şu forumun hiti kötü vs gibi laflara bir açıklama getirelim
arkadaşlar forumun hiti kötü falan değil elbet daha iyisi olsun isteriz
ama bu mevcudu kötü yapmaz
google da Beşiktaş forumu diye arattığınızda biz birinci sırada çıkıyoruz
google insanları laf olsun diye birinci sıraya taşımaz o nedenle forum işlemiyor vs gibi şeyleri dillendirip durmayın boşuna
o sıralama parayla satın alınmıyor. Birinci sırayı geçtim ilk sayfada olabilmek bile büyük işdir
bunu biraz site işiyle sio ile ilgilenenler bilir. Birinci sırada olmak o siteyi çok değerli kılar.
bunun sağlanması için bir çok parametrenin iyi olması gerekiyor.
foruma mesaj düşmemesi bizimle alakalı değil Beşiktaş taraftarı ile alakalı bir durum yazmayı değil okumayı seviyorlar.
tüm forumlar için geçerli olan bir durum bu bize özgü değil. mesaj düşmemesi hitimizin olmadığı anlamı taşımıyor
forumun içinde olan aktif insan sayısı fazla
siz anlık mesajlara bakıyorsunuz biz başka parametrelere bakıyoruz mesela mesaj sayısı artması sizin en çok eleştirdiğiniz konu olan
eleştirme haklarınızdan kaynaklanıyor sürekli şikayet eleştiri gibi mesajlar azaldığında insanların eleştireceğim diye yazdığı saygısız mesajların önüne geçebildiğimizde forumda mesaj sayısı artmaya başlıyor. yani siz eleştiri hakkımız elimizden alındığı için mesaj sayısı azalıyor diyorsunuz ya tam tersi eleştiri seviyesi düştükçe mesaj sayısı azalıyor. sadece forumda sürekli eleştiren bir kaç kişi kalıyor herkes uzaklaşıyor
o nedenle eleştiri dediğiniz seviyesi düşük mesajlara izin vermiyoruz vermeyeceğizde. emin olun bu mesajları yazmak isteyen imsanlar yazmasın
bu forum için çok daha sağlıklı olur. burda bir konuyu açıklayayım derdim eleştiri değil bunun üstüne basıyorum tam tersi eleştiri bizim işimize gelir
ne kadar karşıt görüş olursa o kadar çok mesaj olur burdaki sorun karşıt görüş olması değil yönetim eleştirisini engellediğimiz söyleniyor peki siz
yönetimi destekleyenlere neden saldırıyorsunuz o zaman buda aynı şey değilmi Beşiktaş yönetimini destekleyenlere suçlu muamelesi yapıyorsunuz
arkadaşlar burası Beşiktaş forumu burda yönetim desteklenmesi gayet doğal bir durum bize yönetim eleştirisine tahammülünüz yok diyenlerin en ufak yönetim desteğine tahammülü yok.
bakın burası Beşiktaş yönetimini oyuncusunu teknik ekibini taraftarını korur kollar bu eleştirilemez anlamı çıkartmaz eleştiri olacak ama hakaret aşağılama alay küfür asla izin verilmez propaganda yapılmasına izin verilme o çizgi korunur bunların işine gelmediğini düşünen lütfen forumdan gitsin
yazmasın. Burası Beşiktaşa sallama yeri değildir eleştireceğim diye kimsenin sallamasına izin verilmez.
bir haber çıkıyor doğruluğunu tartmadan sallamaya başlıyor bazı arkadaşlar bundan Beşiktaşın yıpranacağını düşünmüyor iki gün sonra haber yalan çıkıyor bu arkadaşların yüzü bile kızarmıyor bir sonraki sallama haberi bekliyorlar gelip burda sallamak için. Beşiktaşlılık bu değil Beşiktaş konusunda eleştirirkende hassas olacaksın bir tane Beşiktaş var. Beşiktaş kimsenin egosunu tatmin etme konusu değil. burda yönetimle alakalı her mesaj eleştiri mesajı neden bunların hepsine göz yumuyoruzda bazı mesajlar ve bazı kişiler hedefimizde oluyor bunu düşünüyormusunuz bir üye diyelim on mesaj atmış ama bunların çoğunda hakaret aşağılama gibi şeyler var o kişi burda baskı yer yada
diyelim bin mesajı var ama bu mesajların nerdeyse hepsi yönetime sallama mesajı insanın tuttuğu takımla alakalı bir tane iyi mesajı olmazmı bir sevinci olmazmı galip gelirsin mutlu olursun iyi bir transfer yapılır mutlu olursun ama öyle değil tam tersi ya o zaman mesaj atmıyorlar yada insanların o mutluluğunu törpüleyecek mesajlar atıyorlar işde bu kişiler mimlidir burda kimsenin eleştiri haklarını elinden almıyoruz sadece bu kötü niyetli kişilerin burayı propaganda amacıyla kullanmalarına engel oluyoruz. bunun adı eleştiriyi engellemek değil tam tersi gerçek Beşiktaşlıları kullanmaya çalışmalarına engel oluyoruz derdimiz eleştiri değil esas derdimiz buranın kötü amaçlar için kullanılmaması.
