2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264383 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bu arada hazırlık maçına baktım takımda ilerleme var
Şenol güneşle orta sahada top çeviriyorduk avcıyla ceza sahamızda top çeviriyoruz :D
sahada en çok topla buluşan oyuncu kalecimizdi herhalde :bandit:

Necmi abi yine başlamışsın güzellemelere  :lol: Hazırlık maçı kıstas değil tabi ama yani görünen hiçte öyle gelişme falan yok  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Semra Özal ?? MİT ??
Bu forumu terk etme zamanı gelmiş çoktan.
Ben yaşadığımı bilirim, GS'ın 98. dakika penaltılarını vs unutmadım ben. Daha çok detay yazarım da gerek yok.
Evet o GS takımı başarılı bir takımdı ama bu korunmadığı ve türlü pislik yapmadıkları anlamına falan gelmez.
GS savunucularının arasında işim yok benim.
Son mesajımdır, ne haliniz varsa görün.
kimsenin gs yi savunduğu falan yok
ama gerçeklere gözünü kapatıp sürekli hatayı başka yerde ararsan bu seni bir yere götürmez
mred in anlatmaya çalıştığı o. sürekli giden her şampiyonluk yenilen her maç ya hakemler suçlu ya gs lobisi
hiç biz kötü oynamıyoruz. bakıyorsun yorumlara maçı kaybetmişiz millet orta sahada verilmeyen bir iki faul
yanlış verilen taça mağlubiyeti yıkmış ama 90 dakika pozisyonumuz yok bunu görmüyorlar
sürekli mazeret uyduruyorlar biz üç sene önce nasıl güçlüysek gs de o zaman güçlüydü.
 hagili popescu kadrodan bahsediyoruz. hakem desteğine gelince bu hep oldu gs için
ama onlar köşe başlarını sürekli tutarken biz neden tutmuyoruz diye kendimize bakalım
adamların bir yöneticisi tff de şampiyonluk getirirken senin 6 yöneticin birşey yapamıyorsa
bırakalım adamları suçlamayı. görmedinmi senin yöneticin gs şampiyonluğunu nasıl kutluyor.
dikkat etmedim acaba çarşıdan bir yorum geldimi o konuda.

Çevrimiçi murat

Semra özal birebir maclari takip ediyordu. Turgut ozal ile semra ozal iliskisi bulent ecevit rahsan ecevit iliskisini benziyormus . Semra ozal baya baskin bir karaktermis arastirdigim kadariyla
meşhur papatyaları filan vardı.bütün sanayici iş adamları eşleri semra özalın ekibindeydi adeta patron eşlerinden sorumlu devlet bakanı gibiydi.beşiktaş fulya stası ve arazilerine sahip olduysa en az seba kadar emeği demesekte  etkisi vardı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Golcu alsinlsr golcu butun sezon buraga bisi olursa diye uyuyamayacaz, sabah kalkip gastelere bakacaz, burak saglikli mi, kili donmus mu diye
Guven sutlari atiyor cok guzel vuruyor topa zimba gibi bayiliyorum da o sutlari karyus yiyor, gavurun kalecisi yemez onlari, ustune onun bombosken vurursun oyle, yaninda bek seni itip cekip tutarken, onune sitoper kayarken kalede kaleci varken vurabiliyor musun?

Canere takti millet, ismaele tek laf etmemis adamlar geliyor caner gomuyor, yahu ismaelle sampiyon oldu bu takim kalesinde de tolga vardi, tolgayi arayacagimizi kimse dusunmedi tabi. Tolgaya sacma gol yedi diye ana avrat kufur eden taraftar bu karyusa livirpuldan geldi diye mi sabrediyir. Arkadasi bi evlendirsinler, kafasini topa versin, yakisikli manken gibi cocuk bunlar onemli cirkin topcu ostemiyorum ben mesela takima ama arkadas kafasi sahada olsun topcunun. Yoksa avci degil konte sistem yapsa bu napar ne eder 50 tane gol yer

Bu cocugun isini cozsunler sitoperden de bekten de onemli
Bu zaten rezil bil halde bi sekil 2-3 milyona bunun bonservisini cozelim, rehabilite edelim bunu cok faydasini goruruz, sahaya donsun bu yoksa boyle kumbara gibi almaya devam ederse sonu iyi bitmez bu hikayenin.
Bi de santrafor alsinlsr safkan golcu kagit ustunde isminin karsina en az 15 yazabilecegimiz bir adam, kalan isler cozulur.

