2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263944 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluk sayısı hesabında bakılan iki kriter var. Birisi o sezonun ülke genelini kapsaması diğeri ise ligin profesyonel olması. Bu ikisi bir arada olacak.

Fenerbahçe’nin ilk şampiyon olduğu sezonki statünün bizim o iki şampiyonluğu aldığımız sezonlardan bir farkı yok bu arada.

Burada tartışılacak konu o iki şampiyonluğun sonradan nasıl saydırıldığı değil, en başta nasıl yok sayıldığıdır.

Bunun aksini söyleyen ya art niyetli ya da cahildir
6-7 yasinda sormaya baslamistim
Neden butun sezonlar 1972-1973 1982-1983 diye giderken ilk sezon 1959 diye baba ve dedeler zor cevap veriyiordu
Ikna edemiyorlardi
Fbnin sayiliyor bizim sayilmiyor

Çevrimiçi Necmi

bu arada hazırlık maçına baktım takımda ilerleme var
Şenol güneşle orta sahada top çeviriyorduk avcıyla ceza sahamızda top çeviriyoruz :D
sahada en çok topla buluşan oyuncu kalecimizdi herhalde :bandit:

Çevrimiçi murat

Dertleri Orhan Ak değil. Eğer dertleri Orhan Ak ise Allah benim bin türlü belamı versin. Bu kadar net konuşuyorum.
dertleri mama..

Çevrimiçi murat

Sitad uzak gelmistir abi ona mahsuben passoya paso karisiyiz demislerdir
sedece stad uzak geldiği içinde değil hepsinin çarşı içinde mekanı var olimpiyata maça mı gidilir adam başı 200 geçirmek varken.az kan ve ter dökmediler o mekanları açabilmek için.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 13:45:44 MURAT ]

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mrred

Istedigimi alintilarim
Istedigimi yazarim
Zohniyete bak

Sebaya mitci cenk koraya kupa hediye etti diyene de haddini bildiririz
Seba mitci degil mi ? Bundan ne gocunuyorsun anlamadim? Mit ajani demek ile mit gorevlisi demek ya da mitci demek arasinda bir fark yok. Senin gibi issiz gucsuz medeniyetten nasibini alamamis vasifsiz mesajlarinla burdaki gencleri zehirleyen profillerle ben nasil mucadelece edecegimi biliyorum. Bir kere olsun oyunun safi kendisi ile ilgili bir mesajin yok oyunu hep dis gucler ya da hakemle anlatiyorsun. Sana basit bir soru sordum. Burada gencleri “ispatlanamamis curuk temeli iddialarinla zehirleme” cevap ver.

1.Bulent yildirim ve Serkan Cinari gs lobisi neden koruyamadi ? Ben senin adina cevap vereyim cunku 5 kere sordum cevap veremedin. Sen besiktasi kucumseyen ezik bir psikolojide olan bir insansin. Besiktasin buyuklugunu bilmiyorsun. Bu iki hakemin de dudugunu astirdilar bundan sonra gelen hakemlere de goz dagi verdiler.

2. Gs uefa kupasini ve super kupayi sikeyle mi aldi ? Buna da cevap veremiyorsun ben sana soyleyim. Sikeyle almadi gayet modern bir oyunla haklariyla aldilar. Senin lobi dedigin sey once zoru basarmakla olur. Adamlar zoru basardilar taraftar ve guc elde ettiler. Sen de sahaya akıl koy sen de yap. Ve ezik insanlar gibi aglama. Siz boyle sahanin disina cikip ezik gibi aglayinca kulup geri gidiyor farkinda degilsiniz.

