2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4250052 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Holtby suan cok gereksiz bir tansfer olur diye düsünüyorum, öncelegimiz olacak okadar cok bölge varken suan o mevkide 3-4 adam varken birde üstüne holtby alinirsa  tamam artik
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu ollie watkins haberleri keske dogru olsa, tam aradigimiz adam.

Çevrimdışı cursedofdragon

Holtby suan cok gereksiz bir tansfer olur diye düsünüyorum, öncelegimiz olacak okadar cok bölge varken suan o mevkide 3-4 adam varken birde üstüne holtby alinirsa  tamam artik

söyleme öyle şeyler abi kızıyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Ljajic sakatlansa yerine kim oynayacak ? Muhayer mi?
Geçen sene yokları oynayan Oğuzhan mı?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Holtby geliyorsa birileri gidiyordur. Durduk yere aynı pozisyona 5-6 adamı koymazlar heralde  :alala: Ademi sola çekecek belki hoca ya da başka bişey var aklında.

Bu arada öz safkan Almansa bi kırmalık yoksa ari ırksa her türlü almana kapımız açık olmalı  :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

Aranız da hala sosyalkartal helal olsun deyip hakkını vermeyenler var Konoplyanka diye dilinden düşürmeyenler bunları görmemek için kör numarası mı yapıyorlar  :)
ısrarla yazayım belki gören olur  :lol: :lol: :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Demir

Holbty ve Boyd geldi diye düşünürsek

Sol kanat-sol stoper-on libero ya iyi adamlar lazım.

Geriye kalan yerlere ihtiyaç durumunda holbty ayarında adamlar alırsak rotasyonda da zorlanmayiz.

Fazla oyuncularıda yollayıp ortalama 22-23 kişilik bir takım olsak gençlerle 28 e tamamlanarak taş gibi bir takım kurmuş oluruz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Suan gercekden lajicin yedegini düsünecek durumdamiyiz. ilk 11de okadar eksiklerimiz varken. Hem kamp yeni basladi, oguzhani bide yeni hocamizla görelim, düsüsde olabilir, ama kalitesi belli bir adam.

Çevrimiçi Samet Demir

ısrarla yazayım belki gören olur 
Helal olsun sosyalkartal

sol kanatta adam yok diyorum "0".

10 numarada adam olan bölgeye yabancı yedek alındı diyorsun.

no comment.

Çevrimiçi Samet Demir

Suan gercekden lajicin yedegini düsünecek durumdamiyiz. ilk 11de okadar eksiklerimiz varken. Hem kamp yeni basladi, oguzhani bide yeni hocamizla görelim, düsüsde olabilir, ama kalitesi belli bir adam.
Bonservis vererek almıyoruz bu adamı. Tahminim necip in aldığı maaş civarı maaşı olacak. Neden göze batıyor ki.

Gündemde olan medel ve Dorukhan da giderse bir atiba ve Oğuzhan kaliyor.

Bu transfere fırsat transferi olarak bakmak gerekli.

Ayrıca adam Alman....

Çevrimiçi Samet Demir

sol kanatta adam yok diyorum "0".

10 numarada adam olan bölgeye yabancı yedek alındı diyorsun.

no comment.
Dediğin bölgelerde adam varsa elinde Q7 ve lens de var o zaman.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Holtby geliyorsa birileri gidiyordur. Durduk yere aynı pozisyona 5-6 adamı koymazlar heralde  :alala: Ademi sola çekecek belki hoca ya da başka bişey var aklında.

Bu arada öz safkan Almansa bi kırmalık yoksa ari ırksa her türlü almana kapımız açık olmalı  :lol:
Dogrudur, yoksa gercekden cok gereksiz, ama bu bana ozaman lajicin gidecegini gösterir, belki iyi bir teklif vardir, bilemeyiz.
Aynen :D , alman olsun camurdan olsun, bunu hep derim :D

Çevrimdışı sosyalkartal

Holtbyi transfermarkta ki pozisyonuna göre değerlendirirseniz hata yaparsınız tam bir joker atibanın yanında oynayabilir sol kanada çekilebilir 10 numara oynayabilir bu sezona damga vuracak adam holtbydir
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Bonservis vererek almıyoruz bu adamı. Tahminim necip in aldığı maaş civarı maaşı olacak. Neden göze batıyor ki.