Burak evet her maç hiç yorulmadan kart cezalısı olmadan hiç sakatlanmadan dk kaçırmadan oynarsa üstüne düşeni yapar. Ama bu ne kadar mümkün, bence mümkün değil. Öncelik sağlam golcü çünkü gerekirse Burak ı çekersin sola golcü kanadın olur. Orada da dinlendirmeli kullanmak kaydıyla.  Başkan bu Lense kapak yaptı fb için ya o zaman yanlış hamleydi.asıl şimdi gs ye kapak yapsın Falcao yu alsın mesela. Yürüyerek 30 atar. Gelmek isterse Huntelaar olur. Maliyeti düşük Gomez olur (eski attığını yakalayamaz ama ciddi destek atar) vs şimdi demesin kimse ihtiyarları mı toplayacağız yine diye mecbur Aquero,Kane falan getirebilsek onları isterim. psg istemiyor Cavani derim ama bizi aşar onlar. yeter ki safkan bir golcü olsun. 

Kale facia adam kötü kaleci desem değil iyi kaleci mi desem o da değil onun işi nasıl çözülür bilmiyorum da bence yanlış meslek seçmiş mankenlik daha faydalı olur ona.  yedeği ondan facia. Gidişatları iyi değil. Tolgea yı aratıyorlar şuan açık açık söylüyorum. O kadar sıkıntılı durum. İleriyi Babel-Talisca-Gomez-Burak yapsak anca yediğimizden fazla atmamız girdiğimizin yarısı gol yapmamız lazım. Üstüne savunma GG-Marcelo-Pepe-Adriano vs yapmak lazım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Egos

şampiyonlukla alakalı demedim alınan arazilerden bahsediyorum.
o zamanın miti şimdinin miti değildi gerçekten bağımsızdı. herkes aziz bile Sebanın karşısında düğme iliklerdi.
Seba ankaraya gider gelir biz arazi kazanırdık. hakemler üzerinde bir gücü olamazdı o zaman nerdeyse hakemlerin hepsi askerdi.
zaten bu hakem şikeleri ayyuka çıkıp herkes hakemlere stadda sövmeye başlayınca TSK komutanların hakemlik yapmasını yasakladı
hepsi ordudan istifa etti.

o halde beşiktaş tarihinden arazileri çıkartalım kaç şampiyonluk varsa razı olalım.

birkaç nesil sonra da torunlarımız "2016'da şampiyon olmuştunuz, malum arazilere o sene imar izni verdiler." diyerek destek iması yapanlara laf yetiştirir. zaten destek almasak stadı nasıl beşiktaş'ın göbeğinde yapacaktık?

Çevrimdışı mrred

Gerçekten anlamaya çalışıyorum ama anlamadığım şey şu:madem mit,semra özal gibi isimlerin etkisi var,o zaman dün burada bir arkadaşın dediği gibi bizim 15 değil 25 şampiyonluğumuzun olması lazım.Zaten kimse şampiyonluğun(biz dahil) sadece sahada kazanmadığını biliyor.Saha dışı da önemli ama şu son 20 senedeki halimize ne demek lazım,ne anlamak lazım?20 yıldır gs baskın bu ligde biz neden değiliz,sırf taraftar kitlemizden dolayı mı?
Olay gs veya siyaset veya lobi degil. Suçu boyle seylere atarak sahadaki oyuna kimse odaklanmiyor. Ben bunu soyluyorum. Lobi dedigin seyin bu kadar sosyal medya gizli kamera , internetin oldugu ortamda goz gore gore artik yapamazsin. Eskiden yapilmis olabilir ki iletimde 96 ve 97 sezonu diye ozellikle belirtmistim. Rasim karali sezon ve devaminda olmus olabilir ama bilemeyiz. Bunun uzerinde devamli olarak hakemler lobi dersek her basarisizlikta bunlari referans gosterirsek bir metre yol ilerleyemeyiz. Benim anlatmak istedigim o sezonlar sike yapildigini varsaysak bile bu fikir uefa kupasi nasil alindi o zaman sorusuyla curutuluyor en azindan uefa kupasinin alindigi sezon icin . Adamlar iyi oynadi ve kazandilar. Onlar neyi dogru yapiyor biz neyi yanlis yapiyoruza odaklanmamiz gerekiyor. En koklu kulup biziz. Ataturkun takimiyiz. Sadece bunun serefi yeter bana. Ataturk annesini ailesini bu kulubun kurucularina emanet etmis . Bunun onuru yeter bana. Ama kalkip bana renkli denilmesini hazmedemem. Son sene haric ankarada oynanan bilicli sezonlarda maclarin hepsine gittim. 2015/2016 ve 2016/2017 kombine aldim. Bana renkli demeniz bir yana nickimde kirmizi ifadesi oldugu icin renkli denilmesi trajikomik. Bir insan besiktasli olup kirmizi rengi sevebilir. Sevdigim renkten dolayi yargilandim saka gibi...
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