Not : Sevgili genc arkadaslar bu ve benzeri profildeki insanlar evlerinde , isyerlerinde, sokakta veya baska bir yerde hicbir zaman iş kotuye gittiginde suçu kendinde aramazlar. Had bildirme, adamlik, milliyetcilik ve populist soylemlerin arkasina siginarak kendilerine cok taraftar bulurlar. Cunku insanlara dusunmek zor gelir. Hitleri de bir suru insan desteklemisti. O yuzden forumda bir sure yazmicam. Sahanin icinde kalmaya calisan oyunu teknik ve taktik acidan degerlendiren arkadaslara simdiden sabirlar diliyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Arkasinda cok degisik isler olabilir ama bekledigim olaylardi bunlar. Bizim avruoadaki taraftarimiz baya baya holigan. Kavgaysa kavga, dalan cocuklar bunlar. Biraz azinlik olmanin verdigi agresiflik falan da var dogal olarak, yabanci takimla oynarken bu cocuklar icin galibiyet mucadele cok onemli. Boyle boyle damliyor iclerine.
Liyon macinda da butun sehrin icinden gecti herifler, allahtan kimse olmedi.
Bu taraftari bileceksin orda kamp mac yapmayacaksin arkadas, onlem alacaksin.

20 milyonluk camiasin her turlusu var icinde tarafatri ayirmamak lazim, bu carsidir, bu avrupa carsi bu musteri bu cekirdekci bu fmci tayfa falan ama azicik da dinleyeceksin. Bir asiri gecmis milyonluk camiasin bu taraftara ragmen seba oturamamis koltukta oranak kim fikret orman kim sebanin yaninda. Dugmeye basip gerginligi de bosaltamiyorsun filmlerdeki gibi, cikip konusup taraftara hitap etmem lazim, bizi, baskan taraftardan nefret ediyor, degil oranak fikret orman da oturamaz o koltukta taraftara ragmen.

Bu kısımda hak veriyorum. Bolu da yer alındı git orada kamp yap. Gurbetçiler olaylara twitter vs gibi sosyal medyadan hakim. Bak mesela ben bu 2015 de ki silah çekme olayını bilmiyordum. Şimdi bizim taraftar feto cu diye mi istemiyor silah çekti diye mi yoksa ikisi de mi yoksa sırf Beşiktaş a zarar vereyim diye mi? Bunda bile sebepler ayrılır. Dediğin gibi her türlü insan var taraftar dediğimiz kısımda. Başkanın yanlışı bir konuda taraftara bir serzenişte bulunacaksan ki bence bulunma (senin işin kendi taraftarınla aranı bozmak değil çünkü birikiyor dönüp dolaşıp Beşiktaş a daha da zarar veriyor.) ayırıp kime niye böyle cevap verdiğini bilal e anlatır gibi anlatman gerekiyor. Yoksa o binbir çeşit insanın yarısı kendi üstüne de alınıyor halbuki onlar kastedilmek istenmediği halde. Kısaca ciddi iletişim sorunu ve kopukluğu var Taraftar ve Başkan arasında. Bu işi çözmenin en kolay yolu saha içi başarıdır. O  taraftar dediğimiz olgunun içinde Beşiktaş lılar var, Beşiktaş lı geçinenler var, Beşiktaş tan geçinenler var. Taraftar da kendi safrasını temizlemek zorunda. Cephe aldığın yönetime vurmaya kalktığında Beşiktaş a vurmuş oluyorsun. Herkes eleştirmeli çünkü çok yanlışlar yapılıyor. Ama bu işi Beşiktaş a zarar vermeden yapmak gerekiyor.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Lens dün kısa sürede iyi bir görüntü çizdi. Diğer hazırlık maçlarında da aynı görüntüyü verirse formayı alır. Ki eğer kanat alınmayacaksa ve Ljajic sola çekilmeyecekse Lensin performans yükseltmesi için dua etmekten başka çaremiz yok. Çünkü aksi taktirde Q.

