2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262570 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı sEuL

Mini Adriano işte.

Bedavaya, 800 bin Euro maaşla, 28 yaşında, Barcelona görmüş bir sağ bek, daha ne olsun.

Maasi konusunda bilgi kirliligi var basinda, 800bin, 950bin ve 1.2 milyon diye geciyor farkli sitelerde. Anlasilan imza parasida vermisiz ama kesin bir bilgi yok yillik maasi konusunda sanirim!

Çevrimdışı tuncaboylu

Bedava douglas var yonetim gozunun onundeki adami goremiyor diye bi ton laf oldu.. simdide gereksiz adam oldu.. ben inanin bu taraftarin ne istedigini anlayamadim.. en iyisi transfer olmamasi.. eldeki kadro onlara yeter
Anlayamazsın, uğraşma.

Pahalı adam alırlar, borç var.
Ucuz adam alırlar, ne lüzum var.
Asam almazlar, isyan ederler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Douglas Pereira dos Santos  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Transferin en başarılı tarafı, son ana kadar duyumcu tayfasına sızdırılmamış olması.

Çevrimdışı cursedofdragon

Transferin en başarılı tarafı, son ana kadar duyumcu tayfasına sızdırılmamış olması.

ali naibi effect.

Çevrimdışı levitate

umut güner sızdırıyordu bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

allah aşkına sol bek alın

gerekirse kanat bile almayın ama sol bek alın lütfen

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

şu forumun hiti kötü vs gibi laflara bir açıklama getirelim
arkadaşlar forumun hiti kötü falan değil elbet daha iyisi olsun isteriz
ama bu mevcudu kötü yapmaz
google da Beşiktaş forumu diye arattığınızda biz birinci sırada çıkıyoruz
google insanları laf olsun diye birinci sıraya taşımaz o nedenle forum işlemiyor vs gibi şeyleri dillendirip durmayın boşuna
o sıralama parayla satın alınmıyor. Birinci sırayı geçtim ilk sayfada olabilmek bile büyük işdir
bunu biraz site işiyle sio ile ilgilenenler bilir. Birinci sırada olmak o siteyi çok değerli kılar.
bunun sağlanması için bir çok parametrenin iyi olması gerekiyor.
foruma mesaj düşmemesi bizimle alakalı değil Beşiktaş taraftarı ile alakalı bir durum yazmayı değil okumayı seviyorlar.
tüm forumlar için geçerli olan bir durum bu bize özgü değil. mesaj düşmemesi hitimizin olmadığı anlamı taşımıyor
forumun içinde olan aktif insan sayısı fazla
siz anlık mesajlara bakıyorsunuz biz başka parametrelere bakıyoruz mesela mesaj sayısı artması sizin en çok eleştirdiğiniz konu olan
eleştirme haklarınızdan kaynaklanıyor sürekli şikayet eleştiri gibi mesajlar azaldığında insanların eleştireceğim diye yazdığı saygısız mesajların önüne geçebildiğimizde forumda mesaj sayısı artmaya başlıyor. yani siz eleştiri hakkımız elimizden alındığı için mesaj sayısı azalıyor diyorsunuz ya tam tersi eleştiri seviyesi düştükçe mesaj sayısı azalıyor. sadece forumda sürekli eleştiren bir kaç kişi kalıyor herkes uzaklaşıyor
o nedenle eleştiri dediğiniz seviyesi düşük mesajlara izin vermiyoruz vermeyeceğizde. emin olun bu mesajları yazmak isteyen imsanlar yazmasın
bu forum için çok daha sağlıklı olur. burda bir konuyu açıklayayım derdim eleştiri değil bunun üstüne basıyorum tam tersi eleştiri bizim işimize gelir
ne kadar karşıt görüş olursa o kadar çok mesaj olur burdaki sorun karşıt görüş olması değil yönetim eleştirisini engellediğimiz söyleniyor peki siz
yönetimi destekleyenlere neden saldırıyorsunuz o zaman buda aynı şey değilmi Beşiktaş yönetimini destekleyenlere suçlu muamelesi yapıyorsunuz
arkadaşlar burası Beşiktaş forumu burda yönetim desteklenmesi gayet doğal bir durum bize yönetim eleştirisine tahammülünüz yok diyenlerin en ufak yönetim desteğine tahammülü yok.
bakın burası Beşiktaş yönetimini oyuncusunu teknik ekibini taraftarını korur kollar bu eleştirilemez anlamı çıkartmaz eleştiri olacak ama hakaret aşağılama alay küfür asla izin verilmez propaganda yapılmasına izin verilme o çizgi korunur bunların işine gelmediğini düşünen lütfen forumdan gitsin
yazmasın. Burası Beşiktaşa sallama yeri değildir eleştireceğim diye kimsenin sallamasına izin verilmez.
bir haber çıkıyor doğruluğunu tartmadan sallamaya başlıyor bazı arkadaşlar bundan Beşiktaşın yıpranacağını düşünmüyor iki gün sonra haber yalan çıkıyor bu arkadaşların yüzü bile kızarmıyor bir sonraki sallama haberi bekliyorlar gelip burda sallamak için. Beşiktaşlılık bu değil Beşiktaş konusunda eleştirirkende hassas olacaksın bir tane Beşiktaş var. Beşiktaş kimsenin egosunu tatmin etme konusu değil. burda yönetimle alakalı her mesaj eleştiri mesajı neden bunların hepsine göz yumuyoruzda bazı mesajlar ve bazı kişiler hedefimizde oluyor bunu düşünüyormusunuz bir üye diyelim on mesaj atmış ama bunların çoğunda hakaret aşağılama gibi şeyler var o kişi burda baskı yer yada
diyelim bin mesajı var ama bu mesajların nerdeyse hepsi yönetime sallama mesajı insanın tuttuğu takımla alakalı bir tane iyi mesajı olmazmı bir sevinci olmazmı galip gelirsin mutlu olursun iyi bir transfer yapılır mutlu olursun ama öyle değil tam tersi ya o zaman mesaj atmıyorlar yada insanların o mutluluğunu törpüleyecek mesajlar atıyorlar işde bu kişiler mimlidir burda kimsenin eleştiri haklarını elinden almıyoruz sadece bu kötü niyetli kişilerin burayı propaganda amacıyla kullanmalarına engel oluyoruz. bunun adı eleştiriyi engellemek değil tam tersi gerçek Beşiktaşlıları kullanmaya çalışmalarına engel oluyoruz derdimiz eleştiri değil esas derdimiz buranın kötü amaçlar için kullanılmaması.
yoksa hiç bir Beşiktaş platformu burası kadar özgür değil. buraları lütfen DH gibi yerlerle mukayese etmeyin
burda 4 tip insan profili var
birincisi gerçek Beşiktaşlılar sevinmesi gerektiğinde sevinen üzülmesi gerektiğinde üzülen ters giden birşeye isyan eden tarafatr başımızın üstünde yeri var.
ikincisi burayı sadece gaz çıkartma yeri olarak kullanan tek derdi olumsuzluktan beslenmek olan Beşiktaş taraftarı bunlarıda idare ediyoruz ne olursa olsun Beşiktaş taraftarı sürekli eleştirme hakkıda var diyoruz
üçüncüsü forumu hedef alan forumun bakış açısına göre yön değiştirip tek amacının foruma saldırmak olan bunu test ettik biz neyi savunuyorsak tersini savunur özellikle savunduğumuz konuda yön değiştirdik aynı süretle savundukları şeylerin tersine dönüyorlar hemen :D onların derdi Beşiktaş değil forum
dürdüncüsüde renkli troller Beşiktaşlı gibi davranıp içten içe forumdaki insanları manuple etmeye uğraşıyorlar.
işde biz bunların tahlilini yapmak zorundayız ve aramızdan ayrık otlarını temizlememiz gerekiyor yoksa verimli bir yazışma olamaz
bir renklinin gazıyla Beşiktaşlı Beşiktaşlıyla kavga ediyor
forum kuralları var bu forumda yazmanın şartı o kurallara uymak ben kurallara uyamam diyen arkadaşlar forumda yazmaz aslında olay bu kadar basit.
bu arada unutmayın siz yönetimi eleştirme hakkımız var diyorsunuz ya başkalarınında yönetimi savunma hakkı var
hiç bir Beşiktaşlıda yönetimin yanında diye suçlanamaz yönetimide istediği gibi savunur bu kimseyi ilgilendirmez.
burası özgür demokratik isteyenin istediğini yazabileceği bir ortam değil burda Beşiktaş diktası var Beşiktaş menfaatine olunmadığı düşünülen hiç bir mesaja izin verilmez. yani kimse özgür falan değil. bunlarıda kafamıza göre yapmıyoruz forumun bir çizgisi var o çizginin hatlarını belirleyende kurallar var. kuralların olduğu bir yer özgür değildir arkadaşlar. dünyanın her yerinde kurallar vardır ve insanlar o kuralların izin verdiği kadar özgürdür. yani özgür falan değildir.
kimsenin ahlak bekçisi değiliz ama forumun ahlak çizgisini belirleme hakkına sahibiz küfürmü etmek istiyorsunuz etmeyin demiyoruzki gidin istediğiniz yerde edin biz sadece burda edemezsiniz diyoruz.
düzgün eleştiri yapabilmek bu kadar zor olmamalı.benim canım küfretmek hakaret etmek istiyor bunu engelliyorsunuz diye bir eleştiri olamaz.
foruma yapılan eleştirilere bakın neymiş ahlak bekçiliği yapıyormuşuz küfür ettirmiyormuşuz insanların dilediğini söyleme özgürlüğünü tanımıyormuşuz
böyle eleştirimi olur. yönetimle alakalı atılan mesajların hepsi zaten yönetim eleştirisi nasıl engelliyoruz engelliyorsak nasıl duruyor o mesajlar
bazılarını engelleyip bazılarına neden izin veriyoruz o zaman şimdi bu durumda o mesajlar dururken nasıl yönetim eleştirisini engellemiş oluyoruz
arkadaş mesaj yazmış ben azize küfür ettim diye atıldım diye peki arkadaş atıldıysan nasıl yazabiliyorsun bu mesajı diye kimse sormamaış :D

Çevrimdışı KARA BOĞA

iki aydır bu adamın adı geçiyor, sadece geleceği yüzde yüz kesin değildi.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı KAP

Douglas Pereira dos Santos  :)

Gsye karşı performansı iyiymiş baya :D

Önceki senelere göre belirsizliğin çok daha az olduğu bir kamp dönemine girdik. Sol bek transferi de bu kamp bitmeden kesinleşse güzel iş olacak. Orta saha için de Mehmet Özcan deniyordu, güncel haber çıkmadı bayadır. Fena olmazdı gelseydi.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Douglas hayırlı uğurlu olsun, şenol güneşte transfer olduğunda bir karma yapacak diye pek huzurlu olamıyordum transfer edildiğinde. Ama AA'da öyle bir şey yok, bu adam bir şey gördü ki istedi, yani bazen mali durumumuzu falan unutuyoruz. Paramız transfer listesindekiler uygunluk vs ölçülüp biçildiğinde olabilecek transfer buymuş demekki. Allah gg'ye sağlık versin  :lol:

Yukarıda öyle yazdım ama yok yine içime sinmedi bu sene transfere. Resmen 3.olmak için transfer yapıyor gibiyiz. Millet seriyi alıyor, falcoyu düşlüyor falan biz douglaslar durmisiler falan. Kaliteli bir sol stoper ve sol bek alınmazsa ağır küfür ederim. Kaliteli bir sol bek hele kesin lazım.

Çevrimdışı levitate

Yukarıda öyle yazdım ama yok yine içime sinmedi bu sene transfere. Resmen 3.olmak için transfer yapıyor gibiyiz. Millet seriyi alıyor, falcoyu düşlüyor falan biz douglaslar durmisiler falan. Kaliteli bir sol stoper ve sol bek alınmazsa ağır küfür ederim. Kaliteli bir sol bek hele kesin lazım.
durmisi iyi bence

ismi geçen oyuncuların hepsinden iyi
bipbipbupbup

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile görüşmeye gelen ancak anlaşamadığı için ülkesine giden Lewis Holtby'den sürpriz hamle.

Bonservisi elinde olan 28'lik orta saha hiçbir kulüple anlaşamadığı için Almanya 4. Lig ekibi Rot- Weiss Essen ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Holtby'nin Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile sözleşmesi sona ermişti.

İlgilendiğimiz adamlara bak  :s20:

Çevrimdışı KARA BOĞA

Fikret başkanın vardır bir bildiği. "Bu sene fener şampiyon yapılacak" vb. bir karar alınmışsa hiç boşuna kasmamak daha iyi diye düşünmüş olabilir yönetim.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı haluk.m

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile görüşmeye gelen ancak anlaşamadığı için ülkesine giden Lewis Holtby'den sürpriz hamle.

Bonservisi elinde olan 28'lik orta saha hiçbir kulüple anlaşamadığı için Almanya 4. Lig ekibi Rot- Weiss Essen ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Holtby'nin Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile sözleşmesi sona ermişti.

İlgilendiğimiz adamlara bak  :s20:

Bunda yanlış bir şey yok tek başına çalışmasından iyidir. Evine yakındır, yönetimi ya da teknik heyeti tanıyordur rica eder antrenmanlara katılır.  Holtby 4'lige düşecek oyuncu değil, makul istekleri olsa çoktan bir kulüp bulmuştu.

Çevrimiçi Necmi

Bedava douglas var yonetim gozunun onundeki adami goremiyor diye bi ton laf oldu.. simdide gereksiz adam oldu.. ben inanin bu taraftarin ne istedigini anlayamadim.. en iyisi transfer olmamasi.. eldeki kadro onlara yeter
aslında bunları diyenin dertleri Beşiktaş değil

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Daglis hayırlı olsun şimdi sıra sol kanat ve sol bekte.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimiçi mayguntr

Ivme en onemli seylerden biri bir takim ve camia icin, ama biz ufak ne olsa olay yapip, moral bozmayi nedense cok seviyoruz. Formalarin sizmasi, orhan ak meselesi, dun ku taraftar olayi, ufak tefek olaylar niye bu kadar buyuyor anlamak elde degil.

Kadromuz oyle cok kotu durumda degil, 3culuk icin plan yapiliyor deniyor.

Mevcut kadromuza baktigimizda kalecimiz musleradan sonra ligin en iyi kalecisi. Gokhan sakat degilse en iyi sag bek su an, gidip yedek olarak ligin en iyi 5 sag bekinden birini aliyoruz.

Defans olarak Vida en iyi stoper su an.

Orta Sahada Dorukhan, Ljajic su an mevkilerinde en iyi veya ikinci oyuncular. Burak su an hala en iyi Forvet.  4-5 tane ligin en iyi oyuncusu var mevki olarak elimizde.  Olurda Kagawa gelirse kanatlari Ljajic, Boyd yapabiliyoruz, veya su an bile Guven, Boyd yapabiliriz.

Sol Bek, ve Stoper transferinde nokta atisi yaparsak, sampiyon olmamiz yine icten degil. Saka maka td olarak en iyi td artik elimizde, analiz anlaminda takimlarin eksiklerini cok iyi bulan bir ekibi var, gs yi fbyi basaksehirle 4/5 lik yapan adam Inonude, daha kaliteli kadroyla ne yapabilir biraz dusunmek lazim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağ bek olarak kimi alsak, 3. olmak yerine şampiyon olmak için alıyor oluruz?

Seri'yi alan takımın aldığı sağ bek Şener.

Bu arada Seri dediğin adamın geçen sene performansı rezalet, whoscored'a bak istersen. Millet transfermarkt değerine bakıp yorum yapıyor.

4 sene önce millet Van Persie, Nani falan alırken, biz Rhodolfo, Beck falan alıyorduk. Kaçıncı olduk?

Çevrimdışı Savaş

Douglas GG'yi keser. TR ligini bilen, takım oyununa katkı verebilecek, oyun görüşü sağlam, oyunun içinde kalabilen, TR ligine göre tekniği yeterli olan bir adam aldık. Fiyatı da makul. Neresini beğenmiyorsunuz anlamadım. Bu mali şartlarda şahane sağ bek bence.

https://twitter.com/chefanalysis/status/1154394042916048898

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağ bek olarak kimi alsak, 3. olmak yerine şampiyon olmak için alıyor oluruz?

Seri'yi alan takımın aldığı sağ bek Şener.

Bu arada Seri dediğin adamın geçen sene performansı rezalet, whoscored'a bak istersen. Millet transfermarkt değerine bakıp yorum yapıyor.

4 sene önce millet Van Persie, Nani falan alırken, biz Rhodolfo, Beck falan alıyorduk. Kaçıncı olduk?

Daha 1 ay önce keşke alsak denilen oyuncu şimdi yerden yere vuruluyor. O rakiplerimizi öven kanaldaki adamlardan ne farkları kaldı şimdi. Umarım biraz düşünüp yedek olarak çok iyi bir oyuncu aldığımızı görmesi gerek. Bence yedek olarak da alınmadı. Bu bölgeye genç bir oyuncu gelse kimse eleştirilmeyecekti herhalde. Şimdi genç oyuncudan daha faydalı olabilecek bir oyuncu aldığımız için eleştiriliyor herhalde. Bunun farklı bir açıklaması yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Adamın geçmişi Barcelona, Benfica.. Sivas'tan geldi diye beğenilmiyor :) Barcelona'dan gelse ooo deniyordu.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi