Bu arada arkadaşlar umutlarınızı yıkmak istemem ama 2 sene üst üste şampiyon olup toplamda belki 150 milyon euro gelir edip borçları kapatmayı geçtim daha da arttıran bi yönetici topluluğundan fazla bişey beklemeyin. Ben öyle yapıyorum kafam rahat sinirlerim tansiyon normal seyrinde. Yıpratmayın kendinizi fazla
Fikret orman ekonomi bakani olsun, bonservise antitez olarak dogmus falan diyen romantik tayfa vardi
Yahu bisi bildikleri yok zar atiyor dedigimde bana tepki veriyorlardi 3-4 sene once
Sampiyon olurken fikret orman dikkat etsin yuve olacaz derken unal aysal gssi olmayalim diyen bir elin parmaklariydik. Noldi?
Belliydi ne olacagi kimse gormek istemedi, ozel ucak parasina ben cemkirinxe 50bin dolarin hesabimi yapilir yahu itibardir, futbolcu bakiyor buyuk kulup diyor deniyordu
Noldi?
Isvec baskani ekonomi ucuyor bizim ayranimiz yok icmeye tahtirevanla sicmaya gidyoruz ozel ucakta. Sen kimsin arkadas, ozel ucak mi fordun besiktas yonetimine girmeden nasil bir sonradan gormeliktir tarif edilemez.
Hep bu azicik para gorunce son kurusuna kadar harcayip lale devri yasayan osmanli kafasi
Hesap sorumca da ayni karisilik. Yahu az paraymis cerez oarasiymis. Paramizin hesabini da soramoyoz
O paralar fikret orman yonetiminin alyuzune verilmiyor besiktas taraftarinicin veriliyor kulube. Bugun taraftar olmasa 5. Amatorde vefaspor ile oynarsin derbi macini