Çevrimiçi Rasim

seba mitciydi cenk koray iki şampiyonluk kupasını evet Beşiktaşa hediye etti o olmasa alamayacaktık
iki şampiyonluğu bunda hat bildirecek ne var silinen mesajları okumadım ama taraflara bakınca neler yazıldığını tahmin ediyorum
bu forumda birilerine renkli diye suçlama yapılmaz renkli dediğiniz adam sizin daha görmediğiniz stadda kombine sahibi
şimdi okudum mred yanlış birşey söylememiş bende aynı perspektiften bakıyorum olaya
her şampiyonluk kaybettiğinde gs lobisi hakkımız yeniyor bizim gücümüz yok hakemler bizi doğradı
demek koca bir ezikliktir hiç kötü olduğumuz için değil hep zayıf olduğumuz için kaybediyoruz tabi
bunu söyledikçede bir türlü çıkamıyoruz işin içinden bu söylemler yüzünden çok kolay kırılan bir taraftar yapısı yarattık
verilen tepkiler verdiğiniz tepkiler çaresizlik tepkisi sen kendini zayıf görürsen en kıytırık hakem bile seni harcar
bunun için birilerinin lobisi olmasına gerek yok insanın doğasında var zayıf olanı harcamak ayakta kalmak için güçlü olmak güçlü görünmek zorundasın sadece insan değil tüm canlılarda var bu zayıf olan türün devamı için tehlikedir. o nedenle zayıf olana içgüdüsel saldırılır.
orhan aka gelince onu Beşiktaş içine sokmak akıllı insanın yapacağı bir iş değil daha adı ortaya atıldığı gün söylemiştim
taraftar onu stada sokmaz diye. Orhan ak gidince Avcı gidecekse buyursun gitsin başkan gidecekse oda buyursun gitsin
bu kulübün kırmızı çizgileri var o çizgiler çok fazla geçilmeye başladı. bu Beşiktaşı bitirir. Hiç kimse tanrı parçacığı falan değil
olacaklar besbelliyken ben yaptım oldu denmez.  bu stadda ilk maç kendinize sövdürürsünüz.
sadece oda değil çalışan personelin Beşiktaş taraftarıyla nasıl ilişki kurması gerektiğinide öğretmek zorundalar
sadece orhan ak değil o kadın taraftarımızı itekleyen şahısında bu kulüpde işi yok
doğru şekilde yapıldığı sürece protesto haktır. olayları bilmiyorum kulübeye inip protesto ettilerse hazırlık maçında
gayet olabilir bir şey saldırı olduysa olmaması gereken birşey.
dediğim gibi orhan ak gidecek gitmeli onunla birlikte avcıda giderim derse yolu açık olsun başkan kendini ortaya koyarsa
onunda yolu açık olsun gitmezse bu seneyi kaybederiz. Yönetim kalkıpda her seferinde taraftarı bu kadar kıracak hamleler
yapmaz zorla kaşınıyorlar.
çarşıya gelince evet resmen Beşiktaşın kamburu oldular artık attıkları her adım Beşiktaşın zararına.
geçmişle yaşanmaz geçmişde mücadeleyi çarşı vermedi Beşiktaş taraftarı verdi inönüde kavga edenler sırada gece yatanlar sadece çarşımıydı
sebayı staddan kovalayanda çarşı 8 yıl başımıza yd yi musallat edende çarşı Beşiktaş olimpiyattayken
passo boykot edip maça gelmeyen ama vodafone açıldığı gün boykotu kaldıran bana taraftarlık falan öğretemez
eskiden ilk çıktıkları dönem iyiydi tamam ama şimdi Beşiktaşa büyük zarar veriyorlar. en büyük hatayı aklanında gelin dediklerinde
yaptılar hiç bir suçu olmadığı halde Beşiktaş için içerde yatanları yalnız bıraktılar hakkımızla aldığımız kupayı geri verin
dediler aklanınca alalım. ben hakkımla aldığım şeyi neden geri vereyim. işleri güçleri kendilerini bir yere çıkartmak bunun için Beşiktaş harcanacaksa harcansın önemli değil yeterki kendilerinden övgüyle bahsedilsin. bunlarımı savunacağız
20 yıldır Beşiktaş yararına yaptıkları tek doğru yok.
dürüst olacaksak tam olalım seba mit yöneticisiydi nerdeyse bütün mal varlığımız seba sayesinde oldu
nasıl açıldı o kapılar nasıl atıldı o imzalar. okadar değerli arazi Beşiktaşa verilirmiydi sizce.
semra özalın Beşiktaşa faydalarıda tartışılmaz. düşün şimdi CB nin eşi Beşiktaşlı olsa her platformda söylese
ve her maçımıza gelse o hakemler o düdükleri çalabilirmi. Biz devlet mekanizmasında olsun zengin listesinde olsun belkide en güçlü kulübüz ama kimse parmağını oynatmıyor çünkü Beşiktaşda iyi bir şey yapmaya kalkanı bu taraftar mahfeder
hemen hedef tahtasına girer. millet delimi Biz bu taraftarla lobi falan işletemeyiz. şu anda CB ye en yakın olan
Ethem sancak Beşiktaş maçlarına geliyordu taraftar resmen yedi onu söylemediklerini bırakmadılar.
rıza zarrab loca aldı diye neler yaptılar. böylemi lobi oluşacak. bu kulüpden kimler uzaklaştırıldı.turgay cinerden tut nevzat demire kadar.
şimdide birşeyler yapmaya çalışan Hüseyin Yüceli yemeye uğraşıyorlar. para veriyor ya Beşiktaş için birşeyler yapıyor
odunu indirmek lazım kafasına değilmi.
:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