fb maçına çıkmayalım herkes dedi başkanın arkasında dururuz dendi maça çıkmadık 5 ay sonra vodafoneda fikret orman paralar nerde tezahuratı başladı omurgasızlık budur sanki kendileri melek sonra burak yılmaz geldi onun aleyhine tezahurat erzurum maçında adam sarı gördü hakemi alkışladılar o sahada üstünde beşiktaş forması giymiş adama bunu yaptılar şimdide orhan ak olayı bu biter x olayı başlar kendi egolarını tatmin edecekler fb maçına çıkmayalım herkes arkanızda dedikten 3-5 ay sonra beşiktaş başkanlığı makamını hırsızlıkla suçladılar böyle devam ettikce renklilerin şampiyonluğunu daha çok izleriz geçen sene fb adamlar küme düşme hattındaydı adam bi kampanya 25m euro toplanmış bizde olsa başkanı bişeye sokar sokar çıkarırlrdı valla insan üzülüyor şuan hocanın taktiğini transferlerin yapılması gerekenleri konuşmak yerine saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz

Devam etsinler ondan sonra ligin 32.haftasında gs deplasmanında hakem tarafından sindirildiğin maçta 2-0 yenikken dakika 88'de gs taraftarı hep bir ağızdan fikret orman paralar nerde diye tempo tutup dalga geçer sen de izlersin. 3 0 olmuş maçta bile televizyondan hala fener taraftarını dinlersin. Bu tiplerden biri çevremde var douglas'ı almışsınız dedi dün:) herif takımı bırakmış abdullah avcı geldi diye. Kendisi tam bir yıldırım demirören sevdalısı fikret orman'dan nefret ediyor ve yd'yi eleştirmeye kalkınca "o olmasa öyle afilli topçuları nereden izleyecektin" gibi muhteşem argümanlara sahip. Eminim o forzanın adminleri falan da bu tarz profildir. Ben şuna kızıyorum aklı başında kesim bunlara prim veriyor. Mesela tag açıyorsun orhan ak'ı istemiyorum diye aç istemiyoruz ne siz kimsiniz tüm taraftarı temsil ettiğinizi falan mı sanıyorsunuz bunu sorunca da engelliyor büyük Beşiktaş sevdalıları:) quaresma gitsin diyenlere karşılık çat diye burası senin evin kal nolur yalvarırız minvalinde yazılar falan gerçekten bıktırdılar artık. 50 yaşında hazırlık maçında bile top kaptırınca rakibine çift dalan birini "Beşiktaş'ın isyanı" falan diye kabullenmek ne bileyim ahlakları mı eksik bunların nedir çözemiyorum.

Çevrimiçi gokhans

Besiktas taraftarina laf sokarken azicik dikkat etmek lazim

Senin taraftarin olmasa vefasporla yaparsin derbi macini

Taraftari yonetmek ve o gucu kontrol altina almak lazim o baskanin isi

Taraftar kambur falan iddiali ifadeler
Sponsorlar falan senin guze goZune bakip parayi basmiyor, taraftrinin potansiyeline inanip ceriyor parayi

Hernekadsr yollarimiz carsi ile 2003 yilinda ayrilmis olsa da hic sempatim de kalmamis olsa o tiribun abilerinjn kanlarini terlerini akittigini degersizlestiremem

Bugun carsi hic olmamis olsa
Agar ile ciller inonuyu gsye verir bize de yusuf ziya onis sitadi ya da vefasitadi falan kalirdi

