2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262063 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı KARA BOĞA

öyle yorumlardan başka derdimizi anlatamıyoruz ne yapalım.Boyd geldiğinde insanların laf etmediğine emin misin eski mesajlara bakman lazım bence.Herkes tarafından beğenildiği konusuda yanlış insanlar yine laf etti.İnsanlar konuşmak için konuşuyor başka bir şey yok.

Aldığımız adamı sanki bölgesel 3.cü amatör ligden almışız gibi davranıyorsun.

Oyuncu sivasta başka oynar hem takımdan ötürü hem taktikden ötürü.Beşiktaş'ta gerek takım gerek AVCI'nın sistemi ile daha farklı oynar gömdükçe gömdün adamı.

Bedava 28 yaşında ligimizi bilen maaşı uygun sağ bek performansını beğenmedin mi sağ kanat oynayabilen orta saha oynayabilen bir adam adriano gibi.

bir sezonda iki sarı iki kırmızı kart görmek de ilginçmiş.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı Erman1903

bir sezonda iki sarı iki kırmızı kart görmek de ilginçmiş.

10 sarı 0 kırmızıdan daha ilginç değil, demek ki bu adamı atmamışlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

10 sarı 0 kırmızıdan daha ilginç değil, demek ki bu adamı atmamışlar.

:claps: :claps:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yaptığımız Bankalar anlaşmada faiz oranı dinamik mi yoksa sabit mi ? Bilen var mi ?Bugün faizlerin ineceği uzun zamandır belliydi.Umarim yüksek faizden anlaşma imzalamamışızdır.

Amiens forması giyen Orta Saha  Bongani Zungu instagramdan Beşiktaşı takip etmeye başladı. 🔥

Çevrimiçi sefaköykartali

Daha yapılması gereken çok transfer var ama bence en kritiklerinden birisi 6 numara transferi. Dorukhan 6 olacaksa da 8 numara lazım. Atibanın 50 maç oynayacak hali kalmadı bu mevki çokomelli. Gerçi Ozzynin de kamp performansını bilmiyoruz bu bjk muhabirleri ne işe yarıyor acaba?

Çevrimdışı mellfred

Douglas iyi transfer.zaten sağlıklıyken gökanı kesemez onu kesecek oyuncuya da gücünüz yetmez
 Alınması elzem bi sol bek Kaldı 

Douglas iyi transfer.zaten sağlıklıyken gökanı kesemez onu kesecek oyuncuya da gücünüz yetmez

bi de sol stoper.

Çevrimdışı mylife1903

Nejipjanimdan iyi oynar sagbekte
Ama cikip dani alves muamelesi yapmasin kimse sonra hayal kirikligi buyuk oluyor kafasinda varsa futbol oynamak basarili olabilir

Çevrimdışı autopsy

Beşiktaş taraftar ortalamasının transferlerle ilgili görüşleri benim için tamamen bir boş kümedir. Geçmişte kimlerin çok istendiğine, kimlerin istenmediğine bakmak yeterli. Vizyonsuzluk göstergesi Atiba !!, küme düşen takımdan alınan Marcelo !! , muhteşem transfer çalımı Lens !! falan diye uzar gider bu liste.

Beşiktaş taraftar ortalamasının transferlerle ilgili görüşleri benim için tamamen bir boş kümedir. Geçmişte kimlerin çok istendiğine, kimlerin istenmediğine bakmak yeterli. Vizyonsuzluk göstergesi Atiba !!, küme düşen takımdan alınan Marcelo !! , muhteşem transfer çalımı Lens !! falan diye uzar gider bu liste.

hay ağzın bal yesin abi  :claps: :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Beklenti dusuk olunca fayda buyuk oluyor bizde

Mesela gsli gomis buze gelse asar keser 35 atar icinden gecer derdik adam 3. Mac tirak diye kalpten giderdi sahanin ortasinda.
Bi cenabetlik var camiada toplu gusul icin bi onlaynfetva soram

Çevrimdışı ankarakartal06

Amiens forması giyen Orta Saha  Bongani Zungu instagramdan Beşiktaşı takip etmeye başladı. 🔥

Tyler boyd ile arkadaşlar ondan dolayı olabilir mi acaba ?

yoksa duyum mu  :D

Tyler boyd ile arkadaşlar ondan dolayı olabilir mi acaba ?

yoksa duyum mu  :D

bilemem :D

Biraz duyumculuk yapayım bari  :D :D :D
twitterdan buldum  :)

Romanoviç

@Romnvc
 33 dk.33 dakika önce
Daha fazla
Jose Luis Palomino
Beşiktaş oyuncu için cüzi bir teklif önerdi.
Oyuncunun sözleşmesinin son senesi ve oyuncu gelmeye sıcak bakıyor.
Kulübü oyuncuya yeni sözleşme önerdi reddetti.
Daha iyi bir sözleşme istiyor.

Biraz duyumculuk yapayım bari  :D :D :D
twitterdan buldum  :)

Romanoviç

@Romnvc
 33 dk.33 dakika önce
Daha fazla
Jose Luis Palomino
Beşiktaş oyuncu için cüzi bir teklif önerdi.
Oyuncunun sözleşmesinin son senesi ve oyuncu gelmeye sıcak bakıyor.
Kulübü oyuncuya yeni sözleşme önerdi reddetti.
Daha iyi bir sözleşme istiyor.

nasıl gitmek istiyor bu geçen sene 39 maçta oynamış :D

sözleşmesi seneye bitiyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Vidada bize gelmeden önce full oynamıştı bu gayet normal  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Ucuz sol bek paylaşayım ben de o zaman, madem 1M lik Nastic isimleri falan geçiyor.

Cristian Ganea 1M Euro. Bana göre bahsi geçen Trauco'dan daha iyi. Athletic'in oyuncusu, kiralık bir yerlerdeymiş geri dönmüş.
https://www.transfermarkt.com.tr/cristian-ganea/profil/spieler/262117

Çevrimiçi Özgür Gültekin

olsa da olur olmasa da olur transferi.

Çevrimiçi levitate

Ucuz sol bek paylaşayım ben de o zaman, madem 1M lik Nastic isimleri falan geçiyor.

Cristian Ganea 1M Euro. Bana göre bahsi geçen Trauco'dan daha iyi. Athletic'in oyuncusu, kiralık bir yerlerdeymiş geri dönmüş.
https://www.transfermarkt.com.tr/cristian-ganea/profil/spieler/262117

lucescu sözde bu arkadaşı bize getirecekti
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Veli de bizi çarpmış.

Bu nedenle Beşiktaş’ın sözleşmeyi feshetmesi haksız bulunmuş ve oyuncuya sözleşmede kalan ücretlerinin %75’i tutarında bir tazminat ödenmesi kararı çıkmıştır.

Çevrimdışı Erman1903

lucescu sözde bu arkadaşı bize getirecekti

Ahım şahım bir adam değil ama ücretine göre iyi bence, renk olsun diye paylaştım.

Orta şekerli bir sol bek ve lider özellikli bir stoper alabilirsek baya sağlam olacağız.

yönetime bazen çok kızıyoruz ediyoruz da .

Transfer konusunda şuanda nokta atışı gidiyoruz  :)

tek olumsuz yanımız transferlerin geç gelmesi .

2. göndermek istediklerimizin gönderememiz