babeli 8e sattık kendi gitmedi kısmen doğru bir bilgi. adam ve menajeri şark kurnazı yahudi tüccarı ( bu hollandalıların tümü o beceridedir). baktılar bedava gelen eleman 31 yaşında sağlam bonservis kazandırıyor ordan bize de 1-1,5 ateşleyin dediler yönetimimize yönetim de bunu kabul etmedi ve oyuncu kaldı sonrası kangrendi kesilip atıldı. bu esnada da 2,5 para kazandırdı. 8in 2sini bunlara vereydik 6 kalırdı bize. 6>2,5
diğer taraftan elinde yüksek verim aldıgın eleman var 3 milyondan 3 yıllık kontrat istiyor maliyeti 9 verecekleri belli 12 gol 4 asist garanti ve çilingir topçu kaç deplasman maçı ortada giderken kapıyı açtıgını gördük. fiyat performans 8-9/10
alması planlananlardan konopn 3 yıllık maliyeti en iyimser koşulda 8-10 mio verecekleri soru işareti son 4 sezonda performansı serbest düşüş. fiyat performans 5-7/10 olması muhtemel.
dünyada en çok eleman yetişen mevkilerin başında kanat geliyor kıytırık bir geri rodrigez kadar dahi adam bulunamıyor mu??? sürekli ayni isimler demek sürekli aynı menajerlerle ön sevişmelerin sürdüğünü günün sonunda ellediğimiz 2 memiş yediğimiz nanenin haddi hesabı yokun işareti demek değilmidir.
Babel'le 3 milyondan 3 yıllık sözleşme imzalasaydık, o bahsettiğin verimi alacağımızı sanmıyorum.
O herif son bir emeklilik sözleşmesi peşindeydi, ve onu alınca istekli olup olmayacağını Allah bilir.
Ayrıca Brezilya muhabbeti de blöftü bence, adamın niyeti 3 senelik 9-10 milyonluk sözleşme imzalamaktı. Brezilya takımının senelik 1.5'tan fazla önerdiğini sanmıyorum, o 8'in en az yarısını istemiştir bu ve menajeri.
Ha öte yandan Konoplyanka'nın alınacağını da sanmıyorum, zaten Lens ve Quaresma'dan en az biri satılmazsa o bölgede o kadar harcamaya da gerek yok.
Atiba'nın sakatlığı ciddiyse ve Medel gidecekse, öncelik 6 numara transferi olmalı.