Inonu sitadi besiktasin sitadi olarak aniliyorsa bunda carsi olusumunun kani teri vardir. Orda az kulak kesilmedi az kavga edilmedi o kapali tiribun icin geceleri sokaklarda yatildi
Bu insanlara kanbur denilmez, yaziktir
Arkadaş doğru söylemiş , Beşiktaşa yapılan her kötülüğün sebeplerinde mutlaka taraftarın bi payı var. Kan ter boş hikaye 90ları yeni açıkta ecevitin arkasında geçirdim. Rantın kralı dönüyor tribünde. Çarşı dediğin grup tetikçilikde çok başarılıdır. Parayla onursal başkanda gönderirler , öyle kırarlarki kalbini ölürken bile helal etmez hakkını , parasıyla kendi tribünündeki adamlarada saldırır , şampiyon yapmış başkana ana avrat söverek istifada ettirir , Beşiktaşı iflasın eşiğine getirip kulübü bitirmiş adamı kongrede ibrada ederler. 2yıl şampiyon yapmış hocan burağı istedi , tavır koydun aldırmadın kim zarar gördü? Burak gelse üstüne 2yıl daha şampiyon olcaktık ve buna %100 emin herkez almadık burağı ne geçti elimize? Burak ozaman gelse ligi domine etmiş gs nin batışını izliyor olucaktık. Yada orhan ak için sahaya giren taraftar sayesinde elimize ne geçti?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Arthur Dayne

Olay gs veya siyaset veya lobi degil. Suçu boyle seylere atarak sahadaki oyuna kimse odaklanmiyor. Ben bunu soyluyorum. Lobi dedigin seyin bu kadar sosyal medya gizli kamera , internetin oldugu ortamda goz gore gore artik yapamazsin. Eskiden yapilmis olabilir ki iletimde 96 ve 97 sezonu diye ozellikle belirtmistim. Rasim karali sezon ve devaminda olmus olabilir ama bilemeyiz. Bunun uzerinde devamli olarak hakemler lobi dersek her basarisizlikta bunlari referans gosterirsek bir metre yol ilerleyemeyiz. Benim anlatmak istedigim o sezonlar sike yapildigini varsaysak bile bu fikir uefa kupasi nasil alindi o zaman sorusuyla curutuluyor en azindan uefa kupasinin alindigi sezon icin . Adamlar iyi oynadi ve kazandilar. Onlar neyi dogru yapiyor biz neyi yanlis yapiyoruza odaklanmamiz gerekiyor. En koklu kulup biziz. Ataturkun takimiyiz. Sadece bunun serefi yeter bana. Ataturk annesini ailesini bu kulubun kurucularina emanet etmis . Bunun onuru yeter bana. Ama kalkip bana renkli denilmesini hazmedemem. Son sene haric ankarada oynanan bilicli sezonlarda maclarin hepsine gittim. 2015/2016 ve 2016/2017 kombine aldim. Bana renkli demeniz bir yana nickimde kirmizi ifadesi oldugu icin renkli denilmesi trajikomik. Bir insan besiktasli olup kirmizi rengi sevebilir. Sevdigim renkten dolayi yargilandim saka gibi...
Renkli denmedi,şu yazılanı bu forumda görmesem renkli biri yazmıştır derdim dedim.Belki olayın siniriyle öyle düşünmüş olabilirsin ama burada seni renkli olarak itham etmek gibi bir şey söz konusu değil.Yazdığın yorum genellikle gs ve fb'lilerin sürekli bize söyledikleri şeylerle aynı olduğu için bir benzetme yaptım.Renkli demek istesem zaten böyle bir cümle kurmaz direkt söylerdim.

Çevrimiçi murat

burada doğruların kadar eksik ve yanlışların var.o dönem türkiye liginde devamlı desteklenerek şampiyon yapıldı her şampiyonluk sonrası güven geldi.avrupada da tokatlana tokatlana dayak atmayı öğrendiler.bak beşiktaş son beş sezon iteklenmeden devamlı üstüne koyarak avrupada adından söz ettirdi.gs şimdi 2 senedir yine itekleniyor ama avrupada dayak yiyerek geri dönüyor ama yakın bir zamanda bunu kırmaya başlarlar.gs nin o uefa kupasının altında o dönemin tff si mhk sı ağarı vs bolca emeği var ve o son senesindeki uefa kupası bunları temize çıkarmaz hatta temel direğidir.

Çevrimdışı mrred

Renkli denmedi,şu yazılanı bu forumda görmesem renkli biri yazmıştır derdim dedim.Belki olayın siniriyle öyle düşünmüş olabilirsin ama burada seni renkli olarak itham etmek gibi bir şey söz konusu değil.Yazdığın yorum genellikle gs ve fb'lilerin sürekli bize söyledikleri şeylerle aynı olduğu için bir benzetme yaptım.Renkli demek istesem zaten böyle bir cümle kurmaz direkt söylerdim.
Yok sen soylemedin  biliyorum. Soyleyenler ve ima edenler kendilerini biliyorlar. O imalar ve mesajlar silindigi icin gosteremiyorum su an...
The great gig in the sky

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Uefa ve süper kupayı da mı şikeyle  aldılar ?
muhtemelen oyle aldilar... O donem Mehmet Agar dan tut Mesut Yilmaza kadar tm devlet birimleri  GS nin neredeyse her Avupa macina gidiyorlardi. Ustune bir de Fetonun her yere  uzanan uzun kollarini dusunursen + o yillarda TRnin imajinin  AB uyeligi vb seyel ricin duzeltilmeye calisildigi donemler bir  Turk kulubunun bu denli  yol almasi  sempati  kazandirabilirdi .. UEFAnin nasil pis isler  cevirdigini  ise dunya alem zaten biliyor .. Hepsini gectim  zaten Avrupa maclarina bak GSnin  o donem epey bi karsialsmada GSnin lehine dudukle goruruz epey ..
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

o halde beşiktaş tarihinden arazileri çıkartalım kaç şampiyonluk varsa razı olalım.

birkaç nesil sonra da torunlarımız "2016'da şampiyon olmuştunuz, malum arazilere o sene imar izni verdiler." diyerek destek iması yapanlara laf yetiştirir. zaten destek almasak stadı nasıl beşiktaş'ın göbeğinde yapacaktık?
burda konu Beşiktaşın lobisi olup olmadığı
sürekli ezilen kulüpmü hep bizimmi hakkımız yeniyor
bizimde geçmişimizde bunlar var. gerçekten o stadı
masaya yumruğu vurupdamı yaptık. stadı yaparken Beşiktaş lobisi
neden denmiyor. neden kendi yaptıklarımızı sıradan normal olaymış gibi
gösterme çabasındayız. gs lobisi mecidiyeköyde stadı yapmaya gücü yetmedi ama dağ başına gittiler.
o zaman nerdeydi lobileri başkanları kapı kapı dolanıp yalvarıyordu.
biz dağ başına gitmedik kapı kapı dolanıp yalvarmadıkta gücümüzle yaptık demek
bu kadar zormu. o stadın izinlerini alabilmek bir güçtür. neden çok basit birşeymiş gibi davranılıyor
özellikle kendi taraftarımız tarafından.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Katılıyorum bir tek şuna katılmıyorum. "Başkan taraftara ne dese haklı, evet doğru ama taraftara bir şey dememeli başkan. Taraftarı muhatap bile almamalı. Taraftarla çatışmaya girdikçe taraftar büyüyen bir canavara dönüşüyor. Başkanın taraftara ettiği her bir laf bir lokma gibi taraftar için. Büyüdükçe büyüyor...

İçinden de diyebilir.  :D Dün sahada protesto edenleri kast ediyorum. Çünkü videoyu izledim. Orada Vida araya girmiş sana lafımız yok diyor herifi iteliyorlar. Biri Burak herhalde ona sövüyor. Arkadan birinin sesi geliyor testereyle keseriz hepinizi Halil oradan birine bağırıyor nerede elemanlarınız diye güvenlikleri kast ederek, Mevzu sadece Orhan Ak işi de değil yani. Başkan a düşen burada öncelikle kamp dönemi bitene kadar oyuncuların ve ekibin güvenliğini sağlamalı. Sonra da bu provakatörler hakkında şikayette bulunulmalı ama Beşiktaş üzerinden değil. Bir bit yeniği varsa da çıkıp açıklanmalı arkasında ki isimler. Yok normal taraftarsa biz şikayet etmedik. Güvenlik firması otel vs etti denilir  :D 

Orhan Ak konusuna gelince Beşiktaş a zarar vermeden bu işi çözmenin en iyi yolu Avcı ile görüşülüp Orhan Ak ın Beşiktaş ta ki resmi görevinden istifa ettirilmesidir. Avcı isterse onu yine kullansın ama Beşiktaş çatısı altında olmayacağından kimseye malzeme verilmeyecektir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mrred

burada doğruların kadar eksik ve yanlışların var.o dönem türkiye liginde devamlı desteklenerek şampiyon yapıldı her şampiyonluk sonrası güven geldi.avrupada da tokatlana tokatlana dayak atmayı öğrendiler.bak beşiktaş son beş sezon iteklenmeden devamlı üstüne koyarak avrupada adından söz ettirdi.gs şimdi 2 senedir yine itekleniyor ama avrupada dayak yiyerek geri dönüyor ama yakın bir zamanda bunu kırmaya başlarlar.gs nin o uefa kupasının altında o dönemin tff si mhk sı ağarı vs bolca emeği var ve o son senesindeki uefa kupası bunları temize çıkarmaz hatta temel direğidir.
İtekleme konusunda haklisin abi. Sonucta bir ivme yakaliyorsun ve rakipler senden korkarak oynamaya basliyor. Ama bu olay 20 sene onceki olay surekli buna takilip kalamayiz. Bizim once stadimizi yapmamiz gerekiyordu yaptik . Bu kimlere hizmet ettigini bilmedigimiz carsi grubunu stad disinda tutmamiz gerekiyordu onu da yaptik. Simdi altyapinin hepsini umraniye tesislerime getirmemiz gerekiyor. Baskan ona da baya ugrasiyor. Bunlar temel mesele. Farki boyle seylerle yaratiyorsun. Yd denen kan emiciye destek veren bu grup bize gs veya fb lobisinden totalde daha zararli.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Savaş

Takım hiç bir zaman bu kadar kaos ile lige hazırlamamıştı. Sonumuz hayrolsun.

İşin kötüsü yönetim 3 maymunu oynuyor resmen. Yazık..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

İşin en ironik tarafı daha 2 sene önce "tamer tuna gittiği için takımın oyun kalitesi düştü hocaya akıl veren yok taktik anlayışı tamer hocayla birlikte dizayn ediyordu şenol hoca" diye yardımcı antrenörü şampiyonluğun mimarı yapanlar şimdi yeni gelen hocanın yardımcı antrenörüne "gönderilsin ne var canım başkasını bulur" diyor. Adamın kimle çalışmak istediğini baştan kabul etmişsin ama daha ligler başlamadan kovulmasını istiyorsun. Çok güzel hareketler çok tutarlı fikirler bunlar.

Çevrimiçi Necmi

muhtemelen oyle aldilar... O donem Mehmet Agar dan tut Mesut Yilmaza kadar tm devlet birimleri  GS nin neredeyse her Avupa macina gidiyorlardi. Ustune bir de Fetonun her yere  uzanan uzun kollarini dusunursen + o yillarda TRnin imajinin  AB uyeligi vb seyel ricin duzeltilmeye calisildigi donemler bir  Turk kulubunun bu denli  yol almasi  sempati  kazandirabilirdi .. UEFAnin nasil pis isler  cevirdigini  ise dunya alem zaten biliyor .. Hepsini gectim  zaten Avrupa maclarina bak GSnin  o donem epey bi karsialsmada GSnin lehine dudukle goruruz epey ..
bencede muhtemeldir himmetcileri küçümsemek olur diğer türlü adamlar abd yi bile ellerinde oynatıyorlar
devlet olarak gücün onların gücünü geçemiyor ne abd de nede avrupada.
ama diğer taraftan o dönem bu kadar güçlü değillerdi. onlardan daha fazla devletin katkısı var
tff nin katkısı var. Türkiye fifada çok güçlü fifada gözü olan uefa başkanının tff nin gözünün içine bakması gerekiyor.
fifada herhalde en fazla oyu olan üç ülkeden biriyizdir.

Çevrimdışı mrred

Butun futbolculari avrupaya transfer oldu. İtalyaya ingiltereye gittiler. Teknik direktoru italyaya gitti. Yahu siz yapmayin bari akli basinda insanlarsiniz. Bunlar hep teori bunlarin pesine takilarak kulup yonetilmez. Kulup rasyonel ilkelerle profesyonelce yonetilir. O zaman ben de soyle bir komple teorisi atayim ortaya . Suleyman Sebayi istifa ettiren carsi grubu acaba fetoden para almis olabilir mi ? Zira ihsan kalkavanla ilgili baskan ben bu kulupte var oldukca o adam baskan olamaz demisti. O fetocu kalkavan bu carsiya para verip bagirttirmis olabilir mi ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Takım hiç bir zaman bu kadar kaos ile lige hazırlamamıştı. Sonumuz hayrolsun.