Gündemde olan medel ve Dorukhan da giderse bir atiba ve Oğuzhan kaliyor.

Bu transfere fırsat transferi olarak bakmak gerekli.

Ayrıca adam Alman....

bonservis vermiyoruz diye takıma orta saha doldurmanın mantığı yok 200 tane stoper aldığımız gibi.tahmini maaşı sosyal medyada dolaşan rakam 1.8 milyon €! Göze batan bir şey yok ayrıca önceliğimiz burası mı diyoruz.

Elinde ki leri satmadan oyuncu alıyorsun oldu ki adamlar vazgeçtti satamadın elindekileri ne yapacaksın ? Atiba-Medel-Dorukhan-Necip-Oğuzhan-Muhayer-Holtyb.

Dediğin bölgelerde adam varsa elinde Q7 ve lens de var o zaman.

sağ kanat 2'si sol kanat değiller.

Ayrıca sen lens ve quaresma'yı izlemek istiyorsan bilemeyiz biz istemiyoruz bizim gözümüzde "0" kanat var.

Çevrimdışı mylife1903

lütfen biraz mantık öncelik kanat olması lazım diyorum orda yeterince adam var zaten.
Yahu adam belki kanat oyuncusu kullanmayacak
4312 gibi oynayacak
Kagavayi da istiyormus deniyor hoca icin
4321 oynanir eldekierle daha ekonomik bu sistemler
Belki bi supruz yapar 361 oynar

Çevrimdışı sosyalkartal

Abdullah avcı kadroyu oluştururken ilk yazacağı adam holtby merkez orta sahada oynatacak bu yüzden ısrarla istedi 

Yahu adam belki kanat oyuncusu kullanmayacak
4312 gibi oynayacak
Kagavayi da istiyormus deniyor hoca icin
4321 oynanir eldekierle daha ekonomik bu sistemler
Belki bi supruz yapar 361 oynar

kanat kullanmayacaksa boyd ile keyfi mi ilgileniyoruz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Neyse, umarim hersey istedigimiz gibi olur, hocaya güveniyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

bonservis vermiyoruz diye takıma orta saha doldurmanın mantığı yok 200 tane stoper aldığımız gibi.tahmini maaşı sosyal medyada dolaşan rakam 1.8 milyon €! Göze batan bir şey yok ayrıca önceliğimiz burası mı diyoruz.

Elinde ki leri satmadan oyuncu alıyorsun oldu ki adamlar vazgeçtti satamadın elindekileri ne yapacaksın ? Atiba-Medel-Dorukhan-Necip-Oğuzhan-Muhayer-Holtyb.

Sende orta sahada necipi medeli görmek istiyorsun. Elinde 2 tane kanat var onları satıp kanat bakalım o zaman aynı mantık nede olsa. Birde yazdığım mesajı aşağıya kopyaliyorum. Ne demek istediğimi daha iyi anla diye. Çünkü işine gelenleri alıntı yapıyorsun sadece.

Geriye kalan yerlere ihtiyaç durumunda holbty ayarında adamlar alırsak rotasyonda da zorlanmayiz.

Fazla oyuncularıda yollayıp ortalama 22-23 kişilik bir takım olsak gençlerle 28 e tamamlanarak taş gibi bir takım kurmuş oluruz.

Sende orta sahada necipi medeli görmek istiyorsun. Elinde 2 tane kanat var onları satıp kanat bakalım o zaman aynı mantık nede olsa. Birde yazdığım mesajı aşağıya kopyaliyorum. Ne demek istediğimi daha iyi anla diye. Çünkü işine gelenleri alıntı yapıyorsun sadece.

boşver anlaşamıyoruz biz sen bildiğin yoldan devam et.

Çevrimdışı Dr.Zeck

adam merkez de de oynayabiliyor.. bu senede tum maclarda sanırım merkez de oynamıs..  o yuzden dorukhanın yanına ceker holtby i.. daha dinamik olmaz mı orta saha

Çevrimdışı sosyalkartal

Son dakika veriyorum Dorukhan toköz 9 mil euro karşılığında udineseye transfer oldu

Çevrimdışı Dr.Zeck

Son dakika veriyorum Dorukhan toköz 9 mil euro karşılığında udineseye transfer oldu

ben 10 dan assagı vereceklerini sanmıyorum be abi