yoksa hiç bir Beşiktaş platformu burası kadar özgür değil. buraları lütfen DH gibi yerlerle mukayese etmeyin
burda 4 tip insan profili var
birincisi gerçek Beşiktaşlılar sevinmesi gerektiğinde sevinen üzülmesi gerektiğinde üzülen ters giden birşeye isyan eden tarafatr başımızın üstünde yeri var.
ikincisi burayı sadece gaz çıkartma yeri olarak kullanan tek derdi olumsuzluktan beslenmek olan Beşiktaş taraftarı bunlarıda idare ediyoruz ne olursa olsun Beşiktaş taraftarı sürekli eleştirme hakkıda var diyoruz
üçüncüsü forumu hedef alan forumun bakış açısına göre yön değiştirip tek amacının foruma saldırmak olan bunu test ettik biz neyi savunuyorsak tersini savunur özellikle savunduğumuz konuda yön değiştirdik aynı süretle savundukları şeylerin tersine dönüyorlar hemen

onların derdi Beşiktaş değil forum
dürdüncüsüde renkli troller Beşiktaşlı gibi davranıp içten içe forumdaki insanları manuple etmeye uğraşıyorlar.
işde biz bunların tahlilini yapmak zorundayız ve aramızdan ayrık otlarını temizlememiz gerekiyor yoksa verimli bir yazışma olamaz
bir renklinin gazıyla Beşiktaşlı Beşiktaşlıyla kavga ediyor
forum kuralları var bu forumda yazmanın şartı o kurallara uymak ben kurallara uyamam diyen arkadaşlar forumda yazmaz aslında olay bu kadar basit.
bu arada unutmayın siz yönetimi eleştirme hakkımız var diyorsunuz ya başkalarınında yönetimi savunma hakkı var
hiç bir Beşiktaşlıda yönetimin yanında diye suçlanamaz yönetimide istediği gibi savunur bu kimseyi ilgilendirmez.
burası özgür demokratik isteyenin istediğini yazabileceği bir ortam değil burda Beşiktaş diktası var Beşiktaş menfaatine olunmadığı düşünülen hiç bir mesaja izin verilmez. yani kimse özgür falan değil. bunlarıda kafamıza göre yapmıyoruz forumun bir çizgisi var o çizginin hatlarını belirleyende kurallar var. kuralların olduğu bir yer özgür değildir arkadaşlar. dünyanın her yerinde kurallar vardır ve insanlar o kuralların izin verdiği kadar özgürdür. yani özgür falan değildir.
kimsenin ahlak bekçisi değiliz ama forumun ahlak çizgisini belirleme hakkına sahibiz küfürmü etmek istiyorsunuz etmeyin demiyoruzki gidin istediğiniz yerde edin biz sadece burda edemezsiniz diyoruz.
düzgün eleştiri yapabilmek bu kadar zor olmamalı.benim canım küfretmek hakaret etmek istiyor bunu engelliyorsunuz diye bir eleştiri olamaz.
foruma yapılan eleştirilere bakın neymiş ahlak bekçiliği yapıyormuşuz küfür ettirmiyormuşuz insanların dilediğini söyleme özgürlüğünü tanımıyormuşuz
böyle eleştirimi olur. yönetimle alakalı atılan mesajların hepsi zaten yönetim eleştirisi nasıl engelliyoruz engelliyorsak nasıl duruyor o mesajlar
bazılarını engelleyip bazılarına neden izin veriyoruz o zaman şimdi bu durumda o mesajlar dururken nasıl yönetim eleştirisini engellemiş oluyoruz
arkadaş mesaj yazmış ben azize küfür ettim diye atıldım diye peki arkadaş atıldıysan nasıl yazabiliyorsun bu mesajı diye kimse sormamaış