İşin kötüsü yönetim 3 maymunu oynuyor resmen. Yazık..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üç maymunumu oynuyor söyleyecek birşeylerimi yok.
yaptıkları yanlışdı şimdi çıkıp ne diyecekler.
kulübün başına başkan ısrar etti diye taraftar istemediği bir hocayı bile kabullendi
sen kalkıp Beşiktaş taraftarına silah çekenede iş veriyorsun
emin ol bunu düşünmemişleridr bile şimdi biz ne yaptık diyorlardır. ne söyleyeceklerki çıkıpda
konuşacak yüzlerimi var.

Çevrimdışı mrred

İşin en ironik tarafı daha 2 sene önce "tamer tuna gittiği için takımın oyun kalitesi düştü hocaya akıl veren yok taktik anlayışı tamer hocayla birlikte dizayn ediyordu şenol hoca" diye yardımcı antrenörü şampiyonluğun mimarı yapanlar şimdi yeni gelen hocanın yardımcı antrenörüne "gönderilsin ne var canım başkasını bulur" diyor. Adamın kimle çalışmak istediğini baştan kabul etmişsin ama daha ligler başlamadan kovulmasını istiyorsun. Çok güzel hareketler çok tutarlı fikirler bunlar.
Bu adamlarin kime hizmet ettikleri belli degil. Bu adamlarin lafiyla gaziyla kulupte karar almak intihar olur. Hangi iliskiler icindeler gercekten belli degil. Baskan bunlara iyi bile dayaniyor. Bunlar ayni “Din elden gidiyor tayfasi gibi”
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Gürler Akgün'e göre solbek ve stoper ispanya'dan gelebilirmiş.İndi'nin bonservisi de fazla,bize geleceğini düşünmüyorum.Stopere 4-5 milyon verebiliyorsak gidip de bu parayı İndi'ye vermezler herhalde.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Butun futbolculari avrupaya transfer oldu. İtalyaya ingiltereye gittiler. Teknik direktoru italyaya gitti. Yahu siz yapmayin bari akli basinda insanlarsiniz. Bunlar hep teori bunlarin pesine takilarak kulup yonetilmez. Kulup rasyonel ilkelerle profesyonelce yonetilir. O zaman ben de soyle bir komple teorisi atayim ortaya . Suleyman Sebayi istifa ettiren carsi grubu acaba fetoden para almis olabilir mi ? Zira ihsan kalkavanla ilgili baskan ben bu kulupte var oldukca o adam baskan olamaz demisti. O fetocu kalkavan bu carsiya para verip bagirttirmis olabilir mi ?
he ya he transfer oldular da ne oldu ?  Kaldi ki o ana kadar  avrupa ve dunya futbolunda elle tutulur bir basarisi olmayan bir ulkenin takimi  hic yoktan UEFA kupasini aliyorsa tabi ki herkes  futbolculara saldiriverir.. Normal bir sey  bu, anormal olan  o  transfer oldular dedigin futbolcularin  Italya da gosteridgi  peformans.. Arif Sociedad dan teneke baglanarak kovuldu  Hakan "cok Sukur" Torino gibi bir kulubun yedegi oldu ancak.. Emre ile Okan da  zaten Inter'de yedekti  diye  hatirliyorum ben .. Varsa  yanlisim duzeltir arkadaslar 
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 15:02:08 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

bu konuda dikkate almadığın birşey var evet kadroları güçlüydü
ama o kadroyuda kurma şekilleri zaten başta sorun kalkıp alt yapıdan itibaren milli takımlarda
pişirildi hepsi bilinçli şekilde gsli yapıldı. gs ye gitmek istemeyenler tehdit edildi milli takımdan adı silindi
lig devam ederken resmen önünü açmak için herşeyi yaptılar. maçları ertelendi
bizim ne oldu özellikle kupa maçları bizim en yoğun olduğumuz takvime sokuldu.
ama nihayetinde uefada lobin ne kadar güçlü olursa olsun ingiliz lobisi gibi olamaz.
ama haklı olduğun konu Beşiktaş taraftarı hep suçu dış güçlerde buluyor başımıza ne gelirse dış güçler yüzünden geliyor.

Çevrimdışı mrred

sedece stad uzak geldiği içinde değil hepsinin çarşı içinde mekanı var olimpiyata maça mı gidilir adam başı 200 geçirmek varken.az kan ve ter dökmediler o mekanları açabilmek için.
Ben bunu bilmiyordum . Bilgilendirme icin tesekkur ederim.
The great gig in the sky