Aynı şekilde düşünüyorum da dertleri tam olarak ne onu anlayamıyorum işte. Bu konu çözülürse mesela hangi konulara el atıp kulübü daha da yıpratmaya çalışacaklar kestiremiyorum bir kulüp düşün ki taraftarının yapacağı taşkınlıklara göre pozisyon almak zorunda olsun. Şu takımın birinci önceliği transfer olmalı gönderilecek oyuncular olmalı lig başlayacak hala caner kanadından gol yiyoruz taraftar bununla uğraşmaktansa ne kadar alakasız konu var onunla haşır neşir.
fb maçına çıkmayalım herkes dedi başkanın arkasında dururuz dendi maça çıkmadık 5 ay sonra vodafoneda fikret orman paralar nerde tezahuratı başladı omurgasızlık budur sanki kendileri melek sonra burak yılmaz geldi onun aleyhine tezahurat erzurum maçında adam sarı gördü hakemi alkışladılar o sahada üstünde beşiktaş forması giymiş adama bunu yaptılar şimdide orhan ak olayı bu biter x olayı başlar kendi egolarını tatmin edecekler fb maçına çıkmayalım herkes arkanızda dedikten 3-5 ay sonra beşiktaş başkanlığı makamını hırsızlıkla suçladılar böyle devam ettikce renklilerin şampiyonluğunu daha çok izleriz geçen sene fb adamlar küme düşme hattındaydı adam bi kampanya 25m euro toplanmış bizde olsa başkanı bişeye sokar sokar çıkarırlrdı valla insan üzülüyor şuan hocanın taktiğini transferlerin yapılması gerekenleri konuşmak yerine saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz

Çevrimdışı Kutay

seba mitciydi cenk koray iki şampiyonluk kupasını evet Beşiktaşa hediye etti o olmasa alamayacaktık
iki şampiyonluğu bunda hat bildirecek ne var silinen mesajları okumadım ama taraflara bakınca neler yazıldığını tahmin ediyorum
bu forumda birilerine renkli diye suçlama yapılmaz renkli dediğiniz adam sizin daha görmediğiniz stadda kombine sahibi
şimdi okudum mred yanlış birşey söylememiş bende aynı perspektiften bakıyorum olaya
her şampiyonluk kaybettiğinde gs lobisi hakkımız yeniyor bizim gücümüz yok hakemler bizi doğradı
demek koca bir ezikliktir hiç kötü olduğumuz için değil hep zayıf olduğumuz için kaybediyoruz tabi
bunu söyledikçede bir türlü çıkamıyoruz işin içinden bu söylemler yüzünden çok kolay kırılan bir taraftar yapısı yarattık
verilen tepkiler verdiğiniz tepkiler çaresizlik tepkisi sen kendini zayıf görürsen en kıytırık hakem bile seni harcar
bunun için birilerinin lobisi olmasına gerek yok insanın doğasında var zayıf olanı harcamak ayakta kalmak için güçlü olmak güçlü görünmek zorundasın sadece insan değil tüm canlılarda var bu zayıf olan türün devamı için tehlikedir. o nedenle zayıf olana içgüdüsel saldırılır.
orhan aka gelince onu Beşiktaş içine sokmak akıllı insanın yapacağı bir iş değil daha adı ortaya atıldığı gün söylemiştim
taraftar onu stada sokmaz diye. Orhan ak gidince Avcı gidecekse buyursun gitsin başkan gidecekse oda buyursun gitsin
bu kulübün kırmızı çizgileri var o çizgiler çok fazla geçilmeye başladı. bu Beşiktaşı bitirir. Hiç kimse tanrı parçacığı falan değil
olacaklar besbelliyken ben yaptım oldu denmez.  bu stadda ilk maç kendinize sövdürürsünüz.
sadece oda değil çalışan personelin Beşiktaş taraftarıyla nasıl ilişki kurması gerektiğinide öğretmek zorundalar
sadece orhan ak değil o kadın taraftarımızı itekleyen şahısında bu kulüpde işi yok
doğru şekilde yapıldığı sürece protesto haktır. olayları bilmiyorum kulübeye inip protesto ettilerse hazırlık maçında
gayet olabilir bir şey saldırı olduysa olmaması gereken birşey.
dediğim gibi orhan ak gidecek gitmeli onunla birlikte avcıda giderim derse yolu açık olsun başkan kendini ortaya koyarsa
onunda yolu açık olsun gitmezse bu seneyi kaybederiz. Yönetim kalkıpda her seferinde taraftarı bu kadar kıracak hamleler
yapmaz zorla kaşınıyorlar.
çarşıya gelince evet resmen Beşiktaşın kamburu oldular artık attıkları her adım Beşiktaşın zararına.
geçmişle yaşanmaz geçmişde mücadeleyi çarşı vermedi Beşiktaş taraftarı verdi inönüde kavga edenler sırada gece yatanlar sadece çarşımıydı
sebayı staddan kovalayanda çarşı 8 yıl başımıza yd yi musallat edende çarşı Beşiktaş olimpiyattayken
passo boykot edip maça gelmeyen ama vodafone açıldığı gün boykotu kaldıran bana taraftarlık falan öğretemez
eskiden ilk çıktıkları dönem iyiydi tamam ama şimdi Beşiktaşa büyük zarar veriyorlar. en büyük hatayı aklanında gelin dediklerinde
yaptılar hiç bir suçu olmadığı halde Beşiktaş için içerde yatanları yalnız bıraktılar hakkımızla aldığımız kupayı geri verin
dediler aklanınca alalım. ben hakkımla aldığım şeyi neden geri vereyim. işleri güçleri kendilerini bir yere çıkartmak bunun için Beşiktaş harcanacaksa harcansın önemli değil yeterki kendilerinden övgüyle bahsedilsin. bunlarımı savunacağız
20 yıldır Beşiktaş yararına yaptıkları tek doğru yok.
dürüst olacaksak tam olalım seba mit yöneticisiydi nerdeyse bütün mal varlığımız seba sayesinde oldu
nasıl açıldı o kapılar nasıl atıldı o imzalar. okadar değerli arazi Beşiktaşa verilirmiydi sizce.
semra özalın Beşiktaşa faydalarıda tartışılmaz. düşün şimdi CB nin eşi Beşiktaşlı olsa her platformda söylese
ve her maçımıza gelse o hakemler o düdükleri çalabilirmi. Biz devlet mekanizmasında olsun zengin listesinde olsun belkide en güçlü kulübüz ama kimse parmağını oynatmıyor çünkü Beşiktaşda iyi bir şey yapmaya kalkanı bu taraftar mahfeder
hemen hedef tahtasına girer. millet delimi Biz bu taraftarla lobi falan işletemeyiz. şu anda CB ye en yakın olan
Ethem sancak Beşiktaş maçlarına geliyordu taraftar resmen yedi onu söylemediklerini bırakmadılar.
rıza zarrab loca aldı diye neler yaptılar. böylemi lobi oluşacak. bu kulüpden kimler uzaklaştırıldı.turgay cinerden tut nevzat demire kadar.
şimdide birşeyler yapmaya çalışan Hüseyin Yüceli yemeye uğraşıyorlar. para veriyor ya Beşiktaş için birşeyler yapıyor
odunu indirmek lazım kafasına değilmi.
abi siyasetten pek anlamam semra özal diye birini de tanımıyorum ama sırf  o dönemki cbnin eşi beşiktaşlı diye hakemler neden bize kıyak geçsin onu çözemedim kim takar cblerin eşlerini bence semra özalın bize en ufak bir katkısı yoktur.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

Şampiyonluk sayısı hesabında bakılan iki kriter var. Birisi o sezonun ülke genelini kapsaması diğeri ise ligin profesyonel olması. Bu ikisi bir arada olacak.

Fenerbahçe’nin ilk şampiyon olduğu sezonki statünün bizim o iki şampiyonluğu aldığımız sezonlardan bir farkı yok bu arada.

Burada tartışılacak konu o iki şampiyonluğun sonradan nasıl saydırıldığı değil, en başta nasıl yok sayıldığıdır.

Bunun aksini söyleyen ya art niyetli ya da cahildir
tam olarak öyle değil o statüde bizden öncede fenerde şampiyon oldu.
bizim haklı gerekçemiz fenerin şampiyonlukları uefaya bildirilmedi bizim iki şampiyonluğumuz tff tarafından
türkiye şampiyonu olarak uefada tescil edildi. ikisindede şampiyon kulüpler kupasına gitme hakkı kazandık birinde gittik diğerinde
tff geç bildirdiği için gidemedik. yani uefaya görede bizim şampiyonluklar geçerli. tff nin uefaya bildirmeside
resmi tescildir. zaten davayı böyle kazandık ama fener buna itiraz edemiyor. ona kuduruyorlar :D
aslında haklılar :D  ya lig başladıktan sonra geçerli dersin yada bütün şampiyonlukları geçerli kılarsın.
herkes mahkemeylemi alacak şampiyonluğu. yada ligi 57 de başladı dersin olur biter.
o iki şampiyonluğun o zaman sayılmaması normal çünkü federasyon kupasıydı. bizden öncede fenerin var.
bizim itiraz hakkımız bizim şampiyonluk  sayımız tff ye göre farklı uefaya göre farklıydı.
o iki şampiyonluk uefaya göre Türkiye şampiyonu olarak tescilliydi.

Çevrimdışı Egos

zaten hakkımız olan bir şeyin hukuki yollardan geri kazandırılması beşiktaş için yapılan bir görevdir. cenk koray beşiktaş'ı değil de siirtspor'u tutsaydı ve bu işi gerçekleştirseydi, siirt'in bize iki şampiyonluk hediye ettiğini mi söyleyecektik?

süleyman seba'nın devlet içindeki hizmeti eğer beşiktaş başkanıyken kazandığımız şampiyonluklarda etkili olduysa o zaman bunu masaya yatıralım, ama o iş de hakkımız olanı aldığımız gerçeğine dayanacaksa seba'nın mesleğinin ne önemi var?

semra özal konusunu hâlâ çözemedim. semra özal? bu konuda değerlendirme mi yapacağız şimdi? kulüp tarihinden semra özal'ı çıkarsınlar, geriye kaç şampiyonluğumuz kalıyorsa ona razı olalım madem.

beşiktaş'a katkı sunmayacak bir tartışmayı uzatmak anlamsız.

Çevrimiçi Necmi

abi siyasetten pek anlamam semra özal diye birini de tanımıyorum ama sırf  o dönemki cbnin eşi beşiktaşlı diye hakemler neden bize kıyak geçsin onu çözemedim kim takar cblerin eşlerini bence semra özalın bize en ufak bir katkısı yoktur.
hahaha o dönem yaşamadığın belli ve siyasetten anlamadığın.
bu arada kıyak geçti demedim. taraflı yönetmemek kıyak geçmek değildir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynı şekilde düşünüyorum da dertleri tam olarak ne onu anlayamıyorum işte. Bu konu çözülürse mesela hangi konulara el atıp kulübü daha da yıpratmaya çalışacaklar kestiremiyorum bir kulüp düşün ki taraftarının yapacağı taşkınlıklara göre pozisyon almak zorunda olsun. Şu takımın birinci önceliği transfer olmalı gönderilecek oyuncular olmalı lig başlayacak hala caner kanadından gol yiyoruz taraftar bununla uğraşmaktansa ne kadar alakasız konu var onunla haşır neşir.
Güç denemesi yapıyorlar işte, neyi kabul ettirebiliyoruz diye.

Çevrimdışı mrred

Semra Özalin konumunu iyi anlamaniz icin genc arkadaslarima sadece googledan goksel gumusdag kimmis onu arastirmalarini tavsiye ederim. Emine erdogan ile akrabaligina bakin.

Herkese sevgi ve saygilar
@mylife1903   Sana da sevgimi sunuyorum aam saygilarimi maalesef sunamiyorum uzgunum
The great gig in the sky

Çevrimdışı autopsy

Semra Özal ?? MİT ??
Bu forumu terk etme zamanı gelmiş çoktan.
Ben yaşadığımı bilirim, GS'ın 98. dakika penaltılarını vs unutmadım ben. Daha çok detay yazarım da gerek yok.
Evet o GS takımı başarılı bir takımdı ama bu korunmadığı ve türlü pislik yapmadıkları anlamına falan gelmez.
GS savunucularının arasında işim yok benim.
Son mesajımdır, ne haliniz varsa görün.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Seba mitci degil mi ? Bundan ne gocunuyorsun anlamadim? Mit ajani demek ile mit gorevlisi demek ya da mitci demek arasinda bir fark yok. Senin gibi issiz gucsuz medeniyetten nasibini alamamis vasifsiz mesajlarinla burdaki gencleri zehirleyen profillerle ben nasil mucadelece edecegimi biliyorum. Bir kere olsun oyunun safi kendisi ile ilgili bir mesajin yok oyunu hep dis gucler ya da hakemle anlatiyorsun. Sana basit bir soru sordum. Burada gencleri “ispatlanamamis curuk temeli iddialarinla zehirleme” cevap ver.

1.Bulent yildirim ve Serkan Cinari gs lobisi neden koruyamadi ? Ben senin adina cevap vereyim cunku 5 kere sordum cevap veremedin. Sen besiktasi kucumseyen ezik bir psikolojide olan bir insansin. Besiktasin buyuklugunu bilmiyorsun. Bu iki hakemin de dudugunu astirdilar bundan sonra gelen hakemlere de goz dagi verdiler.

2. Gs uefa kupasini ve super kupayi sikeyle mi aldi ? Buna da cevap veremiyorsun ben sana soyleyim. Sikeyle almadi gayet modern bir oyunla haklariyla aldilar. Senin lobi dedigin sey once zoru basarmakla olur. Adamlar zoru basardilar taraftar ve guc elde ettiler. Sen de sahaya akıl koy sen de yap. Ve ezik insanlar gibi aglama. Siz boyle sahanin disina cikip ezik gibi aglayinca kulup geri gidiyor farkinda degilsiniz.

Not : Sevgili genc arkadaslar bu ve benzeri profildeki insanlar evlerinde , isyerlerinde, sokakta veya baska bir yerde hicbir zaman iş kotuye gittiginde suçu kendinde aramazlar. Had bildirme, adamlik, milliyetcilik ve populist soylemlerin arkasina siginarak kendilerine cok taraftar bulurlar. Cunku insanlara dusunmek zor gelir. Hitleri de bir suru insan desteklemisti. O yuzden forumda bir sure yazmicam. Sahanin icinde kalmaya calisan oyunu teknik ve taktik acidan degerlendiren arkadaslara simdiden sabirlar diliyorum.
Gider A Milli futbol takımının teknik direktörüne teknik direktörlük dersi verir " Bak benim dediklerimi yap ha sonra senden hesap sorarım " der gider Guardiola Klopp gibi ben aşmışım bu işleri çözmüşüm tarzı komedi komedi hareketler forumdaki Beşiktaşlılara tepeden bakmalar aşağılamalar.  O kadar yazmana gerek yok senin şurada yazdıklarını ciddiye alan ne kadar ciddiye alınacak şeyler yazdığını bu sene görecek . Dur hele 1 sene sabret. Göreceğiz senin sistemini de sonuçlarını da.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 14:08:49 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Necmi

zaten hakkımız olan bir şeyin hukuki yollardan geri kazandırılması beşiktaş için yapılan bir görevdir. cenk koray beşiktaş'ı değil de siirtspor'u tutsaydı ve bu işi gerçekleştirseydi, siirt'in bize iki şampiyonluk hediye ettiğini mi söyleyecektik?

süleyman seba'nın devlet içindeki hizmeti eğer beşiktaş başkanıyken kazandığımız şampiyonluklarda etkili olduysa o zaman bunu masaya yatıralım, ama o iş de hakkımız olanı aldığımız gerçeğine dayanacaksa seba'nın mesleğinin ne önemi var?

semra özal konusunu hâlâ çözemedim. semra özal? bu konuda değerlendirme mi yapacağız şimdi? kulüp tarihinden semra özal'ı çıkarsınlar, geriye kaç şampiyonluğumuz kalıyorsa ona razı olalım madem.

beşiktaş'a katkı sunmayacak bir tartışmayı uzatmak anlamsız.
şampiyonlukla alakalı demedim alınan arazilerden bahsediyorum.
o zamanın miti şimdinin miti değildi gerçekten bağımsızdı. herkes aziz bile Sebanın karşısında düğme iliklerdi.
Seba ankaraya gider gelir biz arazi kazanırdık. hakemler üzerinde bir gücü olamazdı o zaman nerdeyse hakemlerin hepsi askerdi.
zaten bu hakem şikeleri ayyuka çıkıp herkes hakemlere stadda sövmeye başlayınca TSK komutanların hakemlik yapmasını yasakladı
hepsi ordudan istifa etti.

Çevrimdışı tuncaboylu

fb maçına çıkmayalım herkes dedi başkanın arkasında dururuz dendi maça çıkmadık 5 ay sonra vodafoneda fikret orman paralar nerde tezahuratı başladı omurgasızlık budur sanki kendileri melek sonra burak yılmaz geldi onun aleyhine tezahurat erzurum maçında adam sarı gördü hakemi alkışladılar o sahada üstünde beşiktaş forması giymiş adama bunu yaptılar şimdide orhan ak olayı bu biter x olayı başlar kendi egolarını tatmin edecekler fb maçına çıkmayalım herkes arkanızda dedikten 3-5 ay sonra beşiktaş başkanlığı makamını hırsızlıkla suçladılar böyle devam ettikce renklilerin şampiyonluğunu daha çok izleriz geçen sene fb adamlar küme düşme hattındaydı adam bi kampanya 25m euro toplanmış bizde olsa başkanı bişeye sokar sokar çıkarırlrdı valla insan üzülüyor şuan hocanın taktiğini transferlerin yapılması gerekenleri konuşmak yerine saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz
Harika tespitler.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Semra Özalin konumunu iyi anlamaniz icin genc arkadaslarima sadece googledan goksel gumusdag kimmis onu arastirmalarini tavsiye ederim. Emine erdogan ile akrabaligina bakin.

Herkese sevgi ve saygilar
@mylife1903   Sana da sevgimi sunuyorum aam saygilarimi maalesef sunamiyorum uzgunum
Gerçekten anlamaya çalışıyorum ama anlamadığım şey şu:madem mit,semra özal gibi isimlerin etkisi var,o zaman dün burada bir arkadaşın dediği gibi bizim 15 değil 25 şampiyonluğumuzun olması lazım.Zaten kimse şampiyonluğun(biz dahil) sadece sahada kazanmadığını biliyor.Saha dışı da önemli ama şu son 20 senedeki halimize ne demek lazım,ne anlamak lazım?20 yıldır gs baskın bu ligde biz neden değiliz,sırf taraftar kitlemizden dolayı mı?

Çevrimiçi murat

semra özal=5*emine erdoğan

Çevrimdışı mrred

Semra özal birebir maclari takip ediyordu. Turgut ozal ile semra ozal iliskisi bulent ecevit rahsan ecevit iliskisini benziyormus . Semra ozal baya baskin bir karaktermis arastirdigim kadariyla
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kutay

semra özal=5*emine erdoğan
Helal olsun gerçekten ismini ilk defa bugün, bu forumda duyduğum bir hanımefendi bize bayağı katkı sağlamış söylenenlere göre. Allah razı olsun kendisinden ne diyebilirim ki internetten baktım hala yaşıyor Allah uzun ömürler versin kendisine.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI