olduğu tahmin ediliyor. Ama öteki Euro cinsinden yazılmış, yazıyorsan hepsini aynı para biriminden yazarsın.

Yani ben de o metni okuyup, Orkan'a verilen para 1.5 milyon Euro değil, 1.5 milyon TL diyebilirim.

Ki bu daha mantıklı, o kurda senelik 400 bin Euro'ya tekabül ediyor.

2 sene önce bol keseden dağıtıyorduk, ama o kadar da değil. Oğuzhan'a falan 2'yi zorla veriyorduk.

Zaten Orkan 1.5 milyon Euro alsa, zırt pırt kiralayamazdık adamı. Bak Pektemek'i, Aras'ı falan kiralamak için sürekli pazarlık yaptık.

Çevrimdışı mylife1903

Kaynağı osuruktan yapan o işte. Antep'e ödenen paranın birimi yazılmamış, ama TL olduğu tahmin ediliyor. Ama öteki Euro cinsinden yazılmış, yazıyorsan hepsini aynı para biriminden yazarsın.

Yani ben de o metni okuyup, Orkan'a verilen para 1.5 milyon Euro değil, 1.5 milyon TL diyebilirim.

Ki bu daha mantıklı, o kurda senelik 400 bin Euro'ya tekabül ediyor.

2 sene önce bol keseden dağıtıyorduk, ama o kadar da değil. Oğuzhan'a falan 2'yi zorla veriyorduk.

Zaten Orkan 1.5 milyon Euro alsa, zırt pırt kiralayamazdık adamı. Bak Pektemek'i, Aras'ı falan kiralamak için sürekli pazarlık yaptık.

450bin civari bons verildi diye haberler cikiyordu 2017de
Orkan gibi temiz teknigi olan cocuga verilmeyecek para degildi
Adam arizali biraz
Ona o 1.5 milyon maasi da kimse vermez 500bin ancadir bence

Çevrimiçi murat

orkan muhtemelen antepte 300 bin civarına oynuyordu.bizden alacağı da 800 civarıdır. altyapıdan çıkan oyuncu 250 alıyorsa orkana da bu civarda vermişlerdir.makul olan altyapıdan çıkan oyuncu 100 bin orkan gibi oyunculara 400-500 bin bandı.stoper ve beklere kaliteye göre 600-1200  defansif ortasahalara 800-1400 ofansif ortasahalara 1300-2500 süper golcülere 2500-4000 .

Çevrimdışı tangaz

Konoplyanka'dan bağımsız olarak, Babel'i geçen yaz Brezilya'ya 8 milyona sattık, kendi gitmek istemedi.

Sonra da sözleşmesinin bitimine 6 ay kala 2.5 milyon Euro'ya Fulham'a sattık.

Daha kaç kuruş kazanabilirdik Babel'den?

babeli 8e sattık kendi gitmedi kısmen doğru bir bilgi. adam ve menajeri şark kurnazı yahudi tüccarı ( bu hollandalıların tümü o beceridedir). baktılar bedava gelen eleman 31 yaşında sağlam bonservis kazandırıyor ordan bize de 1-1,5 ateşleyin dediler yönetimimize yönetim de bunu kabul etmedi ve oyuncu kaldı sonrası kangrendi kesilip atıldı. bu esnada da 2,5 para kazandırdı. 8in 2sini bunlara vereydik 6 kalırdı bize. 6>2,5

diğer taraftan elinde yüksek verim aldıgın eleman var 3 milyondan 3 yıllık kontrat istiyor maliyeti 9 verecekleri belli 12 gol 4 asist garanti ve çilingir topçu kaç deplasman maçı ortada giderken kapıyı açtıgını gördük. fiyat performans 8-9/10

alması planlananlardan konopn 3 yıllık maliyeti en iyimser koşulda 8-10 mio verecekleri soru işareti son 4 sezonda performansı serbest düşüş. fiyat performans 5-7/10 olması muhtemel.

dünyada en çok eleman yetişen mevkilerin başında kanat geliyor kıytırık bir geri rodrigez kadar dahi adam bulunamıyor mu??? sürekli ayni isimler demek sürekli aynı menajerlerle ön sevişmelerin sürdüğünü günün sonunda ellediğimiz 2 memiş yediğimiz nanenin haddi hesabı yokun işareti demek değilmidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona