2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260806 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

gs maçını koymaya tıpası yememiş beinsportsun şampiyonluğun kırılma anı o maçtı o maçta gitti şampiyonluk.

Beinsports'i iptal ettirmeye devam...
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2019, 11:20:48 cursedofdragon ]

Ligin başlamasına 24 gün kaldı bir ton eksik bölge var 2.ci kamp dönemi başladı gelen tek isim boyd.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Optik Başkan
Son Holigan
Mehmet Abi
“Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir.”
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı 38life

Güvenlik güçleriyle sorun yaşayan kadın taraftar Beşiktaş antrenmanında.

Güvenlik güçleriyle sorun yaşayan kadın taraftar Beşiktaş antrenmanında.

ben olsam gitmezdim.

Borussia Dortmund, Beşiktaş ile Celta Vigo'nun ilgilendiği Kagawa'yı düşük bir bonservis ücretiyle vermeye hazır. (Bild)

Çevrimiçi levitate

jamilu collins ve karol mets ile ilgileniyormuşuz
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

🎙Futbolcumuz Tyler Boyd, Avusturya kampında basın toplantısı düzenliyor.

📺 Canlı yayın ⏰ 14.15’te (link: http://youtube.com/Besiktas) youtube.com/Besiktas kanalımızda
#Beşiktaş
#bizimyolumuzbaşka

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Douglası almışız .Cumartesi kampa katılıyormuş . Hadi hayırlı olsun.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Douglas'ı almışız seneye yollamaya çalışırız.

Çevrimdışı mrred

Defansif yönden zayıf bir oyuncu fakat defans organizasyon işi olduğundan bu açığını Abdullah Avcının organizasyonu ile kapatabileceğini düşünüyorum. Umarım öyle olur. Ayağa çok düzgün ve çok teknik hem de hızlı
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Haber doğruysa Gökhan Gönül ile önümüzdeki sene 1+1 sözleşme yenilenir sağ bek o şekilde gider 2-3 yıl daha. Ancak altyapıdan gelen olursa genç görürüz artık.

Çevrimdışı mrred

Ooo yıllık 800.000 euro gayet makul. Elden çıkarması da kolay olur. Net iyi transfer.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Adamın istatistikleri 3 gol 7 asisti ama direkt yedirdiği goller de yok değil. Fiyat performans açısından çok iyi transfer . Aferim yönetim
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Burada bir arkadaş videolarını paylaşmıştı, defansif zafiyetleri göz kanatıyordu. Gökhan'a güvenip aldılarsa Allah bize sabır, Gökhan'a sağlık versin.  Bir bek Caner ötekinde Douglas düşünemedim :D

Çevrimdışı mrred

7 milyona şener 800.000 euroya douglas :lol:
arada ciddi fark var
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sol bek, savunma ve nitelikli kanat oyuncusunun alınması gerektiği yerde Douglas'ın ligde iş yapabilecek olmasına rağmen bence gereksiz bir transfer. Gökhan'ı Kerem KALAFAT yedekleyebilirdi bu gelecek içinde iyi bir hamle olurdu. Bu para civarına veya biraz daha fazlasına Trauco alınsa çok daha iyi olurdu.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2019, 14:01:22 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı mrred

Burada bir arkadaş videolarını paylaşmıştı, defansif zafiyetleri göz kanatıyordu. Gökhan'a güvenip aldılarsa Allah bize sabır, Gökhan'a sağlık versin.  Bir bek Caner ötekinde Douglas düşünemedim :D
Dedim ya işte defans biraz organizasyon ve istek işi onu bir şekilde öğretirsin. Ama hücum yetenek ve zeka işi. Onu kolay kolay öğretemiyorsun.
Top tekniği ve pasları gerçekten muntazam beklerin oyun kurması da artık önemli olduğu için bu özellikler çok kıymetli. Defansif açıklarını takım olarak bir şekilde kapatıcaz. O kanatta boyd oynayacağı için ben sorun olacağını düşünmüyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bedava douglas var yonetim gozunun onundeki adami goremiyor diye bi ton laf oldu.. simdide gereksiz adam oldu.. ben inanin bu taraftarin ne istedigini anlayamadim.. en iyisi transfer olmamasi.. eldeki kadro onlara yeter

Çevrimiçi Samet Ç

Douglas'ın önünde birde Quaresma oynarsa izle o zaman şenliği :D Transfer yapmayın üçüncü olmak için transfer yapıyoruz resmen.

Çevrimdışı mrred

Bedava douglas var yonetim gozunun onundeki adami goremiyor diye bi ton laf oldu.. simdide gereksiz adam oldu.. ben inanin bu taraftarin ne istedigini anlayamadim.. en iyisi transfer olmamasi.. eldeki kadro onlara yeter
Yahu adam 3 gol 7 asist yapmış. Beşiktaş tarihinde böyle bir bek oyuncusu zaten yok. Neyini beğenmiyorlar anlamadım  ? Ondan sonra başkan taraftara kızdığında neden kızıyor ayar veriyor oluyor. Hayatlarında hiçbir işi başaramamış sabahtan akşama kadar internette takılan bomboş insanlar gelip twitter da yorum yapıyor. Tamam da başkan onları neden dinlesin tabiki dinlemeyecek. Bunları dinlememek en iyi çözüm. Al işte diagne ellerinde patladı, tudor ellerinde patladı. Bizde de love elimizde patladı. Taraftarın asla gazına gelinmez.
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Dedim ya işte defans biraz organizasyon ve istek işi onu bir şekilde öğretirsin. Ama hücum yetenek ve zeka işi. Onu kolay kolay öğretemiyorsun.
Top tekniği ve pasları gerçekten muntazam beklerin oyun kurması da artık önemli olduğu için bu özellikler çok kıymetli. Defansif açıklarını takım olarak bir şekilde kapatıcaz. O kanatta boyd oynayacağı için ben sorun olacağını düşünmüyorum

Anadolu takımlarına karşı sorun olmaz haklısın ağabey ama büyük maçlarda Gökhan'nın olması şart. Ayrıca maliyeti düşük ve mevcut durumda çok itiraz edemiyoruz iyi performans gösterir inşallah. Kerim Alıcı olsun isterdik ama o renkli aşığı başkanları vermez bize. 

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Douglas'ı Sivas oyun yapısı ile yargılamak için biraz erken.
Gelsin bizde oynasın ona göre gömeriz.
Ama burda wyscout verileri paylaşılmıştı bazı noktaları baya bir eksikti sanırım.
Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.

Çevrimiçi Kapkarakartal

İyi transfer kimse kötü diyemez veya demiyordur zaten bu fiyata kötü transfer diyen futbolu bilmiyordur sadece serzeniş Sol bek, savunma ve nitelikli kanat oyuncusu eksikliği varken sağ bek pek ön planda olmamalıydı.