2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4227467 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı İsmail Özyurt

"Sirk JK, Aynen öyle gider JK" olarak bahsettiklerini de gördüm.
Nerenin taraftarı bunlar

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Yahu bizden bilgi cikmamis iste portekizliler aciklamis ne guzel seffaflik degil mi?

Neyse biz yerli ve milli hugomuza bakalim
Tolga abi seninde hugonunda diye bir kufur olayi vardi efsanedir

Transfer resmileştikten sonra açıkladılar ama. Burada apaçık ifşa olan bir durum var. Yönetimden bilgiyi muhabilere aktaran kişi kamuoyunun bilmesini istediği kısımları aktarmış. %20 pay konusunu aktarmamış. Bu yüzden bütün muhabirler bonservisi ve maaşı taksit tarihlerine kadar yazdı. Transfer resmileşince Guimares özel maddeyi de açıkladı. Bence durum apaçık ortada.

Bize Hugo olarak bu yeter.

[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2019, 00:44:52 38life ]

Çevrimdışı mylife1903

Nerenin taraftarı bunlar

Yaw bunlar romantik ergen tayfa
Yuve olacaz
Ambargo koyacaz
Kafasinda olup topcu hoca beyendiremediklerimiz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu anlatılanlar doğruysa anlatılan planlamalar, scoutingler masalmış demek. Yazık...

3 gündür hugo için evraklar bekleniyordu..
Ve ikinci dönem kampa dahil olacaktı..
Fiorentina daha iyi teklifler gelmesi dolayısıyla oyuncuyu başka bir kulübe satmaya karar verdiğini iletmiş durumda..
Hugo transfer süreciyle bir kez daha gördük ki resmî imzaları atmadan %100 yada hayırlı olsun demenin hiç bir anlamı yok.
Yönetim de umarız bundan sonrası için anlaştıkları oyuncularla en azından bir protokol yapar..
Timothee yeniden zorlanır..
Mangala vermaleen gibi sakatlık ve son zamanlarda maç sayısı az oyunculara gidilir..
İyisi kötüsü listede şu an başka oyuncu yok..
1 ay sonra ligler başlıyor..
Eksik olan bölgeler olduğu gibi duruyor..
Gidecekler duruyor..
Gelecekler ortada yok..
Son iki yılın ilk yarılarını 30 ve 26 puanla bitirdik..
4. ve 3. olduk..
Yeni hoca yeni sistem yeni takım..
Ve biz transfer bekliyoruz..
Birine yaranmak yada sallamak için değil , tek derdimiz Beşiktaş ın başarılı olması..
Aynı hata üst üste yapılmaz..
Anlaşılan oyuncu getirilir..
Nazlanma , bekletme gibi durumlar artık yemiyor..
Umarım ders olur..
Yoksa Hem rakiplere kendimizi güldürmeye hemde böyle ah çekmeye devam ederiz..

(Beşiktaş İstihbarat)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Miguel Trauco Schalke 04 ile anlaştı.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım bu sıkıntılı gerçekleşmeyen transfeeden sonra Timothe'yi alabiliriz. Yoksa sakatlık problemi olan, maaşı yüksek isimleri alacakmışız gibi geliyor. Yönetime tam helal olsun diyecekken ortaya çıkan aksilikler yine mi dedirtiyor. Transfer dönemi bitene kadar olumlu düşünmek istiyorum. Umarım olumlu bakacağımız hamleleri yapabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yuve olacaz
Ambargo koyacaz
İçinde bulunduğumuz durumlar belli. Başkan daha geçtiğimiz gün bein parayı geciktirdi hatta öngörülen gecikme süresi de aşıldı demişti. Belki yarın öbür gün lig yayıncısız kalacak. Milletin umurunda değil.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi yaço58

Tüm muhabirler ysnılabilir bunda sorun yok işte en çok güvenilen murat özen yanıldı adam özrünüde diledi taraftardan da dün açıklama yapan yöneticimizin yaptığı nedir ya imzaların atıldığını bilir konuşursun öyle yada susarsın dünkü o yaptığı açıklamanın izahı yok gerçekten böyle yöneticiler mevcut yazık gece gece tüm taraftarın moral gitti bunu düzeltmenin tek yolu timotiyi getirmek oda tren çoktan kaçmadıysa yoksa 33lük varmalen falan gelir

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Yuve olacaz
Ambargo koyacaz

İçinde bulunduğumuz durumlar belli. Başkan daha geçtiğimiz gün bein parayı geciktirdi hatta öngörülen gecikme süresi de aşıldı demişti. Belki yarın öbür gün lig yayıncısız kalacak. Milletin umurunda değil.

Abiler,  bunlardan o renklilerin haberi var mı ? (Yarın yokmuş gibi ffp olmasına rağmen transfer yapıyorlar) Böyle gidersek Allah korusun trabzondan beter oluruz, 2 tane genç çıkınca şampiyon olacak'mıyız diye bekleriz. Hadi bizler bu cefayı çekeriz ama genç, yeni neslin umurunda olmaz. Hem ekonomik hem de taraftar açısından zayıflarız.   Bize akıl lazım, planlama lazım, para zaten yok :D
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2019, 01:14:44 jokerhm ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Umarım bu sıkıntılı gerçekleşmeyen transfeeden sonra Timothe'yi alabiliriz. Yoksa sakatlık problemi olan, maaşı yüksek isimleri alacakmışız gibi geliyor. Yönetime tam helal olsun diyecekken ortaya çıkan aksilikler yine mi dedirtiyor. Transfer dönemi bitene kadar olumlu düşünmek istiyorum. Umarım olumlu bakacağımız hamleleri yapabiliriz.
timothee > hugo düşüncesindeyim
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

daha bek(ler) var. o konu nerelere gidecek çok merak ediyorum.

Çevrimdışı 38life

Posta adresi varsa buna da yazabiliriz. kamtubeşiktaş etiketiyle

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sivas ilk onbir
Karius-GG-Vida-Mirin-Caner-Atiba-Dorukhan-Oğuzhan-Lens-Güven-Llajiç
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Erman1903

Miguel Trauco Schalke 04 ile anlaştı.

Büyük bir kayıp değil ama zaman geçtikçe oyuncular bir bir azalıyor. Geçenlerde uygun fiyatlı sol bek listesi yapmıştım çıkardığım 7,8 oyuncudan iki tanesini bir hafta öncesinde transfer yaptıkları için eledim. Sol stoper kadar zor olmasa da yine epey sınırlı bir oyuncu havuzu var. Luiz ismi falan geçiyor ama senelik 3 civarından aşağı zor gelir. Hayal bizim için.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Posta adresi varsa buna da yazabiliriz. kamtubeşiktaş etiketiyle

Bu gidişle o #KamuToBeşiktas
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Sivas ilk onbir
Karius-GG-Vida-Mirin-Caner-Atiba-Dorukhan-Oğuzhan-Lens-Güven-Llajiç

boyd'u unutmuşsun :)

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Büyük bir kayıp değil ama zaman geçtikçe oyuncular bir bir azalıyor. Geçenlerde uygun fiyatlı sol bek listesi yapmıştım çıkardığım 7,8 oyuncudan iki tanesini bir hafta öncesinde transfer yaptıkları için eledim. Sol stoper kadar zor olmasa da yine epey sınırlı bir oyuncu havuzu var. Luiz ismi falan geçiyor ama senelik 3 civarından aşağı zor gelir. Hayal bizim için.

24 Temmuzdan sonra yapacakları transferin benim için bir anlamı yok.